|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
4.5.2009 11:50:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

hehe pol ze a ne :):)sam finta pa je k si hocem sama mal prso stisn pa ne gre nic ven! hehe a k tece iz desne je ze cist belo iz leve pa prozorna bol tko rumenkasta tekocina hehe pa se prsi se mi niso skoraj nic povecale v nosecnosti

mislim da stiskanje prsi ni priporočljivo, zato pazljivo s tem.... ne vem kje sem prebrala da lahko sproži popadkeuser posted image .

BOOMER..OMG...mački, moja nočna mora. In da so še tolk predrzni da grejo na vrtiček sračkat. Odstrel!!! Upam, da si imela rokavice.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.5.2009 11:56:12   
šivilja
  BOOMER  ma ne vem točno - v bobrn dam približno 50ml v tisti plastični bučki, ki jo dobiš zraven tekočih praškov, v predal za mehčalec pa nalijem ene pol cm visoko, mam tko al tko rajši bolj trdo perilo.

Glede bio pralnih oreščkov (če je to to kar si mislila monty) jih jaz imam, vendar niso primerni za otroška oblačila (madeži ne gredo stran), jih pa uporabljam za moja in moževa temna oblačila, ki niso zelo umazana (kar imaš en dan za v službo oblečeno).  Za belo perilo pa tudi že gor piše, da moraš dodati še bio  belila (pa ne vem kaj so). Perilo pa tudi nič na diši , ko je oprano. Če pa si kaj drugega mislila, pa na žalost ne poznam.

Frosh pralni prašek sem tudi že sprobala pri prvem otroku in rezultat, da je bilo vse belo perilo rumenkasto, ker se tisti novorojenčkovi drekci ne sperejo. Sem bila pa z njim zadovoljnja za najina oblačila. Zdaj uporabljam Persil sensitive, ki pa ga dam zelo malo, saj z dodatkom kisa zmehčaš vodo in posledično potrebuješ manj praška

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.5.2009 11:57:39   
šivilja
ja jazzz27 sem jaz tud slišala, da je treba prsi pri miru pustit, ker lahko sprožiš prezgodnji porod.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.5.2009 11:58:39   
katrinka
boomer - ja ni problema, bom objavila urnik, sem tudi vim obljubila, drugače se pa tudi jutri vidimouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.5.2009 12:08:02   
jazzz27
mehčalec...nekateri dajo malo eteričnega olja sivke....baje da lepo diši....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.5.2009 12:22:07   
Chebellca
V četrtek začnem z pranjem cotk, oprala jih bom z Froschevim tekočim pralnim praškom in zraven dodala čisto malo mehčalca tudi froschevega z aloe vero, če pa ne bo ok bomo pa z kisom praliuser posted image

Mlekec tudi meni že kak mesec puščajo user posted image

Materinska šola , tudi meni se začne jutri....že komaj čakam, upam da bo zanimivo!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.5.2009 12:23:39   
bybyka_1987
am punce hvala k ste  mi poweala sppohhvedla nisem tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.5.2009 12:26:09   
vim
Dober dan.

Vidim, da smo že odprle veliko tem....
pri meni je trenutno tema voziček JANE. Mater nas nategujejo z letnikom 2009. Bi kupila letnik 2008 pa pravijo, da bo sprednje kolo še bolj ojačano, ker je bil za letnik 2008 baje veliko reklamacij.
In sem šla gledat na Jane-jevo stran v Španiji je voziček 603 EUR pri nas naj bi bil pa 950 EUR. A vidite kakšna razlika?user posted image user posted image user posted image In ker sem se totalno zapalila za ta voziček ga bom kupila iz Španije. Sem hotla videt še barve, ampak bom malo loto igrala, saj prav velike razlike med sliko in dejanskim stanjem ne more biti ali pač?user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.5.2009 12:35:59   
monty
mačke in podobno -  iz popolnega ljubitelja živali sem se prelevila v čudaško bitje, ki skoraj sovraži vse kar je kosmato! naš pes kot zanalašč skoz vame rine. Pa ko bi ga vidle kak velikan je, da lahk da bučo direkt na mizo. in potem če slučajno ne zaprem dovolj vrat od kuhinje in sem na varni razdalji je že noter. komaj čakam da mine še ta dva meseca, da se malo na OFF dam s temi skrbmi. samo upam, da ne bom potem za ta malo tako komplicirala.

mačk pa že tako nisem posebej marala, se mi zdijo taka golazen. pa preveč jih je vspovsod!!!

mlekec -  ne morem si kaj, da vsake toliko malo ne stisnem, pa sej je samo kapljica. moj je pa reku včeraj "BLEK" user posted image user posted image user posted image user posted image  moški????? sem mu odvrnila kako je šele njegov sok BLEK pa mislijo, da nam je fino igranje z njmi in..... Včasih res ostaneš brez besed ob izjavah nasprotnega spola.

