|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.4.2009 23:15:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
gold fish joj, kaj ste imeli zdaj to zaeno zletanje po bolnici user posted image  Kako je pa danes? Je kaj boljši trebušček?

joj kak sem user posted image ..napišem cel roman...pol pa we are sorry

no, na kratko.....vročine ni, buši ne vem...ker ga boli samo ko ga pregledujejouser posted image , včeraj bili pri pedaiatru in je vse ok...tud ušesa, urin....edino buši je bil isto občutljiv...
Jutri imamo kontrolo pa pol poročam....

Super samo da je bolje... jutri pa le poročaj kaj bodo rekli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 776
29.4.2009 23:17:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

jst danes zaključujem 45 dan, tehtnica kaže 8kg manj, zadnji teden mi stojiuser posted image  upam, da ne bom zgubila volje, čeprav se se danes pregrešila, sem polizala sladoled, mnjami je bil dober, sam se tolažim, da je beljakovinski izdelekuser posted image  ( danes imam B dan)user posted image

Bravouser posted image user posted image user posted image Pridna si!! Kar tako naprej in če boš popuščala pomisli na morje..valove.... pesek... galebe.. KOPALKE...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 777
29.4.2009 23:22:46   
Erin
Še nekaj naših novejših fotkuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 778
29.4.2009 23:33:22   
kaja02
ja vidim, da vam dela shrani.siuser posted image , sam men ne, oz. me očitno računalnik zaj****, ker v album tud ne morem slikc pripetuser posted image

matejchi- a mi lušte delaš?

erin- kok je lušten sploh tam v bani, ma tako cool frizurouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 779
29.4.2009 23:37:43   
Erin
nejka - sem videla da si tu... si pogledala posnetek? Je podobno?user posted image

kaja, meni je pa una na travniku najbolj cortuser posted image ... v banji sem ga pa mal frizirala ja...so mu lasje stali pokonci kot Miloševičuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 780
29.4.2009 23:42:11   
kaja02
user posted image user posted image user posted image  sploh ne morem naložt slikuser posted image user posted image

erin- ja itak je cortkan, kjer koliuser posted image , ste tapravo mešungo ubraluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
29.4.2009 23:48:48   
kaja02
eno slikco pa je le pripel

evo, moji prijateljiuser posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 782
29.4.2009 23:58:07   
Erin
Katera je  tvoja? user posted image user posted image user posted image

Leja ma pa čist bele laske, vauu... kolk je fletnauser posted image user posted image user posted image

Povej, kako je pa s Kajo sedaj v šoli? Je kaj boljše z učiteljico?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.4.2009 0:06:23   
kaja02
kok je v šoli? ja je čist navdušena, ne morš si mislat kok sem vesela, da sem skoraj pred koncem šole tud to doživelauser posted image . ZELO se je navezala na učiteljico, pa še bolj na vzgojiteljico, ki pa ji pozornost tudi vrača v zelo veliki meri. Kaj naj rečem, mislim, da je pogovor pomagal, na vseh treh koncih ( pri men, Kaji, učiteljici). Drugo leto pa spet na novo, ker dobijo menda drugo učiteljico ( ta je nadomestna)

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.4.2009 0:13:39   
kaja02
nič grem, želim vam lepo in mirno noč!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.4.2009 0:54:52   
bella02
Nejka23, pri naši je bilo podobno, le da tega niso poimenovali tiki ampak tresljaji. Ravno tako sva bili na pediatrični in so bili vsi izvidi BP. Gre pač za eno stopnjo v razvoju živčevja (po domače). V manj kot tednu dni je tudi izzvenelo. Te pa čisto razumem, ker se je tudi meni mešalo od skrbi, še posebej zato, ker me je bilo do konca strah, da imamo epilepsijo. Pa HB ni bilo nič.

Erin, joj, kak cuker, bi ga kar stisnilauser posted image . Pa tista v banji je res fenomenalnauser posted image

Kaja02, čestitam za izgubljene kg, le tako naprej, punca!!!

Me že ni! Nočkauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 786
30.4.2009 7:53:08   
sandra123
Jutrouser posted image , kavica...user posted image
No, zdajle že aktivno pakiram stvari, ki jih še moram vzeti za naš dopustek, upam, da bomo imeli srečo z vremenomuser posted image ...Skratka, jaz odhajam malo na lepše, upam, da bom imela kakšno lepo noč na dopustu, ker me tole nespanje že pošteno zdeluje....javim se vam spet v ponedeljek, ko bo naša Tina spet šla malo v šolo in bom imela več časa za vas...preživite lepe praznikeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.4.2009 8:15:23   
clara23
Dobro jutro!

