|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
28.4.2009 22:48:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Samo uno ki rit kaže v ozadju bi blo treba retuširat..a si to ti?user posted image user posted image

MAš ti kej proti moji riti? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nimaaaaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

A si to ti poj a ne?  Nisem mislila da ..eh...samo stran bi te blo treba dat in namesto tebe morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Kapiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.4.2009 22:49:04 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 726
28.4.2009 22:49:30   
sayuri

Samo uno ki rit kaže v ozadju bi blo treba retuširat..a si to ti?user posted image user posted image

MAš ti kej proti moji riti? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nimaaaaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

A si to ti poj a ne?  Nisem mislila da ..eh...samo stran bi te blo treba dat in namesto tebe morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Kapiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda kapim user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 727
28.4.2009 22:50:08   
sayuri
betty slikce slikce slikce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 728
28.4.2009 22:54:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Erin no meni norijo hormoni tebi pa nebodijihtreba.user posted image Pa te nočem strašit ampak v podpazduhi so nevarni. moj oče jih je moral kirurško odstranit ker so kao preblizu pluč.

Aham...user posted image user posted image user posted image Prepozno...user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 729
28.4.2009 22:56:47   
Erin

betty slikce slikce slikce user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 730
28.4.2009 22:59:17   
betty
matejchi. krysia.... - krysii bom poslala cd in potem jo bom prosila, da prilima kaksno fotko od srecanja v supernovi, ok? ne skrbet, samo malo bo zamude. mam malo pocasen internet... za pop....

jutri nameravamo v Barbarigo. lahko pa da bomo sli sele v cetrtek. kaj pa vem., grozno vreme, pa se v stanovanju nam je crknil bojler in ni tople vode. o joj!
sta bila tasca in tast dol in sta ze kupila nov bojler, zdej pa mojga caka zamenjava. sej mu bodo pomagal, medtem pa bom mela jst Rokca.

a si predstavljate? ura je skoraj 23 in mali se ne spi!!!!
nas urnik:
vceraj zaspal ob 22 uri - 8.30 zjutraj
nato ob 12 -14.30
nato od 17.30 - 19- sva ga zbudila
skoraj zaspal ob 21.50 v rokah, se zbudil, se drl, nikakakor za umirit in zdej se ze vec kot pol ure kot miska tiho igra, premetava igrace in se plazi po tleh. zdej ga grem se enkrat previt in dat spat. dokoncno. ocitno ne ve koliko je ura!!! pa se malo mleka mu bom dala. nocko vsem :)

a se vam zdi, da cez dan prevec spi?

ROK je moj sonček!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
28.4.2009 23:03:01   
betty
Erin, sayuri.... dobite slikce!!!! malo se pocakajte. mam tako star racunalnik, da ne mores prenesti slik iz fotoaparata na racunlanik, ampak mora moj to storiti v sluzbi, mi zapecti na cd, potem pa je net tako pocasen, da zivcnega dobis, pa se siol imamo.... upam ,da razumete :)

za seznam : 23.4 . sam se vsede iz lezecega polozaja . pase kravice, se plazi in se vsede.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 732
28.4.2009 23:36:23   
kaja02
čer!!!!

pablo- a si ti prepričana, da si bla z menoj na kavi?user posted image , hvala ti za prijazne besede, sem jih resnično potrebovala, ker toliko stvari, kot se je sedaj zgrmadilo nadme, pa še ne, HVALA, je lepo slišati tudi kakšne pozitivne misli!!!!! A si za kakšno kavo (čvek) v bljižni prihodnosti? Se pridruži še katera? Plačam jst!!!! pa glejte, da ne bo sam pri besedah ostaluser posted image ( glede plačila mislim)
aja pa user posted image  za zobek, upam, da bodo ostali prišli v manj boleči obliki! pa kako je Otmar luštnuser posted image

sayuri- lepe slikce, uh si mi kr lušte nardila z morjem, sej ko govorite o njem še gre, sam ko pa vidim vodo, potem pa me kr prime, da bi vse skup spakirala, pa kr šla!!! na morje mislimuser posted image ; punca povej mi, kam pa si ti hujšala, sej te nč niuser posted image

TIBOR, LANA, LARA, MARK,NELI- user posted image  ČESTITKE

KRYSIA- pozdravite se kmalu!

andrejaboris- iiii smo luštni, oba sta prava mala princa, veš pa majčko sem šla gledat, ko sem prebrala, da je ne smemuser posted image

erin- user posted image  za potrdila

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 733
28.4.2009 23:37:30   
matejchi
betty men se ne zdi, da spi preveč, mogoče samo prepozno.. jaz jo dam dopoldne spat pa pol popoldne še okoli 14 mogoče.. če pa kasneje slučajno zaspi pa gledam, da se do 18 zbudi, se je pa zgodilo, da je zaspala malo pred 20 na poti domov pa sem jo doma samo preoblekla in je spala dalje.. user posted image

lahko noč.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 734
28.4.2009 23:54:50   
kaja02
LAHKO NOČ TER LEPE SANJE!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.4.2009 0:25:24   
bella02

Daja28, čestitke za RD!

