|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
29.4.2009 13:14:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katastrofa tole z vozički JANE (meni je všeč zelen, siv ali pa moder-siv). Moram pogledat malo, če ga imajo kje v tujini npr. Avstrija oz. Italija. Da ne bomo na koncu brez, časa za kakšna dolga naročila pa tudi ni več toliko.

kar zoperno ja...jih moraš skor dobesedno prosit, če ga lahko kupiš...al kako naj si to razlagamuser posted image . Poglej malo po spletnih trgovinah v Italiji ali v Avstriji....bodi pa pozorna da ne kupiš matrixa...res bolj priporočajo strato.

Tutto per il bambino tu jih prodajajo, samo ne vem če imajo že nove barve

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
29.4.2009 13:18:10   
jazzz27
za Zagreb

http://www.adax.hr/proizvodi.php?kateg=5&sub=2

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
29.4.2009 14:53:28   
katrinka
o cvekiceuser posted image

spanje - kaj je ze touser posted image user posted image user posted image user posted image

vceraj dobila majcko - pridem julija...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
29.4.2009 14:55:40   
vim
jazzz27 hvala za info.

user posted image  a veste da so že januarke 2010 pofočkale. Se vidi, da smo me že zajadrale v zadno tretjino.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
29.4.2009 14:59:57   
zoga08
Hoj,user posted image
No moje zdravje je sedaj OK.
Glede spanja jaz lahko spim samo na levem boku. Ampak me ful vse boli na levi strani če sem pa na hrbtu mi je pa slabo. na desnem pa user posted image  protestira in tud ne paše mi. Tako da si bom pomoje šla drug teden kupt blazino za dojenje in spanje. Res pa je da sem zdele tri dni mal več ležala.

Sobice, ja pri nas imamo že strope, sedaj kitamo. Otroška bo verjetno kar bela z malo poslikavami in slikami. Pohištvo pride na vrsto ob naslednji finančni inekcijiuser posted image (enkrat pozimi).

Sem gledala posteljnino se mi zdi poceni in lepo, tako da bom vrjetno kaj kupla, samo moram prej postavt postlco da vidmo kaka sploh je- je še od mojega. Za košarico mi bo pa snaha dala postelnino ker jih ima ene 5 na razpolago.

Drugače ta tedn uživam na dopustu potem pa še 10 v službo in ostanem domauser posted image . Potem pa začnem z nabavo oblekic, plenic, previjalne in ostalih pripomočkov. Moram si kar pisat, kaj še rabim oz. kaj že imam.user posted image

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
29.4.2009 15:05:27   
vim
zoga08 blazino si le nabavi jaz zdaj spim ful boljš, čeprav sem si postavila pregrado med možem in mano. Ampak on lahko spi na trebuhu, k jaz ne morem bo že zdržuuser posted image user posted image user posted image

Katrinka jaz imam tudi majico julija, samo nama se lahko zgodi, da bo avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni še toliko hitreje, ampak nisi dost pred mano.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
29.4.2009 15:11:29   
ksandra
Ojla user posted image  !

Se po daljšem času javljam. Saj spremljam vas ves čas, samo ko preberem vse strani, mi že zmanjka energije za pisanje user posted image . Vas ja pa prav luštno brati.
Tudi jaz sem imela probleme s spanjem. Je bila ura 3 ponoči in jaz že vsa budna. Samo ker ne spim sama je malo tečno, da bi s tem, ko bi brala, povzročala nespanje še mojemu dragemu. Ja, pisala sem v pretekliku! Ker danes sem po dooolgem času spala celo noč. Razlog pa je blazina za nosečnice. Ampak, da ne boste mislile, da jo uporabljajo le user posted image .... Tudi bodoči očka je prislonil nogo nanj.... In ne le on tudi najina user posted image je ležala na njej in tudi ona je izjemoma celo noč dala mir. Vam jo toplo priporočam!
Jaz hb nimam več problemov z nakupom vozička. Me pa malo skrbi, če res ne bodo kaj zakomplicirali pri Recinku glede previjalne omare in posteljice. Mislim naročiti naslednji teden. Kakšne izkušnje imate?

Bom raje zaključila, da ne bom predolga.

Uživajte!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
29.4.2009 15:29:46   
jazzz27
majica julija....se bojim da bo premajhna predno jo bom začela nosit...user posted image user posted image ... kupila sem namreč z naramnicami in rozauser posted image user posted image ..meli bomo pa user posted image , mal za zavajanjeuser posted image user posted image

Recinko...mislim da je zanesljiv....mislim plenice in vate nabavit tam...ali je to tudi drugje isto ugodno?

Blazina za dojenje in spanje...jaz bi tudi..kje mislite kupit oz. kje ste kupile?

