|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
4.5.2009 17:36:57   
mojjaka
Meni je prav tudi v Velenje...itak moram v Müllerja skočit...kaj se potem kr zmenimo za soboto, 16.5.2009???? Morda kr v Sparu ali Intersparu???

Jaz sem zauser posted image , samo upam, da ne pride kaj vmesuser posted image
S@nta dobrodošla med junijkami!!!user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.5.2009 17:37:14   
kalanteja
men bi datum 13 .5 še najbolj ustrezal, dopoldan, lahko pa tudi kakšen drug dan, ni panike

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.5.2009 17:49:53   
Hanuši
No evo mene s pregleda. Sem čakala 2,5 ure na tistih trdih neudobnih stolih. Smo se pol z med. sestrami hecal, da bi mogli bit stoli v gin.čakalnici nujno tapicirani. No dost nakladanja

Vse je bp, z glavico smo še vedno spodaj in sedaj ni več bojazni, da bi se še kaj vrtel in obračal, dobila vse napotnice za P. Mi je rekla, da glede na to, da sem že 35t, grem loh tut kar rodit. Za seznam, naslednji P: 18.5. in pa skupaj +6kg.

Vse nove oz. ta zgubljene dobrodošle med nami oz. nazaj. Jest močno upam, da ne bo prevelike gužve junija v P, ker nas je pa res ogromno. Jest ne vem, če ni upad rojstev postal porast, ker se mi zdi, da tut same user posted image  okrog sebe vidim.

Mamice ful luši slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
4.5.2009 18:17:52   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

Še ena pozna se javlja med junijkami, saj berem vas od vsega začetka, za pisat pa nikol ni neke priložnostiuser posted image zaj proti koncu, bi pa mogoče potrebovala kaki čvekuser posted image
Pričakujemo fantka, doma pa že imamo skoraj triletnega navihančka, tako, da je to že druga nosečnost, ki pa se seveda niti približno ne more merit s prvo, saj tokrat ni časa za počitek.
Ta teden še delam pol pa dopust in porodniška, komaj čakam, ker me kr stiska kako ste že vse pripravljene, jaz pa še sobice nimam, cotike še tud niso oprane, vsaj vsaj opremo smo ta vikend dobili.
Aja, PDP imam pa 24.6.
Kg imam že nekih 15 zraven, pa niti ne vem od kod, ker ne jem nič bolj kot prej, mogoče celo še manj, kr je bolj malo prostora.
slikic raje ne bom lepila, ker sem ko sumo borec(mala in široka)

Pa upam, da me sprejmete medse.

Zakaj te pa nebi sprejeleuser posted image ....seveda si ddoobbrrooddooššllaauser posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
4.5.2009 18:56:05   
bačko
Ninta lepe slikice!user posted image user posted image user posted image
Kaminek čestitam za punčko!user posted image user posted image user posted image user posted image
S@nta dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
4.5.2009 19:31:33   
*alina*
Čestitke vsem za uspešne preglede in pa dobrodošlica novinkamuser posted image user posted image user posted image

No za mano je obisk patronažne sestre, ki je bil zelo na hitro - 20 min. V bistvu je samo pogledala popek, pregledala dokumentacijo in povedala, da se spet oglasi v sredo. Hmmmm...user posted image user posted image sem si predstavljala, da bo daljši obisk.  No me pa veseli, da se najina punčica lepo redi, vsaj ta podatek sem dobilauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.5.2009 19:45:11   
Snoopyka
čao souser posted image !

najprej dobrodoše med junijkami še v mojem imenuuser posted image

Goldy-ti si mela sam krče al si mela popadke? k js sm šla v P zarad popadkov (HB sva še 2 v1)
in sm dobla spazmeks, magnezol in neko nalepko za stavljane popadkov, po kateri me je ful bolela glava...pa tebe?
aja...a si ti tud dobla inekcije za pljučka?
no me veseli da ti je bolje, zdj pa velik počivaj:)user posted image

kaminek-četitam za punčkouser posted image user posted image user posted image

ful lepe fotkice, pa lepi bušijiuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 4.5.2009 19:50:02 >

