lučka 25
|
Pozdravljene. Pa sem spet tu. Z dragim sva si privoščila malo odklopa, se mal skrila od civilizacije. Včeraj pa so itak morali oboji starši, ma vsa žlahta preverit, če sva o.k. in sva imela ali bila cel dan na obisku. Danes sva šla pa na CSD po papirje za urejanje porodniške, pa moj je moral podpisat za očetovstvo, ker sva koruznika. Drugače sem o.k. Trebušček postaja večji, tako da moram včasih že uporabiti nosečniške gibe pri vstajanju,... Zadnje dni me daje križ, pa noge so zvečer tudi za kako številko večje. Ampak se da vse preživeti, ker me moj itak pedena od spredaj in zadaj. Se moram prav kontrolirat, da ga ne izkoriščam. Zdaj grem pa kar povrsti, da vidim kaj ste kaj napisali. Kruce, hvala za vse napotke, kje dobiti barvo. Moj je rekel, da bo junija barval sobico, ker prej ima še toliko treningov, pa tekme in turnirje. Junija pa se bo vse umirilo. Ma še dobro, da je od 4.7.-15.8. frej, ko bo otroček prikukal na svet in bo lahko doma, če ne ne vem kako bi bilo. Se*, vidim da j bil zvarek na OGTT testu grozen. Nekaj podobnega sem morala jaz spiti in to 2x po 1l, ko sem imela rotavirus v nosečnosti, da ne bi prišlo do dehidracije in je bil tudi tak bljak zvarek, da sem pri zadnjem litru, skoraj pri zadnjem požirku celo bruhala. Ampak za otročka vse. A ja, še to. Jaz že celo nosečnost vsako jutro spijem sveže iztisnjen sok iz pomaranč in grenivk. Brez tega ne zdržim, ker mi je teko dobro. Bo kar težka brez tega v času dojenja. špelka, vidim da lepo napredujete. Me prav zanima do kdaj boš dobila bolniško, saj jutri boš že dobila pošto, če je nisi že prej. V KR res hitro pošljejo pošto. Komisija zaseda vsak pon, sr in pet. ja pohajkovanje po morju pa vama je res odpadlo, ampak samo da je z otročkom vse v redu. pa super, da maš AS, da lahko posluušaš srčka. A veš, da jaz sem pa zadnje dva tedna opazila na dojkah oz. bradavicah nekaj zasušeno, ampak da bi pa kaj priteklo pa nisem nikoli, tudi če sem stisnila. Danes pa prvič, da sem stisnila eno malo kapljico, pa mioslim da je bil kar kolostrum. Lisica, saj ti se pa tudi že noro hitro približuješ koncu, a hkrati novemu začetku. Ma gre vse hitro. Meni se4 sedaj zdi, da mi gre prav hitro in bo kmalu čas za dihanje. kot si rekla, vse bomo nakupile stvari ob pravem času, ampak nam gre zdaj proti koncu čas hitreje naokoli in tako dobimo včasih občutek, da nam ga bo zmanjaklo. je pa res, da nam sedaj že počasi zmankuje kondicije, da nismo več tako fit. Jaz pa moram reči, da tako pozitivno nastrojena kot sem sedaj nisem bila nikoli. Sem se čisto umirila, nič ni razburjanja za prazen nič. Moj včasih v hecu reče, če so me vesoljci ugrabil in na mesto mene poslali na zemljo nekoga drugega. Semprevivum, vidim da bo mož fit za dojenčka. moj tudi že komaj čaka, da bo šel mač na kolo, samo čas mora najti, ki pa ga zdaj kar ni, ker ga še jaz dodatno okupiram čez dopoldan. pa super, da je OGTT test pokazal, da je vse o.k.. Za nakup pa smo vse kar dosti odločene, da gremo v maju. Midva bova sedaj še vse nakupila, sobica bo tako in tako kljub vsemu še dosti prazna in ne bo potrebno toliko prestavljat, ko se bo belilo. Potem pa samo