|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.5.2009 21:46:18   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš falot pa celi dan ni nič spal user posted image  -  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... - te je pa tak tečen, ker ne more zaspati pa bi rad .... pa bil bi na zizi nonstop user posted image  ....

če katera rabi podarim aptamil - mi ga ne rabimo in se mi zdi škoda, da bi ga metali vstran .... ( je pa zapakiran - mislim, da je aptamil 1)

grem, ker kliče zizatoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih pomaga ga dat v voziček al pa ga v avtu malo peljat naokroguser posted image

pri nas samo v vozicku in lupinici na sprehodu/avtu spi po 2-3 ure. doma ni sanse.. se pa cist razburi, ko jo oblecemo in damo v vozicek, pol pa v 3 minutah zakomira..

nockooooo

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.5.2009 21:58:56   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.5.2009 6:40:13   
tinaaja
moje jutro je v stilu
user posted image

in

user posted image

kofi za vse ponocnjakee
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.5.2009 6:56:31   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.5.2009 6:58:38   
Miška2006
Kaj pa je blo s tabo, da si imela tak šit?

Neposredna povezava do sporočila: 580
3.5.2009 7:37:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

3. kako dologo boste/ste uprabljale tetra majčke?

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image ja, včeraj sve bili že cel dan sami pa danes bova spet...če ti odkrito povem, ko se je pakiral včerja v službo sem kar jokala, cel čas je govoril, da mu je ful težko it od doma zaradi naj pa ful je imel sozne oči pol pa ni čudno, da sem zajokalauser posted image ...hudo je,ker sem bila navajena, da je doma, da mi pomaga, če je kaj narobe sva se skup odločila kaj bova naredila...pa nek tisti občutek, kaj če se bo kaj zgodilo pa bo rekel, da sem jaz kriva...ker ko nama ni šlo dojenje je videl, da sem se ful mučila pa, da mala ni znala vzet zize, ali pa takrat ko jo je začel moj mlek matrat...drugače pa bi mogoče rekel, da nočem dojit ali pa kaj podobnega...ker njegova mati je itak težila glede dojenja...mi gre stara na živce misli, da vse ve in da je vse tako prav kot ona poveuser posted image saj se bova zdaj z majo navadili, da bova dost sami doma pa nama bo čedalje lepše, bolj se bova znali sami organizirat...pol pa nama bo čudno, ko bo ati domauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.5.2009 7:39:56   
tinaaja
dita se je odlocila, da od 2 ne bo vec spala, ampak bila v narocju in se nosila user posted image ce sem jo odlozila je takoj vlozila protestno noto user posted image ob 5 je zaspala, se je brina zbudila tko da sem pac ostala pokonc.. mal obujam spomine na case zuranja user posted image   vsaj macka nimam user posted image no pa mi je ditka naklonila par takih nameskov in poskusov "guuu" da sem se cist raznezila.. in dan bomo preziveli s kanckom humorja in dobre volje user posted image upam, da ne zaspim kje cist nepricakovano, npr na wc, med kuhanjem... haha

Neposredna povezava do sporočila: 582
3.5.2009 7:43:20   
detelja

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Junonca, saj vem, da ni isto, ampak vedi, da ti bomo dajale me moralno podporo pa kakšen nasvetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a boste meni tudi dajale moralno podporo in kakšen nasvet???user posted image saj mi že...hvala vam...zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 583
3.5.2009 7:45:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš falot pa celi dan ni nič spal user posted image  -  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... - te je pa tak tečen, ker ne more zaspati pa bi rad .... pa bil bi na zizi nonstop user posted image  ....

