|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
4.5.2009 17:33:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sem vas prišla mal pozdravit in povedat, da se vam bo Sapi pridružila.

Danes je imela BHCG  2329 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.5.2009 18:33:21   
jona3
Punce jaz sem imela uz pregled danes in so mi rekli da bomo imeli še eno punčko.jupi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.5.2009 19:13:42   
Reby
Dan!
Evo mene doma. Danes sem imela test za sladkorno in je nimam, MV je dolg 4,2 cm, posteljica se je dvignila, še 100% smo spet vidl, da bo fantek. V glavnem vse super user posted image  
Sapi - kak sem pa jaz vesela za tebe, jupi user posted image  user posted image  user posted image
LL - vi ste pa tako pridni, že kar vozičkate, upam, da bomo kmalu deležni slikic tvojih dveh škratov user posted image
Jona - čestitke za pupiko user posted image
Vsem ostalim lepe pozdravčke!

Aja, naslednji pregled imam 3.6. user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 4.5.2009 19:22:14 >

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.5.2009 19:21:18   
Reby
Navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
mismis - želim ti enega ali dva lepa user posted image
spelka - tebi pa čim lepši pogled na tvojo pikico
Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.5.2009 19:23:05   
zarja1
Jona in Reby super novičke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.5.2009 19:49:18   
lana70
sem vas prišla mal sem pofirbcat, ko pa k nam več nič ne zaidete...user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.5.2009 19:50:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam tudi jaz močno mučno za dve moji ljubi RR pupi.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.5.2009 20:21:55   
mismis
Reby, super za malega pobča. Sem danes veliko mislila na vaju, mi je pa bilo jasno, da se bosta zadržala.

Jona, super za malo princesko user posted image user posted image user posted image

Ajsi, če greste jutri v živo, veliko sreče, bomo mislile na vaju, dihale z vama in močno držale pestke za vaju. javi se nam user posted image user posted image user posted image

Goldy, me veseli, da je z vama z Aljo vse OK, človek bi tudi do konca zdržal v porodnišnici, samo da bi bilo vse v redu.

Hedi, kaj pa veš, morda se pa enkrat res ustavim, ali pa kar tako pridem okol user posted image user posted image user posted image

mojsonček, saj ti pa tudi že sitno brojiš, samo še 39 dni user posted image , joj kako gre to hitro

Bumo, kaj pa je s tvojo psičko, upam da ni kaj hujšega. Kako pa ste drugače?

Lučka, kje si ti nam, a te še računalnik zafrkava.

Miška, sem se malo postimulirala s tvojima medvedkoma user posted image , upam da ne zameriš

pa še malo navijanja, bom kar kopirala od Reby...

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 

ja zase tudi navijam,  jaz sem sama sebi itak vedno na prvem mestu user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.5.2009 20:38:49   
mojsonček

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 

U, jst tut navijam, bom celo noč tkole v sanjah plesala in poskakovala k drgač ne moremuser posted image

REBY, JONA superca za pregled in da je s pobčem in pupiko vse ok pa valda z vama tut

LUČKA kje si se spet zgubila?

LANA ni časa, sploh če si doma, sej veš kako to gre... pa sonček zunaj in je treba izkoristit pa mal gnezdit pa to... sej boš kmalu vidla, kako hitro mine dan...

ZARČI ku-ku... kako si?

Čebelce, grem vodoravko, dons sm mela spet cel kup opravkov pa dete neki štrajka in me tera ležat... mirno nočko vsem

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.5.2009 20:41:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LANA ni časa, sploh če si doma, sej veš kako to gre... pa sonček zunaj in je treba izkoristit pa mal gnezdit pa to... sej boš kmalu vidla, kako hitro mine dan...

......iz tvojih ust v božja ušesa.......user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.5.2009 21:53:58   
Sempervivum
Hej, drage moje!

Končno se javljam s pregleda: danes je bilo vse bolj na hitro user posted image  Mi je pa G prvič izmerila maternico, prvič sem poslušala srčka, pa sem vseeno ful zadovoljna,saj naj bi bilo vse v redu.  user posted image  Tudi sladkorne nimam, kri in voda sta OK. Kaj čem lepšega user posted image  
Ob šestih pa sva šla z dragim še na prvo predavanje Šole za starše v Lj porodnišnico. Gužva taka, da te kap. So še kar ene klopi not prinesli, pa iz nam vsem poznanega ultrazvoka tiste stole, pa še ni bilo dovolj. In potem so se bodoče mamice prerivale mimo vseh nas, ko so želele na stranišče ... user posted image  Ubogice.