še operem cunjce in je to to. Reby, hvala za razlago o barvah. Si zdaj kar naju tudi prepričala bolj v zeleno barvo, pa saj mava na zavesah tudi sem in tja take prosojne kvadratke zelene in modre barve. Super za današnje dobro opravljen pregled in da je vse v redu. To je dobro slišat in pa da je fant v redu. Goldy, a pri tebi pa se je takole zgodilo. Vidiš, pa vama je morje padlo v vodo in si dobila bolnišnične toplice. Zdaj naj bo pa vse v redu in zdrži še malo, najbolje do konca. Bumo, vidim da si si tikerčka naštimala. Super. ajsika, kako zdaj. Je tako kot si rekla, da bo otroček počakal kar lepo na maj. Zdaj pa samo še čakamo na dihanje, a ne? Pa vidim, da si se lepo uredila za otročka. Kot da bi poslušala sodelavko, ki je rodila pred 1 mescom, isto je rekla. Na depilaciji sem bla, na pedikuri tud, še frizerja mam dons, potem grem pa lahko rodit. mismis, vidim da te zgaga daje. Mene samo občasno, res zelo malokrat pa naj tako kar ostane. Res pa je najbolj naravno in še pomaga donat, kot so rekle punce. Vidim, da je pomagal tudi tebi. Ja jutri pa naj bo na UZ viden en, ali pa še bolje, kar 2 srčka. kalina, čestitam za Nikolaja in Maksima. Zdaj pa naj bo še naprej vse v redu in lepo uživajte. blanč, kako pa ste kaj pri vas. Te otročka lepo ubogata? gloria, vidim v podpisu da imate pri vas pa že 2 zobka. Kako gre že hitro vse skupaj. Kicsi, tebe pa daje nespečnost, pa tudi v albumu sem videla kako velik trebuh maš. Nič čudnega, da je ves napet, saj te je samo trebuh. Še malo potrpi, pa bo. A ne, pa lahko je meni pametvat, ko mam v primerjavi s tabo miniaturen trebuh. Še 2 dni pa boš šla na pregled in boš spet bolj vedela na čem si, koliko časa tui še ostaja. hedi, kako pa kaj tvoja otročka? Se dobro rihtate? Pija, o si nas prišla malo pogledat. Tanja_Jes, navijačic ni nikoli premalo. lara, vidm da že uživate doma, da že vozičkate. Pa upam, da bo tvoj kmalu doma, da se delo in cartanje malo razporedi. Joj, kako je fino brat tako dobre novice. Si kar predstavljam kako žarita od sreče. mojsonček, vidim da ste tudi vi uživalai na morju, pa sončku. Pametno. Pa voziček ste dobili. Ma saj zdaj bo pa res že počasi vse nared, da greste lahko v Rim, samo še pupa naj uboga in naj se lpo obrne. oktavija, kako si. Te pa res že dolgo ni bilo med nami. Dobro, da so težaice mimo, morfologija pa naj pokaže same lepe rezultate in lepo se naglej otročka. gigi, kako lepo da si nas prišla pogledat in hkrati še povedat tako zelo lepo novico. sapi, super za tako lep BHCG. Zdaj pa si naša. zarja, o hoj. kako si nam kaj roza medi. jona, super za še eno pupo. lana, saj vas še pridemo pogledat, napišemo pa res bolj malo. Če mene ne bi ta računalnik še vedno tako zafrkaval, bi pisala na večih temah, tako pa pišem samo na 2, ker itak starosat dočakam, da mi odpre okence za pisanje posta. Berem vas pa sproti, pa navijam še bolj. miška naša pa je tudi dobro, a ne? Pridno prenavlja, je delovna. Pa da se pridružim navijanju za jutri. mismis - želim ti enega ali dva lepa spelka - tebi pa čim lepši pogled na tvojo pikico Torek, 05.05. spelka12 - pregled mismis - UZ No, pa mi je uspelo napisat cel roman.
|