|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
1.5.2009 14:41:55   
čebeli
Oj!

Po dolgem času spet jaz...uh, kar ne gre mi branje za nazaj, tolk ste bile pridne...

No, že na tej strani- kakšne novičke...ja, uboga Anja. Držim pesti, da bo malemu sončku bolje.user posted image
Pa poroka...čestitam (pa nujno mej en šopek Teja...magari, če ga sama naberešuser posted image ), pa eni grejo na birmo, pa slikce od krsta...kolk mate pa pr vas fletnega poba, Petruscha...da Zverkinega Jernejčka ne omenjam.

Hm, pri nas je vse ok, edino trenutno sumim, da bomo decembra spet zibali.user posted image ..matr, pa sam 2x sva odkar sem rodila!user posted image Morm it po praznikih po test, pol pa poročam kako in kaj.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
1.5.2009 15:00:34   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

..matr, pa sam 2x sva odkar sem rodila!user posted image

bi morala večkrat, pa te pol ne bi tolk skrbel...user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
1.5.2009 22:31:46   
Ana Luna
'Čer, dekleta!

Živel 1. maj! Upam, da ste ga lepo preživele, kjerkoli že.
Mi naslednji teden začnemo z uvajanjem goste hrane - v torek pride patronažna, da mi razloži, kako in kaj (čeprav se mi zdi, da že večino vem).
Mali ima zunaj že DVA!! zobka, še vedno se veliko slinimo.
Čas nam noro hitro leti, sploh ne morem verjet, da bo naslednji teden dopolnil že 5 mesecev!

Sicer pa, kdaj bo kakšno srečanje? Ljubljančanke z okolico - Tivoli vabi ... Tivolski ribnik je poln mladih račk, Čolnarna pa ima še kako mizo prosto za mlade mamice s svojimi vozički. Zdaj bodo (upam) spet topli dneviu in meni bi prav pasal kak 'mamski' čvek.

Cipresa, pozdravte se! Čebeli, čestitke, če je novo malo bitje na poti!

Za danes vas pozdravljam, pa še prpopam kakšno slikco od danes. (Jaša Maj je užival ob Blejskem jezeru).

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
1.5.2009 22:52:17   
petruscha

Hm, pri nas je vse ok, edino trenutno sumim, da bomo decembra spet zibali.user posted image No, mislim, da nisi edina... čeprav jaz zelo dvomim da sem noseča, samo nekateri znaki so prisotni: slabost, pa kumarce mi pašejo, pa vročinske oblivi,...pa menstre nimam več, čeprav sem jo dobila takoj po porodu (5 tednov čišča, 1 teden nič, menstra na 21 dni- 3-krat, sedaj pa cel mesec nič. No, ja, čeprav nekako načrtujeva še enega, vendar naj bi bila akcija šele, čez kakšne 3-4 mesece. user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
2.5.2009 9:05:40   
Kinokija
Wuuhuuuuuu, kar nove decembrčke delate? Ajaja, jaz raj luknjo v kolen user posted image user posted image Iskrene čestitke vsem zanesenjakom, katanc bi reku---- kapo dol user posted image

Pri nas nič novega, vsaka noč je še vedno nepredvidljiva. Sploh ni ključa, kdaj prespi celo noč in kdaj se zbudi tudi do 20x. poje itaq skoz isto (AM). Dojiti sem nehala prejšnji teden, ker mi je konstantno zavrača dojko, tako da je bilo vsako hranjenje prvo 10 min kreg in jok, potem je pila ene po obrokih 3 min, zaspala in seveda čez 1 uro spet lačna. Po nekje 10 ih dneh borbe sem obupala, tamala ne kaže nobenih domotožnih znakov po dojenju, meni pa začuda od konca dojenja sploh ni nič več ven pritekel. Sem pričakovala poplave ponoči, pa ni blo skor tud kaplje ne. user posted image očitno je mala že vedela, kaj je treba user posted image

trojane ja, a jz tud lohk Sj zarad vas, ne zarad krofa user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.5.2009 15:11:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija
Wuuhuuuuuu, kar nove decembrčke delate? Ajaja, jaz raj luknjo v kolen user posted image user posted image Iskrene čestitke vsem zanesenjakom, katanc bi reku---- kapo dol user posted image

No tukaj nekje sem tudi jaz, pa imam svojo dago Nežiko na smrt rada! user posted image