Lumpi že spi, jaz ma gledam neko oddajo o umetni oploditvi in zraven jokam. Ma niti sanjalo se mi ni čez kaj vse morajo iti starši ki so v postopku..in zdaj jih občudujem še bolj kot prej. Bravo, res... Mene bi ubilo..

Moram se spravit delat seznam za stvari ki jih nameravamo vzeti na morje..bomo rabili cel avtobus da bomo vse dol spraviliuser posted image .

Nejka23, upam da se vam tiki umirijo..sem nekaj časa nazaj na DRs gledala nekaj na to temo in so imeli kar nekaj nasvetov za primer. Kakor se spomnim je najpomembneje da situacijo posnameš in jo predvajaš zdravniku, saj bo le ta potem lahko bolj natančno postavil diagnozo.

Ločevalna dietauser posted image Ne hvala..sem prevelik sladkarijožeruser posted image . Tudi vas, punce, ki se uspete držati kakršne koli diete občudujem..dobre ste!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Bravo Pridna si!! Kar tako naprej in če boš popuščala pomisli na morje..valove.... pesek... galebe.. KOPALKE...

ta je dobra

Erin, slika v banji je SVETOVNA! Kot bi ga statična elektrika malo "pobožala".

Kaja, tvoja Leja se pa res čisto zlije z okoljemuser posted image .

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.4.2009 8:44:29   
tejkaz
Jaša kobaca.

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.4.2009 8:53:07   
buhtlčk
Jutro!

Erin men je tud slikica v travi za v okvir user posted image

Nejka23 so že punce vse napisale. Od mene pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra lepo se imejte user posted image

Kaja02 čestitke za minus na vagi (erin vragec mali, ne mi s kopalkami user posted image )
Pa huda fotka user posted image

cebrca kako je kaj kombi vozit? user posted image

gold fish tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje

In še čestitke za obmesečnice JAN, JOŠT, JAKA, TEJA (pač danes user posted image ) za 9ko in URŠA za 8ko!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.4.2009 8:54:21   
tejkaz
AndrejaBoris, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.4.2009 8:55:16   
buhtlčk
tejkaz copati so zakon njami a user posted image Pri nas naprej gre šele dva kolenčka..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.4.2009 8:55:40   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

AndrejaBoris, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

čestitam!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.4.2009 9:46:51   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
kako ste kaj?kako kaj gre locevalna dieta katere ste na njej?

a si na ločevalni? kako gre? jst danes zaključujem 45 dan, tehtnica kaže 8kg manj, zadnji teden mi stojiuser posted image  upam, da ne bom zgubila volje, čeprav se se danes pregrešila, sem polizala sladoled, mnjami je bil dober, sam se tolažim, da je beljakovinski izdelekuser posted image  ( danes imam B dan)user posted image
ne nisem nisem za take dolge diete ne zdrzimuser posted image user posted image sicer sem pa na -2kg kot pred nosecnostjo se kake 3kg pa bo
tak vprasam kako vam gre pa sem sla gledat in vidim da ste fulllllll pridne
ČESTITAM

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 794
30.4.2009 10:20:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaša kobaca.

user posted image

user posted image user posted image  super user posted image user posted image

Naša še noče user posted image  se da na vse 4 in nazaj na trebuh . Še vedno jo moram dati sama v sede, ker i ne gre potem se ful ježi. Komaj čakam, da ji bo uspelo, ker ne moram vsako minuto biti pri nje user posted image  Na kavču se pa lepo obrne in se dvigne na noge user posted image  No ja! user posted image user posted image

Kakšni so vaši user posted image  zadnjih dni?
Moja je tako tečna in se joka za vsako malenkost, da počasi se mi bo utrgalo user posted image  danes je malo bolje, da bomo videli kako bo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.4.2009 10:22:30   
Neža7
Erin in kaja..... ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ko dans praznujejo user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.4.2009 10:55:56   
majči22
Dan še iz moje strani!
Naša je danes tako dobre volje, da je sploh ne dohajam.user posted image Tako vriska, da imam že oba bobenčka na koncuuser posted image .

