|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.4.2009 22:02:24   
aprilčica07
Flora: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla, da bo vse ok! veš sem cel dan nate mislila, ker sem vedla kako ti je... zdaj sem malga  spravla spat in takoj pred pc, da vidim če si se kaj javila.. in super super novičke.. sem vesela, da je vse tako kot mora bit.. rajši kašna preiskava več, pa da je vse ok, a ne? zdaj pa zadihaj za vse dneve nazaj in uživaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tako, zdaj počakamo še na Joob, pol bomo pa res dihale lažje.. Jst sem si našitmala neki cunj za na Roglo, ampak glavnino moram še jutri naštimat. Bom provala prej utečt iz službe, ker drgač bomo pršli gor pr temi, to mi pa lih ne gre najbolše..  Kaj več danes ne bom pisarila, ker sem utrujena ko hudič, pa oči me pečejo.. so se mi nzlomili okviriji od očal in sem trenutno brez njih.. kar pa ni dobro, ker sem pol zvečer ko zombi..... tako da  drage moje babnice, lepo se mejte in lepo spančkajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.4.2009 22:07:10   
Flora2
Aprilčica hvala, ja zdaj pa s polnimi pljuči in pozitivnimi mislimi naprej...
Pa uživajte kolikor se da, naj vas ne zebe preveč.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.4.2009 7:11:25   
kargo
Dobro jutro punce
Ni ga lepšega jutra kot dobra novica!
Flora2,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za user posted image !

Joob,čakam še na tvoje novičke,saj bo vse ok,vse pozitivke smo s tabo.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.4.2009 7:44:04   
simonalokar
FLORA 2 iskrene čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image . in da bo user posted image super, zdaj pa uživaj.

JOOB ti pa se drži in misli pozitivno,ker je vse vredu boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image .poročaj kako je šlo

mene punce pa kolki bolijo kot hudič se je že začelo. širjenje bokov kako to boliuser posted image user posted image . tud počepent nisem mogla da bi sinu zavezala čevljev jo groza hvala bogu da mi možek pomagauser posted image user posted image . noč je bila katastrofa. joj še 14 tednov to se mi zdi že tako daleč.

simona 26 t in 5/7dni.

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.4.2009 8:03:34   
go_ta
Dober juteruser posted image  Še en user posted image  dan, men se že počas rola zarad tega vremena! Skoz v bajti, sprehodi so kratki ... Ampak upanje, da bo popoldne bolš, obstajauser posted image  Sam moram iti danes v Ljubljano delat, nekaj zaključujemo. Eh, bo že.
Simonalokar, tud jst se počutim razmontiranouser posted image  nič mi ne paše - predolgo sedet, predolgo stat, da ne govorim o spanju ... Pa se obrnem sem pa tja. Trebuh mi nagaja, se mi zdi, da vsak dan za kakšen cm zraste. Sicer bi si ga pa blo fajn zmertuser posted image
aprilčica, upam, da boš uživala na Rogli, važno, da zamenjaš klimouser posted image
Jst bi šla tok na morjeeee ... Ampak da bi blo 25 stopinj, da bi se grela na sončku. Mmmmm.
Zdaj grem pa za diplomsko kj narest - to mi gre tud tko počas, bi rabla enga trenerja, da me priganjauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.4.2009 8:05:14   
Drnula
O Flora, še men so se zarosile oči user posted image user posted image user posted image  Čestitke tud za user posted image
Zdaj pa uživaj še preostale 3 mesece user posted image  ! ! ! potem pa itak

Jaz imam tud bolečine v kolkih, dimljah, sramna kost ... kaj vem kje, spodaj. Hodim kot raca in preprosto ne morem drugače, tud če se kontroliram. Zjutraj nesem NEco v varstvo, po stopnicah pa po klancu pa v auto pa spet po stopnicah ... in ko jo predam varuški me že vse boli. Najbolj pa me, ko sem doma in potem počnem vse živo in še to na vso hitrost, ker sicer nas itak nič ni in nimamo časa kaj zrihtat doma in si želimo bit čim več skup in hodit ven ..... in potem me vse boli. Kaj sem naložila user posted image

