|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
30.4.2009 13:14:02   
vim
Chebellca VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . najlepše darilo še pride, ti pa že iz bušija vošči vse naj naj.

Ptičja gripa, prašičja gripa skratka gripe.....ja hitro se širi tale stvarca, očitno bomo morali še v Evropi hodit z maskami naokroguser posted image , čeprav mislim, da je malce tudi prenapihnjeno vse skupaj. Saj veste Tamiflu se leta 2007 ni dovolj dobro prodajal, pa je treba zaloge porabit.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
30.4.2009 13:33:00   
Češnca
Chebellca vse naj, naj za rojstni dan. Naj bo praznovanje nadvse prijetno, prihodnje leto pa polno nežnih trenutkov (kako tudi ne user posted image )!!! user posted image user posted image user posted image

Naše ta malo dete mene že tko v rebra brcne, da kar brez sape ostanem... user posted image user posted image

zobobol - tudi mene se je lotil ta problem, sem naročena pri zobozdravnici prihodnji teden. V prvi nosečnosti pa nisem mela nobenih problemov...

majčka z napisom pridem julija - tud jst mam rdečo! user posted image user posted image user posted image

spanje - na obeh bokih in na hrbtu. Mi pa nenadoma paše visok vzglavnik! user posted image  Sicer je moja blazina mini-mini, dostikrat pa spim kar brez.

rota virus - jasna midva se bova ziher odločila tudi tokrat. Je pa res, kar zgodaj se je treba odločit; še dobro da so nas pred 2 letoma na to opozorili na MŠ.

prašičja gripa... Ja, prav neprijetno zaskrbljujoče... user posted image

Evo, moj srček se je zbudu, tako da šibam!
Lepe praznike vsem!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
30.4.2009 14:08:30   
dd77
chebellca- vse najboljše še z moje straniuser posted image user posted image user posted image ....naj bo to leto najbolj srečno kar jih je (s tvojo štručko)...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
30.4.2009 14:51:52   
katrinka
očitno je rdeča majčka Pridem julija zelo popularnauser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
30.4.2009 14:52:53   
Anonimen
Chebellchek user posted image  vse naj, naj!!!user posted image user posted image user posted image  
Pa kak torek se lahko slišimo, a ne? Ti morm svojo tel. št. poslat. Upam samo, da bo vreme kaj boljše, ker je Alen spet zbolel - vneto očko ima, in se glih ne sprehajama zunaj po vetru. Mah...bože!

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

rota virus - jasna midva se bova ziher odločila tudi tokrat. Je pa res, kar zgodaj se je treba odločit; še dobro da so nas pred 2 letoma na to opozorili na MŠ.

prašičja gripa... Ja, prav neprijetno zaskrbljujoče... user posted image

No, lepo, ker nas na MŠ o tem ni nihče informiral! user posted image  Zihr je zihr... Pa še eno vprašanje - kolk dolgo potem traja ta zaščita. Sem že ful prebrala o tem, ampak me daje taka nosečniška skleroza, da še dobr, da se spomnim v službo it! user posted image

Prašičja gripa - no comment! Me je res groza vsega tega!

No tolk, js bom počasi odpeketala iz službe in se slišimo v ponedeljek, ker med vikendom ni časa. Upajmo, da nas bo vreme služilo in lepe ne-delovne praznike vsem!

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
30.4.2009 15:25:09   
hrupka
Čao čvekice,

berem vas sproti, običajno pa mi zmanjka volje, da še kaj odpišem. Pa gremo lepo po vrsti – čeprav ne vem, kdo si je vrsto izmislil in po kakšnem ključu user posted image

Chebelca vse najboljše tudi od mene user posted image  user posted image  user posted image  

Spanje – največkrat na hrbtu (čeprav menda ni dobro user posted image ) ali na boku (levem ali desnem), spim brez zbujanj (zahvaljujoč tudi materinski blazini - imam jo od Jabooza (54 EUR)), tudi na WC mi največkrat ni potrebno iti. Danes ponoči sem spala 10 ur in sem komaj vstala, potem je budilka zvonila že pol ure user posted image Me prav skrbi, kako bo, ko bo dete jokalo.

