|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
4.5.2009 7:52:34   
bačko
Jutro!
Lino čestitam za obletnico!user posted image user posted image user posted image
Moj je kar priden glede priprav na user posted image .Ravno včeraj sem mu rekla da morava še pojsteljico do konca poštimati pa je rekel da bo on vse naredu, da naj jaz počivam.Že pri Žani je zelo veliko pomagal in se je zelo spremenil.Tako da Lsica mislim da bi se mogla malo pogovoriti z njim.Malo te hormoni dajejo.user posted image user posted image user posted image Saj tudi mene.Sem včeraj lupila kumare in sem začela jokati.Za nič!Jaz taščo recimo vidim sedaj 1 krat na tedden in jo imam čisto dovolj.Saj je uredu ženska samo odkar imamo Žano je malo drugače kot takrat ko sva bila sama.Zdaj včasih kar malo po svoje naredi pa čeprav ji rečem da ne tako.Ampak zadnje čase je ugotovila da je bolj da naredi tako kot ji jaz naročim.Ker če ne naredi tako potem ji moj možek ( njen sin) kar hitro pove svoje.
Bamoocham super za pregled!user posted image user posted image user posted image
Tinca upam da je z možekom vse uredu in da bodo kmalu ugotovila kaj je narobe!user posted image user posted image user posted image
Mala princeska kot prvo nisi slaba mama in se ne ukvarjaš premalo z njo.Pomoje vidi da bo kmalu drugače in hoče malo več pozornosti kot prej.Jaz nima 5 let stare punčke ampak bo komaj 2 leti in zadnje čase se kar naprej po meni obeša, kar prej ni počela.Ko me ni zraven me takoj pogreša.Čuti da bodo spremembe in zato sva zdaj veliko skupaj.To je moje mišljenje.
Goldy čuvaj se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.5.2009 8:15:57   
fragola
Dobro jutro!!!!
Prave čvekice ste, jaz za praznike sem se izogibala računalnika, tako, da zdaj mam kar nekaj strani za prebrat!user posted image

Nič zdej grem po opravkih in se tipkamo kaj potem!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.5.2009 8:20:34   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Dojenčku itak nič ne manjka, samo da je sit. Prve mesece itak večino prespi

user posted image user posted image user posted image  Kakor kateri, naš že ni. Sedaj pri treh letih sigurno več spi kot je takrat.

Kar se tiče dohodnine, jaz tudi še nisem dobila odločbe, pravijo, da tiste z vzdrževanimi družinskimi člani dobimo najpozneje.

Umivanje zob ni bil pri nas nikoli nek problem. Tudi jaz sem na začetku lovila črvičke po ustih, pozneje sem mu pa če je slučajno hotel kaj komplicirat rekla, da če želi, da mu zobki zgnijejo in izpadejo, pa jih je hitro odprl.