Včeraj smo ji kuipli prve čeveljčke. Vzela sva kar Cicibanove. Imajo neko akcijo (mislim, da je že Zojamiša o tem pisala) in sva dala 20eur. Imela jih bo bolj za izgled v vozičku, kot za postavljanje na nogice. Sicer, če jo primeš za roke se lepo postavi na noge, sam ni še stabilna. Pa itak pravijo, da ni fajn, da jo mi postavljamo, a ne? Mora še sama najprej mal pogruntat kako se dvignit ob sedežni naprimer.

nejka 23user posted image user posted image user posted image user posted image pojma nimam kaj bi to lahko bilo. Jaz bi kar P klicala in ji omenila.
Erin Tilen je pa že tako velikuser posted image . Ja tista v travi je res lepa, v banji pa svetovna! Sploh v oči mi je padla njegova "čupa"user posted image
kaja02 vav čist blond. Kaja je bolj temna. A je bla tud ona tako svetla, ko je bila majhna. Super, da se v šoli počuti bolje.user posted image
sandra123 želim, da čim bolj uživate na dopustu, kljub vremenu, čeprav mislim da bo lepo.
tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaša. Oh kdaj bo naša takole šibala.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.4.2009 11:46:55   
Krysia
Dan

se opravičujem za moje nejavljanje, ampak imamo kar pestro doma ... bom pol o tem, najprej moram čestitat user posted image
JAN, JOŠT, JAKA, TEJA (pač danes  ) za 9ko in URŠA in LUKA za 8ko!
Pa andrejaboris, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image

Eh, Zoja Miša, Rok se tud še ne plazi, ne se sekirat ... vse bomo naredili ob svojem času. Je pa pri nas zadnje čase ful zanimivo bit v stoječem položaju ... ga jst podpiram, tko da ni na svojih nogah, ampak čist uživa ...

Nejka, sej zato smo tu, da nam mal pojamraš ... sam nad vas se je pa res vse sorte zgrnilo. Upam, da se kmalu vse uredi. Glede tikov so ti pa punce že lepo napisale ... upam, da je res sam prehodnega značaja. user posted image user posted image

Slikce so super - vsi so pravi cukri ... jst zdej nimam časa,bom pa tud kakšno prilepila gor ... aja, betty mi je poslala CD s slikcami z našega srečanja. Po moje je najboljš, da vam jih razpošljem po mailu, pol pa same objavljajte, če želite. Prov? Jst bom pa kakšno prilimala, ko sta Rok (od betty) in naš Rok gor, sam verjetn ne danes ...

no, pa še mi ... Rok veliko boljše, samo neki mu prebava nagaja. Ampak zdej ni zaprt, ampak obratno ... sej ni driska, je ene take gostote kot kakšen namaz user posted image , sam se mi zdi, da ga ful šraufa user posted image Poleg tega je zbolel tud moj user posted image , jst sm pa zdrava, sam ... pritisk sem mela prej 91 / 51, pa 49 srčni utrip user posted image Me je moj vprašal, če sem želva user posted image No, tem podatkom primerno se tud počutim - vrti se mi pa čist švoh sem ... tko da ... bom te dni probala mal več počivat ... sej se vam bom kej javla, sam naj vas ne skrbi preveč ... če bo kej narobe, bom že po sms-u kakšni sporočila ...

Nič, grem si kakšno kavo skuhat, ful se mi vrti ... ponavad majo ljudje težave s previsokim pritiskom, pri men je pa itak mal prenizek, ampak tole pa tud ni več normalno ...

Sem hotela še en kup stvari komentirat, ampak res nimam energije zdej ... drugič, če bo še aktualno, drugač boste pa tud brez mojih komentarjev preživele user posted image

pridne bodte pa se tipkamo ...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.4.2009 11:53:03   
buhtlčk
Ja krysia kaj je pa zdaj to? Pozdravit se, ni vročina edini pokazatelj.
Je pa tko, srčni utrip maš ko maratonci user posted image Al pa si noseča, ena sodelavka je mela skoz ful nizkega, se ji je vrtelo do poroda. Hmmmm ...
Pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.4.2009 12:01:25   
andrejaboris
!Hvala babike za čestitke. Jah kaj češ staramo se! Glavno da mso mladi poduši in srcu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža PO moje je krivo vreme ta tečnobo naših otrok. Pa dobre živce ti želim, ker ni hec ko sta dva. user posted image

Nejka mogoče pa je res tak kot pri TIlenu. POjdi k pediatru in upam, da se dobro vse izteče!!!user posted image user posted image user posted image

Matejchi hvala za lepe želje! Zlata si. Ekran pa je celi poslinjen je bla tak dobra bombomnjera!user posted image user posted image

JAN, JOŠT, JAKA, TEJA (pač danes  ) za 9ko in URŠA in LUKA za 8ko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?