Sobica – Ana – odlično opravljeno … prekrasna user posted image  user posted image  user posted image … Midva pa v bistvu še nisva posebej pričela s pripravljanjem … prostor imava (že od začetka namenjen otroški sobici), vendar se je v njem nabralo kar nekaj stvari, ki sicer spadajo v kabinet ali fitnes. Te stvari so že dobile svoj »drugi dom«, sobica pa se polni z opremo za otročka. Pridobitev tega tedna je jogi (vzela sva Dormeo), posteljico sva dobila že pred tedni (Recinko – od naročila do dobave 2 dni). Posteljnino, oblekice, plenice, kozmetiko … bova nabavila v maju. Ostalo pohištvo bo izdelal tast, ki nama je opremil praktično celo stanovanje user posted image  ... ampak še nimava ideje kaj in kako.

Zobje – me k sreči ne bolijo, mi pa dlesni krvavijo, da je oh in sploh (Parodontax mi ne pomaga, pa še zanič je … bljak).

Kilogrami – bivša sošolka, ki je noseča 3 tedne dalj kot jaz, je rekla, da ji teža zadnjih 6 tednov sploh ne narašča, trebuh in otroček v njem pa normalno rasteta. Jaz sem dobila 6 – 7 kg, vsak mesec po eno – nobene povezave s tabelo user posted image - obseg trebuha pa se mi ni spremenil že vsaj 14 dni user posted image  Upam, da je vse ok, počutim se tudi ok.

Morfologija – mislim, da je spraševala Špela – jaz sem bila na kontroli rasti v Domžalah v 28. tednu nosečnosti. Kontrola se izvaja od 28. do 32. tedna. Kontrola je samoplačniška, midva sva za 3D/4D plačala 110 EUR in dobila CD s slikami in filmčki. Najina punčka je po izračunih od povprečja manjša za 12 dni, razvija pa se normalno. Najlepše pri vsem je, ko vidiš, kaj se pravzaprav dogaja v trebuhu takrat, ko navzven čutiš brcike, ali pa valovanje. user posted image

No, zdaj smo pa tam. Pa je napisano eno doooooooooolgo sporočilce.

Uživajte med prazniki, upam, da bo vreme res takšno kot so ga napovedali, da bomo lahko čim več zunaj.

Hrupka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
30.4.2009 17:15:05   
ana**
Živjo bejbike user posted image

Jst sm bla zjutraj na pregledu.. Naredila mi je kratki UZ, vse je super, tamau ma približno 1800g, zmerit pa ga ni mogla.
Edino malo me skrbi kr je še vedno v prečni legi user posted image  Ampak so me že druge punce potolažle,da ma še vedno čas da se obrne user posted image
Naslednji pregled mam 28.5 in sicer prvi CTG user posted image  KG pa so + 11

chebellca vseee najbolše user posted image  user posted image  user posted image

Imam pa eno ?
A boste oblačilca za user posted image  prale z navadnim mehčalcem al boste kakšnega drugega kupile ?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
30.4.2009 18:04:23   
Anonimen
Pozdravljene julijke,

pot sem začela novembra z vami, ampak ni šlo vse ok, že naslednji mesec sem pa spet videla user posted image user posted image . Ker vidim, da me imate še kar na seznamu, se vam oglašam. Vse je OK, morfologija je že za mano in user posted image je tako, kot mora biti, vse na svojem mestu. Mene sicer malo zdeluje nosečnost, ampak je boljše kot prve mesece. Tiste čudežne energije, o kateri sem toliko prebrala, pa vseeno ni. Ampak bo že....

PDP mi ostaja isti, kot sem si ga sama že na začetku določila, 30.8.

IZVIRNO SPOROČILO: vim

jazzz27 jaz čakam voziček Jane a v pikipoki jih še nimajo. A priporočaš da se kupi kar preko spleta. Samo jaz bi rada videla v živo kakšne so te barve. Kje prodajajo še jane vozičke?

Midva sva kupila lanski model - air, moder na tej spletni strani
sva si ga pa prej ogledala v pikapolonici. Sva imela srečo, ker so imeli ravno akcijo. Imajo pa tudi nove modele, ki so dražji od starih, ne vem pa, kakšna je razlika v ceni s pikapolonico.  