Goldy, pridno počivaj, pogovarjaj se z bebiko, pa naj kar uboga mamico, če je že atletsko postavo podedovala po njej ... user posted image  Sicer je pa pridna, če se očkatu tako lepo oglasi user posted image  Je ziher čist navdušen user posted image

Kicsi ti pa bodi kar ponosna na svoj trebušček in zakladek v njem. Saj vem, da je počutje pač čist druga stvar. Meni zgaga iz dneva v dan bolj nagaja, pa hrbtenica me boli, ne morem ne sedet, ne stat, v avtu me po dveh minutah vse začne bolet ... pa sem šele v 28 tednu ... Drugače sem pa ravno tako brez ja.jc kar se depilacije tiče user posted image  Ne vem, če bom sploh kdaj zbrala toliko poguma, da bi šla na brazilsko ...

Ledenka, lepo pripravljena, žal brez rdečih nohtov, vse dobro na pregledu! V torek pa dihamo s tabo - smo že danes vzeli na predavanju, tako da zdaj že znam user posted image

Jona, super za punčko!!!

Reby, fino za izvide, danes smo vse zadovoljne, vsaj kar se cukra tiče ...

Mismis, navijam za jutri, bi videla srčka, kako utripa user posted image

Mojsonček, upam, da se boš fino naspala, jutri pa malo bolj na izi, ane? Si je kar treba vzeti čas zase in za user posted image

Spelka, tudi zate navijam, da bo vse Ok, pa ne pozabi se javiiti in poročati!

Vse ostale, ste v redu? Pa Kruce in ženička tudi? Vsem pošiljam en user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.5.2009 22:14:33   
lučka 25
Pozdravljene. user posted image

Pa sem spet tu. Z dragim sva si privoščila malo odklopa, se mal skrila od civilizacije. Včeraj pa so itak morali oboji starši, ma vsa žlahta preverit, če sva o.k. in sva imela ali bila cel dan na obisku. Danes sva šla pa na CSD po papirje za urejanje porodniške, pa moj je moral podpisat za očetovstvo, ker sva koruznika.
Drugače sem o.k. Trebušček postaja večji, tako da moram včasih že uporabiti nosečniške gibe pri vstajanju,...user posted image  Zadnje dni me daje križ, pa noge so zvečer tudi za kako številko večje. Ampak se da vse preživeti, ker me moj itak pedena od spredaj in zadaj. Se moram prav kontrolirat, da ga ne izkoriščam.user posted image

Zdaj grem pa kar povrsti, da vidim kaj ste kaj napisali.

Kruce, hvala za vse napotke, kje dobiti barvo. Moj je rekel, da bo junija barval sobico, ker prej ima še toliko treningov, pa tekme in turnirje. Junija pa se bo vse umirilo. Ma še dobro, da je od 4.7.-15.8. frej, ko bo otroček prikukal na svet in bo lahko doma, če ne ne vem kako bi bilo.

Se*, vidim da j bil zvarek na OGTT testu grozen. Nekaj podobnega sem morala jaz spiti in to 2x po 1l, ko sem imela rotavirus v nosečnosti, da ne bi prišlo do dehidracije in je bil tudi tak bljak zvarek, da sem pri zadnjem litru, skoraj pri zadnjem požirku celo bruhala. Ampak za otročka vse. A ja, še to. Jaz že celo nosečnost vsako jutro spijem sveže iztisnjen sok iz pomaranč in grenivk. Brez tega ne zdržim, ker mi je teko dobro. Bo kar težka brez tega v času dojenja.

špelka, vidim da lepo napredujete. Me prav zanima do kdaj boš dobila bolniško, saj jutri boš že dobila pošto, če je nisi že prej. V KR res hitro pošljejo pošto. Komisija zaseda vsak pon, sr in pet. ja pohajkovanje po morju pa vama je res odpadlo, ampak samo da je z otročkom vse v redu. pa super, da maš AS, da lahko posluušaš srčka. A veš, da jaz sem pa zadnje dva tedna opazila na dojkah oz. bradavicah nekaj zasušeno, ampak da bi pa kaj priteklo pa nisem nikoli, tudi če sem stisnila. Danes pa prvič, da sem stisnila eno malo kapljico, pa mioslim da je bil kar  kolostrum.