če katera rabi podarim aptamil - mi ga ne rabimo in se mi zdi škoda, da bi ga metali vstran .... ( je pa zapakiran - mislim, da je aptamil 1)

grem, ker kliče zizatoruser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa vzameš v zameno za aptamil? midvi lahko dave tvojega falota pa mojo falotko skup...naša tud noče več čez dan glih kaj dosti spat...sam neki jamra...user posted image user posted image user posted image user posted image mamica pa bi rada mal dremalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.5.2009 7:47:33   
brigita23
dobro jutro

da se na hitro javim...še nisem šla rodit HB, saj imam take probleme z zobom, da mi včeraj ni bilo več za živet. Moj me je odpeljal na Izlake v neko privat kliniko kjer dela zobozdravnica24h. Ko sem že mislila da se olajšanje bliža in mi je vrtala zob na živo, mi je povedala da je zob mrtu, da se vnetje dogaja pod korenino, kamor pa ne more prit, saj mi ne sme slikat zoba. pafffff kot bi me nekdo povozil, solze, histerija, saj je vendar grozno ko izveš po mukah bolečin ki jih prestaneš da ni pomoči, da bolečina ne bo izginila. Zob je potrebno izdret, tega pa ona na svojo roko ne upa in moram imeti potrdilo od G da se strinja.

Punce celo noč nisem spala, že dva dni ne jem, jokam kot dež....zdej mi pa povejte kaj bolj škoduje mojemu bebijuuser posted image  to da bom dobila živčni zlom ali tista lokalna anastezija, ki bi me rešila muk....

groza, se še javim kaj

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.5.2009 8:21:52   
Miška2006

nekaj vpr.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Junonca, saj vem, da ni isto, ampak vedi, da ti bomo dajale me moralno podporo pa kakšen nasvetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a boste meni tudi dajale moralno podporo in kakšen nasvet???user posted image saj mi že...hvala vam...zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda ti bomo...pa tudi vsem ostalim, ki kaj potrebujete
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.5.2009 8:24:58   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro

da se na hitro javim...še nisem šla rodit HB, saj imam take probleme z zobom, da mi včeraj ni bilo več za živet. Moj me je odpeljal na Izlake v neko privat kliniko kjer dela zobozdravnica24h. Ko sem že mislila da se olajšanje bliža in mi je vrtala zob na živo, mi je povedala da je zob mrtu, da se vnetje dogaja pod korenino, kamor pa ne more prit, saj mi ne sme slikat zoba. pafffff kot bi me nekdo povozil, solze, histerija, saj je vendar grozno ko izveš po mukah bolečin ki jih prestaneš da ni pomoči, da bolečina ne bo izginila. Zob je potrebno izdret, tega pa ona na svojo roko ne upa in moram imeti potrdilo od G da se strinja.

Punce celo noč nisem spala, že dva dni ne jem, jokam kot dež....zdej mi pa povejte kaj bolj škoduje mojemu bebijuuser posted image  to da bom dobila živčni zlom ali tista lokalna anastezija, ki bi me rešila muk....

groza, se še javim kaj

ma boga....rada bi ti kako pomagala....pa žal....
user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 3.5.2009 8:26:20 >

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.5.2009 8:38:42   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

dita se je odlocila, da od 2 ne bo vec spala, ampak bila v narocju in se nosila user posted image ce sem jo odlozila je takoj vlozila protestno noto user posted image ob 5 je zaspala, se je brina zbudila tko da sem pac ostala pokonc.. mal obujam spomine na case zuranja user posted image   vsaj macka nimam user posted image no pa mi je ditka naklonila par takih nameskov in poskusov "guuu" da sem se cist raznezila.. in dan bomo preziveli s kanckom humorja in dobre volje user posted image upam, da ne zaspim kje cist nepricakovano, npr na wc, med kuhanjem... haha