Lp, geolina

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
30.4.2009 18:11:05   
katrinka
geolina - lepo da si se oglasila...vesela sem da se ti je tako hitro spet pokazala user posted image user posted image

a se spomnite moje jutranje misli - roladice...pa sem jih dobila, mi jih je moj prinesel po sluzbi...jupiuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 30.4.2009 18:12:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
30.4.2009 19:05:46   
monty
živjo!

me že dolgo ni bilo, tako da mi je branje sedaj vzelo kar nekaj časa. tolk ste pridne.

spanje -  vse razen non stop obiskovanja wcja še gre. danes sem do 3:40 hodla na eno uro in potem le zaspala do 7ih. ta teden sem doma tako, da je spanje zjutraj bogovsko. ker že spraznim mehur, lahko potem v miru par urc potegnem. lahko pa spim na levem in desnem boku in hrbtu. mi najbolj paše tako dekako nogo na trikot dat ko sem na hrbtu. user posted image

kile-  je že blo vmes +7 , zadnjič spet +6, ne vem. Jaz se tudi redim cca kilo na mesec nič ni hitro skočilo vmes, imam pa še le 9 tednov. naslednji petek imam UZ in bomo vidli kolk smo kaj veliki, se mi pa zdi,da mi trebušček kr raste, čeprav si ga ne merim. nekako se ne obremenjujem z merami pa kilami.... jem normalno, nič mi ne manjka in najbrž je tako tudi z otročkom.

JANE
-  tile so nas pa dobro zaj.... danes sem bila v Pikapoki in izvedela, da jih novih namreč najbrž sploh ne bo. Razlog je svinjsko višja cena, kot je za starega in se še pogajajo z dobaviteljem , ki pa ne zgleda da bo kaj popustil. cena za komplet bi bila pa okrog 1000€ oz 950€. ker pa vedo, da jih za tako ceno nejabrž ne bodo mogli prodajat jih najbrž sploh ne bo možno dobit. tako, da vse, ki jih čakamo se lahko obrišemo pod nosom. tako, da raje preverite za stare katere barve je še možno dobit, da ne bo potem panike.
sem pa danes gledala tudi BREVI OVO in kaj pa vem. pri Jane mi je košara čudna ker je tako ogromna oz. široka, ampak najbrž bo kr Jane ostal.

sva pa kupila posteljico in jogi, pa sterilizator in termometer za uhec, in sem kr malo boljše volje.

jazzzz. mi lahko prosim posreduješ naslov al pa tel, kje uredim za darovanje popkovnične krvi!!!!

hvala

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
30.4.2009 19:20:30   
Nikita
Pozdravček vsem!

Mogočr mal hitim, ampak vseen....dans sem začela pripravljati torbico za porodnišnico. Eno za mene eno za user posted image . Zdej pa me neki zanima in sicer:
sterilizacija dud, stekleničk, prsnih nastavkov,...: ali ste tiste, ki ste že mamice vse te zadevice sterilizirale v specialnih sterilizatorjih ali je to možno narediti tudi na kakšen drug način (recimo, da vržeš v prekuhano vodo)?

brce: ki to niti niso, ampak mi trebuh mali smrkelj razteguje v vse smeri in včasih jo moram prav nazaj "porint", ker me je strah, da bo kje kej ven pogledaluser posted image . So pa občutki res svetovni. Kaj vse se našim malčkom tam not dogaja...hehe

ja, nič...če grete kresovat vam želim noč brez dežja in ne preveč hladno. Pri nas je pred 2 urcama celo toča tolkla. Sploh ne vem od kod je prišla. Je blo v trenutku vse temn, pol se je pa oblak utrgal.

No, lepo kresovanje!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
1.5.2009 7:20:00   
katrinka
dobro jutro na prvi majski danuser posted image

monty - darovanje popkovnične krvi
01/5438100 ali 01/5438314, ESPOK-ZTM@ztm.si
upam da je v pomoč

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
1.5.2009 10:02:20   
_ella_
Ej punce končno sonček, me je blo že strah, da mi piknik za rojstni dan v vodo pade.