AJDIN (erta), NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf), LARA (veveričica) in TIBOR (nell) - čestitke za 8ko!

Hej!
Mi smo še tukajuser posted image . Je pa res, da se zdaj malo več potepamo, ker smo bolj komot. Teja je bolš. Prebrala sem vse, sam ploknca si pa nisem delala. Nekaj stvari sem si pa le zapomnila.

sayuri, ful lepe slikce in nisem vedela, da obstajajo tudi taki vozički.

Erin, no vidiš, pa tudi Tilen ne bo nič zaostajal. Večkrat rečem, da sem Tejo pred pol leta dala komu v naročje in sem vedela, kje je, zdaj jo moram imeti pa non stop na očehuser posted image .
Za krst sem se hotela ponudit za botrico, pa vidim, da ste urediliuser posted image user posted image user posted image

Anita, ne odhajajuser posted image

Zojko Mišek, ta najina kava se kar nekam oddaljuje. Pa se bova že zmenili

Drugega se ne spomnim, me hoče nekaj buča bolet. Matejchi, res no, ne hecam seuser posted image .

Aja, pa vrtec smo dobili. Itak, da sem vesela, le malo me moti, ker so nas dali na drugo lokacijo, kot je Tjaša. Bom povprašala, če je kakšna možnost, da nas kaj kmalu dajo sem. Sem pa vseeno vesela, se jih je prijavilo 390, sprejeli pa so jih 155. Torej hura!!!

Lepe praznike še naprej! Cao

< Sporočilo je popravil bella02 -- 29.4.2009 0:35:47 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.4.2009 7:25:35   
nell

nell - ti ti  a kaj v hojico si ga dala?user posted image user posted image user posted image Ne nee..sej nisem huda... verjamem da nisi imela druge izbire... naši modri dirkači so sedaj vsepovsod in doma kaj narediti je že umetnost tudi pri meni..HB da je moj doma - vsaj za eno stvar je dobro to -  da ga med opravili on pomerka...

No sej to je pri meni problem, ker sem bolj kot ne cele dneve sama...razen v teh dneh, ko je moj doma...no zdej smo pa itak skos terenski, da do tja sploh ne pridemo. No, ko je bil še manjši in lažji, sem ga, ko sem kuhala, prala, obešala perilo, pač dala v kengurujčka, pa mi je pač pomagal...zdej ma pa naš fakin že 10kg - to pa ni več šala mala. Sem razmišljala, da ga dam v nahrbtnik, ko kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne dejansko je pa tako, da se zavedam vseh priporočil zakaj ne hojice ipd. in kot sem že rekla, sem bla tudi sama zelo zelo proti...ampak te pač dana situacija prisili v tudi takšne stvari. Poleg tega, pa sem razmišljala, da če ga dam za pol urce, urco v hojico, toliko da skuham kosilo, se pa tud ne bo svet podrl. No na koncu je našmu mačkinu to še všeč - zeloo všeč. Kadar je notri se pač fijaka od dnevne do kuhinje in doseže stvari, ki jih sicer ne biuser posted image user posted image user posted image Mu je pa tudi v strašno zabavo, da se ob hojico dvigne in jo potiska po prostoru - torej je neke vrste poganjalec user posted image user posted image user posted image

Punce Tibor se zahvaljuje za čestitke.

Včeraj smo šli malo pohajkovat po Celju - sem šla še js material za voščila nakupit - in pri blagajni me je skoraj kap. Ja tko je to, ko mene spustijo v kakšno art trgovino - najdem tudi tiste stvari, ki jih niti slučajno nisem želela kupit. Sem bla potem v avtu kregana - no bolj v blagi obliki user posted image
Ko smo prišli domov, je naš mačkin zašvasal za dve ure in v tem času sem si jaz lepo izrezala in zložila osnove za voščila in skuhala kosilo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ima pa moja mami rojstni dan - tko da jo mahamo v Zreče in verjetno ostanemo.

lep dan, kljub dežju.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.4.2009 7:33:03   
sayuri
Dobro jutro...kavica user posted image user posted image user posted image

