BOOMER
|
bejbike sam še moj ščepec dodam... šivilja, katrinka - hvala za help.. cotike - jest nucam in še naprej bom: za barvasto te bio oreščke ampak v tekočem stanju, brez mehčalca. Ok, ne diši ampak mi paše mal za okolje narest Belo pa dam kompakt ariel tablete, ki so že dozirane, da ziher ne dam not več ko je treba. Bio oreščki - sem mislela za na vikend vzet, k je vedno kaj od zemlje, sam ni vseh tistih dodatkov za dobit (vedno en manjka da maš komplet) Frosch je sicer kul, sam po tem ko so cunje res čuden vonj dobile zlo hitro, sem našla alternativo (glej zgoraj). jazzz27 - mam belo na vrsti, pa bom probala...sivka je zakon! mačke - iz catloverja v cat haterja u sekundi. So predrzne - gleda te pa serje! (z razdalje 1,5m) točn vejo, da jih teraš pol ti pa še ful nagajajo. shopping - punce, vzemte si eno urco cajta, pejte v Gradišče (Gradisce d'Isonzo, Via Udine 25 - en shopping center), mate ga ob glavni cesti v smeri Udine, ni za razmišljat, zraven je še Ipercoop. Midva sva šla v petek ob 16ih (+moj mati ) pa sva dobla vse pa najnovejše + shoppingirala hrano - doma ob 21ih. Sicer je moj prej klical pa rezerviral, ampak majo vedno zalogo. Vzela sva High Trek od Bebe confort (ZAKON!!!), imajo pa vse znamke + obilico popustov + še kaj ti tko mal šenkajo. Pri nama je z BC razlika hodila dobrih 350eur! Pa še ne nov model v kompletu! Italija je cenejša + več izbire. Vedno pa je kej sconto! še ena recesijska - če hočte pocen bodije (dugi i kratki rokavčki), ki niso tko kičasti (ena slikica al pa clo nič), modne barve pa 10eur za tri - Interspar.....lahk si pa tud kej bolj ornig nakičarenega zberete (vsak svoje - nč ne obsojam - tud mene roza vleče ) nosečniški nus pojav - kič & roza neustavljivo vabi
< Sporočilo je popravil BOOMER -- 4.5.2009 15:19:48 >
|