Vsem lep praznik želim in veliko sončkauser posted image

Katarina ali imaš še kakšen naslov za  internet stran  o darovanju krvi za prebrat?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
1.5.2009 14:39:03   
Naty*Taja
Hojla! Madona ste pridne.
Me zdej par dni ni blo in bi kr nekaj časa brala, če bi vse! Tak, da sem kr malo preletela.
Seznamček: jaz sem zdej na + 12, kar se kil tiče. Obseg nimam pojma, ker nimam metra - ga ni več nikjer. Drugače pa komaj čakam, da mine še ta dva tedna službe in da potem začnem pripravljat za našga škrata, pa sobico tavečjima imam namen uredit pa še kaj.
Kupit mormo samo še čebriček, drugo že vse imamo.
Vse naj naj vsem slavljenkam in lep pozdravček do naslednjič.

MONTIGNAC

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
1.5.2009 16:56:48   
katrinka
Zakaj se uporablja?

Popkovnična kri vsebuje poleg zrelih krvnih celic tudi majhno število matičnih celic, ki sodelujejo pri obnavljanju telesa, tako da se delijo in dozorevajo v različne vrste zrelih celic, ki zamenjujejo stare, poškodovane celice tkiv in organov.
Po porodu lahko popkovnično kri odvzamejo in shranijo ter jo uporabijo kot vir krvotvornih in drugih matičnih celic za zdravljenje bolezni s presajanjem celic. Trenutno s tem načinom lahko zdravijo nekatere rakave bolezni krvi in dedne motnje presnove ter imunskega sistema. Zdravljenje drugih bolezni (Alzheimerjevo in Parkinsonovo bolezen, bolezni srca in jeter, diabetes, mišično distrofijo, multiplo sklerozo, poškodbo hrbtenjače) še raziskujejo.

Pri zdravlenju bolezni s presajanjem krvotvornih matičnih celic ima popkovnična kri zaradi posebnih bioloških in drugih značilnosti v primerjavi s kostnim mozgom ali krvotvornimi matičnimi celicami iz periferne krvi več prednosti, kot so npr.: ima lažja in večja dostopnost, manjše tveganje za prenos virusnih okužb in manjše tveganje za nastanek bolezni presadska proti gostitelju po presaditvi. Glavni pomanjkljivosti popkovnične krvi sta majhno število krvotvornih matičnih celic, ki trenutno zadostuje za presajanje pri otrocih in osebah lažjih od 40 kg, ter daljši čas potreben za pričetek delovanja presadka.

Kako poteka odvzem?

Odvzem popkovnične krvi je varen in povsem neboleč tako za mater kot za otroka, saj ga opravijo po porodu, ko je popkovnica prerezana, otrok rojen in po prenehanju utripanja popkovničnih žil. Iglo zabodejo v veno popkovnice, ko je posteljica še v maternici. Kri steče po cevki v sterilno vrečko za zbiranje popkovnične krvi. V laboratoriju potem popkovnično kri pregledajo, obdelajo, zamrznejo in shranijo pri nizkih temperaturah v tekočem dušiku za dobo več let.

Komu darovati popkovnično krvi?

Popkovnično kri lahko darujemo za potrebe javnega zdravstva v t.i. „javni“ banki popkovnične krvi, kjer jo shranijo in vpišejo v seznam (register) shranjenih krvotvornih matičnih celic. Shranjena popkovnična kri je potem na voljo za zdravljenje drugih bolnikov s presaditvijo krvotvornih matičnih celic tako pri nas kot v svetu. To imenujemo nesorodniška ali sorodniška alogenska presaditev.

Popkovnično kri lahko shranimo tudi v t.i. »zasebni« banki, za morebitno zdravljenje svojega otroka z matičnimi celicami iz lastne popkovnične krvi (avtologna presaditev) oziroma za zdravljenje njegovih sorodnikov (sorodniška alogenska presaditev). Glej informacijski material zasebnih bank popkovnične krvi.
Shranjevanje popkovnične krvi v javni banki je prostovoljno in brezplačno, shranjevanje v zasebni pa je potrebno plačati.

Darovanje in shranjevanje popkovnične krvi v javne namene.

Komu koristi darovana popkovnična kri?