Sem dobila danes krasno novičko, da je kolegica (Tud RRjevka) rodila zvečer dvojčka. Sicer kar prehitro (v 32, tednu), ampak imata oba čez 1kg user posted image user posted image user posted image .

nell uuu, jaz bi spet kam šla user posted image  Pa komaj smo domov prišli user posted image  Mogoče pa se danes odpravimo kam namakat - nam so najbližje Dolenjske Toplice user posted image  Popokam sestro, ki ima počitnice in gremo. Pa vse najboljše tvoji mamici user posted image
kaja02 ti kar vztrajaj pri dieti. Se obrestuje, pa saj sama vidiš. JAz bi res morala še telovadit, ker mi tale špeh na trebuhu ne bo sam šel dolniti z nobeno dieto. user posted image  Sam za telovadit sem pa lena. Mi ni problem v skupini ali pa da me kdo v rit brcne. Ampak akr sama od sebe...a - a, to pa ne.

Včeraj je prispel moj brat na Karibe. Slab teden priprav, v nedeljo pa Ironman. BOste pomagale navijat, a ne? user posted image

Krysia kako je danes Rok?
buhtlčk dobro si tole organizirala (zbiranje podpisov) user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.4.2009 8:41:48   
Zoja Miša
Danes je zaspala brez problemov, pravkar. Kdo bi vedel kaj je. Sumim sicer zobke, ampak ali jih ne že 3 m?user posted image  Sestra je na poti, bova zopet malo čvekaliuser posted image . Popoldne pridejo še prijatelji. Ja zopet bo ful house.user posted image

Pablo, lepo te je brati in Otmar je pravi navihanček. Glede zobkov nimam pojma, vsekakor pa je dobro vprašanje za zobozdravnika.

Karmar, upam, da se znebiš tega sranja. HB še nisem imela tega, verjamem da boli ko user posted image

Krysia, mogoče pa Roka zobje matrajo. Joj, samo še zobje so za vse krivi, ne?user posted image  Upam, da ni kaj resnega.user posted image user posted image user posted image
Andrejaboris, kakšna korenjaka imaš!user posted image

Buhtlček, v 8 dneh smo morali mi odgovoriti, jaz sem raje kar takoj drugi dan, da si ne premislijouser posted image . Pa veliko sreče za vrtec, kaj pa boš, če ga ne dobiš?user posted image

Pa kaj vsi se plazite, pa sami se vsedate...mi pa ničuser posted image . Pri nas bi samo hodila ali se nosila. Sedi če jo posadim, ampak če se želi premeknit se dere, dokler ne pridem in ji dam roke potem pa mašira po stanovanjuuser posted image

Erin, bravo, končno bo krst! In tale user posted image  gripa, res ni kar tako!

Betty, mi spimo nekako dopoldne 1h-2h, pa potem okoli 2h, še kakšno 1,5h. Po 15h je ne dajem več, jo držim budno do 19.30h, ko potem zaspi. No sedaj sem pametna, to mi sedaj ratuje 2 dni. Prej je ponavadi še kakšne pol urce oddremala okoli 17h, ampak je potem zaspala šele okoli 21h. Zato sedaj probujem novo taktiko. Za enkrat greuser posted image  In uživajte na morju!!!!

Kaja, če se dobite, mi2 se vama rade pridruživa! Bi tudi jaz tebe rada spoznala, Pablo mi je pa taka pozitivka, da jo bi zopet rada kaj videla!

Bella, ni panike, v maju pač mora biti!!!! In hura za vrtec!

Sayuri, bravo za kolegico in zdrava otročka! Seveda bomo držale pesti! Še na nogi, če je trebauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.4.2009 8:52:13   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: betty

jutri nameravamo v Barbarigo. lahko pa da bomo sli sele v cetrtek.

vi tudiuser posted image user posted image ? Mi jo mahnemo v petek ker obetajo lep vikenduser posted image ! Mogoče se pa celo vidimouser posted image .

Glede teh turov..sem malo premišljevala o tem pa je možno da jih imam tudi samauser posted image Že ene 2 leti se mi po hrbtu delajo taki čudni mozolji, ampak nisem nikoli pomislila na to da bi lahko bili turi..bolijo in srbijo kot hudič, sama jih pa z nohti tako razpraskam da se mi prav krasta narediuser posted image user posted image . Da bi počakala da dozori..ni šans..me preveč moti in non stop jih šlatam..mogoče se zato potem tudi novi naredijo-ker jih praskamuser posted image user posted image . Imam že poln hrbet takih brazgotin..res grdo, ampak si ne morem pomagatuser posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.4.2009 9:08:25   
buhtlčk
TIBOR (nell), AJDIN (erta), NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf), LARA (veveričica)
- vse naj naj za 8m!

