|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
3.5.2009 11:41:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

3. kako dologo boste/ste uprabljale tetra majčke?

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Junonca, saj vem, da ni isto, ampak vedi, da ti bomo dajale me moralno podporo pa kakšen nasvetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.5.2009 11:46:56   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro

da se na hitro javim...še nisem šla rodit HB, saj imam take probleme z zobom, da mi včeraj ni bilo več za živet. Moj me je odpeljal na Izlake v neko privat kliniko kjer dela zobozdravnica24h. Ko sem že mislila da se olajšanje bliža in mi je vrtala zob na živo, mi je povedala da je zob mrtu, da se vnetje dogaja pod korenino, kamor pa ne more prit, saj mi ne sme slikat zoba. pafffff kot bi me nekdo povozil, solze, histerija, saj je vendar grozno ko izveš po mukah bolečin ki jih prestaneš da ni pomoči, da bolečina ne bo izginila. Zob je potrebno izdret, tega pa ona na svojo roko ne upa in moram imeti potrdilo od G da se strinja.

Punce celo noč nisem spala, že dva dni ne jem, jokam kot dež....zdej mi pa povejte kaj bolj škoduje mojemu bebijuuser posted image  to da bom dobila živčni zlom ali tista lokalna anastezija, ki bi me rešila muk....

groza, se še javim kaj

U pismo user posted image user posted image user posted image user posted image  naj te čimprej mine

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.5.2009 11:50:11   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ojla mamice, krofeki in jagodke user posted image
jst se skoraj več ne oglašam na forumu, ker je bil tale mesec zame res izredno naporen... pomoč sem imela samo prvi teden, potem pa je moj user posted image  šel nazaj v službo, ker sva se zmenila, da očetovski dopust prišpara za poletje, da bomo šli lahko na morje. Ful me je bilo strah ostati sama z Jakobom, ker sem se bala, da ne bom znala in zmogla dobro poskrbet za našega žabca. Ampak na koncu nisem mogla samo zase poskrbet, ker ni bilo časa skoraj niti za jest. (prvič sem mamica in sem malo neorganizirana user posted image ).Svoj dopust je user posted image  porabil za obnovo stanovanja in prvi teden, ko sva z Jakobom prišla iz porodnišnice.
Moj dan mine v nenehnem dojenju, previjanju in podiranju kupčka. Popoldne, ko dragi pride iz službe, pa on prevzame funkcijo podiranja kupčkov in previjanja. Kar se tiče dojenja, moram rečt, da je to ena velika borba, saj se z mojim fantkom še oba učiva user posted image . Pa ene parkrat sem že skoraj obupala nad dojenjem in sem mu dodajala prilagojeno mleko, ker se je revček kljub podoju pri meni še zmeraj jokal, ko pa sem mu pondila 70 ml dodatka, ga je v šusu spil in je bil mir.
Polivanje Punce, kaj vaši malčki in malčice kej polivajo? moj se mi zdi da poliva po vsakem hranjenju, pa ful se mu kolca, prejle je pa bruhnil v loku. Kako vam kej uspeva podiranje kupčka? meni bolj slabo, zato mislim, da ima naš Jakob te težave...
Izhodi: trikrat sem ga nesla na balkon po 5 minut, enkrat za 10 min, potem smo pa prejšnjo soboto in nedeljo šli na sprehod kar za dve urci. Jakob je lepo spal in zdi se mi, da mu sprehodi lepo pašejo user posted image . Samo se mi pa zdi, da se mu je problem z noskom še poslabšal. Že ko sva prišla iz poronišnice, sem mu morala vsak dan čistit zelenčke iz noska, zdej se mi zdi, da je sluzi še več. Mislite, da sva ga posračkal, ko sva ga tako hitro peljala ven kar za 2 uri??
Včeraj smo šli ven za pol ure, danes bomo šli tudi...
ful sem pogrešala ta forum, zdej upam, da bom imela kaj več časa za spremljanje debat in javljanje. uživajte v današnjem dnevu. pošiljam vam en velik user posted image

mi smo šli samo 1x za par min na balkon potem pa kar za uro ven...kihala je že takoj po porodu pa še danes ful kiha...tu pa tam ima tudi zaštopan nos...ena mi je rekla, da kao otroci čistijo noseke, da to ni prehlad...no upam, da res ni...

