Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:43:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me že grabi to morje.... vsak dan bolj.... in Lara priliva olje na ogenj mene tud.... lara pa fajn vliva na ogenj....mene že ima, da bi se selila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:43:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish hoferjeve pa zdaj niso nič debelejše od ostalih....meni se zdijo tiste iz mullerja, pa dm skoraj debelejše veš da moram probat. So jih prenovili medtem, bubi je že kar nekaj časa brez plenic
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:44:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dvomim...meni je tud 1 ostal..... zdaj v naslednji rundi pa ni za pamperske več....pa ti so mi bili najbolj interesantni.... jaz pa mislim, da bi se dalo nahecat. No, saj zdaj so za isto ceno v Toysu. Katero rundo pa imaš ti - 7-9m je en kuponček not. Pa za pampers robčke imam še nekaj (veljavnih ) kuponov, ampak imam toliko robčkov doma, da res ne vem, če naj kupim ali ne. Saj potem, ko bo treba v vrtec nosit, bodo ful šli. jaz tud imam vedno vsaj 3 pakete na zalogi, več pa ne... ..če jih ne boš koristila se priporočam jaz pa tebi beba3, pa grem gledat kaj je še not
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:44:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:45:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. Meni so fajn oranžne pamperske iz mulerja.... čez dan pa ji dam DM baby love.. Ma je ta številka 4 tako ogromna.... 3 pa majhna,.... Jutri grem v LJ..... Lublanke, mi poveste prosim, kje je Muler v LJ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:45:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, sem našla še en blokec bonov do 31.8. So ene plenice not in eni robčki. Pa Beba 3 mleko. Bo vse za porabit Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? imaš mogoče za hipp vodo?? imam 2x. Dobiš. Jaz zdaj dajem kar iz pipe. Ali pa navadno flaširano vodo kupim, gledam samo, da ima čim manj natrija (Dana, Costella). Za na morje bom to kupila, tam ji ne bom iz pipe dajala. sej jaz tudi kombiniram.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:46:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? milumil 2 Dobiš. Aptamil 2 tudi? Kaj pa Milumil 3?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:46:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. Meni so fajn oranžne pamperske iz mulerja.... čez dan pa ji dam DM baby love.. Ma je ta številka 4 tako ogromna.... 3 pa majhna,.... Jutri grem v LJ..... Lublanke, mi poveste prosim, kje je Muler v LJ? eden zraven baby centra, eden pa na rudniku. pa še v centru, na čopovi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:46:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? jaz ne..., je pa moj vsak dan tam blizu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:46:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. ..meni pri zelenih edino ponoči ni fajn, ker so premočile...... pa ne kot plenica....vedno ko je bil ponoči bolj aktiven.....mu je pri ležanju na bolu ...enkrat proti jutru...ob strani ven udarilo.... hoferjeve pa zdaj niso nič debelejše od ostalih....meni se zdijo tiste iz mullerja, pa dm skoraj debelejše kere so zelene sploh..aja se mi svita....meni so se full trde zdele poljske...nemške so vredu.....te ko sem pa danes vzela...so pa dost bolj široke,to mi je všeč,po mojem ne more ob strani kaj ven zlest ,pa petkico že imamo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:46:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? a do mb pa ti ni za prit ...tistih 60 km v eno smer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:47:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? jaz ne..., je pa moj vsak dan tam blizu aha....okej......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:47:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me že grabi to morje.... vsak dan bolj.... in Lara priliva olje na ogenj mene tud.... lara pa fajn vliva na ogenj....mene že ima, da bi se selila ah, to pa ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:48:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? milumil 2 Dobiš. Aptamil 2 tudi? Kaj pa Milumil 3? aptamil je navadni al tisti neki za uravnavanje prebave .... saj po moje bi lahko tisto tud dala al ne.. milumil 3 tud lahko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:48:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti dve me edino ganeta, predvsem zadnja ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ..pa kje ti