Nejka23
|
Punce dober dan!!! Hvala vam, da se lahko obrnem na vas, ste me ze vceraj kar potolazile,sem lazje zaspala... Z Jakom sva bila danes pri P, zjutraj sem ga posnela,koje pri zajtrku zamigal, P je rekla, da so neke vrste tiki, nic nevarnega zaenkrat,da bi se mu kaj zgodilo, ker ne izgubi zavesti,ne obraca oci,vse dela normalno naprej,ce ga poklicem,pa preneha in se smeje ERIN, ogledala sem si tvoj posnetek,pri nas ni to tako dolgo, v bistvu zamahne nekajkrat z glavo levo,desno,kot bi si lase z obraza hotu popravit,pa je potem to mimo...AMpak je vseeno grozno za videt,ko vidis,da je to nekaj neobicajnega...Pediatrinja je rkela,da je to redko v tem starostnem obdobju in da bo potrebno zadevo razjasniti,da naj greva v torek k svoji P da nas poslje k nevrologu,tacas pa naj ga opazujemo in poskusamo posneti. Prejle je lezal na postelji fuuuul zaspan,pa je ene dvakrat tako zamahal z glavo levo desno,pol me je pa zagledal,pa se mi je nasmejal... Tako d ani samo pri hranjenju,zato me skrbi,ker je vedno bolj pogosto Sva pa epilepsijo izkljucili (upam, da 10000% )ker ne izgubi zavesti,ne zavija z uckami...Je normalen,vse normalno dela naprej... Kolikokrat na dan pa se to dogaja pri vas?? ALi je ze bolje?? Saj te bom kontaktirala se na ZS, cela sem adijo... Saj me je pomirila,ampak...dokler ne najdejo kaj je,ne bom mirna... BELLA02, kako pa je to bilo pri vas?? ALi ste sedaj kaj bolje?? Ker Jaka je tudi en velik dobrovoljcek, ceblja 100 na uro,se smeje,vriska... Sem posnela,ja, vceraj mi je zal,da nisme snemala...sem bila cisto v soku,res... CESNJICA si bila v Lj na nevro??? Pravijo,da to ni nic hudega??? upam, mocno upam in si zelim,da je samo stopnja v razvoju...Ta vecja teg ani imela, zato sem se bolj prestrasena...Pa ste ze kaj bolje?? KEr pri nas se je to pojavilo kar naenkrta, sedaj se stopnjuje,upam, da bo kmalu mimo...ALi pa sem mogoce velik bolj pozorna...ampak ne, sej bi ze prej opazila... ANDREJA BORIS vse najboljse!!! Hvala vam, da ste tu, res...Zelo sem vesela,da vas imam...In upam, da vse to cimprej mine... KAJA 02, vedno najdes kaksno lepo besedo zame, se bova mogli osebno kaj spoznat,saj vidim, da si dokaj blizu - Celje?? GAJKA, nas je tudi vojak,pa na kolenih rad kleci...Mogoce se srecamo na fizio kdaj?? Midva imava v pon popoldan,takoj sedaj po pranzikih... Sedaj p asibam posodo pomit, Jaka je zaspal sele ob 13:20, pa je bedel od 7h zjutraj...Ne vem,kaj mu je... Lep dan se naprej,upam da dez poneha,da boste lepo kresovali,tisti ki boste... Nejka