Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 10:15:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Kalina PDP 5.7.2009 ; rodila 28.4.2009 NIKOLAJ 1180G, 37 cm in MAKSIM 1110 g, 37 cm Da popravite seznamček čestitam kolk sta micena goldy, držim pesti, da pupa še počaka!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 11:30:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'dan! 22.teden
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 12:11:04
|
|
|
|
Lsica
|
Rastemo, Kruce, rastemo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:37:52
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja goldy držim pesti, da bo vse ok in da zdržita 2v1 do konca . mišmiš vem, da se sliš res čudno, ampak meni je pomagala cocta. Pa drugače sovražim mehurčke. Me je pa lani celo nosečnost bolela zgaga, zdej pa tudi ni velik boljše, tko da vem, kako je to grozno. kalina iskrene čestitke za mala korenjaka Danes sem prvič vklopila angel sound in takoj našla srčka . Kolk te to v trenutku pomiri. Že 2 tedna me bolj bolijo joške, leva sploh. Je pa nabita kot ena mala bomba. In če pritisnem na mišico mi ven že brizgne prozorna tekočina. Ni še kolostrum ampak.... meni se zdi kr malo prekmalu za izcedek. Kaj pa ve? Kdaj se je pri vas začelo? A ste uživali na praznik?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:40:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Kalina PDP 5.7.2009 ; rodila 28.4.2009 NIKOLAJ 1180G, 37 cm in MAKSIM 1110 g, 37 cm Da popravite seznamček ČESTITKE ...kok sta mala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:42:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja goldy držim pesti, da bo vse ok in da zdržita 2v1 do konca . mišmiš vem, da se sliš res čudno, ampak meni je pomagala cocta. Pa drugače sovražim mehurčke. Me je pa lani celo nosečnost bolela zgaga, zdej pa tudi ni velik boljše, tko da vem, kako je to grozno. kalina iskrene čestitke za mala korenjaka Danes sem prvič vklopila angel sound in takoj našla srčka . Kolk te to v trenutku pomiri. Že 2 tedna me bolj bolijo joške, leva sploh. Je pa nabita kot ena mala bomba. In če pritisnem na mišico mi ven že brizgne prozorna tekočina. Ni še kolostrum ampak.... meni se zdi kr malo prekmalu za izcedek. Kaj pa ve? Kdaj se je pri vas začelo? A ste uživali na praznik? ...joj špelka vse dobro vama želim...a ni lepo slišat srček tako majcenega bitja ...glede izcedka jaz sem ga imela kr kmalu po 3 m in skoz do konca(ampak nisem nič prtiskala samo je teklo )
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:45:19
|
|
|
|
gloria
|
Ledenka kmalu boš sisnila ...joj si kaj na trnih ..ma ne rabiš bit....jaz vem da sem se kr nekako držala do zadnjega sam študirala sem kaj morem prštimat da bo moj lažje preživel dni brez mene
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:46:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Goldy in mala Alja sta dobro. Včeraj je dobila še en obliž za zaustavljanje popadkov. Počiva in želi si, da bi pupa počakala v trebuščku še vsaj 2 do 3 tedne. Vse vas lepo pozdravlja! ...hvala...držimo pesti
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.5.2009 22:48:09
|
|
|
|
gloria
|
...a veste kok je z LL in njenim ...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 2:34:09
|
|
|
|
Kicsi
|
Hej,hoj. Najprej čestitke Kalini za dva nova člana - Goldy,tvoji Alji povej,da še ni čas za razgrajanje na prostosti-naj še kar malo notr počaka.Jaz mojima dvema fantoma vsak dan to ukažem .Držim pestke,da bosta čim dlje 2v1. Pri meni je pa točno tako kot vidite.Spet ne morem spat .Me peče zgaga,kožo na trebuhu imam že tok nategnjeno,da me že prav boli.Da ne omenjam bolečine v sramni kosti in kolkih .Trebuh imam itak 20 ur na dan čisto trdega,tako da več ali manj ležim doma na kauču ali postelji.Komaj pa čakam 06.05.,ko imam pregled (da vidim kok sem daleč ali blizu) pri Cerarju,ker me je vseeno malo strah,da me ne bi kaj na hitro doma presenetilo,kajti pred tremi tedni sem imela MV 2 cm dolg (vmes pa nobene kontrole),kar se meni ne zdi velik za pri dvojčkih,čeprav Cerar pravi da še ni panike.
