|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
1.5.2009 10:15:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kalina PDP 5.7.2009 rodila 28.4.2009
   NIKOLAJ 1180G, 37 cm  in        MAKSIM 1110 g, 37 cm
Da popravite seznamčekuser posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image  kolk sta micena user posted image  

goldy, držim pesti, da pupa še počaka!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
1.5.2009 11:30:20   
Kruce Fiks
Br'dan!
22.tedenuser posted image
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
1.5.2009 12:11:04   
Lsica
Rastemo, Kruce, rastemouser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
1.5.2009 22:37:52   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja user posted image

goldy držim pesti, da bo vse ok in da zdržita 2v1 do konca user posted image user posted image user posted image user posted image .
mišmiš vem, da se sliš res čudno, ampak meni je pomagala cocta.  Pa drugače sovražim mehurčke. Me je pa lani celo nosečnost bolela zgaga, zdej pa tudi ni velik boljše, tko da vem, kako je to grozno.
kalina iskrene čestitke za mala korenjaka user posted image user posted image user posted image

Danes sem prvič vklopila angel sound in takoj našla srčka user posted image user posted image . Kolk te to v trenutku pomiri. Že 2 tedna me bolj bolijo joške, leva sploh. Je pa nabita kot ena mala bomba. In če pritisnem na mišico mi ven že brizgne prozorna tekočina. Ni še kolostrum ampak.... meni se zdi kr malo prekmalu za izcedek. Kaj pa ve? Kdaj se je pri vas začelo? A ste uživali na praznik?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
1.5.2009 22:40:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kalina PDP 5.7.2009 rodila 28.4.2009
   NIKOLAJ 1180G, 37 cm  in        MAKSIM 1110 g, 37 cm
Da popravite seznamčekuser posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sta mala user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.5.2009 22:42:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja user posted image

goldy držim pesti, da bo vse ok in da zdržita 2v1 do konca user posted image user posted image user posted image user posted image .
mišmiš vem, da se sliš res čudno, ampak meni je pomagala cocta.  Pa drugače sovražim mehurčke. Me je pa lani celo nosečnost bolela zgaga, zdej pa tudi ni velik boljše, tko da vem, kako je to grozno.
kalina iskrene čestitke za mala korenjaka user posted image user posted image user posted image

Danes sem prvič vklopila angel sound in takoj našla srčka user posted image user posted image . Kolk te to v trenutku pomiri. Že 2 tedna me bolj bolijo joške, leva sploh. Je pa nabita kot ena mala bomba. In če pritisnem na mišico mi ven že brizgne prozorna tekočina. Ni še kolostrum ampak.... meni se zdi kr malo prekmalu za izcedek. Kaj pa ve? Kdaj se je pri vas začelo? A ste uživali na praznik?

...joj špelka vse dobro vama želim...a ni lepo slišat srček tako majcenega bitjauser posted image user posted image user posted image ...glede izcedka jaz sem ga imela kr kmalu po 3 m in skoz do konca(ampak nisem nič prtiskala samo je teklouser posted image )

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.5.2009 22:45:19   
gloria
Ledenka kmalu boš sisnila user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj si kaj na trnihuser posted image ..ma ne rabiš bit....jaz vem da sem se kr nekako držala do zadnjega sam študirala sem kaj morem prštimat da bo moj lažje preživel dni brez meneuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
1.5.2009 22:46:28   
gloria

Goldy in mala Alja sta dobro. Včeraj je dobila še en obliž za zaustavljanje popadkov. Počiva in želi si, da bi pupa počakala v trebuščku še vsaj 2 do 3 tedne. Vse vas lepo pozdravlja!