Jaz sem danes že malo bolje, samo še nisem čisto taprava ... tak da sem doma na kavču, Neži in moj dragi sta šla pa k enim prijateljem na piknik.
Jutri pa če bom boljša, gre pa Neži k babici in dediju na poldnevne počitnice, da bova midva končno montirala police v kuhinji ... jeeeej!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.5.2009 15:21:05   
arupnik3
živjo
mene pa zanima ketero ste to kašico kupile RIŽEVO če se ne motim od katere firme jst sm gledala od hippa pa od nestlea ????
nimam pojma katero uporabljate ve ???
pa lohk tudi kaka slikica če hočete

hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.5.2009 15:25:27   
Anonimen
Jaz sem kupila riževo kašico od Milupe, samo jo moja princeska itak ne mara ... potem sem kupila za probo še od hippa rižovo kašico z jabolkom za lahko noč in pa od DM-a sadno riževo kašico ... ti dve pa obožuje in se kar trese ko odpira usta user posted image  ... aja vse kašice so od 4. meseca naprej. Samo se mi pa dozdeva, da je od te DM-ove sadne kašice dobila pikice po ritki, ker ima ta kašica tudi nekaj citrusov notri. Tak da ji te kašice nekaj časa ne bom dajala, da se ji ritka pozdravi, potem pa šeenkrat in če bo imela spet pikasto rito, ji je ne bom dala še kak mesec sigurno ne.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.5.2009 16:47:57   
arupnik3
ok
bom kr mal nakupila pa ji dala za probo ker se mi je začela ful zbujat ponoč pa kr joka pa ji dam dudo pa jo ful vleče pol sm že misnla da je žejna pa spet ni blo dobr pol sm ji dala pa mleko je pa pol spala kot ubita pa ji bom dala mal kašice zvečer al je bolš da ji dam zjutraj al popoldne
kdaj dajete te kašice ???  a sm enkrat na dan al večkrat???

hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.5.2009 16:58:28   
Anonimen
Novo hrano je boljš uvajat dopoldne, da vidiš reakcijo ... ker če otroka po določeni hrani zvija, je bolje, da ga čez dan, kot pa ponoči. Tak da jaz sem ji kašice dajala par dni dopoldne, potem pa ko sem videla, da ni posebne reakcije nanje, ji dam sedaj sadje ali zelenjavo dopoldne, kašico pa pozno popoldne, preden gre pa spat pa še eno flaško. No samo mi kljub GH noče spat dlje ponoči in se še vedno zbuja po 2x na noč.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.5.2009 18:05:50   
martka
http://www.alpoja.si/sl/izdelki/86/negovalno_olje_za_zascito_pred_komarji.html?type=product_group

http://www.chicco.si/ProductDetails/195/pgoid/efaba4bb-00e7-46f9-8121-a0b8a28efba4/lang/Croatian/Zascita-proti-komarjem---Zascita-pred-komarji-gel--rollon--spray.wshtml

http://www.malezivali.com/cgi-bin/stran.pl?id=4&izris=izpisiNovico&st_pod=74&jezik=slo&templ=0

kaj predlagate?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.5.2009 20:10:42   
arupnik3
martka jst predlagam drugo varjanto
otika a pa si ti opazila da ma kašne prebavne motnje user posted image po teh kašicah ali drugi hrani (zaprtje, krči, napenjanje,...)???
a potem daješ GH samo pozno zvečer drugač pa flaško??? oz. ima user posted image samo en obrok GH?

še eno vprašanje ali user posted image še vedno dajate kapico na glavo in seveda kakšno (tanko debelo) mi je ena rekla da nima smisla dajat več kapice gor tudi zelo tanke ne user posted image jaz ji pa še vedno dam kapico ali rutico na glavo user posted image (kako pa če piha???)

hvala

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.5.2009 20:39:57   
Anonimen
hmmm ... a tiste običajne ala Raid zadeve za v vtičnico pa niso ok? Jaz sem za Nežo kupila samo tak stik od chiccota v primeru da jo kak komar piči in da potem s tistim namažem ...