Sadni dnevi, hmmm še nikoli v življenju jih nisem imela ... pa bi mi ziher koristilo. Ampak jaz bi tole težko vzdržala, PREDVSEM zvečer. Mene zvečer pobira od lakote. Al požrešnosti ??? saj ne ločim več user posted image  

Jaz imam pregled v torek, 5.5. in že komaj čakam

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.4.2009 8:24:30   
aprilčica07
Jutro

flora: na tak da ti pripada šampanjec, ti sploh ni dvoma.. jst sem spila eno veliko pivo, ko sem dobila izvide od amnio in v pondeljek sva z mojim zvečer pila eno dobro sladko vinčke... user posted image user posted image user posted image user posted image   je blo treba nazdravit...
simonalokar, drnula: mene pa zaenkrat še nič ne boli.. no, edino na enem boku ne morem spat, ker mi začnejo noge in roke mravljinčit, drgači pa boki so ok (so ostali  razšelani še od prvič)user posted image user posted image , trebuh se mi zdi ogromen, pa me zaenkrat še ne ovira, no, edino kar težko delam je, da nosim malega.. to pa je muka, priznam.. sploh po stopnicah, užitki posebne sorte..
go ta: vreme.. uffa, jst sem ga tudi že štufa, jst rabim toploto... ne pa to vlago in to kar je zdaj.. pa vse ne nekma na vodi.. bjakkkkkkkkkkk.. baje je napoved malo lepša, no.. upam... ker to je tu mač dežja..user posted image
kargo: boš kaj plesala za sonček?

No, jst moram še oddelat par urc, pol pa gas na lepše:):):) sem se zmenila z šefico, da me spustijo prej domov, ker drgači nevem kdaj bomo štartali...Bi pa zjutraj še tako spala.. Jst in moj sine spiva kot dva polhka.. Tata vstane že ob nevem kateri nenormalni uri, mi2 bi pa spala in spala.. pa pride zjutraj mama kr k nam dol, da pač čuva tamalga in me morajo skoraj vlečt iz postelje ven.... se pa spomnim, da sem v prvi nosečnosti imela eno obdobje ko nisem mogla spat, ampak mislit, da me to tokrat šele čaka...user posted image

Če se ne bom več oglasila, lepo lepo se mejte, pazite nase in se beremo po mini dopustu:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.4.2009 8:32:18   
Ayo
Jutro!

Najprej Flora2 user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz pa ze nekaj casa pozabim vprasat, ce katera ve kaj se je z Sulfinijo sploh zgodilo, da je mogla ostati v bolnici? user posted image  No saj mogoce je bilo ze kaj napisanega, pa sem spregledala. In vazno, da je vse ok z njo in se posebej user posted image .

Pri nas smo se pa zbudili danes brez dezja in tudi nebo postaja cedalje bolj modro, iiiiiiii user posted image . In tudi mraza ni prehudega. Spali smo spet super! user posted image
Pa se jaz sem danes zadnji dan v sluzbi, potem pa dopust 10 dni!!! user posted image user posted image user posted image

Punce vas je kaj strah nove prasicje gripe?
Jaz sem to kar resno vzela, pa niti ne toliko zaradi sebe, razen to da sem seveda noseca, ampak bolj zaradi otrockov…user posted image
Zdaj me je ze zacelo malo skrbeti, ker gremo naslednjo sredo z letalom v London, saj letalisca so sigurno ena izmed vecjih prenasalcev raznih virusov… user posted image  Kaj pa vem, moj sicer pravi, naj ne panicarim…

Ena je zadnjic govorila o Ikei; jaz mislim da stvari prav kvalitetne sigurno niso. Ce seveda kupis nekaj kar postavis v stanovanje in se tega vec ne dotikas, lahko obstoji tudi desetletja, cim pa stvar uporabljas, se hitro kaj odkrusi, zamaja inp. Pac odvisno koliko zahteven je kupec. Je pa res, da imajo lepe in lusne stvari.
No, mi sigurno bomo kupili posteljico, zato ker pri Gabrielu smo se izprsili in zmetali ful kesa zanjo (in je tudi super kvalitetna), zato bomo sedaj bolj skromni, ce se ta iz Ikee slucajno “zlozi”, imamo dobro rezervo. user posted image

V zvezi s posteljico zadnje case tudi razmisljava ali nam je sploh potrebno kupiti se eno; ne vem ali ne bi sla kar direktno v nakup ze te male postelje za otrocke brez ograje…Pa me zanima, tiste ki imate doma ze otroke, pri kateri starosti niso vec spali v posteljici?