Pri nas je isto.

naš tudi kiha ,je že v Bolnici in sedaj tudi včas,to se jim samo čisti,res pa je da nima zelenkasto ampak samo kiha .Mu dam pa tko 1x na dan kapljice v noseka

očke ima pa k se zbudi tko zalimane-a jih imajo vaši tudi ?
Se mu čistijo al kaj >'

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.5.2009 11:51:50   
sonček85

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Junonca, saj vem, da ni isto, ampak vedi, da ti bomo dajale me moralno podporo pa kakšen nasvetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo saj imaš sestrico ,ki ti bo pomagaal.No naš ati je pa še do 18.5 doma .

Sem pa v četrtek že dobila roj.list na katerem je napisana ura narobe user posted image user posted image tko da moram sedaj ta teden poklicat da mi izpišejo novega ,tega pa nesem nazaj na občino.Pa bi že lahko vse prej uredila zdaj moram pa še 1t čakat user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.5.2009 11:53:40 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.5.2009 11:56:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nekaj vpr.

Sem pa v četrtek že dobila roj.list na katerem je napisana ura narobe user posted image user posted image tko da moram sedaj ta teden poklicat da mi izpišejo novega ,tega pa nesem nazaj na občino.Pa bi že lahko vse prej uredila zdaj moram pa še 1t čakat user posted image

Ja, to pa res. Sestrca in mamica sta zlati.user posted image user posted image user posted image
Ampak dragi je pa dragi, saj veš.user posted image user posted image user posted image

A narobe so ti napisali.user posted image So pa res površni. Jaz ga pa še nisem dobila, baje ga bom jutri.

Kak fajn, da je tvoj še tako dolgo doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.5.2009 11:57:54   
*Junona*
Meni pa moja žabica noče kupčkov podirat - kaj naj naredim? Ali jih pač naj ne podirava? Je to v redu? Ker ga res ne podre, do zdaj ga je samo 1x.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.5.2009 12:03:28   
malcekvita
čestitke blueeyes user posted image

hvala vsem za odgovore in nasvete user posted image
ena jespraševala glede mozoljčkov: naša P je rekla, da se čisti kri... to ni nič hudega. Danes smo bli že na polurnem sprehodu. Jutri se gremo slikat za osebno, pa ta teden bomo podaljševali izhode, ker gremo v petek v Ljubljano, ker imam pregled pri G. In bomo šli iz Dunajske peš do Kliničnega centra, potem po pregledu pa na tortico v Zvezdo, potem pa spet nazaj na Dunajsko po atija, pol pa domov, al pa še enkrat z atijem kam na tortico user posted image .
pozdravček vsem, grem, Jakob kliče user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.5.2009 12:07:49   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

mi tudi komaj čakamo da gremo ven user posted image user posted image

Nam je pa tudi včeraj odpadel popek in sem tko vesela user posted image user posted image user posted image to pomeni da se bomo mogoče kaj prej že kopali user posted image user posted image kot pa pri 3t

Nam je popek odpadel šele to nedeljo ampak še ne vem ali se bomo v ponedeljek kopali ali ne, ker se še mora zacelit. a drgače je pa povprečje da s epri 3eh tednih otročke kopa? Mi imamo v nedeljo 3 tedne user posted image user posted image

ja meni je tudi rekla da nekje po 3t ,da se dobro zaceli poppek user posted image kako se bo vaš kopal drug teden  -superuser posted image user posted image user posted image