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.5.2009 20:53:02   
Anonimen
arupkin3 ... nisem opazila da bi imela Neža kake prebavne motnje po teh kosmičih ... edino rito ima malo pikasto ... samo zdaj ne vem al je to zaradi citrusov v eni kašici (pa je od 4ih mesecev naprej) al pa zaradi tega, ker sem ji zamenjala kremo za rito ... prej sem jo kar z Bepantenom mazala, zdaj sem pa BebiVal probala.
Drugače ima pa Neža zdaj 2 obroka GH na dan ... dopoldne sadnega ali zelenjavnega in enega iz teh kosmičev pozno popoldne. Tak da je njen dnevni jedilnik takle:
- ponoči se zbudi 1-2x in dobi 170ml+AM
- potem okrog 9-10ih dobi obrok iz sadja ali zelenjave (+kak piškotek)
- od 12-14ih dobi 170ml+AM
- od 16-18ih enkrat dobi drugi obrok GH in sicer 100ml+kosmiči
- okoli 19:30 dobi še kake 100ml+AM za lahko noč
Evo takole imamo ... več pa noče ... spije pa vmes še kake 100-200ml čaja/vode/kompota.

Kapica ... jaz ji jo dam gor samo še če mrzlo piha ... drugače pa ne. Ji nočem ušes razvadit. Ker sestra od mojega je tamalimadvema skos kape na glavo dajala in jima ušesa pokrivala ... zdaj pa samo da malo vetrček potegne imata že vse vneto. Imam pa že pri moji mami naročeno da ji naredi en tak klobuček, kot zaščito pred soncem, sama ji bom paiz belega garna skvačkala kapico ... upam da rata user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.5.2009 21:58:59   
tejci01
Dober večer

jaz se tudi bolj poredko oglasim pri vas, pač tako je.

No jutri imamo krst, tako da smo tamalega lepo skopali in zdaj pridno spančka.
Oblekica je tudi že pripravljena, prtiček in vse ostalo ki je potrebno. Konfete sem naročila preko interneta na www.andrejinkoticek.si in sem ful zadovoljna, je prav cartkano.
Vam bo poslala kakšno slikico.

Vidim da nekatere delate male decemberčke, res kapo dol. Si ne predstavljam, da bi decembra spet zibali. Se mi zdi kar hudo, bova raje še malo počakala.

no zdaj se grem pa k mojemu malo stisnit.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
2.5.2009 23:20:04   
nanaa
Čerr,

Ana Luna ful luštne slikice:), mi tudi še nismo bili na Bledu  od kar imamo dojenčka, ki pa je danes star 5 mesecev, bravo Hanauser posted image .  Jaz ji tudi še ne dodajam ničesar, bom začela čez 14 dni. Naša pa sploh noče piti po flaški sem ji dala za žejo malo čaja, pa vodo pa nič sploh odvrača flaško. Otika kaj si ti kupila neko drugo flaško, a to že s trdim cucljem?

Čestitke novim nosečkam, tudi sama sem šla že po en  test in zaenkrat je minuss:), še vedno nisem dobila menstruacijie in sem kar malo "cviknila", ja sej če bi pa bilo bi pa blo, malo manj razlike kot mislimo:)

Drugače pa smo bili na morju in je bilo superr, Hana je bila res pridna, me je kar malo skrbelo glede na to, da kamorkoli smo šli na kakšen izlet je bil jok. Smo bili skupaj z mojo sestrično in njenim možem, ki tudi pričakujeta dojenčka, tako, da smo se navajali na družinske počitnice:), brez žuranja:).

Ja za Trojane pa sem takoj, kar povejte kdaj se dobimo?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
2.5.2009 23:35:10   
Anonimen
Ja sem ji kupila od Tommee Tippee ono flaško s trdim cucljem, ki naj bi bila od 3h mesecev naprej, samo tamala ne zna iz nje pit, tak da za enkrat ostajamo na flaški tudi za žejo. Ji pa dajem to s trdim cucljem, da se z njo igra in mogoče ji bo kapnilo da mora stiskat in ne cuzat user posted image .
Mi je pa ena teta predlagala, naj ji dam v to flaško s trdim cucljem kaj ful sladkega in da bo tako hitreje pogruntala kaj in kako, potem ko bo pa znala naj ji pa spet dam čaj al pa vodo notri ... samo ne vem no ... jo ful nočem na sladkor navajat, sploh zdaj ko ima že 2 zobka zunaj ... kaj ve menite na to taktiko?

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
2.5.2009 23:42:55   
nanaa
Ja to flaško sem razmišljala, da ji kupim bom videla.

