|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
27.4.2009 15:33:52   
Andromeda
Hello, mamice!

Kje pa ste ves dan? Nass bojo razglasili za izumrlo vrsto user posted image

No, Dario se trenutno zabava s tipkovnico in zelo težko pišem.

Eno? - a riž samo skuhate in daste pappcat, al ga kaj s paličnim prej zmrcvarite?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.4.2009 18:47:22   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Eno? - a riž samo skuhate in daste pappcat, al ga kaj s paličnim prej zmrcvarite?

Jest sem kupila enga Bio v DMu, po nasvetu jade. In se super razkuha. Potem ga pa spasiram. Jadin Žiga pa mislim, da je jedu samo stečkanega. Probej Andromeda, pa če bo Dario lepo jedel ni treba več pasirat.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.4.2009 20:15:34   
onur
živjo. tudi jaz sem provala z GH. smo začeli s frutki. kolk časa je pri vas trajalo, da so pričeli jesti po več žlic? pri nas samo pljuvamo in malo meljemo po ustih.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.4.2009 23:36:20   
Andromeda
onur - cca 3-4 dni, pa je začel dobesedno goltati GH. Sem pa najprej probala s fruktalovim jabolčnim sokom, naslednji dan je dobil par žličk jabolčne kaše in potem čedalje več...

A katera že daje meso? Dario se je danes skoraj zdrl, ko je videl, da jemo svinjske dunajce, revež pa je dobil samo speštano cvetačo in krompir user posted image No, svinjina tako ni ql do 1 leta, ampak kakega piščančka bi pa verjetno lahko počasi začeli papcat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
28.4.2009 10:07:42   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image

Joj, pa ta dež... Smo spet obsojeni na prosotr med 4 stenami user posted image

Daria so spet celo noč zobki matrali, tako da sem čisto neprespana. Nič, grem, me že kliče k sebi...

Neposredna povezava do sporočila: 3105
28.4.2009 12:30:19   
orka
helow
še jaz malo...Ema je postala prava vrtavkauser posted image user posted image ,to se od jutra do večera vrti v vse možne strani,je ni za ustavt,noče v lupinici sedet,komaj jo zadržim not med hranjenjem,edino ležat na tla tam je pa lahko do nezavesti..user posted image .Ko se prevrne na trebuh,se želi že na vse 4 postavt,a ji roke še ne dajo,tazadno dvigne in se postavi na kolena, roke pa ne ubogajo,pa itak še ni to na vrst....zdej najpraj sedet....
andromeda-pri nas je bila prejšnji teden patronažna in sem jo vprašala za ribe,ker ven da so bile pri prvih dveh ribe na sporedu po 6.mesecih pa mi je odsvetovala,češ da se je to zdaj spremenilo,ker zelo težko dobiš ribo ki ni bila predhodno že zmrznjena,edino če imaš kako vezo pri ribičih,ki ti jo direkt iz vode še na trneku prinese user posted image user posted image user posted image ...mi je pa rekla, da pa lahko skuham pusto piščančje ali puranje meso in spasiram med zelenjavo user posted image user posted image , da namo sam zelenjavo cel cajt jedel.....pa za nadomestek beljakovin lahko med zelenjavo zmešaš rumenjak od trdgokuganega jajca,beljak šele po 1 letu.
? a je kera že probala dat mango? men je ful dobra komb. z banano.
lep dan

< Sporočilo je popravil orka -- 28.4.2009 12:40:43 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 3106
28.4.2009 12:42:44   
orka

sem ji zadnjič skuhala riž,pa vmes zmešala,in je kašo polizala, rižke je pa ven porinla, k niso bli spasirani,to je verjetno znak, da še ni pripravljena na koščke, čeprav ji zelenjavo z vilicami peštam in ne več miksam...