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.5.2009 19:58:49   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

No me pa veseli, da se najina punčica lepo redi, vsaj ta podatek sem dobilauser posted image

Bravo za tako lep podatekuser posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.5.2009 20:12:28   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:06.05     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (let, por.     )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 5.5.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

user posted image S@nta (por.   ) user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 114

user posted image   26

user posted image   28

user posted image   13

user posted image   47

114user posted image

user posted image   Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
         user posted image 16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

JUNIJKE IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI

*alina*           16.4.            LARA ( 2040 g -  43 cm ) user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.5.2009 20:15:47   
bamoocham
No, vi se kr zmenite kdaj pa kje za kavico. Sam povejte, js pa pridem.

Malo sem seznam urejala...

Vse nove junijke lepo pozdravljene in dobrodošle.

Pa *alina*, lepo da se vaša Lara redi. user posted image
Sam, da bo vse ok z njo.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.5.2009 20:17:08   
Hanuši
alina super user posted image user posted image user posted image , da tako lepo napredujete. Kakšno novo fotkico nam pripopej, ker me zaenkrat sam UZ gledamo.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.5.2009 20:52:10   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

men bi datum 13 .5 še najbolj ustrezal, dopoldan, lahko pa tudi kakšen drug dan, ni panike

Tudi meni ustreza 13.5.-dopoldan, dejte še druge povedat pa se kr zmenimo.user posted image user posted image Morda še kaka iz Celja???

Dobrodošle novinke!!!!!user posted image user posted image

Čestitke za uspešne preglede...user posted image user posted image Jaz ga imam ju3 in že komaj čakam...malo v strahu, ker sem dala zadnjič kri za cel kup preiskav in upam, da je vse o.k.user posted image

Moram samo še povedati kako user posted image pozabljiva sem...sem nazadnje izpolnila vprašalnik za darovanje matičnih celic in sem ga nesla v avto, da bi poslala...sedaj pa ne vem, ali sem to kuverto poslala ali je nisem...dol v avto se mi pa danes tudi ne da več hodit, bo moralo do ju3 počakat...ma GROOOZNA SEM. Upam, da najdem v avtu, drugače bom pa klicala in prosila za nov obrazec...user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.5.2009 20:55:41   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Tudi meni ustreza 13.5.-dopoldan, dejte še druge povedat pa se kr zmenimo.user posted image user posted image Morda še kaka iz Celja???

Dobrodošle novinke!!!!!user posted image user posted image

Čestitke za uspešne preglede...user posted image user posted image Jaz ga imam ju3 in že komaj čakam...malo v strahu, ker sem dala zadnjič kri za cel kup preiskav in upam, da je vse o.k.user posted image

Moram samo še povedati kako user posted image pozabljiva sem...sem nazadnje izpolnila vprašalnik za darovanje matičnih celic in sem ga nesla v avto, da bi poslala...sedaj pa ne vem, ali sem to kuverto poslala ali je nisem...dol v avto se mi pa danes tudi ne da več hodit, bo moralo do ju3 počakat...ma GROOOZNA SEM. Upam, da najdem v avtu, drugače bom pa klicala in prosila za nov obrazec...user posted image

povej mi kaj več o tem?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.5.2009 21:38:24   
bjondi
Vsem novim junijkam lep pozdravček...

Alina lepo da napredujete na teži to je najlepše slišat...

Vsem mamicam na najnovejših fotkah pa tudi pohvale user posted image ...

Mi imamo pa jutri pregled v 32 tednu...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.5.2009 22:53:04   
Lsica
Čao junijske mačkice, minča dobrodošlauser posted image med nami.

