tecka
|
Majana: jaz sem pri Next naročila samo 1 kompletek, velikost up to 3 months. Sem šla malo primerjati z ostalimi oblačilci, ki jih imam in bi rekla, da je to nekako dolžina 62, širina pa tudi 68 - odvisno od kroja kaj pomerjam. Jaz sem za začetek naročila samo po 1 kos za vsakega družinskega člana, pa brisače (tu itak ni važna velikost), tako da bom postopoma eksperimentirala. Itak pa počakamo na Srečkota, da sploh vidim kako velik bo in kako hitro bo rastel. Lsica - meni bi se ob tašči zmešalo. Že od doma sem šla v času študija, potem pa so me "utesnjevali" celo lastni starši in sem si hitro umislila svoje stanovanje. S taščo si delimo dvorišče, pa še to je občasno zame preveč, ker se mi zdi, da me nadzira. Pa zaenkrat obe hiši dobro funkcionirava, je pač treba malo potrpet. Sem pa enkrat moževemu bratu kar direktno povedala, da na našem delu dvorišča se dela tako-pa-tako, lahko pa gre tudi domov in tam ureja po svoje. Je bilo enkrat zadosti, da si "ne skačemo v zelje". No, na srečo je mož potegnil z mano, čeprav se mi včasih zdi, da je še preveč navezan na mamo in brata. Oče mu je pa umrl še kot otroku, tako da razumem, da so povezani in hvala bogu da je tako. Kar pa se tiče očeta mojega otroka - meni se (še vedno) zdi, da bo moj mož dober oče. Zelo se tudi angažira pri nakupovanju in urejanju sobe. Pa tudi sicer vidim pri mojih nečakih, da se jim zna približat in se z njimi igrat, dosti bolj kot jaz! Sva že dala čez BC, pa DM, tako da ve, kaj je treba kje kupiti za dojenčka. Saj včasih si prav želim, da bi šla sama v trgovino, bi opravila hitreje. On se kar ustavi pri igračah in sanja, kaj vse bo kupil Srečkotu. Ojej, v takih časih si želim, da bi imeli punčko Pa še nekaj - če bo naše dete zdravo, si bova razdelila dopust za nego. Ker sem že v "letih" in ker bo to žal verjetno najin edini otrok, se mi zdi prav, da tudi on izkusi kako je skrbeti za otroka. Sicer me vse kolegice prepričujejo, da to ni dobra ideja, ampak zaenkrat sva še pri tem stališču. Je pa to njegova pobuda, jaz pa priznam, da bolj ko se bliže porod, bolj imam slabo vest, da zanemarjam še nerojenega otroka. Sploh v materinski šoli mi je nabijala slaba vest, ko tako propagirajo dojenje. No, v službo naj bi šla, ko bo Srečku 7 mesecev in upam, da bo že na gosti hrani in ne bo preveč pogrešal mojih jošk. Sicer pa pustimo času čas, to se bo urejalo šele po 105 dneh porodniške.
|