mojsonček
|
Jutro! Madoniš ste čveke , sem tolko časa brala, da sem itak 3/4 pozabila... ALINA, vaša pupika pa tko pohitela... iskrene čestitke tvoji družinici, veliko cartanja in uspešno dojenje... SNOOPYKA lepo, da si doma in še vedno 2 v 1... da se pa G tkole zmoti.... svašta... ne vem, zakaj še ni v penzionu GOLDY bemtiš... k sm pa to prebrala, da je tut tebe zvilo in si v bolnici... je še mene zvilo... zmeni se z Aljo naj počaka še malo na toplem v bušiju... upam, da greš kmalu domov in pupa počaka lepo do junija... češple neučakane , poglej Alinino LSIČKA naj bo uspešen šoping Joj punce, vidim, da smo vse več ali manj na istem... od hormonskih težav nas, do naših kmalu najstnikov (tut našega fanta tko meče, da se resnično sprašujem kaj bo čez kakšno leto )... kar paše, če človek lahko malo pojamra nekomu, ki je v podobni situacijij in te še najbolj razume... jst včasih mojemu kej potožim pa me samo zabije, da preveč kompliciram... k njemu je pa v lajfu vse na izi... včasih si res želim, da bi mela mal več moške miselnosti v glavi, ker očitno res lažje živijo... Mi smo pa včeraj pridrajsali z obale... vreme sicer ni blo ves čas idealno ampak je blo luštno, ker smo bli skupaj in ker smo se po cele dneve luftali... mal sem očitno tut jst pretiravala z aktivnostjo in sem imela eno noč ves čas krče, tut zaspat nisem upala... sploh zato, ker nisem bla blizu doma, ker naša pupa ni obrnjena na glavo in ker me v primeru, da tako ostane čaka carski rez... HB je bil očitno samo lažni alarm, ker sem potem malo več počivala pa kkšn spasmex pojedla in je minilo... tud meni trebuh vedno večkrat otrdi pa kožo mi v okolici popka tko zateguje, da včasih prav svinjsko peče, včeraj sem si vsaj 5x namazala trebuh, ker je blo prou nadležno... Uuuuu pa voziček smo dobili včeraj in smo ga seveda takoj sestavili in smo vsi oh in sploh navdušeni nad njim in komaj čakamo, da ga začnemo uporabljat (seveda, ne prehitro )... Cotke za dojenčka sem pa jst že vse pripravila, sploh glede na to, da me stalno preganja misel, da bo tut naša pupa neučakana... torbo zase pa tut pripravim v bližnji prihodnosti, sploh tiste stvari, ki bodo aktualne po porodu (modrček za dojenje, blazinice, vložke...)... ostalo pa mislim, da je tud moj dragi sposoben pripraviti ... grem pa jutri še na sestanek v P za epiduralno (če bo sploh aktualna) pol pa mislim, da lahko v miru uživam še ta preostali čas nosečnosti... predvsem se veselim prihajajočih sončnih dni in uživanja v naravi... Zdej pa moram resnično nekaj pofruštkat, ker naša pupa prou nori po trebuh... kaj dela lakota a
|