Drugače pa sem danes prvič po 9 dneh spet brez Matica. Zjutraj je bil čisto navdušen, da ge končno spet v vrtec in bo videl otroke. Moram danes na Vzajemno, da si uredim plačevanje zavarovanja preko položnice med porodniško. Malo bom pa tudi v trgovino skočila in napolnila hladilnik. Po enomesečni bolniški pa čakam tudi odločbo komisije za danes in jutri, v sredo pa pričnem s porodniško. Upam, da ne bodo komplicirali za 2 dneva, je pa kar smešno, da moraš pošiljat na komisijo za dva dni, a tako pač je. Saj me je osebna zdravnica vprašala, če bi lahko ta dva dneva koristila dopust, pa to v šolstvu izven šolskih počitnic žal ne gre.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.5.2009 8:21:39   
mojjaka
Jutro!
Ja, pa je spet novi teden,praznikov pa tut lep čas ne bo...včeraj sma bila pri mojih starših na kosilu, sem torto kar zraven nesla, pa je šla dobro v prometuser posted image
Danes grem pa k šivilji-sešila mi bo eno obleko, pa moram kr pohitet, da mi bo še prav prišla za user posted image pa upam da se vreme končno uštima!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.5.2009 8:36:29   
bačko
Amaya kar počakaj še malo.Ne prehitevaj!Vem kaj misliš glede tega kaj bo ko bosta dva.Naša se zbudi ob 6 pa sem čist avt.Ampak jaz vem da nama bo uspelo.Boš videla.Žana si zelo rada umiva zobe.Najpreji ji jaz umijem potem pa si še sama.No ona si jih bolj tako ampak nimam problemov s tem.
Mala princeska lepa slikica.Luškani sta s hčerko.user posted image user posted image user posted image user posted image
Fejči upam da se kmalu pocajtaš!user posted image user posted image user posted image user posted image Vem kako se počutiš!
Biba jaz nisem pri Žani dojila ampak ne ker nisem hotela ker nisem mogla in tokrat upma da bom lahko.To je tvoja izbira in ko prideš iz P greš lahko na umetno mleko.V Ljubljanski P probajo tudi z tabletkami, če pa tudi to ne gre pa pač ne gre.Jaz sem pri Žani jokala ker nisem mogla dojiti in mi je glavna sestra rekla da naj se pač ne sekiram ker ne gre.In da bo vseeno Žana zrastla v močno punco tudi če bo na umetnem mleko.Saj včasih so bili skoraj vsi na umetnem mleko.Upam a bo lahko dojila če pa ne bo šlo pa se ne bom čisto nič sekirala.Žana ni zaenkrat na nič alergična.
Lenika tudi mene to zanima.Kako lahko tvoj sine tako dolgo spi?
Moja patronažna je bila obup.Rekla mi je da imam full mleka in sem probavala dojiti Žano.Ona je vlekla a kaj ko v prazno.In mi je skoraj dehidrirala, ker sem poslušala patronažno.Tudi za popek mi je rekla da je super potem pa ko smo Žano peljali v Pediatrično smo izvedeli da ima zagnojen popek.Upam da bo Ižanska patronažna boljša.
Ja naša je tudi bolj malo spala.
No na Rogli smo imeli vreme grozno.V petek je bil sonce in potem še malo v soboto dopoldne potem pa dež, sneg in veter.Apartma je bil super samo vreme pa res grozno.Če je bilo celo samo 4 stopinje, potem veste pa je bilo mrzlo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.5.2009 8:41:46   
mojsonček
Jutro!

Madoniš ste čveke user posted image , sem tolko časa brala, da sem itak 3/4 pozabila...

ALINA, vaša pupika pa tko pohitela... iskrene čestitke tvoji družinici, veliko cartanja in uspešno dojenje...user posted image user posted image

SNOOPYKA lepo, da si doma in še vedno 2 v 1... da se pa G tkole zmoti.... svašta... ne vem, zakaj še ni v penzionuuser posted image

GOLDY bemtiš... k sm pa to prebrala, da je tut tebe zvilo in si v bolnici... je še mene zvilo... zmeni se z Aljo naj počaka še malo na toplem v bušiju... upam, da greš kmalu domov in pupa počaka lepo do junija... češple neučakaneuser posted image , poglej Alininouser posted image

LSIČKA naj bo uspešen šopinguser posted image

Joj punce, vidim, da smo vse več ali manj na istem... od hormonskih težav nas, do naših kmalu najstnikov (tut našega fanta tko meče, da se resnično sprašujem kaj bo čez kakšno letouser posted image )... kar paše, če človek lahko malo pojamra nekomu, ki je v podobni situacijij in te še najbolj razume... jst včasih mojemu user posted image  kej potožim pa me samo zabije, da preveč kompliciram... k njemu je pa v lajfu vse na izi... včasih si res želim, da bi mela mal več moške miselnosti v glavi, ker očitno res lažje živijo...
Mi smo pa včeraj pridrajsali z obale... vreme sicer ni blo ves čas idealno ampak je blo luštno, ker smo bli skupaj in ker smo se po cele dneve luftali... mal sem očitno tut jst pretiravala z aktivnostjo in sem imela eno noč ves čas krče, tut zaspat nisem upala... sploh zato, ker nisem bla blizu doma, ker naša pupa ni obrnjena na glavo in ker me v primeru, da tako ostane čaka carski rez... HB je bil očitno samo lažni alarm, ker sem potem malo več počivala pa kkšn spasmex pojedla in je minilo... tud meni trebuh vedno večkrat otrdi pa kožo mi v okolici popka tko zateguje, da včasih prav svinjsko peče, včeraj sem si vsaj 5x namazala trebuh, ker je blo prou nadležno...
Uuuuu pa voziček smo dobili včeraj in smo ga seveda takoj sestavili in smo vsi oh in sploh navdušeni nad njimuser posted image  in komaj čakamo, da ga začnemo uporabljat (seveda, ne prehitrouser posted image )...