Jao jao, ma kaj je zamenjala dan za noč? pol pa razumem zakaj tako user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.5.2009 8:51:17   
malcekvita
ojla mamice, krofeki in jagodke user posted image
jst se skoraj več ne oglašam na forumu, ker je bil tale mesec zame res izredno naporen... pomoč sem imela samo prvi teden, potem pa je moj user posted image  šel nazaj v službo, ker sva se zmenila, da očetovski dopust prišpara za poletje, da bomo šli lahko na morje. Ful me je bilo strah ostati sama z Jakobom, ker sem se bala, da ne bom znala in zmogla dobro poskrbet za našega žabca. Ampak na koncu nisem mogla samo zase poskrbet, ker ni bilo časa skoraj niti za jest. (prvič sem mamica in sem malo neorganizirana user posted image ).Svoj dopust je user posted image  porabil za obnovo stanovanja in prvi teden, ko sva z Jakobom prišla iz porodnišnice.
Moj dan mine v nenehnem dojenju, previjanju in podiranju kupčka. Popoldne, ko dragi pride iz službe, pa on prevzame funkcijo podiranja kupčkov in previjanja. Kar se tiče dojenja, moram rečt, da je to ena velika borba, saj se z mojim fantkom še oba učiva user posted image . Pa ene parkrat sem že skoraj obupala nad dojenjem in sem mu dodajala prilagojeno mleko, ker se je revček kljub podoju pri meni še zmeraj jokal, ko pa sem mu pondila 70 ml dodatka, ga je v šusu spil in je bil mir.
Polivanje Punce, kaj vaši malčki in malčice kej polivajo? moj se mi zdi da poliva po vsakem hranjenju, pa ful se mu kolca, prejle je pa bruhnil v loku. Kako vam kej uspeva podiranje kupčka? meni bolj slabo, zato mislim, da ima naš Jakob te težave...
Izhodi: trikrat sem ga nesla na balkon po 5 minut, enkrat za 10 min, potem smo pa prejšnjo soboto in nedeljo šli na sprehod kar za dve urci. Jakob je lepo spal in zdi se mi, da mu sprehodi lepo pašejo user posted image . Samo se mi pa zdi, da se mu je problem z noskom še poslabšal. Že ko sva prišla iz poronišnice, sem mu morala vsak dan čistit zelenčke iz noska, zdej se mi zdi, da je sluzi še več. Mislite, da sva ga posračkal, ko sva ga tako hitro peljala ven kar za 2 uri??
Včeraj smo šli ven za pol ure, danes bomo šli tudi...
ful sem pogrešala ta forum, zdej upam, da bom imela kaj več časa za spremljanje debat in javljanje. uživajte v današnjem dnevu. pošiljam vam en velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
3.5.2009 8:55:17   
malcekvita
brigita23 držim pesti, da te zob čimprej neha bolet in da v kratkem popestvaš svoj zakladek user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.5.2009 9:24:34   
Pat74
Dobro jutro mamice,

mi tudi še vztrajamo - matr tile bikci so pa trme! Čeprav imam celo noč trd trebuh kot kamen, ni in ni popadkov. Očitno bo naš rabil res pomoč, da ga ven izbezajo. Uživajte v nedelji, jest se zdaj odpravljam k maši.

Neposredna povezava do sporočila: 591
3.5.2009 9:36:45   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

