Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.4.2009 22:17:15
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* Samo da na hitro napišem Mi sami sedimo Zdaj pa pičim ker sta se ravno zbudili in hočeta jest Oho, to pa je podvig v razvoju za princeski. mojsoncek - riževa kašica - jaz kupujem kar od hippa probiotično kašico, se meša samo z vodo in gre Dariu ful v tek. Smo probali tudi rižolino od Podravke, pa ga sploh ni hotel jesti, pa še več pacaja je, ker je treba z AM narest. Danes sem pa še kupila milupino kašico z banano, jo ene mamice ful pohvalijo. Pa Dario ima ful rad banano, tako da mu bo ziher všeč... No, mi smo danes prišli za nekaj dni na Dolenjsko, smo šli že dopoldne, pa sredi poti smo se obrnili, ker smo se spomnili, da smo pozabili angel care...Potem v Novem mestu ugotovim, da smo pozabili tudi ležalnik, iz katerega ga zaenkrat hranimo, pa slinčke, pa ščetko za flaše čistit, pa negovalno olje ...Beh, si bom mogla drugič seznam napisat...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.4.2009 22:19:23
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Še nekaj. Mislite, da bi riževi kosmiči znali zapirat? Ja, baje da riž kar zapira in če je dojenček nagnjen k temu, bi ga znalo zapreti. Pri nas HB normalno kaka po kašicah, v bistvu po vsej GH, moram na les potrkat
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.4.2009 22:20:18
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka in še nekaj,ŽENSKE zakaj nič ne čvekate? to pa ni več za nikamor Kje so tiste čveke ,k so ble pred porodom tko klepetave? To pa tud mene zanima..
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 30.4.2009 22:47:57
|
|
|
|
onur
|
Kakšno kašico pa naj nato kupim, da se meša z mlekom. Edinole riževa je brez glutena in bio, da se meša z melkom.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 6:32:27
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda A katera že daje meso? Dario se je danes skoraj zdrl, ko je videl, da jemo svinjske dunajce, revež pa je dobil samo speštano cvetačo in krompir No, svinjina tako ni ql do 1 leta, ampak kakega piščančka bi pa verjetno lahko počasi začeli papcat. Jaz bom dala pri 6 m piščančka.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 6:45:43
|
|
|
|
_katja_
|
mango: še nisem probala. Ampak bom enkrat kmalu. dopust: mi gremo Istro v prikolico, pa v Bohinj, pa verjetno na Weissensee s šotorom (drugače pa h kakšnemu drugemu jezeru v Avstrijo). kakovost sadja: jaz ga kupujem v Lidlu ali Tušu. Zdaj itaq ni ne vem kakšne izbire. Ko bo pa z vrta bomo pa itaq skoz domačega jedli. Mi je ati zrihtal neka bio jabolka od enga kolega, pa mami ima se nekaj domače zelenjave v skrinji. Ne kompliciram...tako kot za nas dam tudi Nacetu. riževi kosmiči: pojma nimam ali zapirajo ali ne. Mi imamo od Linota (Podravka). Jih pa itaq ne mešam z AM, ker ne grejo, ampak z vodo, pa zličko frutka za okus, ali pa z vodo od kompota. Imamo pa mi edino Lino z banano in jabolkom, ki ga lahko je, pa mu ga mešam kar z vodo. onur: Sej je rižek od večih proizvajalcev. Malo poglej. Mislim pa da je tudi vse kar je iz koruze brez glutena. cvetača: ali res napenja? lyra: super da sedita Mi spimo slabo....jemo 2 krat na noč, velikorat 3krat. Ne vem kdaj bom spet prespala 5 ali 6 ur v kosu..... no ja bo ze. cveke: se pozna da je moj doma in smo veliko zunaj oz. skupaj in se kar ne spravim za kompjutr. Zdaj pa prstimat za prvomajski golaž stvari, potem pa gremo mal v Bohinj na izlet. Lep dan! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 6:46:13
|
|
|
|
_katja_
|
Aja pa ena VELIKA za vse!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 10:55:48
|
|
|
|
poli*
|