šivilja -  ne nisem mislila pralnih oreščkov ampak ene večje (cca kot tenis žogica) barvaste plastične kugle če katera pozna. Do sedaj so jih vsi hvalili. Stanejo pa okrog 70€ mislim da. samo ne vem kako je s pokakanimi in pobruhanimi otroškimi oblačili????

A JE KATERA ŽE KDAJ NAROČALA PREKO BIMBOMARKETA ITALIJA? IMAJO NAMREČ NOVE JANE ZA NORMALNO CENO SAMO KO HOČEM KONČAT NAROČILO MI NE VREŽ SLOVENIJE KOT MOŽNE ZA DOSTAVO. SEM JIM PISALA PA DA VIDIM. SAMO SO PA ČUDNI, SAJ SMO SOSEDJE. A VE KATERA ZA KAKO DOBRO ŠTACUNO V ITALIJI, BLIZU SEVEDA, DA BI POGLEDALA, ČE MAJO JANE PA GREM PONJ.

VIM, kje boš naročala Jane! jaz bi tudi na vsak način rada dobila letnik 2009, sem gledala tudi preko Bimbomarketa.

< Sporočilo je popravil monty -- 4.5.2009 12:41:18 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.5.2009 12:40:29   
elevitka
Da se še jaz malo javim.

Mlekec prisoten že nekaj časa - sem opazila ko se mažem po tuširanju z oljem da malo ven priteče.

Materinska šola je že za mano user posted image

Cotike so že tud oprane (nič nisem komplicirala z pralnim praškom in mehčalcem)  redno uporabljam  Lenor sensitive

Jaz še samo komaj čakam konec meseca maja ... da izmaglim .... najprej na dopust, potem pa porodniška

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.5.2009 12:41:07   
Anonimen
katrinka - z zamudo user posted image  in user posted image in user posted image  pa vse naj, naj...

perilo - mislim, da je monty zaskrbljena glede sušilca in otroškega perila. Jst dajem vse otroške cotke  v sušilca pa ni blo nikol nč narobe, sam nebeško mehke so(pa likat jih ni treba - ZAKON). Je pa res, da je dobr kupit za kako cifro večje, ker skrčit se pa znauser posted image .

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.5.2009 12:48:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

katrinka - z zamudo user posted image  in user posted image in user posted image  pa vse naj, naj...

hvala

perilo - jaz bom normalno uporabila prašek in mehčalec...ketero znamko se še odločam, ker se mi jih več zdi primernih...seveda pa vse v mejah normale, če bo potrebno bom še enkrat dala na izpiranje ali pa zamenjala prašek in mehčalec...vse lepo pocasi in po vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.5.2009 12:53:48   
bybyka_1987
 mlekec -  ne morem si kaj, da vsake toliko malo ne stisnem, pa sej je samo kapljica. moj je pa reku včeraj "BLEK" user posted image user posted image user posted image user posted image  moški????? sem mu odvrnila kako je šele njegov sok BLEK pa mislijo, da nam je fino igranje z njmi in..... Včasih res ostaneš brez besed ob izjavah nasprotnega spola.

[/quote]

hehe meni ga je se moj pr prvi pil hehe user posted image user posted image seveda dokler ni ugotovil da se mi je pokvarlo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 4.5.2009 12:54:12 >

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.5.2009 13:10:25   
vim
[
VIM, kje boš naročala Jane! jaz bi tudi na vsak način rada dobila letnik 2009, sem gledala tudi preko Bimbomarketa.
[/quote]

za Binbomarket se bom še pozanimala kako in kaj, nimam pojma. Če pa ti kaj izveš pa le sporoči. Na spletni strani
http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-utopia-fomula-set-2009_JA5198-J03FS.html

Boš dobila voziček za 723,80 EUR + poštnina.