Upam ja da se bomo kopali user posted image  sam popek še ni čist ok zaceljen user posted image  pa sej bo user posted image
Ja res je zjutraj "auf" okol 7 al pa že prej in parkrat se okol obrnemo in je že ura 10 zvečer user posted image  Prehitro grejo dnevi user posted image  Je pa res luštn user posted image

Danes bi morali spet imeti piknik in nam je vreme ponagajalo, pa smo si kr doma spekli in je blo kr ok user posted image  
Mi bomo jutri stari 3 tedne user posted image  joj kok gre res hitro čas user posted image

ja re je prehitro gre čas,Ko jaz pomislim ,da bomo v čet.stari že 2t ujej ,gre hitro .Nam se pa popek lepo celi user posted image user posted image

user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.5.2009 12:09:22   
malcekvita
Junona mogoče tvoja žabica ne pije tako hlastno in ne požira vmes še zraka, pa zato ne podreta kupčka, ker ni kaj za podret...
Sonček naš je imel tudi zlimane očke, pa sem mu kar direkt iz dojke nakapljala mleko v očke. Je pomagalo user posted image

Dojenje midva se še loviva, pa me zanima, če mi lahko tiste, ki to obvladate, poveste, ali dojite iz obeh dojk, ali mu za en obrok ponudite eno dojko, za naslednji obrok pa drugo dojko?
Zdej pa že res moram it...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.5.2009 12:26:26   
Miška2006

Meni pa moja žabica noče kupčkov podirat - kaj naj naredim? Ali jih pač naj ne podirava? Je to v redu? Ker ga res ne podre, do zdaj ga je samo 1x.

Če ga v pol ure ne podre, ga tudi ne bo, ker gre zrak že v črevo (seveda, če je kaj zraka). Vseeno je priporočljivo dvignit vzglavje za enih 10 cm. Pa ne samo zaradi podiranja kupčkov, ali bruhanja, ampak tudi zaradi lažjega dihanja user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.5.2009 12:38:14   
tinaaja
Malcekvita.. ce bos rabila kaksen nasvet glede dojenja, lahko pises tudi na ZS. Jaz sem bila prvic v navezi kar s parimi puncami, da smo se bodrile in delile izkusnje. vec glav vec ve in si lahko pomaga user posted image Sem imela tudi jaz pri brini tako naporen zacetek, verjami, v drugo je velikoooooooo lazje. Nasa na sreco (še) ne poliva. Samo enkrat je malo bruhnila in sem se kar onrk ustrasla. Ampak ocitno se je prenazrla.Nosek - pucat, pucat, pucat in veliko fizioloske not zlivat. mora pritect cez drugo nosnico. Pucat vsakic ko je zbujen, tud 2x ce je dalj casa zbujen. In lahko tud v roku 10 min 2x, ker se sluz odlepi, ko jo namocis in se vcasih sprosti sele cez nekaj casa. Skratka pucat. Otroku svez zrak ne skodi, samo vetru naj ne bi bili izpostavljeni. a poskusas podirat kupcek v razlicnih polozajih? Dojenje - ponavadi iz ene, ker druge niti noce. Jaz bi probala 10-15 min iz prve, ko vidis, da ne sesa vec aktivno, das na drugo in ce vlece kul, ce noce tud kul.

Vidim, da so nosecke se vedno z nami .. res upam, da boste cim prej 1+1 user posted image

mozolji ... ze ene 10 dni je prava pubertetnica user posted image zginjajo in nastajajo novi .. je normalno, nic skrbet. nasi imajo take bele pikice gor, uni pravi mozolji..

BE  user posted image user posted image user posted image

Brigita user posted image user posted image user posted image

storkljica - welcome back, cakamo porodno zgodbo user posted image

Junona, c je ne matrajo pol prdeci, ni panike, ce ne podiras. pri brini jih nismo nikoli in je bilo vse ok. eni otrocki ful lepo jejo in ni potrebe. Drugace pa probaj razlicne polozaje.