< Sporočilo je popravil orka -- 28.4.2009 12:43:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3107
28.4.2009 15:45:14   
Andromeda
Jaz sem mu pa prej dala krompir, cvetačko in še malo graha in ker grah ni bil dobro pretlačen, ga je bilo več po slinčku, kot pa da bi šel v želodček...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
28.4.2009 20:03:14   
Claudi
Pozdravček....
Spet  ta dežuser posted image tle trenutno kr lije...

Za mano je bolj slabo noč - tko kot že dva meseca - , se še kar naprej non stop zbuja in visi na joški.Joj komi čakam, da bom celo noč prespala user posted image Zdele je pa že v sobici v postljci - se bo vrjetn zbudu lih ko bom jst šla spat ...

Drugače smo pa že tri dni jedl korenček -ga ma kar rad, potem špinačo - mu je bljak, zdej trenutno smo pa na krompirčku - mu tud gre gre no....Jutri bova pa naredila čežano jabolčno - bomo vidl kak bo....

Me pa zanima a se vaši pikci in pikice že kej plazjo?
Oz kažejo na to, da bi se? Dvigujejo ritko in kolenčka...Na trebušček se že kr dobro prevrača - sicer bolj na desno stran, leva mu ne laufa tok.Dans sm pa opazila da se je ful oprl na kolena, pa ritko gor, kot bi hotu že it nekam user posted image
ooo orka sm lih kar prebrala, da tvoja tud že kaže znake plazenja user posted image

Zdej si grem pa lase polikat...da bom lepa user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3109
28.4.2009 20:30:09   
Andromeda
plazenje - pri nas tudi opažam željo po temu, da bi kar naprej zlaufal, ampak zaenkrat še nima te moči, obrača se večinoma z mojo pomočjo, ko pa je enkrat na trebuhu, se pa upre visoko na komolce, zraven pa še z rito "mrda", zgleda kot želva, ki je v pesku zaribala user posted image

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
28.4.2009 20:57:55   
jada
Živjo

no da se na hitro javim, mi smo šli v soboto zjutraj na morje, in je bilo krasno vreme, tako da smo vikend prav užival, dokler ni anja dobila 39,5 vročine. Njaprej smo mislili da je "prekurjena" ampak ker naslednji dan ni bilo nič bolje, smo pričeli razmišljati o odhodu domov. No in danes 3 dan smo doma, bili smo pri zdravnici, ki je ugotovila da je viroza, vročina je skoraj mimo, počakali bomo še kak dan, in če bo ok, gremo potem v četrtek nazaj. Ja ni kaj otroci so nepredvidljivi. user posted image  Sva se pa oba z mojim strinjala da gremo domov, do naše zdravnice, kjer bo pregledana kot mora bit, ker jo pozna.

GH - Kot je Katja napisala, sva poskusila z rižkom, ki ni bil ravno pretlačen, pa je Žigu kar šlo dol. Je pa res da mu kuham rižek iz Dm od Alnature (za mlečni riž) ker se ful razkuha in  se da narediti prav lepa riževa kaša, ki jo lahko dodajaš k vsem jedem, tako sadnim kot zelenjavnim.
No na morju sem poskusila ponovo s korenčkom in cvetačo, pa je šlo Žigu kar dol, prav tako sva poskusila s krompirjem in bučko, ampak ko sem pripravila krompir za njega ni bil ok, "pire krompir"ki je bil pripravljen pa za nas (maslo,mleko-dodatek) mu je pa šel v slast user posted image . Je že mali gurmanček, ve kaj je bolj okusno user posted image . Prav tako sva poskusila govejo juho in je bilo BP. Predno sva šla na morje pa sva imela že malo meska na jedilniku puran z zelenjavo pa je bilo kar okusno. Ta teden pride pa še piščanček na vrsto.
Drugače sva pa ta teden prvič v jabolčno čežano zmešala piškotek in mu zadostuje obrok za cc 3 do 4 ure, tako da je prav fajn. Se mi pa pozna da vedno več okusov pozna in lahko malo bolje kombiniram obroke. Sedaj tudi samo zelenjava ne predstavlja več tako velikega problema.