Dobro jutro babike. Mi smo začeli malo bolje jesti. Zgleda, da je čakala na svojih 6 mesecev. Zadnje 14 dni se velikokrat zbuja ponoči. Prejšnji teden se je 7x v eni noči. meni se je že mešalo, ampak sem bila kar potrpežljiva . Kako ste preživeli kres? mi smo ga kar v postelji
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 11:31:47
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ziv! katja, hvala za kavo! Jaz jo bom danes verjetno pila v velikih kolicinah. No, koncno imamo soncek, ampak smo vseeno ujeti med 4 stene. Nejc ima vrocino ... res ga fajn muci spodnja leva enka. Danes ponoci je jokal tri ure skupaj, pa ni prav nic pomagalo... ah ja, saj bo bolje ko bo zobek zunaj. onur, probaj se prosene kosmice... jaz sem je uporabljala pri nasem tavelikem fanticu. Proso tudi nima glutena... kupovala sem pa tistega od Alnature v DM-u cvetaca zna napenjat ja mango je baje dober za tiste, ki so bolj zaprti. Jaz ga bom sprobala kar hitro dopust, na zacetku poletja za en teden v Istro, na koncu poletja pa za en teden v toplice Ja nic, grem naprej Nejca cartat
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 1.5.2009 14:27:05
|
|
|
|
lyra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: orka in še nekaj,ŽENSKE zakaj nič ne čvekate? to pa ni več za nikamor Kje so tiste čveke ,k so ble pred porodom tko klepetave? To pa tud mene zanima.. Točno... Polynesia, caligula, klavdy4,luna8 kje ste????? Mi smo ravno meli jok.. Zoja se je začela jokat kr ji je Zara vzela igračko Včeraj sm jima dala cvetačo za jest.. Uff kakšne grimase sta delali Vse sta ven pljuvali, midva sva pa jedla rižoto in sta obe skoraj v krožnik padle
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.5.2009 12:42:02
|
|
|
|
Andromeda
|
Dober dan, mamice! Mi smo še vedno v Novem mestu, proti večeru pa gremo nazaj v LJ...Dario je 1. noč tukaj zelo slabo spal, ke so ga zobki dajali - od enih do pol šestih je bila "štala"...To noč se je pa samo 2x za dudiko zbudil, tako, da smo bolje spala. cvetača je tudi Dariu zanič, ko pa sem vanjo zamešala grah, je pa lepo pojedel. Danes bo pa dobil bučke, brokoli in krompirčka. No, nekdo se že jezi
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.5.2009 20:17:31
|
|
|
|
lyra*
|
Dober vecer mamice Danes ste se vse skrivle?! Mi smo bli dopoldne na sprehodu in na kavici.. Pol sta sli spat, Zoja je spala ene pol urce Zara pa dobro uro in pol Pol sta se igrali na blazini mami pa je pospravljala Danes sem vsaki naredila svojo jabolko pa keksek zraven zmesan. Zoja je vse pojedla Zara pa je cisto malo pustila.. Moram rect,da ful radi jesta, sploh sadje.. No Zara vcasih kaj strajka ampak tega smo pri njej itak navajeni Zdaj pa sem ju skopala, oprala glavici in ju dala v posteljo,da se se kaj zmenita Imamo pa novo modo.. Ko sta bili bolani sta kr v najini postelji spali. In ugotovili da je precej boljse spat v veliki postelji z mamico in atijem Tako da je kricanje ce ju poskusam uspavat v njuni postelji. Je dragi rekel,da je ze obupal in se bo pocasi selil v dnevno sobo Dopust hja, letalske karte imamo rezervirane ampak bomo pomoje odpovedali Bomo pa sli nekam na Hrvasko ceprav se dragi upira z vsemi stirimi V ponedeljek pa gremo v soping v Avstrijo! Gremo kupit manjsi vozicek pa dragemu porocne cevlje.. Pa se za pikici mam nagledani eni fuul lepi oblekci za poroko Morm priznat,da imam se malo vec kot 1mesec do poroke pa me ze panika grabi Nic moram it dat spat ker drugace nic ne bo
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.5.2009 20:21:03
|
|
|
|
letalo
|
živjo! ja tud nas mučijo zobki, moj fantek ima že od četrtka 38,5 vročine (v ritki) pa skoz se nekaj pači, rokice tišči v usta....sem mislila najprej da je kako virozo pobasal, sam mislim da bodo zobki zgoraj (spodaj ima že dva, ki sta pokukakla ven brez težav) lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 2.5.2009 20:51:46
