|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.4.2009 11:44:34   
aprilčica07
anč: a ti se kr z dopusta oglašaš? lepo, da spremljaš dogajanjeuser posted image user posted image user posted image glede sekirancije, saj veš kako je, vedno je kaj kar te malo po malo matra..,ampak zdaj bistveno bistveno lažje dihamo, ker kar smo dali skozi pregledov je pač vse ok in naj tako ostane tudi naprej.. pr vseh nas!user posted image user posted image user posted image

a imate tudi na morju dež? no, mi gremo jutri na roglo za par dni, pa res upam, da bo malo več sona, ker drgači bom jst kr otrpnila tam goriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.4.2009 12:19:22   
Arwen
Aprilčica07-user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa res začni uživat! Od petka naprej bo pa menda lepo vreme in mislim, da se boste imeli prav luštno.

*anč*- tudi mene zanima, kakšno je kaj vreme na morju? Tukaj je prava žalost, tako da sem prav vesela, da nisva dopusta jemala za praznike.

Barbk - ful lepo,boš imela fantka in punčko.user posted image Za kile pa svaka čast.user posted image   Sicer si nas ostale malo zamorila, ampak ti oprostimo.user posted image

V službi je tak mir, da si že cel dan otroške sobe na netu ogledujem.user posted image Saj če bi bilo vsak dan tako, bi se mi zmešalo, ampak včasih se pa prav prileže, da me nihče ne gnjavi.user posted image   Ali je katera že kupovala pohištvo od Lagee, Brežice? Sem našla eno ugodno varianto.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.4.2009 12:29:57   
Anonimen
arwen, si dobla nalepko?

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.4.2009 12:39:45   
kerala
Ojla drage moje!

Kar nekaj časa se nisem nič oglasila, ma me neki hudi lenoritis daje, nič se mi ne da, tu pa tam kaj preberem, za pisat sem pa leeeeena postala...

Flora, user posted image user posted image user posted image me je kar stisnilo, si raje ne predstavljam kako se počutiš... Držim pesti 100 na uro in močno mislim nate, da ti pregled odžene vse skrbi in prinese same lepe novice! user posted image user posted image user posted image , da bo tako kot pri tebi, Aprilčica, konec dober vse dobro! Zdaj pa dokončno konc izrednih pregledov... A pri dr.Tulovi si bila - tudi jaz hodim k njej, seveda poleg moje redne G. Čestitkeuser posted image user posted image !

Ayo, si pa res revica s to porodniško, jaz si tudi sploh ne predstavljam, da bo morala 3-mesečno štručko komu drugemu v varstvo prepustiti, pa lahko bi bilo še tako dobro. Ja, res so povsod prednosti in slabosti. Enkrat sem prebrala, da je bila Slovenija izbrana za državo, ki je najprijaznejša porodnicam - no, vsaj nekje smo najuser posted image !

Naša Sulfinija je pa očitno v dobrih rokah. Res verjetno ni prijetno preživeti ves ta čas v bolnici, je pa vsekakor boljše tako, samo da je z njeno dolgopričakovano user posted image  vse OK.

Hel, jaz sem tudi razmišljala o sadnih dnevih. Problem je bolj v tem, da je to obdobje za tovrstne "eksperimente" zelo neprijazno. Kakega pametnega sadja praktično ni, nekaj je še malega jabolk, pomaranče so že na koncu, jagode še brez okusa, banane preveč zapirajo - tu se pa že konča. Jaz komaj čakam češnje, marelice, borovnice... takrat se pa jaz tudi pridružim sadnim dnem! eee35, go-ta, daj poročajta, če bo vama bo uspelo, me prav zanima!

Vidim, da ste na sploh že prav pridne z urejanjem gnezdeca. Jaz sem nakupila nekaj oblekic od Nexta, zdaj jih pa gledam pa se topim zraven, za naprej pa kar ne vem česa bi se lotila. Napisala sem spisek, sam je takoooooooo dolg... pa saj je še kar nekaj časa, a ne? Najprej je treba verjetno narediti prostor, kamor bi vse skupaj začeli zlagat...

O, ja, kaj sem skoraj pozabila - še en pregled je za mano. Po dolgem času (nazadnje v 9. tednu) sem imela UZ pri svoji G. Tokrat sem imela priložnost primerjati sliko tega starega UZ s tistim, ki ga imajo v Lj na kliniki. In res, sploh ni primerjave. Počutim se veliko varneje, da me gledajo v Lj. Imela sem pa tudi test z glukozo, pregledali bodo hemoglobin in celo urin končno. So rekli, da me bodo poklicali, če bo karkoli, pa me nič niso, tako da sklepam, da je vse OK. Naslednji pregled pa imam 21.5., pa bo žal spet brez UZ. Bom probala spet kaj do dr.Tulove, sva zmenjeni še za en 3D UZ med 25. in 27. tednom, bom še punce pripeljala, da vidijo bratcauser posted image !

Mi smo tudi kar bolj doma, par manjših izletkov... Sem kar zadovoljna, da se nismo kam spravili, saj mi je ob takem vremenu res najlepše kar doma, pa četudi samo lenarim. Mikale so me edino kake toplice, samo misel na gužvo ob kombinaciji prazniki + slabo vreme me kar odvrne. Punce so pa itak skozi okrog, jih skoraj več ne vidimo. Pa še odgovarja jima tako, kaj čmo, je kar čuden občutek ko si po tolikih letih sam doma brez otrok... še dobro, da je novi že na poti!