Če greš pa direktno preko tovarne v Španiji pa je 603  EUR, samo žal dostava samo po Španiji. user posted image user posted image user posted image Če imaš veze v Španiji potem se ti splača kupit tako. Bom pa zvohala še kaj, NI VRAG DA NAMA USPE!!!!!!!user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.5.2009 13:58:27   
monty
vim thanks, zdaj me pa še malo vodi prosim!

se moram registrirat na O-Baby? in kako lahko plačam? sem prelena, da bi vse brala, tako,da če obvladaš te res prosim. je pa še ceneje kot bimbomarket.

aja, pa še tole: men se zdi, da je oranžen iz drugačnega materiala, se mi zdi bolj tako nepremočljiv, razen če le slika vara. Ampak vsepovsod tako zgleda. čeprav naj bi bili vsi enaki a ne???

< Sporočilo je popravil monty -- 4.5.2009 13:59:56 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.5.2009 15:01:14   
jazzz27
user posted image user posted image punce so se opogumile in bodo naročale preko internetauser posted image user posted image .

monty..ne vem kateri sem pisala, da je trgovina v Italiji, ki prodaja JANE

TUTTO PER IL BAMBINO
ITALY, FRIULI VENEZIA GIULIA
34074 Monfalcone (Gorizia)
Piazza Della Repubblica, 12
Tel: (0039) 0481-790162

Prosim pazite ali boste naročile STRATO ali MATRIX!!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.5.2009 15:18:22   
BOOMER
bejbike sam še moj ščepec dodam...

šivilja, katrinka - hvala za help..

cotike - jest nucam in še naprej bom: za barvasto te bio oreščke ampak v tekočem stanju, brez mehčalca. Ok, ne diši ampak mi paše mal za okolje narestuser posted image Belo pa dam kompakt ariel tablete, ki so že dozirane, da ziher ne dam not več ko je treba. Bio oreščki - sem mislela za na vikend vzet, k je vedno kaj od zemlje, sam ni vseh tistih dodatkov za dobit (vedno en manjka da maš komplet)user posted image Frosch je sicer kul, sam po tem ko so cunje res čuden vonj dobile zlo hitro, sem našla alternativo (glej zgoraj).
jazzz27 
- mam belo na vrsti, pa bom probala...sivka je zakon!user posted image

mačke - iz catloverja v cat haterja u sekundi. So predrzne - gleda te pa serje! (z razdalje 1,5m)user posted image user posted image točn vejo, da jih teraš pol ti pa še ful nagajajo.

shopping - punce, vzemte si eno urco cajta, pejte v Gradišče (Gradisce d'Isonzo, Via Udine 25 - en shopping center), mate ga ob glavni cesti v smeri Udine, ni za razmišljat, zraven je še Ipercoop. Midva sva šla v petek ob 16ih (+moj matiuser posted image ) pa sva dobla vse pa najnovejše + shoppingirala hrano - doma ob 21ih. Sicer je moj prej klical pa rezerviral, ampak majo vedno zalogo. Vzela sva High Trek od Bebe confort (ZAKON!!!), imajo pa vse znamke + obilico popustov + še kaj ti tko mal šenkajo. Pri nama je z BC razlika hodila dobrih 350eur! Pa še ne nov model v kompletu! Italija je cenejša + več izbire. Vedno pa je kej sconto!user posted image

še ena recesijska - če hočte pocen bodije (dugi i kratki rokavčki), ki niso tko kičasti (ena slikica al pa clo nič), modne barve pa 10eur za tri - Interspar.....lahk si pa tud kej bolj ornig nakičarenega zberete (vsak svoje - nč ne obsojam - tud mene roza vlečeuser posted image )

nosečniški nus pojav - kič & roza neustavljivo vabiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 4.5.2009 15:19:48 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.5.2009 15:26:55   
jazzz27
BOOMER...tole v Interspar bom šla pa pogledat...pa so taki da se ob straneh odpirajo al se čez glavo vlečejo? Glede sivke jo daš v predal za mehčanje....baj d vejuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.5.2009 15:51:24   
BOOMER
ola še tole - se mi ne da čist takoj začet pucatuser posted image

jazzz27 in bodiji - zapenjanje ob strani (na levi ramici) pa spodaj s "stiskači" - malimi gumbki, tako da se da lepo razpret. Načeloma je moj mali brat mel ful težave (nič ni hotel si čez glavo dajat) tole pa je šlo, in ker je bil u iber težavno dete, mislim da bo za našo frajlico tud ok.user posted image so pa cute - sem vzela en trojček z roza zajčki - en bodi je čist roza + 1zajček, 2 siv z zajčjo glavico, tretji pa siv pa cel kup zajčkov. Medote z dolgimi rokavi v modro zeleni kombinaciji si šparam za naslednjičuser posted image edino priporočam da pač zbereš tist dizajn z čim manj "nalepkami" oz so čim tanjše/majhne...to je pa itak po moje samo po sebi umevno..Na viču so dobli danes poleg bodijev še majčke pa cel kup...tko da naša bo za doma kar to nucala....