Bom tokrat bolj na kratko, danes je kar naporen dan za mano. Ne moreš verjet kako obsežna reč je Ikea - sem bila danes 1. v taki trgovini. Ob enih sva zaključila s shopingom, pa še bi se lahko kakšna stvar znašla v košarici, sam ni blo več volje...ne moči, (ne denarjauser posted image user posted image user posted image ).
Vzela sva tud nekaj stvari za naju,... pa seveda za bebija, ampak pri pohištvu za bebija pa ostaja v igri Recinko, bova kar tam naročila posteljo in previjalno. Kupila sva stensko zložljivo previjalno za v kopalnico, ki se mi zdi kar kvalitetna, pa v kopalnici bo prav prišla pri umivanju - imam pa zelo malo prostora. Drugače pa sem mislila, da bom kupila tudi plenice, krpice, pa mi niso potegnileuser posted image , bom raje ostala kar na Tosaminih belih. Pri posteljnini majo pa precejšnjo izbirouser posted image   - smo izpolnili normativuser posted image .  V glavnem, na kratko, zadovoljna z nakupomuser posted image .

Tudi ve ste se danes lepo razgovorile... sem vse prebrala.

Lino, Bjondi, dobro opravita  jutri na pregledu...in nam poročajta kaj je novega.

Kalanteja, jaz mam tud občutek, da sem dobila nekaj kil več zato,  ker sem nehala kadit. Se mi je teža tudi veliko bolj rapidno povečevala v začetnih mesecih, kot pa zdaj - pa naj bi bilo ravno obratno. No seveda, svoje je naredila tudi hormonska terapija in počivanje...sem zdaj bolj aktivna kot takrat, ko sem zaradi krvavitev in slabosti kar ležala in spala. Pa bomo že dale te kile dol, boš vidla. Pa še kadit  smo nehale, HB. Meni zdaj tako smrdi, da si sploh ne predstavljam ne več, da bi kadila. Sploh pa ob dojenčku ne.  Drugač pa ti jaz tud držim pesti v petek, ker si res pridnauser posted image .

Tira, glede dojenja...pa izcedka iz prsi - mislim da nima neke veze. Bolj hormonsko povezano, ti hormoni pa se v glavnini začnejo sproščati po porodu. Tko da se nič ne sekiraj, vse pride ob svojem času. Jaz kar pozitivno razmišljam da bom dojila in si to poskušam dat v glavo. Ni pa vse odvisno samo od tebe, tud dojenček mora bit za to...da sesa kot je treba. Kako je pa kaj s tvojimi rokami?

Hanuši in Kaminek super za uspešen pregled. Kaminek, a se ti teža user posted image zdi vprašljiva? Meni se zdi za to starost čist ok, dobri 2kilci in pol, to pa res ni veliko, a?

Santa, dobrodošla med nami user posted image . Naj te ne stiska preveč, saj maš še čas do PDP-ja, da porihtaš zadeve. Pa še veš kako se tej stvari streže. Jaz tud še nimam ne oprano, ne zrihtane sobice, še opreme nimam vse. Ampak, to se itak hitro nabavi...pa opere in posuši...jaz poskušam zdaj vse skupaj jemati bolj na easy.

Alina, ti kar zaupaj vase, patronažna je ziher videla kako fajn vama laufa, pa da je vse OK, pa zato ni bila dalj časa pri vama.

Amaya, kaj te pa zanima glede darovanja matičnih celic? Da ti ne bi solile pamet z informacijami, ki jih že veš...

No, zdaj pa moram nehat- ker tole sploh ni več kratkouser posted image user posted image user posted image . Lahko nočko vsemuser posted image , čuvajte user posted image v svojih bušijih in čim manj nočnih bujenj in sprehodov do WC-ja....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.5.2009 6:18:38   
mojjaka
DOBRO  JUTRO!!!

user posted image

Sem imela spet bolj svetlo noč, nikakor nisem našla pravega položaja, me je križ bolel, pa mravljinci v rokah....
Tudi jaz imam danes pregleduser posted image Komaj čakam, da spet vidim našegauser posted image .Mogoče ga bom videla zadnjič še v trebuščku(meni na vsakem pregledu naredi UZ)?! Najbolj me seveda zanima, kako je naštiman???? Pač, kakorkoli, samo da bo vse vredu.
No, lep dan vsem!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.5.2009 6:21:18   
amaya
Dobro jutro...

se moram zrihtat ker grem v MŠ. Malo me že fibec matra, ker baje se je patronažna menjala in so predavanja ful kvalitetna. Bomo videli. Verjetno zvem marsikaj novega. Če si dal že enega skozi še ne pomeni, da si pojedel vso pamet tega sveta. No, marsikatera mamica žal to misli, ampak učimo se vsak dan.