Orka - jaz sem poskusila Žigu dati banano in mango pa je prav slastno pojedel.  

Aja drugače je pa Žiga danes star 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  kako hitro rastejo te naši čmrlji in čebelice???

Milupa bananina kaša - žiga jo prenaša ok, in moram rečt da je še kar okusna.

Plazenje - pri Žigu sem opazila da ko ga dam ležat na hrbet, mi dvigne ritko in se z nogicami odrine nazaj, tako da se premakne za nekaj centimetrov, medtem ko je na trebuščku pa nekaj poskuša ampak ga roke še ne ubogajo da bi jih prestavil, tako da največkrat pristane kar na noskuuser posted image , ampak počasi bo že.

Sedež za hranjenje - jaz imam PP Prima pappa, že od anje in sem z njim ful zadovoljna.

No lepo bodite, če ostanemo doma se še kaj javim, drugače pa potem po prvomajskih praznikih.

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 3111
28.4.2009 23:13:10   
Andromeda
jada - upam, da se bo Anja pozdravila in se boste vrnili na morje...Sicer pa virozica ponavadi izzvei v 3 dneh...No, vsaj da ni "tahudih" simptomov.

Jaz bi pa tud šla na morje user posted image Zaenkrat pobožna želja.

Kam in kdaj greste na dopust?
Mi gremo okrog 20. junija na Krk za ene 10 dni. drugače imam raje Dalmacijo, ampak za prvi dopust s piščanlkom raje vidim, da smo bližje domu...

Zdej bom pa tud jst šla počasi spat. Sem prej gledala nogomet in eno pivo spila, me je prav lepo uspavalo. Dario se je pa že 1 uro prej zbudil za zadnji obrok kot ponavadi...

Lahko noč!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.4.2009 9:21:45   
Andromeda
Dobro jutro in ena user posted image

Jaz pa že spet edina tukaj... c c c user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.4.2009 10:34:04   
letalo

Jaz sem mu pa prej dala krompir, cvetačko in še malo graha in ker grah ni bil dobro pretlačen, ga je bilo več po slinčku, kot pa da bi šel v želodček...

mene pa zanima kje kupujete sadje in zelenjavo in ali kaj gledate na bio kakovost ali ne? moj ima ful rad riževe kašice od Sunvala, ali jih katera uporablja? Ne vem kaj naj naredim, doma ima kupljen Aptamil2, mali pa bo star 6 mesecev 7. maja. Ali mislite da je bolje da mu kupim še eno škatlo Aptamil1 ali naj kar 2 odprem? Sem ga pa dons vagala in ima že 9kg - do sedaj dojen + sadne, zelenjavne kašice + zvečer riževe kašice. Mi je pa začelo mleka kronično primanjkovati pa tudi user posted image sem dobila, tko da....Ja ko bi še trebušček še mal končn noter zlezu...

se pišemo!

Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.4.2009 13:52:41   
pomar*ANČA*
pri nas je še vedno le sadje na jedilniku, ker po zelenjavi bruha in ga kakšen teden ne bom več silila.  ponoči se hoče 2x dojit, tako da bom novalac 1 zamenjala za 2. je res, da bi v enem mesecu morali pridobiti 1kg?  ker me malce skrbi saj se kilaža ne spreminja samo raste precej. gal se zdej že lepo vleče, sicer za noge še ni čisto pogruntal, da bo lažje če si pomaga, je pa v rokah tako močan, da se potegne in že pride iz enega prostora v drugega čisto sam.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.4.2009 13:54:01   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: letalo

mene pa zanima kje kupujete sadje in zelenjavo in ali kaj gledate na bio kakovost ali ne? moj ima ful rad riževe kašice od Sunvala, ali jih katera uporablja? Ne vem kaj naj naredim, doma ima kupljen Aptamil2, mali pa bo star 6 mesecev 7. maja. Ali mislite da je bolje da mu kupim še eno škatlo Aptamil1 ali naj kar 2 odprem? Sem ga pa dons vagala in ima že 9kg - do sedaj dojen + sadne, zelenjavne kašice + zvečer riževe kašice. Mi je pa začelo mleka kronično primanjkovati pa tudi user posted image sem dobila, tko da....Ja ko bi še trebušček še mal končn noter zlezu...