jst se skoraj več ne oglašam na forumu, ker je bil tale mesec zame res izredno naporen... pomoč sem imela samo prvi teden, potem pa je moj user posted image  šel nazaj v službo, ker sva se zmenila, da očetovski dopust prišpara za poletje, da bomo šli lahko na morje. Ful me je bilo strah ostati sama z Jakobom, ker sem se bala, da ne bom znala in zmogla dobro poskrbet za našega žabca. Ampak na koncu nisem mogla samo zase poskrbet, ker ni bilo časa skoraj niti za jest. (prvič sem mamica in sem malo neorganizirana user posted image ).Svoj dopust je user posted image  porabil za obnovo stanovanja in prvi teden, ko sva z Jakobom prišla iz porodnišnice.
Moj dan mine v nenehnem dojenju, previjanju in podiranju kupčka. Popoldne, ko dragi pride iz službe, pa on prevzame funkcijo podiranja kupčkov in previjanja. Kar se tiče dojenja, moram rečt, da je to ena velika borba, saj se z mojim fantkom še oba učiva user posted image . Pa ene parkrat sem že skoraj obupala nad dojenjem in sem mu dodajala prilagojeno mleko, ker se je revček kljub podoju pri meni še zmeraj jokal, ko pa sem mu pondila 70 ml dodatka, ga je v šusu spil in je bil mir.
Polivanje Punce, kaj vaši malčki in malčice kej polivajo? moj se mi zdi da poliva po vsakem hranjenju, pa ful se mu kolca, prejle je pa bruhnil v loku. Kako vam kej uspeva podiranje kupčka? meni bolj slabo, zato mislim, da ima naš Jakob te težave...
Izhodi: trikrat sem ga nesla na balkon po 5 minut, enkrat za 10 min, potem smo pa prejšnjo soboto in nedeljo šli na sprehod kar za dve urci. Jakob je lepo spal in zdi se mi, da mu sprehodi lepo pašejo user posted image . Samo se mi pa zdi, da se mu je problem z noskom še poslabšal. Že ko sva prišla iz poronišnice, sem mu morala vsak dan čistit zelenčke iz noska, zdej se mi zdi, da je sluzi še več. Mislite, da sva ga posračkal, ko sva ga tako hitro peljala ven kar za 2 uri??
ful sem pogrešala ta forum, zdej upam, da bom imela kaj več časa za spremljanje debat in javljanje. uživajte v današnjem dnevu. pošiljam vam en velik user posted image

Očetovski dopust: pazita, ker ima očetovski dopust "rok trajanja" mislim, da ga mora izkoristit v roku 3 mesecev oz. 90 dni od rojstva otroka!!! Samo tolko, da ne pozabita.
Polivanje: dojenčki večinoma polivajo....kar pojejo preveč...to polijejo. Najprej goltajo in goltajo, pol pa ugotovijo, da je preveč in to polijejouser posted image .
Izhodi: Ne verjamem, da je ta vaš 2 urni izhod škodoval. Verjetno je bil user posted image že prej malo prehlajen. Saj verjetno sta ga dobro zabubala preden ste šli ven, ne?. Lahko pa je bil kdo že prej malček prehlajen,pa je user posted image to še malo pokasiral... Nč se sekirat, dobro mu pucaj noska pa velikoooooooooooo fiziološke mu daj v nosek ali pa tvojega mleka. Če je nosek zelo zabit, pa bi bilo potrebno z aspiratorjem ven povlečt.

Upam, da sem ti vsaj malček pomagalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
3.5.2009 10:04:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro

groza, se še javim kaj

oooooooooooo revica, če bi ti lahko pomagala bi ti z veseljem...ti pa pošiljam en velik user posted image in srčno upam, da vsaj malo oblaži bolečinouser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.5.2009 10:07:23   
detelja

Polivanje Punce, kaj vaši malčki in malčice kej polivajo? moj se mi zdi da poliva po vsakem hranjenju, pa ful se mu kolca, prejle je pa bruhnil v loku. Kako vam kej uspeva podiranje kupčka? meni bolj slabo, zato mislim, da ima naš Jakob te težave... naša maja je že ful kolcala v trebuščku...pa tudi zdaj ful kolca...patronažna je rekla, da se baje to takrat dogaja, če ne poderejo dovolj kupčka...sam naša včasih riga tako, da misliš, da je odrastel rignil...pol pa še zbruha...no ne vem...maja je tudi 2x bruhnila v loku...drugače pa kar tako ful zbruha...bomo šli jutr po drugo mleko pa bomo sprobal kaj je krivo...