Aja, nas otrok in od Brine Zala imata danes ze en mesec... ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

No mene cist mece sportanje. Smo ravno z roznika in sem sla v hervisa gledat enga Garmina za merjenje srcnega utripa. Zdaj moram samo se najti koga, ki ima kupon za popust v hervisu. A pozna kdo koga user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka akcijaaaa user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 636
3.5.2009 13:15:16   
malcekvita
tinaaja hvala user posted image

Neki me še zanima: a tole hropenje pri mojem Jakobu bi blo lahko od mleka, ki se mu vrača gor al kaj? Ker nosek mu spucam kljub glasnemu protestu, ampak pol pa še nekaj časa hrope, kokr da bi imel nek cmok v grlu (tisto kar mammo odrasli ko smo prehlajeni, pa se odhrkamo user posted image ).
zdravnica je prejšnji torek sicer ugotovila, da res malo težje diha, da pa ni šlo na pljučka, hvala bogu!!!! tudi saturacija je bla 100, boljša ne bi mogla bit.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.5.2009 13:38:29   
tinaaja
lahko se mu se smrku valja po grlu oz zadaj nekje. pri nasi se tud tko slisi..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 638
3.5.2009 15:54:17   
detelja

ojla mamice, krofeki in jagodke user posted image
jst se skoraj več ne oglašam na forumu, ker je bil tale mesec zame res izredno naporen... pomoč sem imela samo prvi teden, potem pa je moj user posted image  šel nazaj v službo, ker sva se zmenila, da očetovski dopust prišpara za poletje, da bomo šli lahko na morje. Ful me je bilo strah ostati sama z Jakobom, ker sem se bala, da ne bom znala in zmogla dobro poskrbet za našega žabca. Ampak na koncu nisem mogla samo zase poskrbet, ker ni bilo časa skoraj niti za jest. (prvič sem mamica in sem malo neorganizirana user posted image ).Svoj dopust je user posted image  porabil za obnovo stanovanja in prvi teden, ko sva z Jakobom prišla iz porodnišnice.
Moj dan mine v nenehnem dojenju, previjanju in podiranju kupčka. Popoldne, ko dragi pride iz službe, pa on prevzame funkcijo podiranja kupčkov in previjanja. Kar se tiče dojenja, moram rečt, da je to ena velika borba, saj se z mojim fantkom še oba učiva user posted image . Pa ene parkrat sem že skoraj obupala nad dojenjem in sem mu dodajala prilagojeno mleko, ker se je revček kljub podoju pri meni še zmeraj jokal, ko pa sem mu pondila 70 ml dodatka, ga je v šusu spil in je bil mir.
Polivanje Punce, kaj vaši malčki in malčice kej polivajo? moj se mi zdi da poliva po vsakem hranjenju, pa ful se mu kolca, prejle je pa bruhnil v loku. Kako vam kej uspeva podiranje kupčka? meni bolj slabo, zato mislim, da ima naš Jakob te težave...
Izhodi: trikrat sem ga nesla na balkon po 5 minut, enkrat za 10 min, potem smo pa prejšnjo soboto in nedeljo šli na sprehod kar za dve urci. Jakob je lepo spal in zdi se mi, da mu sprehodi lepo pašejo user posted image . Samo se mi pa zdi, da se mu je problem z noskom še poslabšal. Že ko sva prišla iz poronišnice, sem mu morala vsak dan čistit zelenčke iz noska, zdej se mi zdi, da je sluzi še več. Mislite, da sva ga posračkal, ko sva ga tako hitro peljala ven kar za 2 uri??
Včeraj smo šli ven za pol ure, danes bomo šli tudi...
ful sem pogrešala ta forum, zdej upam, da bom imela kaj več časa za spremljanje debat in javljanje. uživajte v današnjem dnevu. pošiljam vam en velik user posted image

mi smo šli samo 1x za par min na balkon potem pa kar za uro ven...kihala je že takoj po porodu pa še danes ful kiha...tu pa tam ima tudi zaštopan nos...ena mi je rekla, da kao otroci čistijo noseke, da to ni prehlad...no upam, da res ni...

