|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
28.4.2009 18:53:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

mišmiš jaz sem računal na 2+2user posted image

oops, pa si ti siguren, da se nisi malo zakalkuliral user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.4.2009 19:24:06   
gloria
....pršla sem vas mal pošpejatuser posted image ...same lepe barve za sobice izbirateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo nosečnost še naprejuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.4.2009 19:49:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

mišmiš jaz sem računal na 2+2user posted image

oops, pa si ti siguren, da se nisi malo zakalkuliral user posted image user posted image

A mi verjameš da nism nič kalkuliral ampak mi je bilo samoumevno da pri tolk uloženga truda ne bo šlo drgač kot 2x2user posted image

Misli mal na to! Tud midva mava že tretje v mislih dokler je "vroča"user posted image ko še enkrat prav vsak dan posvetit temu in hopa cupa, hopa cupa v eno mer pa tud ne gre več. Saj jih nimamo 20user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 28.4.2009 19:51:46 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.4.2009 20:53:56   
lučka 25
Kruce, no samo da je z ženičko in otročkom vse v redu. Edino Krucika bo morala še bolj počivati, kaj ne. Si pa res priden s prenavljanjem in beljenjem. Naju to še čaka in hvala za informacijo glede barve. Bova šla res počasi v akcijo. No, midva se pa še odločava med nežno rumeno ali nežno zeleno, se bom tako zelo težko uprla modri barvi (saj če bi vedela, da bo fantek, bi takoj bilo vse modro, ker je to res moja najljubša barva user posted image ). Ampak po moje kar bolj rumena zmaguje.

ajsika, vidim da si se res lotila pospravljanja delov gnezda, ki so sedaj kr malo počivala kar se tiče pospravljanja. user posted image  No, pri nama je bilo tako le z otroško sobo, ker sva tja res samo nalaga stvari. Kar se pa tiče kleti in sedaj še drvarnice predelane v klet, pa je moj tako zelo priden in natančen, da sta bili ves čas tipi top pospravljeni. ma saj priznam, da je večinoma on pospravljal, jaz sem se samo lotila bolj natančnega pospravljanja in pomivanja kuhinje in kuhinjskih elementov (sem imela inventuro user posted image ). Ostalo pa je moj ali pa sva skupaj. No, pa saj stanovanje tudi ni tako zelo veliko. Zdaj p samo še čakamo, kdaj bomo lahko dihali za tebe.

Goldy,

Semprevivum, pa kako si nam kaj ti?user posted image

Bumo, ja si moraš res tikerček naštimat. user posted image   pa vidim da si ti še ena od ljubiteljic zelene barve. user posted image

Reby, a ne je kar fin občutek, ko sestaviš voziček, ga sprobaš,... Midva sva čisto noter padla. Zdaj samo še počakava, da ga vidijo vsi domači, potem pa pospraviva nazaj v škatle. Pravi moj, da ni dobro, da se nanj nabira prah. user posted image  A vajin je pa zelene barve. Vem kako zgleda, sem ga videla rastavljenega v BC. Tudi zelo lep. No tako kot si ti nora na zeleno, sem pa jaz na modro barvo, pa moj tudi.user posted image

Goldy, a tebe pa že malo krči grabijo. Ma, da bosta bolj mirna je pa res bolje, da kar doma ostaneta za čez praznike. Pa kar malo si že spakiraj, ker potem se po mrfijevemu zakonu pupi ne bo več nikamor mudilo.user posted image

jona, super da je bilo na NS vse v redu. To je dobro slišat.

mismis, mogoče bo pa res tako, kot pravi Kruce. 2x2. še malo pa bo UZ, kjer boš videla koliko jih je sedaj. user posted image

Kicsi, bosta pa ja tvoja fanta še malo počakala, na maj. A jih kaj slišiš kako pojeta "N ečakaj pomladi, ne čakaj na maj,...?" mal heca, ampak res naj še malo počakata. Saj itak ni panike, ampak bo tako vseeno bolje. Važno je, da se fanta pridno premikata.

gloria, ohoj. ja super, da nas prideš malo pokukat.user posted image

No, midva bova pa zdaj za par dni dala možgane na off, se pa zato konec tedna spet beremo in tipkamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.4.2009 21:11:47   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ampak po moje kar bolj rumena zmaguje.