Neposredna povezava do sporočila: 594
3.5.2009 10:08:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro mamice,

mi tudi še vztrajamo - matr tile bikci so pa trme! Čeprav imam celo noč trd trebuh kot kamen, ni in ni popadkov. Očitno bo naš rabil res pomoč, da ga ven izbezajo. Uživajte v nedelji, jest se zdaj odpravljam k maši.

upam, da z brigito dobita čimprej svoje popadke in da bo čimprej akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.5.2009 10:10:46   
detelja

mi smo šli samo 1x za par min na balkon potem pa kar za uro ven...kihala je že takoj po porodu pa še danes ful kiha...tu pa tam ima tudi zaštopan nos...ena mi je rekla, da kao otroci čistijo noseke, da to ni prehlad...no upam, da res ni...

Neposredna povezava do sporočila: 596
3.5.2009 10:12:23   
pikaro
pozdravljene,
Moj mali bikec še vedno trmari v trebuhu user posted image  user posted image  user posted image . Noče in noče ven!
Včeraj sem že skoraj pristala v porodni user posted image , ker sem imela popadke za rodit, ampak sem totalno zaprta in si je G premislila. Je rekla,da mi ne želi takšnega poroda. Danes pa CTG spet miren user posted image  in so me poslali domov.
Ne vem kdaj bomo mi cartali. Jutri spet grem.

Hvala vsem včeraj za čestitke. Vsi smo prosili user posted image  naj že pride, pa nam je samo z brcami odgovarjal user posted image .

Jutri si grem po ricinusovo olje, pa bomo vidli kaj bo,ker so še vedno ne morem na wc. Me že vse tak boli,da ne morem sedet, ne hodit. Še lulat nič ne grem user posted image

Lep pozdrav vsem, pa da bi me ki smo ostale šle čimprej rodit. Vse ostale pa lepo cartajte bebije. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.5.2009 10:16:41   
Miška2006
Detelja in malčekvita, tu imata link o mleku Novalac, ki ima različne formule za različne probleme.

http://www.novalac.net/other/products_us.htm

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.5.2009 10:28:02   
detelja

Detelja in malčekvita, tu imata link o mleku Novalac, ki ima različne formule za različne probleme.

http://www.novalac.net/other/products_us.htm

hvala...veste kaj sem nekje prebrala, da kao je to novalac mleko povsod drugačno (da so kao kupili v različnih lekarnah in da je bilo drugačno)...sicer ne vem v kakšnem smislu...mislite, da je to res???

Neposredna povezava do sporočila: 599
3.5.2009 10:32:01   
krfjolca
Brigita, pa s kakšnimi mesarji imaš ti opravka, no! Lokalna anestezija pri zobarju nima prav nobenega učinka na detece, poglej malo na Pušenjakov forum, saj je skoraj tedensko kako tako vprašanje. Jaz sem bila med nosečnostjo 3x pr zobarju, pa vsakič z lokalno, sem vprašala še svojega G, pa se je samo smejal, je rekel, da smo ženske smešne, celo nosečnost se izogibamo kozarčkom vinčka, pa lekadolom in zobarjem, na koncu gremo pa rodit z epiduralno!

Polivanje- pri nas porabimo goro tetra plenic, ker se ji vedno gor dviga, polie pa tam za kako žličko, ne v loku. To naj bi bilo normalno, je pa res nekoliko več preoblačenja, če nisi previden. Pa ne smem jo previjat po hranjenju, ker več jo premetavam naokrog, več polije. Tudi kolca se ji pogosto. Če je polivanja preveč, je dobro za cca 30 stopinj (to je kar precej) nagnit ležišče, pa dosledno polagat na bok, da steče ven iz ust.

Ali ima še kateri aprilček problem z mozoljčki? Naša je kot pubertnica že nekaj dni, prav grozno izgleda. Mozoljčke ima po čelu, ličkih in celo po lasišču! Nisem šla nič kazat, ker menda je normalno čiščenje kože, če bi bilo po celem telesu, bi bila pa lahko alergija. Se pa spomnim, da je bilo pri Anžetu enako, pa je bil testiran in je bilo vse negativno. Bom videla, kaj bo jutri rekla patronažna.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?