Z darovanjem popkovnične krvi v javne namene lahko rešite življenje bolnemu otroku ali odraslemu, ki zdravljenje s presajanjem krvotvornih matičnih celic potrebuje.
Pred zdravljenjem s presaditvijo alogenskih krvotvornih matičnih celic moramo preveriti, če se popkovnična kri in prejemnik ujemata v tkivnih transplantacijskih antigenih (antigeni HLA). Verjetnost, da se dve osebi ujemata v antigenih HLA, je zelo majhna. Z darovanjem popkovnične krvi v javno banko se možnost, da za bolnike najdemo ustrezne tkivno skladne krvotvorne matične celice povečuje. Trenutno je v svetu zbrano več kot 300.000 enot popkovnične krvi za javne namene.

Kdo lahko daruje popkovnično kri v javne namene?

Za darovanje popkovnične krvi v javne namene se pred porodom lahko odloči vsaka zdrava nosečnica, ki ni v več kot 34. tednu nosečnosti, ima negativne izsledke testov na prisotnost nalezljivih bolezni (HIV in hepatitis), ter v svoji družini nima genetskih bolezni (hemofilija, avtoimunske bolezni). Prav tako ne sme imeti v svoji družini genetskih bolezni biološki oče otroka.
Ker s presaditvijo krvotvornih matičnih celic iz popkovnične krvi se lahko prejemniku prenesejo določene bolezni, nosečnica pred darovanjem popkovnične krvi izpolni vprašalnik, iz katerega lahko razberemo tveganje za prenos okužbe z nevarnimi mikroorganizmi in določenih genetskih bolezni. Hkrati pa kri nosečnice testiramo na prisotnost povzročiteljev bolezni, ki se prenašajo s presaditvijo popkovnične krvi (virus hepatitisa B in C, HIV, HTLV, CMV in sifilis). Zaupnost in tajnost vseh pridobljenih podatkov je zajamčena.

Ali je vsaka popkovnična kri primerna za shranjevanje?

Čeprav ste bili izbrani za primerno darovalko, vam na žalost ne moremo zagotoviti, da bo vaša popkovnična kri primerna za shranjevanjein kasnejšo presaditev. V določenih primerih popkovnična kri ni primerna za shranjevane, predvsem če se med postopkom zbiranja kontaminira ali se jo premalo zbere, ali pa ni ustrezno dostavljena v našo banko. Tako kri bomo z vašim dovoljenjem uporabili v raziskovalne namene, ki jih je potrdila Komisija za medicinsko etiko RS, ali pa na neoporečen način uničili.

Kako poteka postopek prijavljanja za darovanje popkovnične krvi?

1.Pred odločitvijo o darovanju popkovnične krvi se posvetujte z vašim ginekologom.
2.V primeru, da ste se odločili darovati popkovnično kri za javne namene, nas pokličite po telefonu (01) 5438314 ali pa obiščite spletno stran (www.ESPOK-ZTM), kjer boste dobili vse potrebne informacije in obrazce.
3.Prijavite se najkasneje do 34. tedna nosečnosti.

Ali se lahko premislite?

Kadarkoli med postopkom se lahko brez posledic za vas in otroka premislite in brez pojasnila odstopite od postopkov darovanja in shranjevanja popkovnične krvi.

Če imate kakršnakoli vprašanja, pokličite na telefonsko številko 01 5438100, 01 5438314 Enota za shranjevanje popkovnične krvi na Zavodu RS za transfuzijsko medicino ali na elektronski naslov [email=ESPOK-ZTM@ztm.si]ESPOK-ZTM@ztm.si[/email].

eSPOK Enota za shranjevanje popkovnične krvi Zavod RS za transfuzsijko medicino
Oddelek za preskrbo s krvjo
Šlajmerjeva 6, 1000 Ljubljana

upam da je dovolj podatkov - da sem bila v pomoč

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
1.5.2009 20:35:21   
_ella_
Hvala super si.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
1.5.2009 22:31:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Hvala super si.

ni zakajuser posted image
pe lepe sanje nosečkeuser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
2.5.2009 6:17:32   
katrinka
dobro jutro user posted image

no, jaz sem pokonci ze dobre 3 ure - jah ni kej ne morm spat...možgancki prevec delajo in necejo spatuser posted image upam da ste za razliko od mene se naspaleuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
2.5.2009 8:26:06   
bybyka_1987
pozdravljene
jah jas se zaenkrat nimam tezav s spanjem pa na wc tut se ne hodim vec veliko sem pa skor skoz hodla do zdej ful na vc!
jah pri nas pa imamo sem 99.9% vodene koze
lp in se naprej lep dan user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
2.5.2009 9:06:11   
Chebellca
Pupike hvala vsem za čestitke!