že januarke 2010....o madona...zdaj gre pa zaresuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
29.4.2009 15:42:08   
katrinka

Katrinka jaz imam tudi majico julija, samo nama se lahko zgodi, da bo avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni še toliko hitreje, ampak nisi dost pred mano.

sam res - sploh nisem pomislilauser posted image pac en več razlog da kupim se eno...pridem augusta...hahauser posted image

jazzz27 - o ti porednica, takole zavajas...dobra ideja...hahauser posted image jaz sem probala s tistim pouvstrckom...kako bo zgledal k bo buhi se večji pa se mi zdi da bo mi se prav...sicer bomo pa sredi poletja...ce bo pac krajsa nic hudegauser posted image

januarke 2010- spomnil se ko smo bile me zadnje oziroma se augustovke...kmalu bomo me na vrstiuser posted image

vse bolj razmisljam o tej blazini...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
29.4.2009 15:43:03   
vim
Jaz sem kupila blazino v Eporiumu so mi bile lepše kot v BC. Vredna vsakega evra-----1 tank bencina.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
29.4.2009 15:49:01   
ana**
Jst mam že zdaj to blazino!
In vam morm povedat,da je super! user posted image user posted image user posted image  Zaspat več sploh ne morm brez nje.. Čr dragega ne morm objemat pa to blazino objamem user posted image
Ne res, super je.. Pa tudi mislim,da mi bo pri dojenju zlo pomagala user posted image

Majico pridem julija mam jst že kr dolgo.. Pa tut nosim jo kr dost, mi je ful fajnuser posted image  Je pa rdeča tko,da je bolj nevtralna.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
29.4.2009 15:49:40   
ana**

Jaz sem kupila blazino v Eporiumu so mi bile lepše kot v BC.

Isto! user posted image
Dober nakup vim user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
29.4.2009 17:22:50   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

_ella_ boli me cela zgornja desna in leva stran (razen sekalcev)

Jaz sem se odločila da grem jutri malo pogledat v avstrijo v Ikeo in malo okoli da vidim kaj imajo pametnega in kake so kaj cene.

Evo elevitka, sem zdej zate poklicala mojo frendico zobarco. Je rekla, da je najverjetneje razboljena dlesen- tudi če ne krvavi- in moraš drajsat s zobno ščetko full na močno, da te še bolj boli, potem bo šlo pa na bolje. Večinoma pacjenti naredijo napako, da potem nič ne nardijo več in vse skupaj pustijo na miru da ne bi še bolj razboleli zobovje, pa je to ravno narobe.  Vsakič ko te začne orenk bolet zobe pucat ali pa najmanj 3x na dan. Lahko si spiraš s Curraproxom, ki ga dobiš v lekarni- deluije protivnetno. Se ga lahko uporabi tudi v nosečnosti, vendar bi to delala s rezervo. Sicer pa žajblov čaj vzemi. Boš vidla bo šlo kmalu na bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Katastrofa tole z vozički JANE (meni je všeč zelen, siv ali pa moder-siv). Moram pogledat malo, če ga imajo kje v tujini npr. Avstrija oz. Italija. Da ne bomo na koncu brez, časa za kakšna dolga naročila pa tudi ni več toliko.

kar zoperno ja...jih moraš skor dobesedno prosit, če ga lahko kupiš...al kako naj si to razlagamuser posted image . Poglej malo po spletnih trgovinah v Italiji ali v Avstriji....bodi pa pozorna da ne kupiš matrixa...res bolj priporočajo strato.

Tutto per il bambino tu jih prodajajo, samo ne vem če imajo že nove barve

No sem poklicala v XXXLutz v Celovec- pa tudi tam Jane vozičke nimajo na ogled lahko samo po katalogu naročiš. V Avstriji očitno nimajo velikega povprašanja po teh vozičkih.

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

_ella_ pravis da si imela lazne popadke am... so bili bol podobni krcem v trebuhu kr mene je predvcerajsnim tak oblel po trebuhu prow krci so bli  je to to ???user posted image user posted image vem da se cudno slisi ampak vseeno prasam 

ma neki takega ja sem se od njih prav ene 3 krat zbudla. Ampak mi je bilo šele zjutrij jasno zakaj se je šlo. Včerij zvečer sem pa za vsak slučaj vzela magnezol, pa sem imela potem mir.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
29.4.2009 18:11:36   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Isto! user posted image

kakšna je pa cena v emporiumu?

ana - moja majcka je tud rdecauser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
29.4.2009 18:51:41   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Isto! user posted image

Ej maš pa dober okus user posted image  user posted image  user posted image
Cena ? Nosečniška pozabljivost user posted image  Raje ne bom nč napisala,da ne vsekam preveč mimo user posted image  

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.4.2009 18:54:31   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Isto! user posted image

Ej maš pa dober okus user posted image  user posted image  user posted image
Cena ? Nosečniška pozabljivost user posted image  Raje ne bom nč napisala,da ne vsekam preveč mimo user posted image  

ja rdeča barva mi je tako in tako najljubsauser posted image
ce se spomniš za ceno pa napisi

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
30.4.2009 0:23:32   
elevitka
_ella_ 1000 x ti hvala ... upam da bo pomagalo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
30.4.2009 8:04:04   
Anonimen
Ojla!