Lsica: ko sem jaz pred letom dni rodila, je bila samo Neo celica...zdaj je celo javna banka...mene bolj zanima darovanje, kot hranjenje...ker za slednje nimam denarja...še za hrano bo kmalu zmanjkalo, ko so me pa preko Zavoda tako lepo...po domače povedano...nategnili! Zato pa sparšujem. meni je to vse novo...več pa se do sedaj nisem poglabljala...zato prosim ker, da mi na kratko pove za kaj se gre.

Nič, grem se počasi naštimat...

Pa prvim, virtualno kavo častim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.5.2009 7:21:44   
mojsonček
Jutrčka!

Vidim, da bolj gremo proti koncu, več nas je, ki težko najdemo položaj za spanje... jst se tut prekladam z boka na bok pa mal na hrbet pa vmes še lulat in tako ponavljam vajo do jutra... en mesec bomo že še zdržale, a neuser posted image

Vsem, ki imate danes preglede- uspešno jih opraviteuser posted image

MOJJAKA hvala za kavico, jst jo že žulimuser posted image
LSICA praviš, da je bil uspešen nakup... jst iz Ikee nikol ne grem praznih rokuser posted image  meni je bla tut fuuuul všeč posteljnina in tut cena se mi ni zdela pretirana

AMAYA iz lastnih izkušenj ti lahko povem kako sem jst urejala vse potrebno za darovanje matičnih celic... prijazna LSIČKA mi je posredovala telefonsko zavoda za transfuzijo oz. oddelka, ki je za to pristojen, po mailu so mi poslali obrazce, ki sva jih s partnerjem izpolnila in podpisala ter poslala na njihov naslov (ker nismo iz LJ) potem pa sem kaj kmalu prejela domov paket v katerem so bili vsi potrebni pripomočki za odvzem popkovnične krvi. Z zavoda sami obvestijo tudi P v kateri nameravaš roditi, moraš pa po odvzemu poklicati njihovega kurirja, ki pride v P po odvzeto kri... mam prou, a ne LSIČKA al pa ostale, ki ste se odločile za to opcijo? Ampak glede na tedne v tvojem tickerčku, mislim, da si že prepozna... če me spomin ne vara naj bi to imela urejeno najkasneje do 34. tedna... vseeno poskusi...

Dons bo baje mal več sončkauser posted image  uspešno izkoristite dan... jst mam cel kup opravkov v planu... 

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.5.2009 7:43:48   
ulsi25
Ali bo oz je katera kupila tale komplet prsne crpalke in flask : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169564

Ne spoznam se najbolje, in vas sprasujem ali je komplet prakticen in kaksna kvaliteta je ta prsna crpalka?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
5.5.2009 8:14:01   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Meni zdaj tako smrdi, da si sploh ne predstavljam ne več, da bi kadila.

Tudi sama sem v prvi nosečnosti nehala kadit, med nosečnostjo in še potem v času dojenja mi je grozno smrdelo, potem pa mi je spet zadišalo in sem na žalost zopet začela kadit. Tudi sedaj v drugi nosečnosti sem prenehala kadit takoj, ko sem izvedela, da sem noseča, tokrat pa resnično upam, da ne bom več začela.

Prsna črpalka meni jo je posodila kolegica, če jo bom slučajno rabila.

Drugače imam pa jaz jutri zjutraj pregled, kjer bo še enkrat ugotavljala ali se je dete končno obrnilo na glavo in baje tudi že prvi ctg, ker jutri napolnim 36.tednov.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
5.5.2009 8:16:21   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Ali bo oz je katera kupila tale komplet prsne crpalke in flask : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169564

Ne spoznam se najbolje, in vas sprasujem ali je komplet prakticen in kaksna kvaliteta je ta prsna crpalka?