Lisica, saj ti se pa tudi že noro hitro približuješ koncu, a hkrati novemu začetku. Ma gre vse hitro. Meni se4 sedaj zdi, da mi gre prav hitro in bo kmalu čas za dihanje. kot si rekla, vse bomo nakupile stvari ob pravem času, ampak nam gre zdaj proti koncu čas hitreje naokoli in tako dobimo včasih občutek, da nam ga bo zmanjaklo. je pa res, da nam sedaj že počasi zmankuje kondicije, da nismo več tako fit. Jaz pa moram reči, da tako pozitivno nastrojena kot sem sedaj nisem bila nikoli. Sem se čisto umirila, nič ni razburjanja za prazen nič. Moj včasih v hecu reče, če so me vesoljci ugrabil in na mesto mene poslali na zemljo nekoga drugega.user posted image

Semprevivum, vidim da bo mož fit za dojenčka.user posted image  moj tudi že komaj čaka, da bo šel mač na kolo, samo čas mora najti, ki pa ga zdaj kar ni, ker ga še jaz dodatno okupiram čez dopoldan.user posted image  pa super, da je OGTT test pokazal, da je vse o.k.. Za nakup pa smo vse kar dosti odločene, da gremo v maju. Midva bova sedaj še vse nakupila, sobica bo tako in tako kljub vsemu še dosti prazna in ne bo potrebno toliko prestavljat, ko se bo belilo. Potem pa samo še operem cunjce in je to to.

Reby, hvala za razlago o barvah. Si zdaj kar naju tudi prepričala bolj v zeleno barvo, pa saj mava na zavesah tudi sem in tja take prosojne kvadratke zelene in modre barve. Super za današnje dobro opravljen pregled in da je vse v redu. To je dobro slišat in pa da je fant v redu.

Goldy, a pri tebi pa se je takole zgodilo. Vidiš, pa vama je morje padlo v vodo in si dobila bolnišnične toplice. Zdaj naj bo pa vse v redu in zdrži še malo, najbolje do konca.

Bumo, vidim da si si tikerčka naštimala. Super.user posted image

ajsika, kako zdaj. Je tako kot si rekla, da bo otroček počakal kar lepo na maj. Zdaj pa samo še čakamo na dihanje, a ne? Pa vidim, da si se lepo uredila za otročka.user posted image  Kot da bi poslušala sodelavko, ki je rodila pred 1 mescom, isto je rekla. Na depilaciji sem bla, na pedikuri tud, še frizerja mam dons, potem grem pa lahko rodit.user posted image

mismis, vidim da te zgaga daje. Mene samo občasno, res zelo malokrat pa naj tako kar ostane. Res pa je najbolj naravno in še pomaga donat, kot so rekle punce. Vidim, da je pomagal tudi tebi. Ja jutri pa naj bo na UZ viden en, ali pa še bolje, kar 2 srčka.

kalina, čestitam za Nikolaja in Maksima. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa naj bo še naprej vse v redu in lepo uživajte.

blanč, kako pa ste kaj pri vas. Te otročka lepo ubogata?

gloria, vidim v podpisu da imate pri vas pa že 2 zobka. Kako gre že hitro vse skupaj.

Kicsi, tebe pa daje nespečnost, pa tudi v albumu sem videla kako velik trebuh maš. Nič čudnega, da je ves napet, saj te je samo trebuh. Še malo potrpi, pa bo. A ne, pa lahko je meni pametvat, ko mam v primerjavi s tabo miniaturen trebuh. Še 2 dni pa boš šla na pregled in boš spet bolj vedela na čem si, koliko časa tui še ostaja.

hedi, kako pa kaj tvoja otročka? Se dobro rihtate?

Pija, o si nas prišla malo pogledat.

Tanja_Jes, navijačic ni nikoli premalo.user posted image

lara, vidm da že uživate doma, da že vozičkate. Pa upam, da bo tvoj kmalu doma, da se delo in cartanje malo razporedi. Joj, kako je fino brat tako dobre novice. Si kar predstavljam kako žarita od sreče.

mojsonček, vidim da ste tudi vi uživalai na morju, pa sončku. Pametno. Pa voziček ste dobili. Ma saj zdaj bo pa res že počasi vse nared, da greste lahko v Rim, samo še pupa naj uboga in naj se lpo obrne.

oktavija, kako si. Te pa res že dolgo ni bilo med nami. Dobro, da so težaice mimo, morfologija pa naj pokaže same lepe rezultate in lepo se naglej otročka.

gigi, kako lepo da si nas prišla pogledat in hkrati še povedat tako zelo lepo novico. user posted image

sapi, super za tako lep BHCG. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa si naša.user posted image

zarja, o hoj. kako si nam kaj roza medi.

