Nejka23
|
ojla cvekice!!! Cakam, da se Jaka zbudi,pa se gremo malo potepat naokoli... Ponoci je bilo zopet zivahno, butara sem mu dala AD3 in zelezo v kratkem razmaku... Pa ga je ocitno busi bolel...To zelezo mu tako tezko dol spravim,vse ven popljuva,kar dvigne mu...BOm prosila pediatrinjo,ce napise neke kapljice,ki se potem dobijo v avstrijski lekarni... BAje da so dobre,ima katera izkusnje s tem?? Vceraj je nas mulo samo se popoldan in zvecer migal z glavico,in se to,ko je lezal na postelji...Tast pravi,da ga nekaj srbi,sma men se zdi da je mal prevec sunkovito...??? NO,ko bi vsaj bilo to! JE pa res,ja, da sedaj ne vrze vec tolk ven,ko je GH< tako da ERIN, po moje bos imela ti kar prav... No,danse je hotu neki migat,pa sem ga v startu nekaj zamotila,pa je cist pozabu,kaj je hotu BELLA02, zakaj so vzeli kri na amoniak...?? (ne vem,ne pride mi na kraj pameti...a je kej nevarnega to...) No, saj bova videla v torek,akj bo rekla nasa P...Se jo kr malo bojim,ko je bolj taka...SUS babji... Imas obcutek,da pancaris in blefiras,nikol se ne nasmeji...Vceraj ko sva bila pri eni drugi,cist drug pristop,me je potolazla,bila nasmejana,tudi do Jaka zelo topla...SAM se ne morem prestavit prej ko v enem letu,pravi...Pol pa ne vem ce se ne bom res prestavla z obema k tej... STE kresovale??? Tako kot jaz,hihihi...Sem gledala cez okno,ko so na hribu sosedje prizgali,za ven mi pa ni vec hodit...Pol,ko bosta otroka malo zrasla,da vidim to veselje malo BOste imele srecanje v CElju??? Upam, da mi znese prit, ma jaz se kr bojim sama s tamalim vozit,ko je tk nepredvidljiv in ko se zacne dret, sem gotova.Razen ce koga vzamem zraven in ga napodim po trgovinah,jaz pa malo poklepetam z vami... KAj pa ce se dobimo v Velenju... V NOVI je prav prijetno na terasi poklepetat,ce pa je slabo vreme,je pa notri tudi dovolj pristora...Pa se MIler imate v Velenju, hihihihihihi.... NO,smao predlog...Saj se bom potrudila,ce bosta le zdrava...Ne nacrtujem nic vec vnaprej,ker s emi vedno sfizi vse skupej... Lep dan vam zelim,izkoristite soncek!!!!!!! Aha,pa lepe fotke vseh!!! Gajka, fuuuuul je luskan!!! KAJA 02, prave princeske imas!!!! Kje ste se kopali??? Mi gremo zelo radi v LAsko,je super,ker lahko Jaka sedi in cofota, Lana pa se spusca po toboganih - tistih micenih :) Dijo!!!!!