cute & stuff - še 3 mesece do lišpanjauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.5.2009 16:06:04   
katrinka
sem tudi jaz ravno vceraj v intersparu gledala te bodije, pa zlo lustni pa pocen...nc jim ne manjkauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.5.2009 16:22:38   
Hator
Mleko - zdaj, ko berem, da nekatere že "puščate", sem sprobala še jaz in malo stisnila bradavico, pa se je tudi pokazalonekaj malih kapljic rumene tekočine. Kako sem bila presenečena user posted image Sem pa tudi jaz brala, da stiskanje bradavic ni priporočljivo, ker lahko povzroči prezgodnji porod. Ampak če enkrat stisnemo, toliko, da vidimo, če že kaj teče, menda ne bo nič narobeuser posted image user posted image

V Baby centru imajo znižano prsno črpalko (v MŠ so nam svetovali ročno) v kompletu s 4 flaškami, 2 cuclja, prsnimi blazinicami, hladilnim gelom in toplotno-hladilno torbo. Znižano je iz 93 eur na 59. Po mojem se splača. Jaz sem sicer mislila s takimi nakupi počakat, ampak je moj rekel, da bova kar kupila user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.5.2009 16:59:22   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Mleko - zdaj, ko berem, da nekatere že "puščate", sem sprobala še jaz in malo stisnila bradavico, pa se je tudi pokazalonekaj malih kapljic rumene tekočine. Kako sem bila presenečena user posted image Sem pa tudi jaz brala, da stiskanje bradavic ni priporočljivo, ker lahko povzroči prezgodnji porod. Ampak če enkrat stisnemo, toliko, da vidimo, če že kaj teče, menda ne bo nič narobeuser posted image user posted image

V Baby centru imajo znižano prsno črpalko (v MŠ so nam svetovali ročno) v kompletu s 4 flaškami, 2 cuclja, prsnimi blazinicami, hladilnim gelom in toplotno-hladilno torbo. Znižano je iz 93 eur na 59. Po mojem se splača. Jaz sem sicer mislila s takimi nakupi počakat, ampak je moj rekel, da bova kar kupila user posted image

Jaz tudi ciljam na tole akcijo, se mi zdi ok.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.5.2009 19:30:34   
Svet
Glede prsne črpalke....to je sicer ena ful  dobra star, če jo rabš...sam ene jo ne...ker če dojenje zalaufa tko kt more, pol jo sploh ne rabš....jz sem prvič jo rabla....k sem mela preveč močan curek mleka in mali ni mogu tok hitr požirat, kot je tekl, pa se mu je skos zaletaval...
Pri ta drugi sem že vedla, da je treba prsi prej mal ročno sčrpat, a ne teče tok...in nism nč rabla črpalke....tko a premislte...boljš kupt pol, če rabš, kot pocen, pa pol itak ne rabš....no, moje mnenje...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.5.2009 20:07:27   
DannyS
Ojla. Sicer se ne javljam kaj dosti pogosto, ampak me je malo zmotlo ta tema - anti mačke in druge živalice...

Midva z mojim imava doma tako rečeno "mini zoo", pač od mačke, psa, koze, kokoši, ptičkov in rib... in odkar sem noseča se nobeni živalici ne izogibam, namreč imam jih ful rada in vem, da če pravilno skrbiš za higieno, se ti nima kaj zgodit... ne razumem pa tistih, ki se imajo za neke velike ljubitelje živali, pol pa ko zanosijo, bi bogo živalico skoraj na cesto zabrisali... na koncu pa se po statistiki največ nosečnic s kako toksoplazmozo okuži preko kakega suhomesnatega izdelka... OK je pač čisto drugo to, ko se mačke nekontrolirano razmnožujejo, za to pa je kriv človek in nihče drugi.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.5.2009 20:19:36   
katrinka
zivali - osebno so mi mucke zelo pri srcu, takoj bi imela eno, samo trenutno zaradi selitve to tako in tako ni mogoče, drugače pa sem tudi mnenja da ce skrbis za svojo zivalco, nima kaj biti...seveda velik poudarek na higieni, seveda so pa cisto nekaj drugega potepuške mačke, ki prenasajo vse možne bolezni. Za take bi najraje poklicala mišjelovko, da jih polovijo in v zavetišču sterilizirajo in očistijo vsega. ni smisla pretiravat ne v eno ne v drugo smeruser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?