Tale rdeča majčka pridem julija je pa res popularna user posted image , tudi jaz jo imamuser posted image

Jasna na ZS mi lahko pošlješ št., jaz jo bom pa tebi...da kooončno gremo na obljubljeno kavico! Tukaj pri nas v Salsi imajo tako ledeno kavo da bi jo lahko vsak dan 5 krat pila user posted image

Pralni prašek, cotke bom oprala z Frosch-evim pralnim praškom in mehčalcem z aloe vero, ker baje naj bi bil bolj naraven in nežen kot vsi ostali.

Drugače pa sem že od šestih pokonci, sem morala mojega peljati v Mozirje, je šel s kolegi ribe lovit in ker nameravajo kako pivce spiit, sem seveda jaz taksistuser posted image Tako da sem home alone, bom malo pospravljala, šla v trgovino...potem pa lenarila do petih ko moram iti po mojega ribičauser posted image

Lep sončen dan in čim več brcik vam želim! user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
2.5.2009 21:37:33   
bybyka_1987
jah praw smo meli  vodene kozike je nasa mala soncica dobla pa je boscek mali tk tecna pa tk bi se rada cohala pa se ne je  res ful pridna prow tezko mi je k jo gledam srcico mojouser posted image user posted image user posted image   nekaj bi vprasala kak dolgo priblizno traja kaksn teden a ne ? bla sem v lekarni da bi ji kupla hladilno peno k je baje  nanovo pa so jo zdej cez praznike vso razprodal pa je nisem dobla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.5.2009 7:33:05   
Naty*Taja
Bybyka - sej velja kr navadno hladilno mazilo! Pa kako žličko Claritin sirupa (proti alergijam) da je ne bo srbelo. Našadva se nista nič čohala po tej kombinaciji. Če je pa že katerga prijelo, da bi, smo pa kozike tapkali! user posted image Tak na rahlo pokaš po tistem delu, ki srbi. Tudi pomaga.Sicer se je tavečji prav lepo opraskal po obrazu, ampak to potem, ko nebi bilo treba več, ko je imel že suho krastico si jo je dol spraskal - pa ne zato, ker bi ga srbelo. Zdej pa ima tako pol centimetrsko luknjico na ličku. Pa kaj češ. Sta pa našadva bila ful boga - po moje res zato, ker smo se tuširali...baje se z vodo prenašajo, tak da je mogoče bolje, da je ne kopaš. Samo ritko in nogice umiješ. Traja pa sigurno 14 dni, da se res vse poceli. Pa pazi - a ni zdej proti koncu zadeva nevvarna zate, nosečnico? Posvetuj se mal z g. Pa naj raje mož s tamalo operira...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.5.2009 8:12:24   
bybyka_1987
Naty-Taja mislis da bi bilo nevarno zame kljub temu da sem jih prebolela ze? trenutno sem v 29t5d!!! ja pa se da dobit ta claritin sirup brez recepta? hladilno mazilo mam!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.5.2009 8:34:25   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

danes sem pa lepo spala - ce odmislimo 2 krca v obe noge ponoč da se tulila od bolecin...user posted image
no, pa je ze nedelja in kmalu konec praznikov...no, vsaj vreme se je vceraj drzalo in sem imela lepo praznovanjeuser posted image
prezivite lepo nedeljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.5.2009 9:12:55   
Hator
Jabooz

A boste oblačilca za user posted image  prale z navadnim mehčalcem al boste kakšnega drugega kupile ?

Mehčalec se odsvetuje, uporabi nekaj žlic kisa brezbarvnega za vlaganje. Jaz sem to glih sedaj sprobala in je super in ful lepo diši, pa kisa drugače ne maram.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?