se pišemo!

punca, mirne duše lahko odpreš A.2,saj je priporočljiv od 6. meseca dalje,zakaj bi kupovala ,če imaš soma...user posted image
 pri nas je drugače vse u najlepšem redu...Ema se veselo kotali,sama iz hrbta na trebuh,ima malce težav pri konci,ker ji roka ostane pod telesom a ker je trmasta kot mami se toliko časa matra da ji uspe user posted image user posted image ,ja ta fizioterapija res pomaga, čeprav smo bolj leni,saj raje vsak trenutek izkoristimo za sprehode in potem zmanjka časa za telovadbo,ker lovimo čas ko je mala res dobre volje a to je ponavadi takrat ko smo zunaj...jemo vse,pijemo malo,veliko se igramo in smejimo, to pa je že vse...

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.4.2009 16:36:09   
onur
Kako ste ve uvajale GH, med obroki in kako nato zamenjati obrok?

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.4.2009 16:37:27   
onur
Mi je prej ven vrglo. Mi se tudi počasi obračamo, včasih sami, včasih s pomočjo s hrbta na trebuh. Drugač uvajamo GH, ga je pa neki začela sračkat in kar noče pit mleka, ne vem kaj je to. Ali se kaj kuha, ali so zobki, kar joče in pljuva, ko ji hočem dat za jest, pa to po urah. Upam, da bo bolje.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.4.2009 14:07:55   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Kako ste ve uvajale GH, med obroki in kako nato zamenjati obrok?

onur, v času kosila,ji daj najprej eno zizo,da ta huda lakota mine,pol pa par žlic gh in še drugo zizo...po kakih 5. dneh lahko ukineš mleko in samo gosto hrano,tako bi lahko v mesecu dva omlečna obroka zamenjala za zelenjavnega in sadnega.Naši user posted image  so sedaj že tok stari, da bi lahko jedli tri obroke goste hrane in 2 mlečna.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.4.2009 14:09:58   
orka
in še nekaj,ŽENSKE zakaj nič ne čvekate? to pa ni več za nikamor user posted image user posted image user posted image
Kje so tiste čveke ,k so ble pred porodom tko klepetave?

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.4.2009 16:21:03   
onur
onur, v času kosila,ji daj najprej eno zizo,da ta huda lakota mine,pol pa par žlic gh in še drugo zizo...po kakih 5. dneh lahko ukineš mleko in samo gosto hrano

ma naši se za kosilo tako spi, da to ni mogoče. jaz ji dam za pokušat med zajtrkom in kosilom in sedaj ne vem kako naj nato zamenjam obrok

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.4.2009 16:30:17   
onur
Še nekaj. Mislite, da bi riževi kosmiči znali zapirat?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.4.2009 16:35:15   
lyra*
Samo da na hitro napišem
Mi sami sedimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pičim ker sta se ravno zbudili in hočeta jest

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.4.2009 16:42:17   
mojsoncek
hej hej! Mi smo bolj kot ne leteci in ni kaj dosti casa za pisanje... zvecer se preletim kar ste naklofale cez dan, pisat se mi pa ponavadi ne da vec user posted image

Nejc je prava mala pojava, pocasi bo pokukal ven prvi zobek, do goste hrane mu pa zaenkrat se ni kaj dosti (samo navaden jogurt bi jedel... sem mu danes zlicko dala za obliznit, ko sem jaz jedla zajtrk, pa je kar mljackal in zahteval se user posted image ). Ah, tudi to bo... dajte mi povedat, katere rizeve kosmice jim dajete... je to kar Rizolino ali kaj drugega?

nic, sibam, otroci klicejo user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.4.2009 16:44:11   
mojsoncek
lyra, bravo za tvoji punci!!! user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!