Ja, moj busi tudi lepo vzhaja, se mi zdi sem vsak dan bolj okrogla. user posted image  Zadnjic sva spet merila obseg, smo v 1 tednu ponovno zrasli za 1cm.
Aja pa vedno pozabim napisat, da sem do zadnjega obiska pri G, to je prejsnji teden, pridelala 6kg. Smo pa v 26t.

Aprilcica uzivajte!!

Nic, grem delat!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.4.2009 8:35:34   
sams
Pozdravljene, drage moje,
končno sem vse prebrala... ste bile pridne s pisanjem.
Flora in aprilčica, ful sem vesela, da je vse OK user posted image . Upam, da bo tudi Joob imela same dobre novičke.

Vse, ki ste razštelane, se mi ful smilite. Jaz HB (še) nisem in upam, da niti ne bom. Se pa počasi težje sklanjam, ko sesam ali pa si perem lase. Nohte na nogah pa mi že moj user posted image  striže, ker jaz več ne vidim.

eee35, ful smešen je tvoj mož, ki ga "srbi presredek" user posted image .

Drnula, jeuser posted image  takšno šefico! Pa kaj ji pa je???? Mogoče se boji, da bo morala več delati, ko boš ti na porodniški? Ali pa ima kakšne probleme doma? Jaz po eni strani ful razumem šefe, da 1 leto odsotnosti lahko ful prizadene kolektiv, sploh če te potrebujejo, ampak ni se treba tako obnašati. Dobro, da ti je delo všeč, če ne lahko kar znoriš.... Jaz sem izvedela, da mi 10 dni letošnjega dopusta itak propade, ker v tem letu ne bom delala 6 mesecev, ker sem glih iz porodniške.... Ampak vseeno bom probala narediti to kombinacijo, sploh pa tudi zato, ker mi je poleti lepše biti doma kot v službi. Moram dobro izračunati.

Jaz pa sem v petek imela roj. dan in naš sine je takrat shodil user posted image . Kakšno lepo darilo user posted image . Ampak kaj ko je čez 2 dni SPET zbolel (pa glih je dobro ozdravel) user posted image . Tokrat je vnetje grla, ki se je razširilo na oči. Tako da jemlje 2 antibiotika, zbujat se moramo ob 2h zjutraj, da mu damo in potem po malem ves dan. Je pa že boljši. Samo ga je sedaj malo pobralo in ni več siguren v svojo hojo. Pa sem se odločila, da ne jemljem bolniške, ker se mi ne splača za teh par dni, ker dobiš manj €. Tako da sem koristila 2 dni dopusta (toliko o tem, da ga moram šparat) in danes delam. Do ponedeljka pa upam, da bo mali OK. Ne vem, kako vam, ampak opažam, da je bolan otrok zame ful velik stres, res je grozno. On se mi smili, sama sebi se smilim .... ah ....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.4.2009 8:59:48   
Flora2
Dobro jutro user posted image ,

tako sladkega spanca že dolgo ne, pa tudi vreme me ne moti, začuda tudi služba ne user posted image , skratka danes je vse še lepše.
simonalokar, drnula prav smilita se mi zaradi bolečin v kolkih, si ne predstavljam kako je to sigurno pa z našimi veliki trebuščki vse še težje, upam da vaju čimprej neha boleti.

Sams sicer malo pozno ampak vseeno VSE NAJBOLJŠEuser posted image , sploh pa čestitke za tvojega korenjaka, ki ti je poklonil tako presenečenje za roj. dan. Upam pa da bo čimprej zdrav user posted image .

Ayo glede prašičje gripe, me je groza predvsem tega, da je vedno več sumov na to da je bil virus sprožen umetno in da si ne predstavljam kakšne umazane igre se gredo in se igrajo s človeškimi življenji, žalostno da se imajo nekatere države in posamezniki v teh državah za bogove.

Aprilčica na teh mini počitnicah se pa le naspi, vem kako težko je vstati imam popolnoma enake probleme z vstajanjemuser posted image .

