Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Nenelena - a imas tametil tablete? Priporocam. Jaz jih tud zdaj vcasih vzamem, ko imam obcutek, da imam manj mleka. Enim zenskam ful pomaga. Naceloma nisem ravno za kemijo in jemanje tablet vsepovprek, ampak za ceno dojenja.... Mi je prvic ful pomagalo. Glede crpanja - jaz sem si v celem dnevu scrpala 40ml pri Brini in bila cist zakompleksana.. Ampak na sreco crpanje ni pokazatelj, kok je mleka, ker se je brina prakticno polno dojila 5m, dokler nismo zaceli z GH. Najvec pa res lahko naredi otrok sam za ponudbo mleka s svojim povprasevanjem. Pa se Ela dobro priklopi in vlece? Se slisi, da pozira mleka? Drzita se! Jaz sem iz ZOO.. Odvsetujem izlet tja, ce ima katera namen.. Kolaps. Mi smo bili takoj zjutraj tam in je bilo se znosno. Zdaj pa je milion avtomobilov, obiskovalcev + zaparkirano vse v rozni dolini, ker folk gre se na proslavo na roznik. Zjutraj je bilo pa carsko Skratka - ce bo katera kaj sibala naslendnji teden po tivoliji, rozniku ali zivalcu v dopoldnaskem casu, naj se javi Al pa kdajkoli kasneje Mene bo tam polno brigita, a pol bo pojutrisnjem no navijamo za 3.5. ali prej Pri nama je situacija takšna, da se Ela po treh dneh dojenja sploh ni hotela več dojiti, saj ni dobila nič mleka. Se je "priklopila", potem pa protestno in v ihtavem joku izbljuvala bradavico, tako da sem jo par poskusih dojenja nehala pristavljati, saj je imela vedno večji odpor. Sedaj, ko smo doma, sem jo parkrat (toda ne lačno, ker je ihta prevelika) poskusila pristaviti, toda ko parkrat potegne in nič ne dobi, se začne strašansko jeziti in jokati. In enostavno nimam srca, da bi ji joško na silo tiščala v usta. Tako da se sedaj polno hraniva po flaški z umetno hrano, jaz si poskušam čim večkrat na dan črpati, čeprav načrpam po 1-2 ml na dan. Praktično nič. Toda nisem še obupala. Preden smo namreč šli iz P, sem si zadnji dan načrpala 20ml pri enem od črpanj, čeprav pravega navala mleka (da bi imela polne in trde prsi, čutila neko mravljinčenje) še ni bilo. Gotovo se bom še kakšnih 14 dni trudila s črpanjem, toda če po 14 dneh še vedno ne bo več kot ml ali dva na dan, mislim, da imam vso pravico obupati. Mi je pa zelo težko, saj sem se izjemno veselila dojenja ...
|