jona, super za še eno pupo. user posted image  user posted image  user posted image

lana, saj vas še pridemo pogledat, napišemo pa res bolj malo. Če mene ne bi ta računalnik še vedno tako zafrkaval, bi pisala na večih temah, tako pa pišem samo na 2, ker itak starosat dočakam, da mi odpre okence za pisanje posta. Berem vas pa sproti, pa navijam še bolj.

miška naša pa je tudi dobro, a ne? Pridno prenavlja, je delovna. user posted image

Pa da se pridružim navijanju za jutri.    
Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 

No, pa mi je uspelo napisat cel roman.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.5.2009 23:39:53   
Lsica
lučka 25..... odklop....saj se ti je tipkovnica vžgalauser posted image . A to (količina napisanega) je simptom večdnevne vzdržnosti od RR user posted image ? Ne saj se hecam prav fino te je spet slišat - brat.

Ja meni se res s svetlobno hitrostjo približuje ta PDP...včasih hormončki poskrbijo, da je mal bolj pestro, sicer pa se tudi jaz poskušam držati načela "neznosne lahkosti bivanja". Itak se bom pripravljala do konca, taka sem, ampak ko bo treba it, bom imela vse poštimano...tako kot ponavadi. Sam brez panike. Da bi pa torbo za porodnišnico pripravljala mesec prej ... mi pa nekako ne gre. Če bo treba prej se bomo že na hitro znajdli, važno je, da maš vse v glavi.

Sempervivum, user posted image za uspešen pregled. Glede MŠ je pa vsak mesec ko se začne takole, morda še potem na 1. predavanju, potem se pa stanje umiri in je že več prostora... eni žal obupajouser posted image .

Ledenka, kako je bilo na pregledu?
Pa še to - kok časa pa drži pol brazilska če tako boli? Saj to gre za noge, a ne? Jaz se pa kar pobrijem, pa je. Za nekaj časauser posted image . Sem pa probala enkrat depilacijo z depilatorjem...uf, svinjsko. Pa še pike sem mela pol, pa vraščene dlake....samo user posted image   s.r. a. n.user posted image . Jaz očitno nisem za take lepotne operacije. 

Reby - kako je pa tebi minil pregled? Jutri si spet ti na vrsti za kofiuser posted image

Bumo - s psičko je vse OK? A ti še na razstave hodiš z njo? To je pa kar enega dela, a ne?

Sapi, welcomeuser posted image .

Mama Lara,  zdaj pa le uživajte zasluženo srečo user posted image user posted image user posted image
In na koncu ...naj se še jaz pridružim navijanju za spelko in mismis jutri user posted image user posted image user posted image user posted image .    

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.5.2009 3:18:04   
Kicsi
Evo mene ,jaz spet strašim user posted image .

Danes ,ko me pa kokr tok spanec lovi,me je pa okol polnoči neznosno začela bolet sramna kost user posted image .In ta bolečina je res prisotna že tri ure v kakršnem koli položaju(stoje,sede,leže)
Saj itak,da bom zdržala kar koli me bo še doletelo,ampak to je noro danes,Kar na user posted image mi gre od bolečine.Hočem bit močna,ker sem prisegla,da v nosečnosti ne bom jamrala,da bom vse prenesla za moja dva cukrčka..........Sam res si ne morem kaj,da nebi mal zajamrala-se mi zdi,da kar malo pomaga.
Mislite,da bi se zaradi te bolečine morala it kaj k G pokazat?Vsake tok časa me tudi špikne v nožnici (je zelo neprijetno).

No,mal sem se potožila,zdaj pa grem probat vseeno malo zaspat,da ne bom jutri sitna.Upam,da me bo vsaj tok nehal bolet,da zaspim.

MIRNO NOČ.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.5.2009 6:20:01   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.5.2009 7:10:28   
Reby
Kicsi - ti bošček ti, se mi ful smiliš, ko te vse takole matra. Pri tem trebuhu ti bolečine žal ne uidejo, drugače pa mogoče vseeno pokliči G.
O Lučka - si spet prišla v civilizacijo user posted image  . Kar se tiče barve, vidiš, da priporočajo tudi modro... Že po papirje na CSD? Joj, kako hitro gre čas.
Semper - super za pregled, tud pr men je blo vse na hitr, ker je bil moj G dežuren, ampak mu ne zamerim, ker je drugače super. Sicer mam pa 20. 3D in komaj čakam, da ornk vidim našga razgrajača
mojsonček - joj, a ti še tud sam dober mesec do dneva D, pa sej ne morem verjet

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.5.2009 7:11:38   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

A je.bi ga, če sta pa trapaste in se ne ustavita!    user posted image user posted image user posted image
Sta pač zamudile  čevape, ražnjiče, solatke, pečene bučke, nadevni šampinjoni, mladi sir, popečena čebulica vse skupaj zalito s teranom in heineken. So vesga požrl, laško pa pustili...