Toliko zaenkrat, grem še kaj narest.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.4.2009 11:10:14   
hel32
Flora,Aprilčica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za dobre rezultate, zdaj pa uživajta v finišu!
Joob,držim pesti zate in upam da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ja vidim, da sem edina na tem foromu, ki imam sadne dneve, pa vam povem,da sem zadnjič pojedla eno na žaru pečeno hrenovko,in nisem mogla verjet drugi dan sem imela 1 kg več!!!Toliko škodljivih snovi in soli vsebuje, sem se odločila, da nič več salam do poroda!
Nevem a tudi vam tako zelo rastejo trebuščki, mene že kr moti, in je velik 112 cm, drugače pa mislim da se je našuser posted image  danes nekam obrnil, ker čutim brce čist drugač.
Spanje je vsaki dan večja katasrofa,me bolijo kolki kouser posted image ,ko se pa obrnem pa se obvezno zbudim
Nevem če katero to moti ampak mene ful moti zibanje avta pa ne tako ko se sama vozim,bolj me moti, ko vozi dragi,včeri sem komaj zdržala do doma!
Vas je kaj strah nove prašičje gripe?Jaz nisem ravnodušna, upam, da ne bo hudega, sicer pa mediji vedno nardijo celo paniko, potem pa vse potihne,
tako za zdaj, se javim še zvečer,zdaj grem počasipo bolniški list, da ga nesem dalje,je že zadnji danes,lepo bodite in božajte svoje bušije!

Helena23t 1d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.4.2009 11:41:55   
Joob
Punce, najlepša vam hvala, za pozitivne in vspodbudne besede...zlate ste!user posted image

Imam že nočne more...danes sem sanjala kr neki...joj komi čakam ponedeljek 19:30, na pregled...sploh več ne znam trezno razmišljati....samo molim in prosim boga, naj nam da tega tako željenega otročička...user posted image user posted image user posted image

Punce, lepo se imejte... IN ŠE ENKRAT HVALA!!! CMOOOOOK

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.4.2009 12:23:54   
HeGa
Flora  čestitke dobre izvide in za user posted image . Juhu!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.4.2009 12:28:44   
Joob
Puuupe??? Sem šla zdele gledat izvide iz NS...in tam piše, da je mehur prisotenuser posted image ...torej mehur JE...sej ne more kr zgint, a ne????????

Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.4.2009 12:44:42   
sams
seveda, da ne more.... tako da user posted image , mogoče je bil samo lažen alarm. Verjamem, da boš na trnih do ponedeljka, ampak malo pa si si oddahnila, ne? Upam, da bo vse OK in user posted image  zate in za user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.4.2009 12:50:56   
Sanikaa
Ayo Moj triletnik od 2,5 let spi na predelani posteljici, ki je znižana in brez ograje. Takoj sva kupila tisto 140*70 in sem zelo zadovoljna ,ampak sem mu morala nastaviti varovalno ograjo. Zdaj sem mu že naročila kar Mali princ posteljo, ker bomo dojenčku spet zložili posteljico user posted image . komaj čakam.

Tudi čakam mnenje komisije v zvezi moje bolniške. Je sploh katera dobila odobrenje za podaljšano bolniško in za koliko dolgo?

IKEA moje mnenje je koliko para toliko muzike user posted image . Sicer imam iz IKEE celo predsobo, otroško pohištvo, mizico v dnevni sobi, preproge in za zdaj se vse lepo drži. In tudi če se bo uničilo hitro itak mi ne bo žal ker nisem preveč denarja dala za to. Skoraj bi me kap ko sem slišala cene v Harviju za preproge , pa sem vzela v IKEI in sploh me ni strah če bo otrok razlil sok ,ali pobarval ..ker bom jo če ne bo več za gledat mirnega srca zamenjala. Tudi mizica za 19 € je že zamenjana z enako , ker v dveh letih bi tudi najdražja iz Hulste zaradi avtov in tolčenja z igračami zgedala koma.

Vsem čestitam za dobre izvideuser posted image user posted image
Za seznam     SANIKAA, 30, +7,5kg, naslednji pregled 22.5.

