jada
|
Živjo no da se na hitro javim, mi smo šli v soboto zjutraj na morje, in je bilo krasno vreme, tako da smo vikend prav užival, dokler ni anja dobila 39,5 vročine. Njaprej smo mislili da je "prekurjena" ampak ker naslednji dan ni bilo nič bolje, smo pričeli razmišljati o odhodu domov. No in danes 3 dan smo doma, bili smo pri zdravnici, ki je ugotovila da je viroza, vročina je skoraj mimo, počakali bomo še kak dan, in če bo ok, gremo potem v četrtek nazaj. Ja ni kaj otroci so nepredvidljivi. Sva se pa oba z mojim strinjala da gremo domov, do naše zdravnice, kjer bo pregledana kot mora bit, ker jo pozna. GH - Kot je Katja napisala, sva poskusila z rižkom, ki ni bil ravno pretlačen, pa je Žigu kar šlo dol. Je pa res da mu kuham rižek iz Dm od Alnature (za mlečni riž) ker se ful razkuha in se da narediti prav lepa riževa kaša, ki jo lahko dodajaš k vsem jedem, tako sadnim kot zelenjavnim. No na morju sem poskusila ponovo s korenčkom in cvetačo, pa je šlo Žigu kar dol, prav tako sva poskusila s krompirjem in bučko, ampak ko sem pripravila krompir za njega ni bil ok, "pire krompir"ki je bil pripravljen pa za nas (maslo,mleko-dodatek) mu je pa šel v slast . Je že mali gurmanček, ve kaj je bolj okusno . Prav tako sva poskusila govejo juho in je bilo BP. Predno sva šla na morje pa sva imela že malo meska na jedilniku puran z zelenjavo pa je bilo kar okusno. Ta teden pride pa še piščanček na vrsto. Drugače sva pa ta teden prvič v jabolčno čežano zmešala piškotek in mu zadostuje obrok za cc 3 do 4 ure, tako da je prav fajn. Se mi pa pozna da vedno več okusov pozna in lahko malo bolje kombiniram obroke. Sedaj tudi samo zelenjava ne predstavlja več tako velikega problema. Orka - jaz sem poskusila Žigu dati banano in mango pa je prav slastno pojedel. Aja drugače je pa Žiga danes star 6 mesecev kako hitro rastejo te naši čmrlji in čebelice??? Milupa bananina kaša - žiga jo prenaša ok, in moram rečt da je še kar okusna. Plazenje - pri Žigu sem opazila da ko ga dam ležat na hrbet, mi dvigne ritko in se z nogicami odrine nazaj, tako da se premakne za nekaj centimetrov, medtem ko je na trebuščku pa nekaj poskuša ampak ga roke še ne ubogajo da bi jih prestavil, tako da največkrat pristane kar na nosku , ampak počasi bo že. Sedež za hranjenje - jaz imam PP Prima pappa, že od anje in sem z njim ful zadovoljna. No lepo bodite, če ostanemo doma se še kaj javim, drugače pa potem po prvomajskih praznikih. Nočka
|