Cotke za dojenčka sem pa jst že vse pripravila, sploh glede na to, da me stalno preganja misel, da bo tut naša pupa neučakana... torbo zase pa tut pripravim v bližnji prihodnosti, sploh tiste stvari, ki bodo aktualne po porodu (modrček za dojenje, blazinice, vložke...)... ostalo pa mislim, da je tud moj dragi sposoben pripraviti user posted image ... grem pa jutri še na sestanek v P za epiduralno (če bo sploh aktualna) pol pa mislim, da lahko v miru uživam še ta preostali čas nosečnosti... predvsem se veselim prihajajočih sončnih dni in uživanja v naravi...

Zdej pa moram resnično nekaj pofruštkat, ker naša pupa prou nori po trebuh... kaj dela lakota auser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.5.2009 8:53:20   
lino
Jutrouser posted image .

Brrr me kr zazebe, ko slišim samo 4 stopinje...ampak, če je apartma je tk kr cool, se pač bolj not zadržuješ...vsaj mal spremembe okolja...

Naša patronažna sestra je bila pa 1A...sem jo zadnjič srečala v šoli na nekem predavanju (po zelooo dolgem času) in se me je spomnila in me pobožala po trebušku, se pozanimala kako dolgo še, kako se počutiva... (sej veste-verjetno službena motnja...) in pripomnila, da sem lepa mamica, pa po Maretu me je povprašala in hočem povedati, da je po skoraj 11 letih še vedno vedela kako mi je ime, kako je ime mojemu Maretu,...res lepo...user posted image ...škoda, da sedaj ni več babica v našem okolišu.user posted image

Grem sedaj si zopet papirje urejat...mi je z 31.4. potekla pravica koriščenja bolniške preko ZZZS in se moram danes na Zavodu za zaposlovanje prijavit...in potem nest to potrdilo od zavoda na CSD,...ma samo neko laufanje okol teh papirjev...mi gre že prav na živce, da moram skoz te datume čekirat...pa pol imam datum do kdaj mora moj it očetovstvo podpisat in se moram jaz odjavit iz Zavoda in se na CSD prijavit...GROOOOZZZAAAA. Ampak sej bo, mi bo sprehod koristil, upam le, da si ne bodo kaj namišljevali...to se pogosto zgodi (npr. na predzadnje so mi na Zavodu rekli, da rabim za prijavo osebno, davčno in vse pogodbe delodajalcev, ki sem jih imela...na zadnje, ko sem bila pa je rekla, da rabi tudi vse plačilne liste od vseh teh delodajalcev...user posted image , no upam, da bom imela vse in ne bom nato tekala iz mesta domov...

Se kasneje javim...imejte se res lepo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
4.5.2009 8:58:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fejči

saj se neumavam sploh ne več z nobenim milom da bo bolje bomo videli
mala-princeska medve imamo pa kar blizu rok mogoče se pa vidimo v bolnici če boš rodila v novem mestu
user posted image lako noč punce

Seveda bom rodila v Novem mestu. user posted image

V Nm bomo rodile: jaz(Mala_princeska), Lenika, Cally (saj greš v nm a ne?) in katera še? user posted image user posted image

A ste za da si malo telefonske izmenjamo in se okoli datumov kaj slišimo, da vidimo če bomo kje skup dihale? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 4.5.2009 8:59:10 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
4.5.2009 9:01:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image  

Lsica hvala za super kavico in veselo šopingiranje. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
4.5.2009 9:04:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Aja zdaj pa še eno neumestno vprašanje.
A ste že vse dobile odločbe o dohodnini???? Ker jaz jo še vedno nisem, pa ne vem a so pozabil name, al jih še pošiljajo?