Jaz to s sladkorejm ne vem če bi poiskušala, kaj pa če ji daš enkrat mleko v flaško, mogoče pa bo:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.5.2009 8:59:38   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Hm, pri nas je vse ok, edino trenutno sumim, da bomo decembra spet zibali.user posted image No, mislim, da nisi edina... čeprav jaz zelo dvomim da sem noseča, samo nekateri znaki so prisotni: slabost, pa kumarce mi pašejo, pa vročinske oblivi,...pa menstre nimam več, čeprav sem jo dobila takoj po porodu (5 tednov čišča, 1 teden nič, menstra na 21 dni- 3-krat, sedaj pa cel mesec nič. No, ja, čeprav nekako načrtujeva še enega, vendar naj bi bila akcija šele, čez kakšne 3-4 mesece. user posted image

Evo, pa je po 6 tednih prišla teta s Krvavca in ne bo nič z zibanjem nove user posted image . Drugač je bilo pa tudi meni slabo skos. Po eni strani mi je kar malo žal, po drugi strani, ki prevaga, pa mi ni, ker sem imela CR in bi mogli nujno počakat še malo...

Ana Luna, kolk ste ena fletkana družinica! In Jaša Maj je res že pravi korenjak!

Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.5.2009 11:04:58   
arupnik3
ojla
ja še en vprašanje mam
a pa te kašice mešaš z vodo al mlekom ????

hvala

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.5.2009 11:50:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

ojla
ja še en vprašanje mam
a pa te kašice mešaš z vodo al mlekom ????

hvala

Odvisno katero kupiš. Ene se mešajo z mlekom in ene z vodo. Jaz imam tiste, ki se z vodo mešajo.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.5.2009 13:09:25   
arupnik3
no sej sm zdej kupla eno kašico od hippa (z rižom) in se meša z vodo in sm ji dala za probat in je mala vse pojedla user posted image user posted image
a se niste enkrat neki pogovarjale da se mešajo z mlekom???
ma sej bom drugič še mal bolj pogledala po policah pa bom vidla???
aja še nekaj a potem dajaš zdej tudi že tko doma kuhano hrano (korenček, brokoli,....) in to spasiraš al samo kar se kupi od 4 meseca dalje ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.5.2009 13:51:29   
čebeli
Oj!

Tudi pri nas smo že nekaj časa nazaj začeli z uvajanjem GH...pred 4. (se mi zdi, da že tudi pred 3...)mesecem. To pa zato, ker je kar velika in z razvojem dokaj hitra punca (pa še naša gospa mati so povedali, da so svojih 6 otrok takle čas že navajali na žlico in smo vsi lepo gor zrasliuser posted image ). Ponudila pa sem ji iz današnjih smernic čist zgrešeno prvo žličko...surovo pretlačeno banano. Jedla je tudi že prekuhana jabolka-pretlačena in sladkana...ko zagleda žlico, mi začne odpirat ustka na stežaj in se kar trese, pa z rokice tudi steguje...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.5.2009 14:07:53   
petruscha
Ojla!

Čebeli: jaz menstre še nisem dobila, samo kot sem rekla, mislim, da zaenkrat ni še ničuser posted image .

GH: tudi jaz mu dajam že od 4.meseca naprej: najprej sem probala s jabolčnim kompotom, pa z jabolčno kašico, pa korenčkovo kašico, jutri sem mu mislila dati še cvetačo.
Skratka, moj user posted image čez dan non stop je. Najprej iz mojih dojk, pa mu še ni dost in mu naredim še AM, pa veliko čaja spije, tudi vodo in kompot (oboje dajam požlički), tudi nad kašicami je navdušen, tako,da bom postopoma začeli "vse" jesti. Bom pa šla še ta teden po riževo kašico, kar tisto, ki se jo z vodo naredi, sem skoraj prepričana, da bo mali navdušen.

Banana: jaz sem že s tremi meseci jedla banano in piškotek user posted image , sem imela drisko po maminem mleku, pa mi je dala kar banano s piškotkom za papat in sem bila menda navdušena.user posted image Pediatrinja pa je mamo napizd.. in ji je rekla, da se bom zagutalauser posted image user posted image . No, ja, ..pa se nisem.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.5.2009 14:11:18   
petruscha
Vneta koža na nogici pa pri mojemu user posted image ni čisto nič boljše! Tako, da grem jutri k pediatrinji. Upam ,da mu bomoto končno pozdravili, ker ima res grozno vnetje. Očitno ima še alergijo, na katero sestavino v kremah, ker je po vsaki kremi še hujše.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Sladoled
F*R*U

kateri okus sladoleda vam je najljubši?

čokolada (24%)

vanilija (18%)

jagoda (9%)

lešnik (19%)

stračatela (18%)

gozdni sadeži (11%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!