Vsem lp in uživajte čez praznike....upamuser posted image  da bo vreme kaj boljše !!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.4.2009 12:53:46   
77ira
Živjo punce

Da se še jaz malo oglasim. Spremljam vas sicer kar pridno, za pisanje pa si res ne vzamem veliko časa.
Je pa danes v službi HB bolj mirno, pa se bom malo razpisala.
Flora, me veseli, da je s tabo in tvojim user posted image  vse ok!!!!
Aprilčica, uživaj na Rogli, pa še vrem bo zgleda lepouser posted image .

Ayo, jaz na tvojem mestu ne bi skrbela, ampak bi šla na zagotovo zasluženi dopust. Mi gre pa grozno na živce, ker mediji izkoriščajo to gripo za zviševanje gledanosti, na ta način, da delajo umetno paniko! Packi! Jaz ravno iz tega razloga ne gledam poročil, ker se mi zdi, da novinarji naravnost uživajo v poročanju o novih primerih, raje novice berem na internetu, pa še to iz verodostojnih virov.
Ti pa priporočam dosledno umivanje in po možnosti tudi razkuževanje rok. Tega se mi poslužujemo tudi, ko gremo kam na potovanje, razkužila ni težko imeti pri roki, medtem ko umiti si jih žal ne moreš vedno.
UŽIVAJ MAXIMALNO!!!! IN VSE NAJBOLJŠE, SEVEDA!!!

Kar se postelje tiče, mi smo našega starejšega preselili v veliko šele pri 5 letih (je bila otroška posteljica dovolj velika), ampak tudi v tej postelji žal še vedno rabi ograjo, drugače bi bil vsako noč na tlehuser posted image . Je pa naš mizar, ki mu je delal otroško sobo, našel dobro rešitev za snemljivo ograjo, ki jo včasih porabim še v najini postelji (ko je bolan, spi kar pri nama), saj se samo zatakne med posteljo in jogi.

Sams, vse najboljše!

Drugače pa tudi pri meni kile pridn gor + 7, sem že pridelala, spim pa zaenkrat še dobro, če odštejem nočne sprehode na wc.
Pa počutim se kot malo manjši slon, kaj še bo....

Včeraj sem šla v H&M na Rudnik, sem hotela kakšne poletne hlačeali krilo kupit, pa roba kot za na pogreb. Haalooo! Sem pa vseeno dobila nekaj luštnih majic in oblekico, sicer niso nosečniške, ampak je moda letos prijazna do nas, vsaj nekaj. Le še za spodaj nekaj rabim, pa nimam kakšne hude volje po trgovinah hodit.

No zdaj pa še malo delat, potem pa na kosilo in danes malo prej domov, ker mačke (beri: šefa) ni domauser posted image .

Pa lep podaljšan vikend želim vsem, ki to berete!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.4.2009 12:59:44   
Arwen
Hoj!
Jaz sem se pa včeraj spet tako najedla, da sem se komaj premikala. user posted image Smo šli s sodelavci v suši bar na "all you can eat" varianto in sem dobesedno pojedla vse, kar se je mimo pripeljalo.user posted image Nič, sem si mislila, da je treba vse sprobat, pa sem imela potem cel dan tako trebuh napet, za pop......user posted image

Sem šla pa potem še KONČNO nekaj za našega novega družinskega člana kupit.user posted image Sem imela že kar slabo vest, da mu nisem do zdaj še prav ničesar kupila. No, potem sem pa ponosno razkazovala naokrog tista dva luštna kompletka. Seveda  sem s tem tudi izdala spol našegauser posted image .user posted image Sem kupila enega v modri, drugega pa v zeleni barvi.

joob - itak, če je bil viden mehur na NS, potem res ni mogel kar izginit. Vse bo o.k.!!!
sams - vse naj naj, pa čestitke tvojemu user posted image za prve korake.user posted image user posted image
Flora2user posted image user posted image user posted image

miska_mccute - sem včeraj dobila nalepke. Hvala! Bom za vikend prelikala na majico, pa vam prilimam izdelek kle gor. user posted image

Aprilčica07 - uživaaaaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.4.2009 13:03:49   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Tudi čakam mnenje komisije v zvezi moje bolniške. Je sploh katera dobila odobrenje za podaljšano bolniško in za koliko dolgo?