Eto, resno babe, drugič se je treba samo ustavit....pa pade u vampe...

Dej Hedi, kaj če bi ti to prej povedala, da damo na seznamček user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.5.2009 7:22:16   
Reby

user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
mismis
Bit

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema ,
Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander
LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  
Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim

Objemčkometer:

user posted image user posted image    user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

Četrtek, 07.05.
bit - UZ

Petek, 08.05.
oktavija - morfologija

Torek, 12.05.
mismis - UZ

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Sreda, 03.06.
reby- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

Sapi (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.5.2009 7:59:49   
mojsonček
Jutro pupe!

Nas je že vedno več, k se borbamo z nosečniškimi radostmi user posted image , mater bo pestro poletje...

SAPI tebe sem učeraj čist sfalila... sorči... VELKAM TU D KLABuser posted image  mirno in zdravo nosečnost vse do PDPja

REBY spet glavna kofetaricauser posted image  kako pa pobič danes... ma že kkšno jutranjo akcijo v bušiju?

KICSI bogica... spet v mukah... ma sej, če tuki pojamraš noben drug ne ve user posted image  a tkole te muči sramna kost... jah, lubica, akcija bo kmalu... kolko, še 2, 3 tedne maksimalno a ne... pol bo sam še veseljeuser posted image

LUČKA ufff, tole je pa bil post... dobra si... jst 3/4 sproti pozabim pol pa še tolk časa pacam, da me ponavadi vrže vn pol pa user posted image  a vidva tut mal odklopa nardila čez praznike... pravilno...  naju od papirjev čaka samo še podpis očetovstva pol smo pa res stedi-redi tut če nas dojenček malo prehiti...

SEMPER včasih ti pregledi tko prehitro minejo pa tko se vleče preden je spet naslednji na vrsti ampak itak je najbolj pomembno to, da slišiš, da je vse ok... na koncu jih bomo itak verjetno že vse site... zadnji mesec lahko tut vsak teden visiš pri G... to bi nam zdej najbolj vedla povedat LEDENKA

sej res... kje pa je AJSI? a se mogoče že kej dogaja?

LSIČKA brazilska je tam spodaj, kamor moj pogled zaradi bušija že kar nekaj časa ne seže večuser posted image  depilacija nog je v primerjavi s tem pis of kejk...user posted image  jst si sama z mašinco opustošim noge, ker mi gre tisto strnišče naslednji dan po britju blazno na živce pa sem že čist imuna na bolečino... sem probala tut malo višje pa user posted image  sem ugotovila, da imam preveč bogat besedni zaklad, kar se kletvic tiče...

Mi kruli po želodcu, čeprou ne vem, kje ga imam... kosmiči z jagodami mi dišijo... mmmmm... se kar spokam pripravit zajtrk...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.5.2009 8:17:48   
mojsonček
Aha, še naša najnovejša pridobitev v voznem parku...

user posted image

user posted image

in moja pridobitev v 34 tednih...

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.5.2009 8:44:17   
Bumo

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ 

jaz tudi navijam!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.5.2009 9:29:42   
Reby
Naša Ajsi - Ledenka gre ob 9.30 v porodno sobo. Zdej pa navijajte, dihajte user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.5.2009 9:33:12   
Kruce Fiks
Jutro babe!
Mojsonček kateri voziček je to? Cena? Lep trebuščekuser posted image

Me zanima če višje noseče še uživate Elevit ali pa Centra Med Mami?
No, z našo gre na bolje, le prepričat jo je bilo treba da kako tabletko vzame...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.5.2009 9:34:25   
mojsonček
Uuuuuuu, sej sem jst vohala, da bo dons akcija

Dajmo AJSI user posted image user posted image user posted image  dihamo s tabo.... hi-hi, he-he al kako to že greuser posted image  

Naj bo hitro in čim manj boleče....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.5.2009 9:36:58   
Kruce Fiks

Naša Ajsi - Ledenka gre ob 9.30 v porodno sobo. Zdej pa navijajte, dihajte user posted image  user posted image  user posted image

Ajoj! Saj bom skup padu!
Ravnokar sem nehal navijat - dihat in pesti držat za tamalo, ko je mela NPZ, sedaj pa še Ledenka. Ja no pa dajmo: DIHAMO, DIHamo, Dihamo, dihamo, diha...user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?