Lučka! V Colorju , Merkurju ali pa v Heliosu, Bauhausu ti zmešajo kakršnokoli stensko barvo. Je sicer malce dražja, vendar je pralna in če pride čez kako leto ali več do "nesreče" greš tja poveš cifro barve in ekola....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.4.2009 21:14:43   
Serendipity
Ola,

spet eno hitro javljanje user posted image

Bila danes na OGTT testu  - tale zvarek je pa res BLJK! Mi je še sedaj slabo user posted image . Upam, da sladkor ni povišan in da bo vse ok.

Zelena barva? he he he - jaz man rada barveee - zelena, močno rumena, oranžna rdeča - ni da ni v najinem stanovanju. Najin bebi bo zaenkrat pri  nama ajčkal in bo barva stene najverjetneje oranžna user posted image dugače je vodilna barva sobe rumena in rdeča. Zeleno sva pa preštrihala predsobo. Kuhinja je rdeča. Kopalnico pa belo-zeleno-rdečo. Ko je hubby to predlagal sem mislila da me kap - je pa superca izpadlo! user posted image user posted image Barve mi kar dajo energijo. user posted image user posted image user posted image Če ne sem tečka. Le modra mi zaenkrat ne potegne user posted image
Ma, že spet nakladam.

Bumči - daj si tickerček! rabiš pomoč? http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php, ali pa tale - http://www.i-am-pregnant.com/ticker_scripts/goodies.php, pa RR tudi ma user posted image

kruce - bodo padle slikce od štriharaja? A ma res ženka že takega fajnega bušija? Meni pa vsi gnjavijo - da nikjer nič ni.. Mi že kar presedajo s tem. Se mi včasih ne da ukvarjat s tem. Glavno da je bebi po normalah! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.4.2009 21:53:11   
spelka12
Me že tolk dolgo ni bilo tu, da morm najprej čestitam naši lari. Lara moja iskrene čestitke za tvoja 2 sončka. Lepa sta, leeeeeeeepa user posted image user posted image
kruciki pa eno user posted image  da bo vse ok do konca.
mišmiš mi itak vsi navijamo za 2, če maš že 2 sobi pripravljeni.
ajsika še tiniwini malo pa bomo dihal.

Berem, da se že vse pogovarjate o sobah, barvah, vozkih. Jest še nisem nič v teh vodah, bova počakala tja do ene 27 tedna. Drugače so mi pa tudi všeč rumena, zelena, modra in vijolična barva. Sobe pa ne bova kupovala nove, bova samo prenovila pohištvo, ki je že notri. Bova rajši kupila novo ko bo mali star ene 3 leta. Edino previjalno nama bo naredil mizar, da bo taka kot jo mami hočeuser posted image .
Trenutno sploh nimam občutka da sem noseča, razen občasnih slabosti in seveda lulanja na 5 min. Stegna imam že čisto plava od injekcij in se niti pod razno ne veselim kratkih hlač. Bodo mojga reveža obtožili, da me pretepauser posted image .
Danes sem šla k zdravniku po bolniško za ta mesec, oddala sem papirje za komisijo, pa vodo sem še dala in so zgleda antibiotiki pomorili vse, kar je lezlo notri. Zdej bomo pa vidli, do kdaj bom dobila bolniško. Me prav zanima.
Kaj boste delale za prvomajske? A kam greste? Midva sva hoterla na morje v apartma, pa sva zdej priklenjena pred tv. No tud to je čist fino pri takem vremenu.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.4.2009 22:21:57   
Lsica
Sam pozdravček, ker me tolk časa ni blo na spregled.

Lara,  čestitke za vajina dva sončka  user posted image
Kruce, čuvaj Kruciko, da bo lepo počivala. Kile bodo že pol prišle na vrsto.user posted image

Spelka, me veseli, da si (sta) OKuser posted image . Nogice bo pa mal sonček pobarval pa bo tud to, a ne?

Kicsi, tebe pa velik buši matra praviš. Če sta pa dva...pa še fanta.

Mismis, kar sprosti se in začni uživat user posted image , ma boš videla, da bo vse OK, saj drugače ne more bit. Je pa fajn, da tvoja G. tako skrbi zate, je prec lažje če vidiš, da ni nič prepuščeno naključju.

Ledenka, pol praviš da bo po 1. maaju vajin čas. Saj, zdaj ko si pa že vse pospravilauser posted image , kaj  pa pol še čakat user posted image

Lep pozdravček še vsem ostalim, Seren..., Reby, ki nam vsako jutro kuha kavico, zaspanki Goldy, Lučki in vsem novim puncam ..., ki so se nam pridružile.