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Dario je 1. noč tukaj zelo slabo spal, ke so ga zobki dajali - od enih do pol šestih je bila "štala"... Pri nas so tudi zobki na pohodu... za prejsnjo noc sem ze napisala, da je jokal od 1.45 do 5ih zjutraj... in to jok brez prestanka, pa cisto nic ni pomagalo. No, vceraj je spal bp do jutra in upam da bo danes tudi tako. Sicer pa ima tudi vrocino, tako da se ven ne moremo. No, vsaj cez dan ni pretirano teckan in je bolj kot ne dobre volje. lyra, ti kar mirno, vse bo slo kot po maslu Zdej grem pa se cunje zlozit iz susilca, potem si pa eno pivo privoscim
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 8:40:59
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro, mamice! Najprej , da lažje preživimo jutro. Mi smo HB imeli mirno noč, samo parkrat je blo treba dudo dat. Zobek se pa še kar noče prikazat. Bi pa Dario najraje večino časa presedel, iz polsedečega položaja se že prestavi v sedečega, ampak potrebuje oporo. Upam, da bo kmalu sam sedel... lyra - 3 leta nazaj sem bila na istem kot ti glede poroke, me je 6 tednov prej kar malo "panika" oz. vznermirjenje zagrabilo, 2 tedna pred poroko pa sem se lepo zrelaxirala. In poročni dan je izpadel po pričakovanjih, v bistvu je še lepše izpadlo. Tudi pri vama bo tako!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 9:31:26
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
joj ti zobki!! vidijo se, sam pokukati nočejo vn. ponoči lepo spi, čez dan je pa bolj problem.... ko je najhuje mu dam kar calpol in hitro prime. res pa bolj malo čvekate:) sem vas vse dni brala, samo volje nisem imela- v prometni nesreči v celju je umrla moja prijateljica pa sem bila bolj žalostna in sitna te dni, pa še veliko smo se potepali. danes gremo h mojimi ribice pečt pa čevape... no, vsi bojo uživali, jaz imam pa knjige s sabo, moram izkoristiti varstvo. uživetje!!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 16:33:56
|
|
|
|
carly
|
Ojla, mi smo se pa ravno vrnili z morja, smo šli na podaljšan vikend.Ko smo se dol peljali je bila pridna in je lepo spančkala danes pa polovico poti jok,pa še gužva je bila na cesti. Smo pa mi tudi že meso proballi, piščančka in purana in ga ima rada.Drgač ima pa najraje če ji en ta mal sadni frutek zmešam z malo mleka (mojega al pa riževega)pa zgostim z riževo kašico, se tako oblizuje pa pridno je.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 17:37:35
|
|
|
|
poli*
|
Lyra- a midve se na isti dan poročiva? 20.6.09? Midva tut že en cajt iščeva oblekico za najino bejbo. Rada bi marelično krilce, ampak zgleda, da ne bo nič in bo bela s kakšnim mareličnim detajlom :)) Aja, še to me zanima! Kako bosta "poskrbela" za punci, ko bo zvečer večerja in žur? js še ne vem... Zbujamo se po 5x na noč... Še to: danes sem prvič naredila pire krompir zanjo... in seveda zmešala z malo Aptamila... ne vem, ali sem jaz čudna ali kaj je. Tak smrad od mleka ej!
< Sporočilo je popravil poli* -- 3.5.2009 17:39:40 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 17:39:38
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Mi smo imeli kar doma kosilo, Dariu sem naredila polento z bučkami in korenčkom, uh s kakim veseljem je papcal...seveda jre bilo veliko plente za vratom in ušeski, pa tudi iz noska sem jo morala ven skrpat... pomaranča - moje sožalje ob smrti prijateljice
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 17:41:50
|
|
|
|
poli*
|
Pomaranča- iskreno sožalje . Ko sem jaz gledala tisti prispevek na dnevniku, sem se skoraj zjokala. Brez besed sem..
