BOOMER
|
ola bejbe, se javljam z dopusta....ni blo boh ve kaj (slabo vreme pa težave z priženjeno nono tašče, stare mame- to je vse isto!!!) katrinka - najprej za nazaj naj naj! Vidim, da greš danes na uvodni od materinske v porodnišnico. Midva sva na uvodnem bila, bi pa prosila, če ti ne bo odveč, samo dat datume gor kdaj je, če slučajno zmanjka urnikov....Verjetno se pa tak al tak vidimo v torek. dodatki k hrani - celo premoženje....omega-3 kapsule od Fidimeda (450mg DHA, največ od vseh + E vitamin), magnesol, kalcij 600 od Fidimeda, bio C vitamin (zmleta acerola) i pol molim da me ne začne v mečih stiskat mleko za izvoz - zaenkrat samo bolijo, vun pa še nič ni prišlo šivilja - koliko je doza za 6kg perila? za kis namreč.... spanje - ta teden sem spala po moje na deski prvič so me od ležanja boleli kolki!!! Dobro, postelja je bla ornig za nič....ne vem zakaj na vikende ljudje znosijo najslabše kar imajo doma??? Danes pa sem bla ko dete, vzdignjeno vzglavlje, 2 povštra i je blo carsko - ga ni čez dobro vzmetnico pa latoflex!!! Sem pa še vedno dežurna od 2-3ih in ob 5ih za nočna razmišljanja monty - ena zate v zvezi z mačkami. Načeloma mam mace ful rada...doli na vikendu (otok) pa so se mi fejst zagabile. Gre za večjo hiško z veliko vrta, ne preveč obzidanega, z obdelanim vrtom. Čista tišina, ljudi ni bilo...mir / tišina...razen teh vražjih "pocestnic", ki jih ni bilo možno niti preštet. Shirane in garjave ter v večji meri hendikepirane (brez repa, oka ipd) so se potikale non stop okoli bajte, brskale po smeteh, ljudje jih nismo motli, še spodit se niso pustile. Nekako to še gre, dokler nismo začeli malo kopati po vrtu (pletje ipd) Samo da smo malo zemljico zrahljali, je blo na 1m2 10 lukenj od teh vragov! Vse so razkopale...največja nesramnost je to, ker pride na vrt, meter od tebe, se posračka meni nič, tebi nič....in ne na zemljo ampak na kup plevela na kamniti poti sem opustila brskanje po zemlji. To pride iz neodgovornega ravnanja z mačkami, ki se potem morajo sme znajt. Joj še zdaj sem besna... hja grem v akcijo, me grabi guna ta "nosečniška" čistilna..... kadar "mačke" ni doma imajo ptiči piknik na našem balkonu (lahko začnem izvažat ptičje kakce za gnojilo )
|