Pri nas je isto.

naš tudi kiha ,je že v Bolnici in sedaj tudi včas,to se jim samo čisti,res pa je da nima zelenkasto ampak samo kiha .Mu dam pa tko 1x na dan kapljice v noseka

očke ima pa k se zbudi tko zalimane-a jih imajo vaši tudi ?
Se mu čistijo al kaj >'

naša nima problemov z učkami...patronažna pa je rekla, da če se kaj cedi iz njih naj kar dam par kapljic fiziološke not pa se bodo spucale...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.5.2009 15:55:14   
detelja

tinaaja hvala user posted image

Neki me še zanima: a tole hropenje pri mojem Jakobu bi blo lahko od mleka, ki se mu vrača gor al kaj? Ker nosek mu spucam kljub glasnemu protestu, ampak pol pa še nekaj časa hrope, kokr da bi imel nek cmok v grlu (tisto kar mammo odrasli ko smo prehlajeni, pa se odhrkamo user posted image ).
zdravnica je prejšnji torek sicer ugotovila, da res malo težje diha, da pa ni šlo na pljučka, hvala bogu!!!! tudi saturacija je bla 100, boljša ne bi mogla bit.

naša pupa tudi včasih hrope...posebej, ko se jezi, da dolgo ni mlekca za papatuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 640
3.5.2009 15:57:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Aja, nas otrok in od Brine Zala imata danes ze en mesec... ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

No mene cist mece sportanje. Smo ravno z roznika in sem sla v hervisa gledat enga Garmina za merjenje srcnega utripa. Zdaj moram samo se najti koga, ki ima kupon za popust v hervisu. A pozna kdo koga user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka akcijaaaa user posted image

ti povej tvojemu, da ti naj kupi za darilo, ker si bila ful pridna in si (mu) rodila prečudovitega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.5.2009 16:05:08   
detelja
no, zdaj pa da mal povprašam mamice kako ste kaj? hormončki kaj nagajajo??? a ste imele kaj poporodno otožnost??...izcedek še imate? kako dolgo pa traja ta izcedek?

jaz sem bila mogoče včeraj malo žalostna, ker sem ostala tako sama doma, za vse sama odgovorna....pa tisti filing ko si 2 tedna z nekom 24 ur dan skup pol pa naenkrat sam...ampak žalostna bi bila tudi če maje ne bi bilo, ker se ful navežeš pol pa je "slovo" težko...

hormončki mi pa kar nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image če pa je taka suša bila v nosečnosti-boljše, da nagajajo kot pa nekatere, ki pravijo, da jim ni več do user posted image po porodu...bi kar user posted image ...sploh ne vem kako bo, ko sem bila šivana...nekatere pravijo, da ful boli prvič po porodu zaradi brazgotine...

jaz imam še vedno izcedek tak rjavkast...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.5.2009 16:47:16   
akina
Brigita in tiste, ki še niste rodila, da vam samo povem, da jaz še tut vztrajam. V torek zjutraj pa morem it v porodnišnico, da mi sprožijo porod, ker bo 14 dni čez rok. Tako pač je, kaj čmo. Čeprav sem si vedno predstavljala kak te to preseneti, bom zdaj planirano odšla rodit. Mali pa bi naj bil težki 3800 +/- 10%.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.5.2009 16:56:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Brigita in tiste, ki še niste rodila, da vam samo povem, da jaz še tut vztrajam. V torek zjutraj pa morem it v porodnišnico, da mi sprožijo porod, ker bo 14 dni čez rok. Tako pač je, kaj čmo. Čeprav sem si vedno predstavljala kak te to preseneti, bom zdaj planirano odšla rodit. Mali pa bi naj bil težki 3800 +/- 10%.

upam, da se bo mali odločil prej priti ven in da ti "prihrani" bolečino umetnih popadkov...pošiljam ti user posted image ...