Avent ima za moj okus zelo kvalitetne izdelke. Sicer nimam prav takega kompleta ampak sem posamično kupila črpalko in flaške. Črpalko sem pri prvi nekaj časa uporabljala in je zelo v redu, flaške pa tudi ker je vse z vsem kompatibilno. V bistvu sploh nismo nikoli imeli drugih flašk in dud kot Avent.
Ampak mislim, da še malo počakaj z nakupom, ker ni nujno da boš vse to sploh potrebovala.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 5.5.2009 8:21:07 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
5.5.2009 8:19:39   
*blu*
Pa dobro jutro vsem in hvala za kavico.

Jaz sem imela pregled včeraj in je zaenkrat vse v redu. Popadki so se umirili, bolečina v spodnjem predelu trebuha ostaja. Plodovnice je pa tudi še dosti.
Naslednji pregled 20.5.-CTG

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
5.5.2009 8:34:45   
minča
Dobro jutro!

Mi smo danes že imeli pregled, imeli smo prvi CTG. Vse ok. Še nič ne kaže na kako akcijo. Je pa zdravnica povedla, da ima mala že 2600 g in da ne bo ravno drobižek naša štručka. (se sprašujem kako bom jst tole ven spravilauser posted image ), pa menda bo že kako, sam da bo mala zdrava. Tako da naslednji pregled imamo spet čez 14 dni.
Drgač pa sem bila včeraj prvič na akupunkturi pri dr. Ocvirk in sem ful zadovoljna, tako da bom še šla.

uživajte!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
5.5.2009 8:38:40   
bačko
Jutro!
Vse ki imate preglede jih dobro opravite in čim lepše novice sporočite!
Jaz sem danes malo dlje spala ker nimam Žane.Kako je pasalo.user posted image
Lsica v Ikeji vedno kaj najdeš pa čeprav misliš da nič ne potrebuješ.Je vsake toliko časa fajn iti na tak izlet, a ne?
Jaz imam prsno črpalko še od Žane.Sem jo mogoče dvakrat uporabila.Tako da je ne bom nič kupovala.Tudi mi imamo samo Aventove stvari.So res dobre.
Blu me veseli da si dobro opravila včerajšni pregled in da ni popadkov.user posted image
Jaz imam v petek pregled in komaj čakam.user posted image Uz ne bom imela ampak vseeno se veselim pregleda.Pa še za moža moram iti plačati za prisotnost pri porodu.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
5.5.2009 8:45:52   
kaminek
hvala vsem za čestitke, ker bomo dobili pupouser posted image ! najprej sm si želela imet fantka, na začetku, potem, ko je G nakazala, da bo najbrž punčka, sam se je slabo vidl, ker je sedela na ritki, sm bla 3 dni potrta, ampak ne hudo, malo pa me je le stiskalo. ampak zdej pa si tolk želim imet punčko, da me kar razganja oduser posted image , ko se spomnem,da sm mogla bit tolk smotana in potrta. najbrž so bli hormoni-zopet izgovoruser posted image

lsica: kaj pa jst vem, ta teža za pupo je kar velik, vse je na zgornjih mejah, ampak samo, da bo zdrava babnca očiju nagajalauser posted image . možeku je blo načeloma vseen, je pa včeraj, ko je zvedu, da bo pupa, velik spraševal. šla sva pogledat kolk je on tehtal ob rojstvu (4,6 kg, jst pa 4,3 kg), tko da se ne gre čudt, od kje je naša tolk pr sebuser posted image

minča: vidm, da imaš rok 3.6., jst pa 20.6. in kot vidm, vaš user posted image  tehta 2600 g. naj te potolažim, da imam rok kasneje kot ti in še težjo punčaro nosim, tko da misml, da bomo mogle kr krepko potiskat, vn bodo pa tko al tko pršleuser posted image . bomo igrale vlogo hrabrega miškauser posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?