|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
3.5.2009 8:20:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Midva pa komi paziva, da nama s postelje ne pobegne...

Jaz imam tudi ta problem, Marsy. Zadnjič sem zadremala zraven in je k sreči v zgornji vogal plezala, kjer je omara. Sem se res prestrašila. Zdaj pa ji recimo duda dol pade in gre kar za njo user posted image

Jutri grem kupit eno posteljno varovalo, sem videla, da so ostala v Lidlu. Saj nam bo še kasneje prav prišlo.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.5.2009 9:12:09   
Lara Croft
Joj, je fajn zdaj, ko si zna sama dudo poiskat. Ne kliče več za vsako figo

bravo Bubikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
Me veseli tudi, da ste spali..... no, saj mi smo tudi..... samo ob 2h je blo malo za vsat.... ni panike... Je kr v redu, če pričakujem, da se bo zbudila ene dvakrat, pol se pa samo enkrat.user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.5.2009 9:16:58   
Lara Croft
tudi fantki so zelo posebni. user posted image Moraš izkusit user posted image

Nekak se mi zdi, da svojega sina nisi na pravi način doživela, da šele zdaj doživljaš pravo materinstvo user posted image

Ja imaš prav.... mi je ful žal, da ni bil deležen vsega tega, kot Lara.... Imam velikokrat občutek, da sem prvič mama... <TEARS>

Sej vem, da so tudi fantki zlata bitjeca..... malo se hecam....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.5.2009 11:26:19   
arabela*
dobro jutro...

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.5.2009 11:28:51   
arabela*
jaz pa sem že navsezgodaj šibala po EP....
vam povem,da sem odkrila ene full fajn plenice...in sice poljske pamperske...iz dm.....active fit....11.95 eur,noter pa je 42 kom.....tak fine mehke...res presenečena....user posted image

A pa je šla v Mozirski gaj...bo malo uživala...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.5.2009 11:51:03   
arabela*
nič,uživajte..se tipkamo..
lep preostanek vikenda..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.5.2009 12:38:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vam povem,da sem odkrila ene full fajn plenice...in sice poljske pamperske...iz dm.....active fit....11.95 eur,noter pa je 42 kom.....tak fine mehke...res presenečena....user posted image

Jaz dobim za tako ceno v Avstriji 62 kom (št. 4).  Ali pa še en € manj. Če preračunaš na eno plenico, je velika razlika. Toys ima občasno tudi v akciji in je še ceneje.

Tako da se mi splača na 2 meseca gor zapeljat. Da ne govorim razlike v Milupa mlečnih kašicah user posted image  Velika pakunga stane manj kot pri nas mala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.5.2009 14:56:19   
*bubi*
Se takoj pozna tukaj, da zunaj sonček sije user posted image

Jaz čakam bubiko, da se zbudi in tudi gremo ven. Spi že 2 uri in pol user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.5.2009 17:23:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz dobim za tako ceno v Avstriji 62 kom (št. 4).  Ali pa še en € manj. Če preračunaš na eno plenico, je velika razlika. Toys ima občasno tudi v akciji in je še ceneje.

Tako da se mi splača na 2 meseca gor zapeljat. Da ne govorim razlike v Milupa mlečnih kašicah user posted image  Velika pakunga stane manj kot pri nas mala.

ja,saj verjamem,samo sem hotla rečt,da me je pozitivno presenetilo,da so poljske lahko tako specialne.....proti nemškim...user posted image so pa številka 5...

aja,bubi,reči mi,kje v Avstriji ti to kupuje,bom se mogoče kdaj peljala,al pa mojemu naročila,ko je dost tam....?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.5.2009 18:22:19   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja pa ja de.... pri 45 pa ne bom otrok imela....

otroke ja, dojenčka ne user posted image

Ja.... novih otrok ne bo, to sem mislila... Pa če že, hočem pupiko,,... hahaha

tudi fantki so zelo posebni. user posted image  Moraš izkusit user posted image

Nekak se mi zdi, da svojega sina nisi na pravi način doživela, da šele zdaj doživljaš pravo materinstvo user posted image

...evo takšna je moja sodelovka...pri 17 je postala mama,pri 19 je že drugega dobila....zdej ima 43 in 2 letniga sina in je prečudovita mama...in neštetokrat pravi da šele zdej uživa....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.5.2009 18:22:39   
gloria
...pri nas grmi morem ugasnituser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.5.2009 20:03:03   
*bubi*

ja,saj verjamem,samo sem hotla rečt,da me je pozitivno presenetilo,da so poljske lahko tako specialne.....proti nemškim...user posted image so pa številka 5...

aja,bubi,reči mi,kje v Avstriji ti to kupuje,bom se mogoče kdaj peljala,al pa mojemu naročila,ko je dost tam....?