< Sporočilo je popravil Kicsi -- 2.5.2009 2:36:05 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 8:00:23
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro pupe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 8:05:32
|
|
|
|
Reby
|
Spelka - iiii, a ni lepo, ko slišiš srčka? Jaz sicer nimam AS, pa tudi nikoli ga nisem hotela, da ne bi po nepotrebnem delala panike. Upam, da si vredu in da si se navadila zoprnega špikanja. Izcedka pa jaz še nimam. Kicsi - boga revica, ne moreš spati. Tud jaz sem od treh do šestih bedela, ker je tamali tako delal notri. Križ pa me zdej, odkar spim na kavču v dnevni, ne boli. Da pa povem, moja znanka je pred 3 dnevi v CE rodila dvojčka po naravni poti - pustili so revo do 39. tedna, ima fantka in punčko in oba imata čez 3,5 kg! Je rekla, da se zadnja 2 meseca sploh ni slikala, ker je bila kot slonica. Bogica. Kruce - sem se tak nasmejala tejle slikici, zgleda kot kakšna mala opica
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 9:02:34
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, sonček imamo Špelka, hvala za nasvet,zaenkrat tudi Donat pali, pa še odpira me . Kako si ti, vidim da malemu/mali že srčka preverjaš Reby, si zrihtala vse v zvezi s stanovanjem? Kicsi, tudi zate držim pestke, da ostanete čimdlje 3v1
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 9:20:07
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, si zrihtala vse v zvezi s stanovanjem? Vse v 20 min :), prišla ena starejša gospa, odkartala denar za pol leta vnaprej, tak da mamo zdej za sobico, jupiiii Mi je pa prejšnji najemnik uničil rač.mizico - neki se je vse gor polil in pa en del regala, se morm še dobt z njim, da bo skeširal škodo Vidim, da se neki po hribih preganjaš, da ne bi slučajno kaj pretiravala, saj veš, pazi se zdej malo bolj, vsaj te prve tri mesece. Kako lep sonček je zunaj, možek me pelje na kavico.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 9:20:12
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro nosečkice. Mal pojambramo tukaj gor o svojih težavicah, pa je prec lažje, a ne? Pa še svoje lubije pol mal manj obremenjujemo . No jaz se moram pohvalit, sem zaenkrat kar fit, vsaj pričakovala sem še slabše glede na pripovedovanja... zgago si pogasim z Donatom, zvečer sem sicer malo bolj težka, napihnjena in polna vode, ampak čez noč tud to rešim z rednimi obiski WC-ja, pa je zjutraj spet boljše. Mam malo manj kondicije - zato pa več časa preživim v horizontali .... Edino, ko me hormončki zagrabijo...tam pa ni druge rešitve: sprejmi pa počakaj, da mine. Mamo tud kakšen črnogled dan, no na srečo res ne traja dlje kot kakšen dan, pol se pa že umiri. Takle mamo pr nas.., še dva meseca...upam da zdržimo do takrat. Tudi vam želim čim lažje in veselo preživljanje tega posebnega časa. Pa ne se preveč obremenjevat, saj veste kaj pravijo, skrbi škodijo lepoti ...je treba zdaj tud na naše mislit.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 9:28:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, si zrihtala vse v zvezi s stanovanjem? Vse v 20 min :), prišla ena starejša gospa, odkartala denar za pol leta vnaprej, tak da mamo zdej za sobico, jupiiii Mi je pa prejšnji najemnik uničil rač.mizico - neki se je vse gor polil in pa en del regala, se morm še dobt z njim, da bo skeširal škodo Vidim, da se neki po hribih preganjaš, da ne bi slučajno kaj pretiravala, saj veš, pazi se zdej malo bolj, vsaj te prve tri mesece. Kako lep sonček je zunaj, možek me pelje na kavico. me veseli, da se je tako dobro izteklo. Tistega falota pa je ulovi, če ti je že škodo naredil, naj ti jo tudi poravna. Krim ni tak hrib, da bi bilo kaj groznega. Do gor pelje makedamska cesta, ki sploh ni strma, tako da je v bistvu prav lušten sprehod. Po moje bi še ti gor prišla brez večjih naporov
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 9:59:52
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kicsi - boga revica, ne moreš spati. Tud jaz sem od treh do šestih bedela, ker je tamali tako delal notri. Križ pa me zdej, odkar spim na kavču v dnevni, ne boli. Da pa povem, moja znanka je pred 3 dnevi v CE rodila dvojčka po naravni poti - pustili so revo do 39. tedna, ima fantka in punčko in oba imata čez 3,5 kg! Je rekla, da se zadnja 2 meseca sploh ni slikala, ker je bila kot slonica. Bogica. Kruce - sem se tak nasmejala tejle slikici, zgleda kot kakšna mala opica Ma verjamem ,da je bila čisto boga.Po pravici povedano si tudi jaz ne predstavljam več kot do 36,37 tedna.Me že zdaj ob živce spravlj to,da nič ne morem . O.k.-dost jamranja .Pravkar moja dva cukrčka delata neke akrobatske vaje ,tako da že kar malo boli .Sta mogla v teh treh tednih že kar zrast,ker me z nogicami že kar orng v rebra brcata. Lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 10:07:32
|
|
|
|
Kicsi
|
Aja,pa še dve nove slikce mojega trebuha sem dodala v album,če katero zanima .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 11:24:59
|
|
|
|
Reby
|
mismis - ko sem šla nazadnje na Krim, smo šli po tastrmi poti (iz Vrbljen, tam ko je hipodrom). Če ste se pa peljali po uni makadamski poti, pa tak ni panike. Kicsi - sem šla pogledat, kako si luškana, revica boga, sej te je sam trebuh, sej ni čudn, da ne moreš spat. Si pa lepa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 20:21:58
|
|
|
|
mismis
|
Danes je pa tukaj kar zatišje kam ste pa vse poniknile? no v vsakem primeru nas bom malo dvignila Želim vam lep preostanek teh prazničnih dni
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.5.2009 21:17:39
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Aja,pa še dve nove slikce mojega trebuha sem dodala v album,če katero zanima . Pogledala album - zelo lepa mami, pa tudi zelo velik buši, no ampak saj mora bit, če sta pa notri dva 34 - tednika . Pridna mami, ker vse potrpi za njiju...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.5.2009 7:28:32
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.5.2009 9:51:47
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj tudi tukaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.5.2009 10:00:01
|
|
|
|
hedviga
|
Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!! Moj je bil pol manjši ko sem rodila... To boš imela velike pikce!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3.5.2009 10:37:58
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!! Moj je bil pol manjši ko sem rodila... To boš imela velike pikce! A veš, da sem tud jaz takoj na tebe poštudirala, ti glistica. Sem se hotla včeri na roštilj povabt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?