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.5.2009 16:58:39   
detelja
že spet imam vpr.user posted image kdaj približno se dobi prva menstruacija po porodu???...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.5.2009 17:17:08   
Miška2006

no, zdaj pa da mal povprašam mamice kako ste kaj? hormončki kaj nagajajo??? a ste imele kaj poporodno otožnost??...izcedek še imate? kako dolgo pa traja ta izcedek?

jaz sem bila mogoče včeraj malo žalostna, ker sem ostala tako sama doma, za vse sama odgovorna....pa tisti filing ko si 2 tedna z nekom 24 ur dan skup pol pa naenkrat sam...ampak žalostna bi bila tudi če maje ne bi bilo, ker se ful navežeš pol pa je "slovo" težko...

hormončki mi pa kar nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image če pa je taka suša bila v nosečnosti-boljše, da nagajajo kot pa nekatere, ki pravijo, da jim ni več do user posted image po porodu...bi kar user posted image ...sploh ne vem kako bo, ko sem bila šivana...nekatere pravijo, da ful boli prvič po porodu zaradi brazgotine...

Meni hormončki skoz nagajajouser posted image . Mi2 pa user posted image s polno paro.user posted image user posted image user posted image Če se ne motim sva prvič ene 3 tedne po porodu. Sem se tudi jst bala kako bo...pa je malček pazil in bol počasi je šlo vse skupi.....ej, pasalo pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene ni skoraj nič bolelo (malček že), ma ni bilo nič hudga. Če bi me precej bolelo, bi rekla, da bi raje naslednjič. A me na srečo ni.

Jst še menstruacije nimam, jo še čakamuser posted image . Pol pa bom šla si vstavit mireno...pri drugi ali tretji menstruaciji.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.5.2009 17:38:17   
detelja

Meni hormončki skoz nagajajouser posted image . Mi2 pa user posted image s polno paro.user posted image user posted image user posted image Če se ne motim sva prvič ene 3 tedne po porodu. Sem se tudi jst bala kako bo...pa je malček pazil in bol počasi je šlo vse skupi.....ej, pasalo pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene ni skoraj nič bolelo (malček že), ma ni bilo nič hudga. Če bi me precej bolelo, bi rekla, da bi raje naslednjič. A me na srečo ni.

Jst še menstruacije nimam, jo še čakamuser posted image . Pol pa bom šla si vstavit mireno...pri drugi ali tretji menstruaciji.

jaz bi tudi že ful user posted image user posted image user posted image user posted image sam bo v sredo šele 3. ted. od poroda...zdaj me več tam spodaj nič ne boli...sigurno pa bo mal drugače prvič...pasalo pa bo tudi ziher, ker mi hormončki delajo ko noriuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa kot sem že rekla boljše, da ful delajo kot pa da bi nehal delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa šli po lubrikant pa bomo ful namazal pa mogoče ne bo bolel...user posted image

tudi jaz upam, da bom dobila hitr menzus...2.6. imam prelged pa pol bom si vzela neke kontracepcijske tabl., ker drugače bom spet hitr ponovno mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do zdaj nama je vse v ta prvo ratal, po porodu pa baje to gre še hitreje..upam, da ne bom noseča že sam ob misli na seksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.5.2009 17:47:19   
*Junona*

Junona mogoče tvoja žabica ne pije tako hlastno in ne požira vmes še zraka, pa zato ne podreta kupčka, ker ni kaj za podret...
Sonček naš je imel tudi zlimane očke, pa sem mu kar direkt iz dojke nakapljala mleko v očke. Je pomagalo user posted image

Dojenje midva se še loviva, pa me zanima, če mi lahko tiste, ki to obvladate, poveste, ali dojite iz obeh dojk, ali mu za en obrok ponudite eno dojko, za naslednji obrok pa drugo dojko?
Zdej pa že res moram it...