Jaz sem jo sicer že dobila, moj je pa še ni dobil. Ne, gotovo niso pozabili nate - nič bat. Boš pa v 2. paketu. user posted image Sicer pa lahko na spletnih malo pobrskaš od DURS-a ali pa Vido vprašaš (virtualno svetovalko), če se prav spomnim.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
4.5.2009 9:05:14   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Lenika tudi mene to zanima.Kako lahko tvoj sine tako dolgo spi?

Saj ne spi vedno tako dolgo. To so izjeme. Navadno se zbuja med pol osmo in osmo uro. Danes, ko se je po 9 dneh vračal v vrtec pa se je od razburjenosti zbudil že ob 7.00 in mi prišel povedat, da gre danes v vrtec. Potem sva še pol ure ležala, se je pa hotel cel čas pogovarjat o vrtcu. Kaj tam delajo, kdo je tam,..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.5.2009 9:06:51   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A ste za da si malo telefonske izmenjamo in se okoli datumov kaj slišimo, da vidimo če bomo kje skup dihale? user posted image user posted image

Jaz sem za.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.5.2009 9:08:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mala princeska kot prvo nisi slaba mama in se ne ukvarjaš premalo z njo.Pomoje vidi da bo kmalu drugače in hoče malo več pozornosti kot prej.Jaz nima 5 let stare punčke ampak bo komaj 2 leti in zadnje čase se kar naprej po meni obeša, kar prej ni počela.Ko me ni zraven me takoj pogreša.Čuti da bodo spremembe in zato sva zdaj veliko skupaj.To je moje mišljenje.

Bačko hvala za tolažbo. user posted image user posted image user posted image

Ja Goldy čuvaj se - še malo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem počasi u štacuno na hitrco in k sestri si uredit frizuro - sem že bila na več kot polurnem sprehodu s psom, zdaj pa šibam.

Se beremo zvečer.

Čuvajte na user posted image v bušijih.

Kalanteja hvala za nasvet o javni upravi, bo pač treba preživet in držim pesti za tvoje minule izpite da bodo rezultati pozitivni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.5.2009 9:11:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola
Prave čvekice ste, jaz za praznike sem se izogibala računalnika, tako, da zdaj mam kar nekaj strani za prebrat!user posted image

Ti jagodka user posted image user posted image a imaš kako idejo kaj se kupi otrokom za prvo sveto obhajilo - glede na to, da se ukvarjaš s konfetki,...user posted image user posted image Lahko mi tud na ZS pišeš.Sicer sem si zamislila da ji kupim kakšnega angelčka ali kaj takega.....Bolj za spomin....Ne bi rada denarja rinila user posted image .
Hvala za vsak nasvet, lahko pa mi tud katera druga kaj svetuje.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.5.2009 9:18:08   
minča
Lep pozdrav!

Tud jst bi se pofočkala na tale vaš seznam junijk 2009. Upam da nisem prepozna...
Stara sem 27 let. Živim v CE. Rok imam 3.6.2009. Dobili naj bi deklico. Prvi otrok. Se je že ful veselimo. Pridno gnezdimo in pripravljamo vse za prihod male princeske. Moja nosečnost je poteklala brez problemov, vse ok. Skoz aktivna do konca, hodila ves čas še na telovadbo za nosečnice, drgač pa od srede naprej uradno na porodniški...
Lepo se imejte in lep sončen dan iz Štajerske.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.5.2009 9:34:02   
lenika
Še dve fotografiji mene in Matica pred kašnim 3 tedni, se pravi nekje v 33. tednu.

user posted image

user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.5.2009 9:36:52   
*alina*

Lepi slikci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.5.2009 9:41:35   
tinca84
Dobro jutro!

Moje počutje je obupno, ponoči me roke tko bolijo da jočem zraven, noge imam kot balone (v dveh dneh mi jih je razpihnilo), danes imam G upam da mi bo kaj pametnega svetoval in pomagal.
Danes greva z mojim tud očetovstvo podpisat, kaj te že kaj sprašujejo če sva skupaj, ker midva sva vsak na svojem prijavljena, na koruzi.