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
29.4.2009 6:27:28   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
29.4.2009 6:31:51   
Reby
Pa še nekaj o barvah za sobice za dojenčke

Rumena barva dokazano ni dobra
Čeprav je svetla in vesela, rumeno barvo možgani najtežje predelajo. V raziskavi, ki so jo naredili ameriški strokovnjaki, so podatki pokazali, da dojenčki v rumenih sobah jokajo več kot dojenčki, ki spijo v sobah z drugimi barvami. Rumena barva naj bi bila namreč utrujajoča za dojenčkove oči, zato se ji v sobi izogibajte. Namesto v dojenčkovi spalnici jo uporabite v kopalnici ali kuhinji.
Podobno kot rumena barva tudi rdeča, oranžna in rjava niso primerne za sobo. Rdeča je strastna, agresivna in energična, za dojenčkove oči pa je občutno preveč intenzivna. Oranžna je, prav tako kot rdeča, energična. Če jo že morate uporabiti, se odločite za svetlejši odtenek. Rjava je topla, a jo uporabljajte le kot dodatek sem in tja. Temni odtenki ne pridejo v poštev.

Sobo odenite v zeleno
Tako modra kot tudi zelena, svetlo vijolična in roza so najprimernejše barve za dojenčkovo sobo. Modra barva dojenčkom ustreza in jih pomirja. Telesu pomaga proizvajati pomirjujoče kemikalije. Zelena je sproščujoča in osvežujoča. Od vseh barv jo možgani najlažje predelajo, obenem pa celo pomaga pri izboljšanju vida. Seveda ne boste zgrešili niti s svetlo vijolično ali belo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
29.4.2009 8:43:17   
Serendipity
Juuutroooo,

sem kot sova že od šestih zjutraj. Zgleda, da je epidemija nespanja prilezla tudi do Prekmurja. Grrr... user posted image No, sem pa v tem času opravila kar nekaj stvari - pa še pesa sta mela krajši (in mookeeer) jutranji sprehodek. user posted image

Naš malček/malčica je imel/a pa danes cel žur že navsezgodaj - me je ščegetal/a na obeh straneh trebuha (zgleda da leži vodoravno user posted image  user posted image , če je še pa tak kot jaz se pa ne čudim, če ma kolena tudi skoraj potegnjene do glave Vsaj jaz se vedno tak zbudim... Nekega dne me bodo reševali, ker si jih bom še za glavo dala - nazaj pa no way user posted image user posted image user posted image )

Reby - thanks 4 the coffeé. Tole z barvami je pa zanimivo. Bom še malce preštudirala v smer oranžne barve. user posted image

špelči - me veseli, da si bolje. Si v mojih mislih!

Bodite v soncu (kljub napovedanemu dežju)!

Grrr - že navsezgodaj me RR jezi. Še dobro, da si po novem vsa sporočila prej skopiram preden jih pošljem.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.4.2009 8:44:35 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.4.2009 12:43:01   
BarbiG
Dan.

Sem prišla samo malo k vam pošpegat in si malo samozavest dvignit, ker se bo pri nas v ponedeljek začelo jajčka proizvajat. In potrebujem malo stimulacije. Vas je kar prijetno brat in upam, da se vam kmalu pridružim. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.4.2009 12:56:43   
Sempervivum
Kje ste, klepetulje?

Še spite, počivate, ali kuhate kosilo? Aja, nekaj vas je tudi po službah user posted image  Naj vam čimhitreje mine!

Goldy, Lučka evo mene user posted image  

Sem vmes praznovala roj. dan, pa včeraj sva z mojim malo po trgovinah hodila. Pa nisva za otročka kupovala, ampak gorsko kolo za mojega user posted image  Se je vrgel v športanje, da bo fit za dojenčka user posted image  

Sem pa imela eno malo krizico, k nimava skoraj še nič pripravljeno za dojenčka. No, cunjice imam, za vse ostalo pa samo govoriva, da bova šla iskat, pa nič ... Pa prostora nimam nobenega, sploh ne vem, kam bomo dali te stvari. Konec maja nas čakajo še gradbena dela ... Mah, kar ne morem si pomagat, vse me skrbi ...

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Bila danes na OGTT testu  - tale zvarek je pa res BLJK! Mi je še sedaj slabo user posted image . Upam, da sladkor ni povišan in da bo vse ok.