to hodiš.... A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? se moram tu podpisat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:49:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti dve me edino ganeta, predvsem zadnja ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ..pa kje ti to hodiš.... A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? se moram tu podpisat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:50:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, sem našla še en blokec bonov do 31.8. So ene plenice not in eni robčki. Pa Beba 3 mleko. Bo vse za porabit Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? imaš mogoče za hipp vodo?? imam 2x. Dobiš. Jaz zdaj dajem kar iz pipe. Ali pa navadno flaširano vodo kupim, gledam samo, da ima čim manj natrija (Dana, Costella). Za na morje bom to kupila, tam ji ne bom iz pipe dajala. ja,baje so te vode iz pip še boljše kot flaširane....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:50:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem v LJ..... Lublanke, mi poveste prosim, kje je Muler v LJ? eden zraven baby centra, eden pa na rudniku. pa še v centru, na čopovi. Tisto zraven baby centra je BTC mislila Tisti na Čopovi je meni šel na živce, ker ni bilo kje parkirat, pa vlačit je bilo treba robo. Podobno lokacijo imajo v MB Da ne govorim, da so prazne police. Še dobro, da sem zadnjič jezik stegnila.... sva šli po Bebo in je bilo prazno. Joj, mi je zakuhalo, nalašč zato sva rinili v mesto. No, pol mi je prodajalka prinesla 4 škatle
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:50:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. ..meni pri zelenih edino ponoči ni fajn, ker so premočile...... pa ne kot plenica....vedno ko je bil ponoči bolj aktiven.....mu je pri ležanju na bolu ...enkrat proti jutru...ob strani ven udarilo.... hoferjeve pa zdaj niso nič debelejše od ostalih....meni se zdijo tiste iz mullerja, pa dm skoraj debelejše kere so zelene sploh..aja se mi svita....meni so se full trde zdele poljske...nemške so vredu.....te ko sem pa danes vzela...so pa dost bolj široke,to mi je všeč,po mojem ne more ob strani kaj ven zlest ,pa petkico že imamo... te , ki sem jih jaz gori v A kupila so take z vijoličnim kombinirane, pa neki iz "mopedšova" je čisto zgoraj , spodaj pa neke opice... od kolko kg pa je 5?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:51:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? milumil 2 Dobiš. Aptamil 2 tudi? Kaj pa Milumil 3? aptamil je navadni al tisti neki za uravnavanje prebave .... saj po moje bi lahko tisto tud dala al ne.. milumil 3 tud lahko Za oba imam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:52:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me že grabi to morje.... vsak dan bolj.... in Lara priliva olje na ogenj mene tud.... lara pa fajn vliva na ogenj....mene že ima, da bi se selila ah, to pa ne tak od spomladi do jeseni....ko je pa burja pa brrrrrrrrrrrrrr.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:52:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem v LJ..... Lublanke, mi poveste prosim, kje je Muler v LJ? eden zraven baby centra, eden pa na rudniku. pa še v centru, na čopovi. Tisto zraven baby centra je BTC mislila Tisti na Čopovi je meni šel na živce, ker ni bilo kje parkirat, pa vlačit je bilo treba robo. Podobno lokacijo imajo v MB Da ne govorim, da so prazne police. Še dobro, da sem zadnjič jezik stegnila.... sva šli po Bebo in je bilo prazno. Joj, mi je zakuhalo, nalašč zato sva rinili v mesto. No, pol mi je prodajalka prinesla 4 škatle hvala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:52:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,baje so te vode iz pip še boljše kot flaširane.... Kako kje.... v MB imamo zelo dobro vodo. V LJ mi je vedno ful smrdela. Še najbolj sem opazila po vikendu, ko sem se vrnila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:52:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. Meni so fajn oranžne pamperske iz mulerja.... čez dan pa ji dam DM baby love.. mi pa imamo samo celodnevne...ne kombiniramo.. muller je na čopovi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:53:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti dve me edino ganeta, predvsem zadnja ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ..pa kje ti to hodiš.... A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? se moram tu podpisat.... ti lahko greš zraven...... , pa še ostale iz ne-primorja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!