Erin kužka smo ''sprobavali'' na obisku, večkrat, jo je čohal (beri hotel odtrgati uho, joj) pa polizala ga je, pa ni bilo nikoli reakcije. Tako da mislim, da je ok. Mačke so veliko bolj alergene.

No naši mornarji so nazaj, pa vsaj nekaj sončka je bilo user posted image Bolezni pa šč šč!

sayuri mal počasi se podpisujejo,hm. Itak je sistem čakalnih vrst zgrešen, tako da mogoče še obstaja možnost, da kaj dobimo, vsaj glede na zbrane podpise, ker očitno ni toliko otrok brez vrtca ostalo, kolikor izgleda user posted image

Zoja Miša če ne dobimo vrtca so v skrajni sili zasebniki. Ampak še prej gremo mal na občino. Sori vse, ki ste doma brez službe, pa lahko me čist nap****te zdajle, ampak meni ni fer, da imate prednost pri vrtcih, jaz bom pa pri zasebnikih dala 500€ na mesec. Ampak ve niste nič krive.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.4.2009 9:48:10   
Anonimen

Ali ima še katera težave s pošiljanjem zs? Vse tri obstoječe možnosti ne grejo. Ali se ni ponavadi odprl poseben okvir za pisanje teksta? Ko kliknem možnost zs, se mi odpre "prazna" stran, na katero pa ne morem napisati nič user posted image V čem je fora? Ima katera kakšno idejo, zakaj tako? Thx.

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
29.4.2009 9:53:47   
buhtlčk
mail dela

zs-je mogoče spet kaj ''rihtajo''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.4.2009 10:46:30   
Carol11
Pozdravljene
za začetek nekaj naših slikic

z novo ogrlico
user posted image

user posted image

user posted image

ZOBKI:prejsnji teden smo bili pri zobozdravniku kljub temu da zobkov se nimamo. Zdravnica je povedala da se nic ne kaze da bo kak pokukal v kratkem čeprav mi že nekaj mesecev čakamo nanje in vso slabo voljo, nespanje,... pripisujemo rasti zobkovuser posted image . Je rekla če je imel kdo od naju pozno zobke, da bo pač po njem, da se to deduje. In mojuser posted image  je prvi zobek dobil šele po 9 mesecu. Je povdarila, da nič sladkih pijač, nesladkan čaj ali še bolj voda. Da naj čimprej preidemo na lonček z ustnikom, nič več običajnih cucljev ker se mora menda odvadit sesanja. Dodo samo za spanje in pomiritev.
Zoja Miša: a vi niste dobili vabila na pregled k zobozdravniku. Saj hodite v Domžalski ZD  a ne?

Vprašanje (DUDE): ali vaši user posted image  tudi kažejo tako navdušenje nad dudo. Jaz imam občutek, da je Hana postala kar obsedena z njo. Če ji jo pokažem ali če jo zagleda bo vse spustila in začela prosit zanjo. Ko jo dobi v usta pa zgleda kot strasten kadilec ki si po enem tednu prižge cigaretouser posted image . Bi ji rada čimbolj omejila dudo pa ne gre, razen če sem cel dan 100% aktivna z njo. Čez dan zaspi brez problema, z eno dudo v ustih in z eno v roki, potem pa malo menja in v parih min jo zmajka.
No saj pravijo da ko se začnejo bolj intenzivno premikat, plazit, hodit po dudi nimajo več take potrebe...upam, ker me ful skrbi da se bo enkrat težko poslovila od nje.
VRTEC: mi smo učerja dobil dve zavrnitvi iz Lj vrtcev in smo na cca 250 čakalnem mestu. Za domžalskega pa smo dobili še en dodaten vprašalnik, ki ga moram do sredine maja vrniti.
SPANJE: mi spimo dopoldne od 1,5 - 2h, in popoldne 40-60 min.  Ponavadi gre spat po približno 3,5h budnosti (včasih pol urce prej včasih pol urce kasnje).
A ga vaši user posted image  tudi sračkajo ponoči ta teden. Hana se zbuja vsako uro, pa popravljamo dudo, dajemo pit, pa potem jest...mogoče je kriva lunauser posted image .

Zdaj pa šibam, Hana kliče iz postelje.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 744
29.4.2009 11:49:22   
pingo80
Deževen pozdrav še z moje strani. Le kje je to sonce, ki ga že res komaj čakam. Pol bo pa v dnevu, dveh postalo tako vroče, da bomo spet notr čepeli.