Jaz grem pa jutri na tole reč. Mi je že sedaj slabo user posted image  Moram danes malo paziti, kaj jem. Tudi jaz upam, da bo z izvidi vse OK, tako s tvojimi, kot z mojimi ... Jaz bi kar težko živela z dieto, čist preveč rada dobro jem user posted image

Ko pa smo ravno pri barvah, moj je za najino spalnico izbral pastelno zeleno in tako svetlo rumeno-marelično. Tako da bo tudi naš mali v zelenem okolju user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
29.4.2009 13:00:56   
Sempervivum
BarbiG, če ti le lahko kako pomagamo ... Veselo proizvajaj jajčeca, naj se vsa oplodijo in primerno razvijajo ... Čimmanj bolečo punkcijo in pozitivno pri transferju. Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.4.2009 14:42:22   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Sem pa imela eno malo krizico, k nimava skoraj še nič pripravljeno za dojenčka. No, cunjice imam, za vse ostalo pa samo govoriva, da bova šla iskat, pa nič ... Pa prostora nimam nobenega, sploh ne vem, kam bomo dali te stvari. Konec maja nas čakajo še gradbena dela ... Mah, kar ne morem si pomagat, vse me skrbi ...

Sempervivum, ne se sekirat, tud pr meni je še tko tko, vse bolj na besedah. Pa tud včasih mal prtisnem na mojga, pa mislim, da nič dobro s tem ne naredim, sam skregava se. Verjemi, da na koncu boš mela vse urejeno, eni pač malo prej drugi kasneje. Jaz mam sam nekaj oblekic doma, ker sem jih sproti kupovala, ampak jih ne bom še nič prala pa likala... Saj je še čas. Najprej bova zdaj v maju šla v šoping pol pa pride na vrsto beljenje (1 vikend). To je pa to. Pol pa pospraviš, zložiš pohištvo in v pohištvo stvari ....in si nared. Pa tud če kej ni tik tak pripravljeno, v sedanjem času, ko so trgovine non stop odprte, tud če kaj kupiš kakšen dan potem.... ne bo nič narobe. Jaz sem si že rekla, da ne bom toliko komplicirala. Bomo preživeli, tudi če ne bo vse 100% ampak sam 98% user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.4.2009 14:54:46   
Reby
Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.4.2009 16:19:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja user posted image

O pišuka! Se bojim da tudi nam ne uide slična zadeva čez čas! Držim pesti za GOLDY & CO V kateri bolnici pa je?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.4.2009 16:37:09   
Bumo
O ja Lučka zelena, ki te ljubim zelena...mi je všeč, zmeraj bolj.
Sedaj še samo neko bordurico moram na sredini ppovpreko sobe polepit pa bo...
Kruce a ti bi že zdaj slikico al pol, ko bo še bordura gor?
Pa naj tvoja pupa le lepo počiva, da bo vse vredu še naprej.

Pa še ena prošnja...tickerčka smo naredili ,zdaj pa me samo zanima kam za vraga naj tole blesavo kodo pritisnem,
da bo zadeva vidna na forumu???heeellppp

Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.4.2009 17:07:57   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy, držimo pestke da bosta s pupo OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.4.2009 17:27:33   
Bumo
Goldy, oh jej...sedaj šele vidim, sem prej slabo brala....
samo ,da bo vse ok z vama obema!!!!user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.4.2009 17:32:34   
Lsica
Bumo, ticker prilepiš v "Moj profil" pod dodatni opis - saj se boš znajdlauser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.4.2009 17:41:05   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Bumo, ticker prilepiš v "Moj profil" pod dodatni opis - saj se boš znajdlauser posted image

Lsica, danke!!!! Že delujeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.4.2009 18:30:42   
ledenka
a so zelene stene zdaj in? user posted image  v otroški imamo svetlo modre, v spalnici, kjer bo mali spal na začetku, pa pastelno rumene user posted image  sem mislila, da bom poklicala pleskarja, pa se mi še ni dalo... mogoče bom takrat, ko bom preselila malega v njegovo sobo. zelene pa nikakor ne maram user posted image  ne zelene, ne rjave, tako da teh dveh barv ni v hiši.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.4.2009 18:43:56   
Reby
Kruce - Goldy je v CE :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.4.2009 20:27:27   
Sempervivum
Lisička, ful hvala za tolažbo user posted image  Je prec boljš user posted image  
Pri nas je tudi tako, da če pritiskam, je samo še slabše ... Kar križem rok, pa čakat, pa tudi ne gre ... Sej maš prav, 98% bo čist v redu user posted image

Goldy, lubica, ti pa kar v bolnici user posted image  Zdrži še toliko, kot je treba, mi tukaj pa absolutno mislimo nate in na tvojo Aljo in stiskamo pesti, fige in kar je še takega user posted image  Ja, trmo je očitno že podedovala, hehehe user posted image

Bumo, ja končno maš tudi ti tikerček user posted image  Zakladek si obetaš, kaj? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?