Drugače pa se mojuser posted image kar ok počuti, sam mal tečn se mi zdiuser posted image

minča dobrodošla med junijkami! Kaj midve bova pa skupaj dihali v P? Jaz imam 2. junija rok, rodila bom tud v Celju

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.5.2009 9:45:52   
tinca84
lenika pravi navihanček tale Matičekuser posted image , ti pa imaš lepga bušija.

Zdaj pa se šibam zrihtat za k G, se slišmo zvečer ali pa jutri.

Lepo se imejte, pa pa

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.5.2009 10:07:24   
Cally
Pozdravljene,

končno spet sončno jutro!

Lenika meni so bolniško podaljšali za 7 dni, brez problema, tako da se nimaš kaj sekirat.

Mala_princeska ja, po vsej verjetnosti bo kar P v Novem mestu, če me slučajno kaj ne zagrabi v Lj., predvsem me skrbi, da ne bodo kaj pospešili med zunanjim obratom našega user posted image .

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.5.2009 10:08:12   
manna
Dobro jutro!
minča dobrodošla!
lenika lepe slikce in srčkan fantiček! pa tudi ful priden je kot berem ! sploh si še ne predstavljam kakšne dogodivščine nas še čakajo z našimi otročki, o zobkih pa o prvih besedah pa vrtec pa vse živo... kako lepo.

Danes bomo sestavljali previjalno mizico!! Tale recinko.si je res kul!
Pozdravček vsem

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.5.2009 10:11:46   
minča
tinca84 : Kot kaže bova res skupi dihale, čeprav jst upam (tak mam filing), da bomo mi mal pohiteli...
A si hodila v CE na materinsko šolo? Kdaj pa? Midva sva bila v tistem tednu po veliki noči... mogoč se pa že poznavauser posted image
lp

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.5.2009 10:38:56   
kalanteja
Vedno več nas je, pa mislim, da nas je kar veliko user posted image user posted image user posted image

dodajam mojega bušija, mala brca in je prav fajn, ogromna in okorna sem že, pa sj bo

user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.5.2009 11:12:24   
Tira
Jutro punce!

Sva bila čez praznike na morju, pa ste tooolk načvekale, da sem sedajle najprej 2 uri prebirala vse user posted image

Moj user posted image  je zbolel, ima vročino in kašljauser posted image . Greva zdej k zdravniku. Upam samo, da me ne bo kaj nalezel, k to pa zdele na koncu res nebi bilo fino. Jz sem pa iz dneva v dan večja nepremičnina, se komi premikam user posted image . Da o otekanju nog, rok in mravljincih sploh ne razpredam.
Mam ful občutek, da me bo tale user posted image  prehitel. Pa še v m. šolo morava ta teden.

Glede dojenja si tud jz mislim, da bom probala, če ne bo šlo pa pač ne. Bom kupila že zdej za vsak slučaj mleko. Čeprov me moja mami že sedaj nekej sekira, da nej se potrudim ... bla bla bla, pa še sploh rodila nisem user posted image  Groza. Kaj je tolk za povedat o tem. Valda, da se potrudiš, samo če ne gre pa pač ne user posted image

Uživejte na sončku.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.5.2009 11:29:18   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: minča

Lep pozdrav!

Tud jst bi se pofočkala na tale vaš seznam junijk 2009. Upam da nisem prepozna...
Stara sem 27 let. Živim v CE. Rok imam 3.6.2009. Dobili naj bi deklico. Prvi otrok. Se je že ful veselimo. Pridno gnezdimo in pripravljamo vse za prihod male princeske. Moja nosečnost je poteklala brez problemov, vse ok. Skoz aktivna do konca, hodila ves čas še na telovadbo za nosečnice, drgač pa od srede naprej uradno na porodniški...
Lepo se imejte in lep sončen dan iz Štajerske.

Dobrodošla med nami...vidim, da nas bo na koncu res res veelliikkoouser posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?