*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Junona mogoče tvoja žabica ne pije tako hlastno in ne požira vmes še zraka, pa zato ne podreta kupčka, ker ni kaj za podret... Sonček naš je imel tudi zlimane očke, pa sem mu kar direkt iz dojke nakapljala mleko v očke. Je pomagalo Dojenje midva se še loviva, pa me zanima, če mi lahko tiste, ki to obvladate, poveste, ali dojite iz obeh dojk, ali mu za en obrok ponudite eno dojko, za naslednji obrok pa drugo dojko? Zdej pa že res moram it... IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Meni pa moja žabica noče kupčkov podirat - kaj naj naredim? Ali jih pač naj ne podirava? Je to v redu? Ker ga res ne podre, do zdaj ga je samo 1x. Če ga v pol ure ne podre, ga tudi ne bo, ker gre zrak že v črevo (seveda, če je kaj zraka). Vseeno je priporočljivo dvignit vzglavje za enih 10 cm. Pa ne samo zaradi podiranja kupčkov, ali bruhanja, ampak tudi zaradi lažjega dihanja . IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Malcekvita.. ce bos rabila kaksen nasvet glede dojenja, lahko pises tudi na ZS. Jaz sem bila prvic v navezi kar s parimi puncami, da smo se bodrile in delile izkusnje. vec glav vec ve in si lahko pomaga Sem imela tudi jaz pri brini tako naporen zacetek, verjami, v drugo je velikoooooooo lazje. Nasa na sreco (še) ne poliva. Samo enkrat je malo bruhnila in sem se kar onrk ustrasla. Ampak ocitno se je prenazrla.Nosek - pucat, pucat, pucat in veliko fizioloske not zlivat. mora pritect cez drugo nosnico. Pucat vsakic ko je zbujen, tud 2x ce je dalj casa zbujen. In lahko tud v roku 10 min 2x, ker se sluz odlepi, ko jo namocis in se vcasih sprosti sele cez nekaj casa. Skratka pucat. Otroku svez zrak ne skodi, samo vetru naj ne bi bili izpostavljeni. a poskusas podirat kupcek v razlicnih polozajih? Dojenje - ponavadi iz ene, ker druge niti noce. Jaz bi probala 10-15 min iz prve, ko vidis, da ne sesa vec aktivno, das na drugo in ce vlece kul, ce noce tud kul. Vidim, da so nosecke se vedno z nami .. res upam, da boste cim prej 1+1 mozolji ... ze ene 10 dni je prava pubertetnica zginjajo in nastajajo novi .. je normalno, nic skrbet. nasi imajo take bele pikice gor, uni pravi mozolji.. BE Brigita storkljica - welcome back, cakamo porodno zgodbo Junona, c je ne matrajo pol prdeci, ni panike, ce ne podiras. pri brini jih nismo nikoli in je bilo vse ok. eni otrocki ful lepo jejo in ni potrebe. Drugace pa probaj razlicne polozaje. Aja, nas otrok in od Brine Zala imata danes ze en mesec... ne morem verjet No mene cist mece sportanje. Smo ravno z roznika in sem sla v hervisa gledat enga Garmina za merjenje srcnega utripa. Zdaj moram samo se najti koga, ki ima kupon za popust v hervisu. A pozna kdo koga Skratka akcijaaaa Punce, hvala za nasvete. Ja, res je, da zelo lepo pje, nič ne hlasta.