Zoja Miša
|
Danes je zaspala brez problemov, pravkar. Kdo bi vedel kaj je. Sumim sicer zobke, ampak ali jih ne že 3 m? Sestra je na poti, bova zopet malo čvekali . Popoldne pridejo še prijatelji. Ja zopet bo ful house. Pablo, lepo te je brati in Otmar je pravi navihanček. Glede zobkov nimam pojma, vsekakor pa je dobro vprašanje za zobozdravnika. Karmar, upam, da se znebiš tega sranja. HB še nisem imela tega, verjamem da boli ko Krysia, mogoče pa Roka zobje matrajo. Joj, samo še zobje so za vse krivi, ne? Upam, da ni kaj resnega. Andrejaboris, kakšna korenjaka imaš! Buhtlček, v 8 dneh smo morali mi odgovoriti, jaz sem raje kar takoj drugi dan, da si ne premislijo . Pa veliko sreče za vrtec, kaj pa boš, če ga ne dobiš? Pa kaj vsi se plazite, pa sami se vsedate...mi pa nič . Pri nas bi samo hodila ali se nosila. Sedi če jo posadim, ampak če se želi premeknit se dere, dokler ne pridem in ji dam roke potem pa mašira po stanovanju Erin, bravo, končno bo krst! In tale gripa, res ni kar tako! Betty, mi spimo nekako dopoldne 1h-2h, pa potem okoli 2h, še kakšno 1,5h. Po 15h je ne dajem več, jo držim budno do 19.30h, ko potem zaspi. No sedaj sem pametna, to mi sedaj ratuje 2 dni. Prej je ponavadi še kakšne pol urce oddremala okoli 17h, ampak je potem zaspala šele okoli 21h. Zato sedaj probujem novo taktiko. Za enkrat gre In uživajte na morju!!!! Kaja, če se dobite, mi2 se vama rade pridruživa! Bi tudi jaz tebe rada spoznala, Pablo mi je pa taka pozitivka, da jo bi zopet rada kaj videla! Bella, ni panike, v maju pač mora biti!!!! In hura za vrtec! Sayuri, bravo za kolegico in zdrava otročka! Seveda bomo držale pesti! Še na nogi, če je treba