Če ga v pol ure ne podre, ga tudi ne bo, ker gre zrak že v črevo (seveda, če je kaj zraka). Vseeno je priporočljivo dvignit vzglavje za enih 10 cm. Pa ne samo zaradi podiranja kupčkov, ali bruhanja, ampak tudi zaradi lažjega dihanja .

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Malcekvita.. ce bos rabila kaksen nasvet glede dojenja, lahko pises tudi na ZS. Jaz sem bila prvic v navezi kar s parimi puncami, da smo se bodrile in delile izkusnje. vec glav vec ve in si lahko pomaga  Sem imela tudi jaz pri brini tako naporen zacetek, verjami, v drugo je velikoooooooo lazje. Nasa na sreco (še) ne poliva. Samo enkrat je malo bruhnila in sem se kar onrk ustrasla. Ampak ocitno se je prenazrla.Nosek - pucat, pucat, pucat in veliko fizioloske not zlivat. mora pritect cez drugo nosnico. Pucat vsakic ko je zbujen, tud 2x ce je dalj casa zbujen. In lahko tud v roku 10 min 2x, ker se sluz odlepi, ko jo namocis in se vcasih sprosti sele cez nekaj casa. Skratka pucat. Otroku svez zrak ne skodi, samo vetru naj ne bi bili izpostavljeni. a poskusas podirat kupcek v razlicnih polozajih? Dojenje - ponavadi iz ene, ker druge niti noce. Jaz bi probala 10-15 min iz prve, ko vidis, da ne sesa vec aktivno, das na drugo in ce vlece kul, ce noce tud kul.

Vidim, da so nosecke se vedno z nami .. res upam, da boste cim prej 1+1

mozolji ... ze ene 10 dni je prava pubertetnica zginjajo in nastajajo novi .. je normalno, nic skrbet. nasi imajo take bele pikice gor, uni pravi mozolji..

BE 

Brigita

storkljica - welcome back, cakamo porodno zgodbo

Junona, c je ne matrajo pol prdeci, ni panike, ce ne podiras. pri brini jih nismo nikoli in je bilo vse ok. eni otrocki ful lepo jejo in ni potrebe. Drugace pa probaj razlicne polozaje.

Aja, nas otrok in od Brine Zala imata danes ze en mesec... ne morem verjet

No mene cist mece sportanje. Smo ravno z roznika in sem sla v hervisa gledat enga Garmina za merjenje srcnega utripa. Zdaj moram samo se najti koga, ki ima kupon za popust v hervisu. A pozna kdo koga Skratka akcijaaaa

Punce, hvala za nasvete. user posted image Ja, res je, da zelo lepo pje, nič ne hlasta.

Neposredna povezava do sporočila: 648
3.5.2009 17:48:18   
*Junona*

Jaaaa, js sem tut potrebna ko sahara. Take potrebe že dolgo nisem čutla. Včasih ko nimam kaj za delat samo oči zaprem in že se mi vrti scenarij, kako se z dragim ljubiva.user posted image user posted image user posted image Se mu tako dobro zdi ko mu povem.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.5.2009 17:51:28   
sonček85

nekaj vpr.

Ja, to pa res. Sestrca in mamica sta zlati.user posted image user posted image user posted image
Ampak dragi je pa dragi, saj veš.user posted image user posted image user posted image

A narobe so ti napisali.user posted image So pa res površni. Jaz ga pa še nisem dobila, baje ga bom jutri.

Kak fajn, da je tvoj še tako dolgo doma.user posted image user posted image user posted image

ja dragi je le dragi to imaš pa prav
Ja narobe za 3 minute so se zmotili
ja po moje boš jutri dobila ,k ti je prišla kasneje vpisat kot pa meni ,samo preglej vse če je prav napisano ,da ne bo potem kaj ,jaz sem tkoj poklicala ,p koda bi vedla da moram pogledat in evo res je bila napaka.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?