No, js sm pa iz laboratorija. Sem šla dat vodo, ker imam nasl. teden pregled. In seveda sem celo noč hodla na wc, pa perilo prelagala iz pralnega stroja v sušilca, pol sm pa obupala. Ne morem spat! user posted image  No in ker sem tolk hodla na wc (mislim, da 4-krat), nisem mogla v laboratoriju. user posted image  Pa sem tooooolk pila pred tem. Sem jim pustila 5 kapljic v lončku. Upam, da jim kej pomaga!user posted image

Blazina - res toplo priporočam. Js jo mam od Alenovega rojstva naprej, smo jo pridno uporabljali pri dojenju pa tudi pol, ko še ni znal sam dobr sedet. Če bi pa vedla, da je tolk fajna pri spanju, bi si jo pa že prej kupla. V BC je februarja 2007 stala 39,90 €. Mam še ceno na embalaži! user posted image

Češnca - sem pozabla komentirat tisto o rota virusu! Alen bo itak v vrtcu in bom dala malega cepit, ker se bojim, da mi Alen ne privleče kej domov, tamali so pa itak ful boščki pri driski in bruhanjui - ful hitr dehidrirajo, kar je tud lahko zelo nevarno. Škoda samo, da se ne da cepit tudi starejših otrok. Js za ta virus sploh nisem razmišljala, ko sem rodila, imaš pa časa samo 6 tednov, al kako že... Vredno razmislit punce!

Zobje - mene HB ne bolijo, mi pa še kr krvavijo dlesni.

Sobice - men se zdi, da boste nekatere prej stanovanja opremle, kot pa midva eno sobico uredila. Ampak se ne bom sekiral, bo ko bo!

Tak, zdej pa grem še mal okol brat. Mi manjkajo "schnitten block" zraven kavice.user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
30.4.2009 8:59:34   
katrinka
dobro jutrouser posted image

zbudila sem se z mislijo - cokoladne vanilijeve roladice...njamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
30.4.2009 9:35:04   
dd77
Dobro jutro user posted image ...

Lepo za tiste ki delamo, ne še danes....

katrinka- lepo tebi ki si se zbudila z mislijo na čokoladne vanilijeve roladice.
Mi verjamete punce da sem se zbudila z mislijo na kur.... prašičjo gripo.

Precej alarmantno ko vidiš kako se vsak dan širi po državah, svetu....
Nočem mislit na najhujše, samo verjemte mi tle nebo zajebancije tokrat...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
30.4.2009 9:39:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: dd77

Dobro jutro user posted image ...

Lepo za tiste ki delamo, ne še danes....

katrinka- lepo tebi ki si se zbudila z mislijo na čokoladne vanilijeve roladice.
Mi verjamete punce da sem se zbudila z mislijo na kur.... prašičjo gripo.

Precej alarmantno ko vidiš kako se vsak dan širi po državah, svetu....
Nočem mislit na najhujše, samo verjemte mi tle nebo zajebancije tokrat...

tudi meni gre tale gripa po mislih, moj dela s strankami in sem mu miljonkrat zabicala da naj pazi, pa roke se bolj pogosto pere itd.  nočem kr neki petiravat, sam bolje preventiva kot kuretiva

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
30.4.2009 9:51:06   
vim
Katrinka a lahko ne s sladicami raje se zbudi z mislijo na cvetačno pito ali brokolijevo strnjenko. FUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.

Cena blazine NUJNI PRIPOMOČEK za tiste, ki se premetavamo ponoči stane v Emporiumu mala 49.90 EUR večja pa mislim da 68 EUR. Samo je mala dovolj velika.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
30.4.2009 10:00:11   
katrinka

Katrinka a lahko ne s sladicami raje se zbudi z mislijo na cvetačno pito ali brokolijevo strnjenko. FUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
ja ne morem si pomgat....in komi cakam da kje staknem košček čokoladeuser posted image

Cena blazine NUJNI PRIPOMOČEK za tiste, ki se premetavamo ponoči stane v Emporiumu mala 49.90 EUR večja pa mislim da 68 EUR. Samo je mala dovolj velika.

aha, fino za informacije, bom sla pogledat kakšne imajo

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
30.4.2009 11:29:09   
katrinka
chebellca - VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
30.4.2009 12:07:12   
Chebellca
Hvala Katrinka! user posted image Pravkar mauffine pečem (namesto torte), sm že štiri kar sproti zmazala user posted image Tamala pa praznuje že od včeraj zvečer, tako brca da mi kar dih zastajauser posted image
Punce tiste ki imate probleme z dlesnimi, poskusite z zobno pasto parodontax...je ogabna, ampak meni je pomagala! user posted image
Tale prašičja gripa pa tudi mene skrbiuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?