77ira
|
Živjo punce Da se še jaz malo oglasim. Spremljam vas sicer kar pridno, za pisanje pa si res ne vzamem veliko časa. Je pa danes v službi HB bolj mirno, pa se bom malo razpisala. Flora, me veseli, da je s tabo in tvojim vse ok!!!! Aprilčica, uživaj na Rogli, pa še vrem bo zgleda lepo . Ayo, jaz na tvojem mestu ne bi skrbela, ampak bi šla na zagotovo zasluženi dopust. Mi gre pa grozno na živce, ker mediji izkoriščajo to gripo za zviševanje gledanosti, na ta način, da delajo umetno paniko! Packi! Jaz ravno iz tega razloga ne gledam poročil, ker se mi zdi, da novinarji naravnost uživajo v poročanju o novih primerih, raje novice berem na internetu, pa še to iz verodostojnih virov. Ti pa priporočam dosledno umivanje in po možnosti tudi razkuževanje rok. Tega se mi poslužujemo tudi, ko gremo kam na potovanje, razkužila ni težko imeti pri roki, medtem ko umiti si jih žal ne moreš vedno. UŽIVAJ MAXIMALNO!!!! IN VSE NAJBOLJŠE, SEVEDA!!! Kar se postelje tiče, mi smo našega starejšega preselili v veliko šele pri 5 letih (je bila otroška posteljica dovolj velika), ampak tudi v tej postelji žal še vedno rabi ograjo, drugače bi bil vsako noč na tleh . Je pa naš mizar, ki mu je delal otroško sobo, našel dobro rešitev za snemljivo ograjo, ki jo včasih porabim še v najini postelji (ko je bolan, spi kar pri nama), saj se samo zatakne med posteljo in jogi. Sams, vse najboljše! Drugače pa tudi pri meni kile pridn gor + 7, sem že pridelala, spim pa zaenkrat še dobro, če odštejem nočne sprehode na wc. Pa počutim se kot malo manjši slon, kaj še bo.... Včeraj sem šla v H&M na Rudnik, sem hotela kakšne poletne hlačeali krilo kupit, pa roba kot za na pogreb. Haalooo! Sem pa vseeno dobila nekaj luštnih majic in oblekico, sicer niso nosečniške, ampak je moda letos prijazna do nas, vsaj nekaj. Le še za spodaj nekaj rabim, pa nimam kakšne hude volje po trgovinah hodit. No zdaj pa še malo delat, potem pa na kosilo in danes malo prej domov, ker mačke (beri: šefa) ni doma . Pa lep podaljšan vikend želim vsem, ki to berete!
|