...hvala...držimo pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.5.2009 22:48:09   
gloria
...a veste kok je z LL in njenim user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
2.5.2009 2:34:09   
Kicsi
Hej,hoj.
Najprej čestitke Kalini za dva nova člana user posted image user posted image -

Goldy
,tvoji Alji povej,da še ni čas za razgrajanje na prostosti-naj še kar malo notr počaka.Jaz mojima dvema fantoma vsak dan to ukažem user posted image .Držim pestke,da bosta čim dlje 2v1.user posted image

Pri meni je pa točno tako kot vidite.Spet ne morem spatuser posted image .Me peče zgaga,kožo na trebuhu imam že tok nategnjeno,da me že prav boli.Da ne omenjam bolečine v sramni kosti in kolkih user posted image .Trebuh imam itak 20 ur na dan čisto trdega,tako da več ali manj ležim doma na kauču ali postelji.Komaj pa čakam 06.05.,ko imam pregled (da vidim kok sem daleč ali blizu) pri Cerarju,ker me je vseeno malo strah,da me ne bi kaj na hitro doma presenetilo,kajti pred tremi tedni sem imela MV 2 cm dolg (vmes pa nobene kontrole),kar se meni ne zdi velik za pri dvojčkih,čeprav Cerar pravi da še ni panike.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 2.5.2009 2:36:05 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
2.5.2009 8:00:23   
Reby
Dobro jutro pupe user posted image

user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
2.5.2009 8:05:32   
Reby
Spelka - iiii, a ni lepo, ko slišiš srčka? Jaz sicer nimam AS, pa tudi nikoli ga nisem hotela, da ne bi po nepotrebnem delala panike.  Upam, da si vredu in da si se navadila zoprnega špikanja. Izcedka pa jaz še nimam.
Kicsi - boga revica, ne moreš spati. Tud jaz sem od treh do šestih bedela, ker je tamali tako delal notri. Križ pa me zdej, odkar spim na kavču v dnevni, ne boli.
Da pa povem, moja znanka je pred 3 dnevi v CE rodila dvojčka po naravni poti - pustili so revo do 39. tedna, ima fantka in punčko in oba imata čez 3,5 kg! Je rekla, da se zadnja 2 meseca sploh ni slikala, ker je bila kot slonica. Bogica.
Kruce - sem se tak nasmejala tejle slikici, zgleda kot kakšna mala opica user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
2.5.2009 9:02:34   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, sonček imamo user posted image user posted image user posted image

Špelka, hvala za nasvet,zaenkrat tudi Donat pali, pa še odpira me user posted image . Kako si ti, vidim da malemu/mali že srčka preverjaš user posted image

Reby, si zrihtala vse v zvezi s stanovanjem?

Kicsi, tudi zate držim pestke, da ostanete čimdlje 3v1user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
2.5.2009 9:20:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vse v 20 min :), prišla ena starejša gospa, odkartala denar za pol leta vnaprej, tak da mamo zdej za sobico, jupiiii user posted image
Mi je pa prejšnji najemnik uničil rač.mizico - neki se je vse gor polil in pa en del regala, se morm še dobt z njim, da bo skeširal škodouser posted image
Vidim, da se neki po hribih preganjaš, da ne bi slučajno kaj pretiravala, saj veš, pazi se zdej malo bolj, vsaj te prve tri mesece.
Kako lep sonček je zunaj, možek me pelje na kavico.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
2.5.2009 9:20:12   
Lsica
Dobro jutro nosečkice.

Mal pojambramo tukaj gor o svojih težavicah, pa je prec lažje, a ne? Pa še svoje lubije pol mal manj obremenjujemouser posted image .

No jaz se moram pohvalit, sem zaenkrat kar fit, vsaj pričakovala sem še slabše glede na pripovedovanja... zgago  si pogasim z Donatom, zvečer sem sicer malo bolj težka, napihnjena in polna vode, ampak čez noč tud to rešim z rednimi obiski WC-ja, pa je zjutraj spet boljše. Mam malo manj kondicije - zato pa več časa preživim v horizontaliuser posted image .... Edino, ko me hormončki zagrabijo...tam pa ni druge rešitve: sprejmi pa počakaj, da mine. Mamo tud kakšen črnogled dan, no na srečo res ne traja dlje kot kakšen dan, pol se pa že umiri.

Takle mamo pr nas.., še dva meseca...upam da zdržimo do takrat.