Mi smo se začeli pa končno obračat tud s hrbta na trebuh - ampak to samo v levo, tako da zdaj še nikamor ne pride s kotaljenjem, saj se s trebuha obrne v isto stran, kjer je bla prej. Jo je pa tko lušno gledat, ko je kakor vrtavka.

Je bla včeraj ena kolegica z 9-mesečnico na obisku, pa se je tako plazila po stanovanju, da nam je vse spucala. Se je kar nisem mogla nagledat, kako se je kot vojak vlekla naokrog.

Zoja Miša - mi ne delamo še nič od naštetega. Tako da tvoja princeska še zdaleč ni edina, ki ne plazi, ne kobaca ... Tvoja že skor hodi, moja pa nobebga interesa ne pokaže. Pa glede na to, da vse pišete, kolk več dela imate šele zdej z vašimi malčki, naj se Lani nikar ne mudi.

Ryssa - tud Lana je še vedno v jajčki/lupinici. Zaenkrat gre še lepo not, tako da je ne bom prestavljala v sedež.

Carol11 - mi mamo tud veliko dudo. Za spat obvezno, pa čez dan jo ma tud kdaj - še največ v vozičku. No, dveh zaenkrat pa še nima. Bom pol študirala, kako jo ukinit, ker zdaj brez nje enostavno ne gre (jo bo kakšna muca zgrizla postopno, dokler ne bo sam držalo ostalo).

Tiste, ki se greste potepat na morje, uživajte še za nas, ki ostanemo doma.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 745
29.4.2009 12:42:11   
majči22
No da se še jaz malo javim!

Zojamiša
naša se tudi nič ne plazi, ne kobaca... tvoja pa že kar hodiuser posted image ,tako da se ti nič ne sekiraj, ker mora biti že dovolj močna, da sama hodi.
Glede pitja naša pije iz kozarčka že kakšen mesec in pol. Ne z nastavkom, ampak normalno iz kozarca kot mi, samo da ima plastičnega. Ji gre full dobr in se nič ne poliva.
carol11 lepe slike user posted image

jooj cunje moram it pobrat, sm se zdele spomnila.

Šibam dokler imam mir.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 746
29.4.2009 13:34:44   
andrejaboris

Zoja Miša če ne dobimo vrtca so v skrajni sili zasebniki. Ampak še prej gremo mal na občino. Sori vse, ki ste doma brez službe, pa lahko me čist nap****te zdajle, ampak meni ni fer, da imate prednost pri vrtcih, jaz bom pa pri zasebnikih dala 500€ na mesec. Ampak ve niste nič krive.

Buhtlčk PO moje pa da gledajo kjer je starš brezposeln pa vzamejo v vrec otroka ki ima oba starša v službi. Pri nas je tak!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 29.4.2009 13:35:08 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 747
29.4.2009 13:37:07   
andrejaboris
Carol naš Lan je tut mel dudo in je bil obseden z njo pol pa smo ga pr 2 letih nafintali da jo je miška odnesla, ker jo je vrgo za televizijo, pa pol ni blo probleama. Sem misla da bojo težave pri odvajanju pa jih HB ni blo. Pa je res bil dudl od rojstva dalje! Tak na ne sekiraj se po nepotrebnem.

Zoja MIša naš je tut len. Neke se malo puza po rti za 1 m se premakne pa iz sedečega se da na trebuh in kotali se. Plazi še približno nena. Je pa Lan v njegovi starosti že veselo po vseh 4 plazil okoli. Pa se vstajal ...

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 29.4.2009 13:38:42 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 748
29.4.2009 13:55:45   
veveričica
prej lep pozdravček  vsem mamicam in njihovim dojenčkom.hvala vsem za čestitko  ob 8 mesecih.danes se  mi je zgodilo nekaj strašnega.lara mi je padla iz postelje.za enkrat je ok ampak jo opazujem.full sem prestrašena.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.4.2009 14:32:09   
karmar
clara23 ja, pravi tur... heh, kaj čem. Očitno je tazadnja preobremenjena.user posted image  a to s steklenico misliš na ena tak način, kot se jajce spravi v flašo* sam tam moraš nekaj papirja zakurit in pol dat navrh jajce. Je pa res da ga noter potegne, mogoče bi blo pa za poskusit. Kako pa segrejem steklenico...z vodo bo verjetno premalo???

matejchi mogoče pa res takrat pridem- na upokojenski žur... sej ne bo slabo- me bomo na valčke plesale, naši podmladki bodo takrat že veliki in nas bodo oni fotrali... fajn bo.user posted image

erin in cebrca hvala za odgovore, nekaj bo treba narest, zdej se bliža poletje... kakšni pa bomo v kopalkah s temi turi...user posted image

cebrca a si dobila paket po pošti?

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?