Sanikaa, jaz sem na bolniški od 23.2.09...v prve so mi podaljšali in se mi izteče 6.5.09...v ponedeljek pa ravno nesem moji dr. zdravniško potrdilo od G...mi je pa G že kar dokaj zgodaj nosečnosti, svetovala bolniški stalež do poroda. Bomo videli kako bo zdaj...upam, da mi podalšajo. Imam pa prijateljico, ki dela v lokalu za šankom, pa ji niso odobrili staleža...češ, da s tem delom ne ogroža ne sebe, ne ploda...podlo. user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.4.2009 13:20:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Puuupe??? Sem šla zdele gledat izvide iz NS...in tam piše, da je mehur prisotenuser posted image ...torej mehur JE...sej ne more kr zgint, a ne????????

Pri meni ga tudi najprej ni videl in sem mu rekla, da na NS je bil, pa je rekel, da se je treba vseeno prepričat, zihr je zihr. In da bo drugič še enkrat pogledal.... potem proti koncu ga je pa le našel. Je bil user posted image v taki legi, da se je G kar namučil z njim. Če je bil takrat, je tudi sedaj, samo skriva se nekje.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.4.2009 14:25:56   
Barbk
Sončeeeeeeeek se kaže. Ja prav jupi, no. Ko se bo Manči zbudila šibava ven, čeprav sva danes kar z dežmikom okrog špancirali. Je bilo kar naporno, ampak njej je bilo tolk dobr.
Flora veš sem tudi jaz kar zajokala...Vesela sem, da je vse vredu za vašo punčiko. user posted image Joob držim pesti za ponedeljek, verjemi, da je vse bp. user posted image  Sanikaa meni skoz podaljšujejo za 1 mesec, pa pravijo, da pri dvojčkih takoj podaljšajo do konca. Ja malo morgen...Bomo vidli kaj se bodo zdaj odločili. Pa itak, da vedno napišejo odsotnost od doma samo samo zaradi dohtarja, čeprav moja G vedno napiše, da priporoča sprehode (s tremi klicaji). Rodit bom šla pa kako...brez kondicije bom res težje penašala porod. user posted image  Aprilčica maksimalno uživajte na Rogli. Ostalim avgustomskim sonosečkam pa pošiljam en topel user posted image No zdaj pa šibam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.4.2009 15:27:44   
nena1978
ojla user posted image ,

da še jaz malo potarnam tukaj...... učiri sm prišla iz bolnišnice, v ponedeljek sem namreč dobila hud napad ledvičnih kamnov.....joj, kako sm se ustrašla......ker bolečina ni in ni popustila, sem šla na urgenco in so me kar sprejeli....... baje da je bil razlog v ledvičnih kamnih...sicer z UZ kamna niso našli, mogoče sem ga že izločila, mogoče se še bo......definitivno pa moram sedaj fullllllll pit (4 litre na dan)........ tko sm skoz na wc-ju......

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.5.2009 7:30:59   
simonalokar
dobro jutro

kako ste zaspanke sem sama pokonciuser posted image user posted image . hvala za tolažbo punce in upam da ne bo preveč hudo do konca nosečnosti.

NENa1978 vem kako zgleda napad ledvičnih kamnovuser posted image user posted image . v moji prviuser posted image sem  dobila napad vem da sem bila po 30 tednu nosečnosti. mislila sem da imam že popadtke in sva letela v porodišnico. tam so mirekli da ni nič od tega in bolj sem kazala kje me boli in so rekli da imam samo povečano levo ledvico in da so verjetno kamni videti ni bilo nič. kako so bile nesramne sestre ker sem zaradi tega prišla notri ne bom nikoli pozabila, da sem že rekla vpričo njih da grem domov in me je slišal dohtor in me je pol on peljal do moje sobe. bila sem jezna kotuser posted image . tam v 2 dveh dneh nisem imela nobenega napada več. ampak ko sem prišla domov še tisti dan sem ga spet dobila in sem šla moji G ona me je natančno pregledala in usmerjala kaj naj naredim 5 litrov tekočine na dan in glej ga zlomka ni me več bolelo. ona sama mi je naredila ultrazvok ledvic in se vzela čas zame. videla je neke zatemnitve notri in naslednjič več jih ni bilo  - predvideva da  je šlo ven ker sem pila tudi ledvični čaj za čiščenje ledvic. tako punca moja zgodba in vem kaj si prestajalauser posted image user posted image user posted image . upam da ti bo šlo ven - čim več pij pa pozanimaj se za čaj če ga lahk piješ.user posted image user posted image user posted image veliko sreče in čim manj napadov. upam da jih zdaj tudi ne bom več imelauser posted image user posted image