Tudi vam želim čim lažje in veselo preživljanje tega posebnega časa. Pa ne se preveč obremenjevat, saj veste kaj pravijo, skrbi škodijo lepotiuser posted image user posted image user posted image ...je treba zdaj tud na naše user posted image mislit.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
2.5.2009 9:28:22   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vse v 20 min :), prišla ena starejša gospa, odkartala denar za pol leta vnaprej, tak da mamo zdej za sobico, jupiiii user posted image
Mi je pa prejšnji najemnik uničil rač.mizico - neki se je vse gor polil in pa en del regala, se morm še dobt z njim, da bo skeširal škodouser posted image
Vidim, da se neki po hribih preganjaš, da ne bi slučajno kaj pretiravala, saj veš, pazi se zdej malo bolj, vsaj te prve tri mesece.
Kako lep sonček je zunaj, možek me pelje na kavico.

me veseli, da se je tako dobro izteklo. Tistega falota pa je ulovi, če ti je že škodo naredil, naj ti jo tudi poravna.
Krim ni tak hrib, da bi bilo kaj groznega. Do gor pelje makedamska cesta, ki sploh ni strma, tako da je v bistvu prav lušten sprehod. Po moje bi še ti gor prišla brez večjih naporov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
2.5.2009 9:59:52   
Kicsi

Kicsi - boga revica, ne moreš spati. Tud jaz sem od treh do šestih bedela, ker je tamali tako delal notri. Križ pa me zdej, odkar spim na kavču v dnevni, ne boli.
Da pa povem, moja znanka je pred 3 dnevi v CE rodila dvojčka po naravni poti - pustili so revo do 39. tedna, ima fantka in punčko in oba imata čez 3,5 kg! Je rekla, da se zadnja 2 meseca sploh ni slikala, ker je bila kot slonica. Bogica.
Kruce - sem se tak nasmejala tejle slikici, zgleda kot kakšna mala opica user posted image

Ma verjamem ,da je bila čisto boga.Po pravici povedano si tudi jaz ne predstavljam več kot do 36,37 tedna.Me že zdaj ob živce spravlj to,da nič ne morem user posted image .

O.k.-dost jamranja user posted image .Pravkar moja dva cukrčka delata neke akrobatske vaje ,tako da že kar malo boli user posted image .Sta mogla v teh treh tednih že kar zrast,ker me z nogicami že kar orng v rebra brcata.

Lep sončen dan.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
2.5.2009 10:07:32   
Kicsi
Aja,pa še dve nove slikce mojega trebuha sem dodala v album,če katero zanima user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
2.5.2009 11:24:59   
Reby
mismis - ko sem šla nazadnje na Krim, smo šli po tastrmi poti (iz Vrbljen, tam ko je hipodrom). Če ste se pa peljali po uni makadamski poti, pa tak ni panike.
Kicsi - sem šla pogledat, kako si luškana, revica boga, sej te je sam trebuh, sej ni čudn, da ne moreš spat.  Si pa lepa user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
2.5.2009 20:21:58   
mismis
Danes je pa tukaj kar zatišje user posted image  kam ste pa vse poniknile?

no v vsakem primeru nas bom malo dvignila user posted image

Želim vam lep preostanek teh prazničnih dni

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
2.5.2009 21:17:39   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Aja,pa še dve nove slikce mojega trebuha sem dodala v album,če katero zanima user posted image .

Pogledala album - zelo lepa mami, pa tudi zelo velik buši, no ampak saj mora bit, če sta pa notri dva 34 - tednikauser posted image .  Pridna mami, ker vse potrpi za njiju...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.5.2009 7:28:32   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.5.2009 9:51:47   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj tudi tukaj user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.5.2009 10:00:01   
hedviga
Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!!user posted image
Moj je bil pol manjši ko sem rodila...user posted image  To  boš imela velike pikce!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.5.2009 10:37:58   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!!user posted image
Moj je bil pol manjši ko sem rodila...user posted image  To  boš imela velike pikce!

A veš, da sem tud jaz takoj na tebe poštudirala, ti glistica.
Sem se hotla včeri na roštilj povabt user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?