hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Vidim, da danes vse praznujete 1.maj in imate prosto, brez RR. Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla. Moram si po hitrem postopku nabavit zaščitno pregrinjalo za avto proti toči, da ne bom imela čisto avto stolčen. Kaaaaaaaaj?! Videk je zaspal, upam, da bo danes mirno spal, ker danes ponoči smo imeli tako dereje ob 1h in pojma nimam zakaj je tako jokal. Mislim, da je nekaj sanjal, pa zgornji dvojki sta mu ven prišli in ga matrata. S tem imamo sedaj 7 zobkov. Itak da bo danes pridno pančkal Ker je pravo zatišje tu, grem pod tuš in ajo ajo. Lahko noč. Je toča včeraj baje padala v Pesnici, malo izven MB. Letos se moramo pripravit. Ni šla tako debela kot lani, ampak kot eni lešniki, je padala danes enih 5 minut. Pa grmelo je full, vlivalo kot iz škafa, vmes je pa sonce sijalo. Noro vreme. Pri nas se je pa samo hudo stemnilo in krepko pihalo, da je res kazalo na hudo neurje, potem pa je očitno šlo mimo in je samo malo deževalo. Pri nas se je v petih minut stemnilo in že vlilo kot iz škafa, potem je gospa toča prišla in je sijalo sonce, padal dež, bilo vroče kot pes, potem zopet mrzlo, da sem samo oblačla in slačla Vida. Je pa Vid reko, da ga dež ne moti in je po kolenih plezal po terasi, po mokrem betonu, umazan je bil kot dimnikar, popravil kolesa na vozičku, ki so bila polna blata, malo je seveda tudi pojedo. Samo da je bilo veselje. Ko smo prišli domov pa je šibal še samo v bano, da smo to blato sprali.