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 21:02:43
|
|
|
|
orka
|
helow Naša Ema je bila prvič pri babi v prekmurju,vožnjo super prestala večino u mižulah....gužvo okol nje ko smo bili tam pa tudi,punca se sploh nobenga ne boji.... cvetača-napenja sveže pripravljena,če pa jo pripraviš in zmrzneš pa ne dopust-še študiramo,bomo pa 10 dni verjetno v istri nekje zobki-smo še daleč od njih prehrana-jemo vse,samo da mora biti še vse zmiksano,čim so koščki,jih ven porine...je že jedla piščančka med zelenjavo in je bil njami okus,pa rumenjak ji tud vmes zmešam kadar ni mesa,rada ima vse ,le da ima včasih protest in noče jest,pa je ne silim,saj že kar dobro ve koliko in kdaj ji paše.Najraje pa poje ,pa tudi vse poje pretlačeno banano z jugurtom. Drugače pa jo je en sam nasmešek,smeh,smeh in še 1x smeh...mi sploh ne poznamo joka,pridna,zeeeelllloooo
< Sporočilo je popravil orka -- 3.5.2009 21:03:24 >
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 3.5.2009 21:40:06
|
|
|
|
Andromeda
|
orka - lepo, da je Ema taka dobrovoljna gospodična, saj naš Dario zadnje čase tudi zelo malo joka in se na veliko smejčka, če ga pa zobki dajejo, pa pač malcesitnari ali pa stoka. No, pred spanjem sem mu dala žličko calpola. Uf, jutri imamo spet fizioterapijo, potem gremo pa v laboratorij dat kri in vodo, tako, da mu bom še tisto urinsko vrečko morala na lulija namontirat. No, šibam pod tuš in upam da čimprej v posteljo. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 4.5.2009 9:05:53
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro in ena Za mano je spet taka noč, od pol dveh do pol petih je bil "direndaj" zaradi zobkov...Pa sploh noče ven pridet ta nesrečni zobek! No, Dario se že pritožuje, hoče na vsak način tolči po tipkovnici
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 4.5.2009 9:27:53
|
|
|
|
resnično srečna
|
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 4.5.2009 9:31:39
|
|
|
|
_katja_
|
mornin' poli*: mi smo nismo šli nič na kres. Mogoče drugo leto. lyra: saj bo. Samo brez panike. Men je tudi švigalo po glavi ali bo vse ql, če imam vse pripravljeno,.... pa me je dragi skoz miril, da bo vse ok. In res se mi zdi da že teden prej, ko sva imela piknik fantovščino in dekliščino sem se nakulirala in začela uživat. Samo prepusti se toku carly: a riževo mleko ji lahko daješ? Orka: super da je Ema dobrovoljka. Tudi naš je zadnji teden priden. Ni več kričalnih izpadov, kar zelo olajša vso stvar Še ponoči začne manj jesti pa bo Andromeda: hvala za kavo dopust: z možem bova kak teden v Istri, pa kak teden po Avstriji, potem pa en podaaaljšan vikend v Bohinju. Ostalo pa s svakinjo in njenimi tremi kalibri nekaj v Bohinju, pa z mami in ati malo v Istri. Plan je da bi bila čimamanj doma Me je zdele že kr dopustniško razpoloženje prijelo, ko smo bili v Bohinju in na morju. Res je lepo. PA vse tako lepo zeleno. Včeraj sem šla pa prvič po dolgem času na bajk (mestni ne velja). Lani sem nisem nič vozila z gorcem zaradi nosečnosti. No bilo je super. Noge v klanc kr pečejo, po makadamu se pa peljem kot po jajcih. Morm spet mal notr pridet, da bom lahko spet kej po hosti vozila. No na konc naju je pa z dragim se nevihta ujela. Ampak je blo lustno Dopoldne sva šla pa gledat z Nacetom dragija v hosto, k skačejo po skakalnicah. Je bil tko ponosen pred kolegi na tamalga. Če bi blo možno, bi zihr Nactu ze bajk pa celado kupu...hehe... pa z atijem na skakalnice....mami bi pa vpila kaj se gresta, pa rane zdravla.... Pri nas bo očitno se malo trajalo, da se soncek prikaže čez meglo.... grem zdej mal v soping..... Lep dan! K
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)
jan (
47%)
izak (
23%)
oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!