Nemških tudi več različnih obstaja. Že po pakungi so zelene in vijolične.

Drugače pa ima Bipa (veriga drogerij) na kartico, ki jo lahko dobi vsak, ceno 12,99 za 62 kom (št. 4). DM ima malenkost dražje, ampak imam še nekaj kupončkov od njehovega babybonusa, tako da se splača.

Toys ima trenutno akcijo, to pa njihovi spletni strani vidiš. Škatla 120 plenic je 23,19€.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.5.2009 20:38:04   
ključek
dober večer..........user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.5.2009 20:41:58   
gloria
...kakšno neurje je bilo pri nas zdej...pa točauser posted image user posted image user posted image ...

...aha...dober večeruser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.5.2009 20:43:06   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...kakšno neurje je bilo pri nas zdej...pa točauser posted image user posted image user posted image ...

...aha...dober večeruser posted image

ojej. upam, da ni kaj škode nastalo??user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.5.2009 20:46:08   
*bubi*

user posted image  pri nas pa tak lep dan user posted image  Sicer nekaj vmes oblačno, pa ena mini plohica, da smo morali na sladoled, drugače pa smo bili že dopoldan veni in še popoldan 2 uri in pol na igrišču. Bubi je užival, je imel družbo, bubika pa je tudi bila srček.

samo mi je smotano zaradi sonca in vetra, sploh ne vem, kak naj bubija oblečem. Pa skače in mu je vroče, potem pa se sonček skrije, malo zapiha in je mrzlo kot user posted image

Bubiko še kar oblačim, žabice in ful tanke hlačke/pajkice. Trenutno je nahodna in bom še pustila tako do morja.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.5.2009 20:52:41   
gold fish

in sice poljske pamperske...iz dm.....active fit....11.95 eur,noter pa je 42 kom.....tak fine mehke...res presenečena....user posted image

saraya - jaz sem zadnjič nabavila te activ fit v avstrijskem dm...imajo pa pakirane 46+4=50 plenic, so pa res ful fajne....mehke in tudi čisto drugače vpojne.....Mi zdaj uporabljamo samo te za ponoči, pa so ok.....   Sem pa nabavila še tiste active pants....samo so mu še malo prevelike, ker so od 9kg dalje....   Bom zdaj kar te kupovala..., pa tud hofferjeve so fajn.... jih je pa 80 not pa so manj kot 13€

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.5.2009 20:59:03   
arabela*
čeruser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.5.2009 21:01:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bom zdaj kar te kupovala..., pa tud hofferjeve so fajn.... jih je pa 80 not pa so manj kot 13€

jaz tudi...
pa veš kere so vredu,babylove od dm-a,tiste hlačke....samo tiste čez kaka dva meseca....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.5.2009 21:01:32   
gold fish

Drugače pa ima Bipa (veriga drogerij) na kartico, ki jo lahko dobi vsak, ceno 12,99 za 62 kom (št. 4). DM ima malenkost dražje, ampak imam še nekaj kupončkov od njehovega babybonusa, tako da se splača.

Toys ima trenutno akcijo, to pa njihovi spletni strani vidiš. Škatla 120 plenic je 23,19€.

a za plenice imaš še zdaj al je bilo samo do 30.4. ...jaz sem imela datum do takrat...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.5.2009 21:03:01   
gloria
...babe lahko noč....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.5.2009 21:03:47   
arabela*
fishi,bubi.a vedve tekmujeta za število objav??user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.5.2009 21:05:10   
ključek
bo katera ta teden v celju?? user posted image ???

Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.5.2009 21:06:01   
ključek

...babe lahko noč....user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.

si pa zgodnja.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.5.2009 21:07:44   
ključek

fishi,bubi.a vedve tekmujeta za število objav??user posted image user posted image

go go go.........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!