drugače punce glede bolečih kolkov je vse vredu. moja user posted image ful brca tudi ponoči tako da vzamem od moža roko in dam gor da lahko zaspim samo tako neha brcatiuser posted image user posted image user posted image . ampak zgleda da me je spregledala in zdaj brca še bolj noro.

user posted image kakšno lego dojenčkov imate sedaj moj leži počes - tako ko se pretegne se mi trebuh tako čudno raztegneuser posted image user posted image . mojga sinčka pa ne morem prepričati da bi dal roko gor da bi ga začutu. upam da ne bom imela problemov ko se bo rodil. da bo vse vreduuser posted image user posted image .

no zdaj pa jest lačna

simona v26 tednu

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.5.2009 7:41:07   
simonalokar
ayo mojga sva zdaj dala v tavelko pojsteljo spat zdaj pri 3 letih povem ti, da je padel iz pojstelje 3x. in zdaj ne več in nisem dala nobene ograje. samo na tla sem dala blazine da ga ni zabolelo ko  je padel dol. dobiti mora nevem kako se reče nekakšno stabilnost.

moj se je hitro navadil in je zelo ponosen ko ima veliko pojstlo vsakemu pokaže

Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.5.2009 8:51:12   
Ayo
JUTRO!!

Ja simonalokar tukaj si res prva; kaj pa ce gremo tekmovat, kdaj smo se zbudile? user posted image Nas je Gabriel vrgel pokonci ob 5.30!!!!
Mene je pa itak ob 4.30 spet zagrabil krc v meca, tako da sem prakticno pokonci ze od te ure! user posted image

Tako da sta sla moja2 fanta ze na igrisce, jaz pa malo v red spravljam stanovanje. Kasneje pa na plavanje user posted image imamo plavo nebo in soncek lepo sije! user posted image

Ja ledvicne kamne se mi zdi sem imela pa tudi jaz v prejsnji user posted image . Vsaj zdi se mi, ker do bolnice pa nisem prisla, me je ocitno prej popustilo. Me je pa zagrabilo proti koncu, tam nekje v 38/39t, bolelo pa ko 100 user posted image se sploh premaknit nisem mogla in sem stokala in vriskala, ko ena stara mama. Najprej sem tudi jaz mislila, da so ze popadki, ampak mi je kar nekaj govorilo, da niso, mi je bilo ful cudno...
Ne vem, nisem vedla, da je to pogost pojav v user posted image , vsaj zdaj se mi zdi, ko vas berem. user posted image No, upam, da tega tudi jaz ne bom vec imela!!

Sams user posted image za hojo, to je bilo pa res krasno darilo za RD. Pa vse najboljse seveda, ti si tudi bikica? user posted image

Jaz sem pa vceraj zvecer gledala en dokumentarec o mamici, ki je rodila pri 26t! Groza! Prakticno so user posted image hoteli odklopit od vseh aparatur po 3-4 dneh, ker so ugotovili, da da zaradi prezgodnjega rojstva z mozgancki ni vse v redu...no potem so pa cistu na koncu se enkrat ponovili vse preglede z najnovejso masinerijo in so baje obstajale moznosti za normalno zivljenje...skratka so ga pustili priklopljenega...in danes ima ta otrocek 18 mesece, so pokazali na koncu kako se je z mamico in ockom guncal ves nasmejan, jaz pa v jok!!! Sicer predvidevajo, da bo kasneje, predvsem v casu sole, verjetno imel kaksno tezavico vec, ampak ne znam si predstavljat sreco teh starsek, ker sta prakticno ze videla svojega otrocka mrtvega. So ga tudi pokazali pri 26t, neverjetno kaksna drobcena stvarca!!! user posted image Si ne znam predstavljat, je tako kot da bi sla jaz danes rodit user posted image

Lep dan vam zelim, upam da boste imele soncek!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.