Uživajte praznike še naprej, kjerkoli že ste!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.4.2009 13:05:22   
Arwen
Miska_mccute - včeraj nisem nič dobila. Lahko, da je prišlo kaj danes. Ti sporočim.

Kerala - se res dolgo nisi nič oglasila.  Ti se kar pridno crkljaj doma in se še kaj javi.user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.4.2009 13:15:01   
aprilčica07
kerala: jst sploh nisem vedla h komu bom uletela včeraj.. sem mela samo datum, po telefonu pa so rekli, da bo dohtar tisti, ki bo pač imel cajt, da je dosti dopustov in vsega kar zraven spada.. sem mislila, da mi bo pogledala samo srček, pa je nardila kompletno morfologijo še enkrat, in še maternični vrat mi je izmerila. Ful prijazna, vse je sproti povedala, skratka same pohvale. ja, glede mašinerije pa ne bi izgubljala besed. Ko sem vidla uno njeno čudo v tisti sobi, me je kmali na rit vrglo. Tudi moja g ima relativno dobre mašine, ma če se zmislim  z kašnim uz-jem me je v prejšnji nosečnosti kontrolirala moja prejšnja dohtarca, me kr slabo prime user posted image ... To v lj je pa res čudo tehnike...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.4.2009 13:43:30   
HeGa
Ojla user posted image !

Da se vam malo javim. Trenutno lenarim v službi. Se mi čisto nič ne da. Še dobro, da ta teden ni gužve, pa saj pride drug teden. V pisarni smo na srečo v polni postavi, drugače bi kar zaspala.

Barbk čestitke za parček & kg.

Flora  user posted image user posted image

Sem pa drugače res dobre volje. Sem se šla danes zmenit, da 16 dni letošnjega dopusta koristim drugo leto. Tako, da bom zdaj malo dlje delala (do 11.06.) potem pa na dopust, pa porodniško. Tistih 16 dni, ki bi jih morala tudi letos pokoristit, pa mi bo krvavo prav prišlo po končani porodniški (predvidevam, da za tist mesec pa pol, ne bom dobila vrtca). Naš šefe je res super, in se da skoraj vse zmenit z njim. Res sem happy.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.4.2009 14:05:56   
simonalokar
živjo

vidim da je povsot slabo vreme in da ni samo pri nas.

pri meni je enako lenarim in upam da ne bom še koga nalezla.

barbk česstitam za parčekuser posted image user posted image .

zdajle pa kuham in čakam na naša dva da prideta domu. moram malo še pospravit. zjutraj me je pa krč zagrabu v levo v kolku dtko da še danes boli kot hudič.
upam da bo kmalu nehal.

pa pa  simona v 26t

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.4.2009 14:41:50   
eee35
Meni se tudi nič ne da...Kakšen danuser posted image No sicer včeraj sem bila v službi 12 ur, tako, da mogoče še dobro, da danes malo bolj zatišje.
Upam, da bo s malčkom od Flore vse v redu, držim pesti...
Midva pa sva se odločila, pa greva za tri dni v Avstrijo, blizu Graza, neki jezerček, pa grad zraven, pa botanični vrt in zoo. Malo se bova sprostila.
Glede porodniške, jaz tudi bom verjetno tam nekje do konca novembra, mogoče pol bom še dopust izkoristila do konca, pa pol bo mojuser posted image  naprej, bo veselje!user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.4.2009 14:50:28   
Ayo
Dan!

Tudi pri nas je zima in mraz. Brrrrrrrrrrrr!! V visjih legah je celo snezilo user posted image
Vceraj in danes sem tuid jaz navlekla nase volnene puloverje. user posted image  No, ampak res obljubljajo otoplitve ze v petek.
Tako sem tudi jaz bolj vesela, da smo lepo doma, pa da bo lepo vreme naslednji teden, ko se v sredo za moj RD odpravljamo v London. user posted image  Tako da bomo tam zaceli s kaksnim mini shoppingom za novega user posted image . Se ze veselim! user posted image

Aprilcica user posted image user posted image user posted image  za srecen konec, sem ful vesela zate in tvojo user posted image !!! Zdaj pa le uzivaj, moras nadoknadit se za nazaj! Pa lepo se imejte na Rogli!!

Flora, cakamo na pozitivne novicke!

Jaz imam pa obcutek, da zadnje dni v sluzbi tezko sedim 8.5 ur za mizo. user posted image  Ne vem, tako na pregibih nog se mi zdi, da velikost busija ze pritiska in imam tak cuden obcutek...
Drugace pa jaz HB dobro spim. To je res zlata vredno in socustvujem z vsemi tistimi, ki jih daje nespecnost, ker sem sla sama cez to vseh 9 mesecv pri 1. user posted image . Res katastrofa!!!

Nic, grem se malo delat user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.4.2009 16:14:26   
Joob
aprilčica, iskrene čestitke, sem vesela za tok fajn novico!user posted image user posted image user posted image
Flora2, nate pa tudi mislim že par dni...upam, na vse najboljše...user posted image user posted image user posted image

Tudi sama sem v skrbeh, saj na morfologiji ni videla mehurja in zdaj v ponedeljek imam zopet pregled uz mehurja...sploh ne morem razmišljati pozitivno, ful me je strah, da bo spet kaj narobe, ker nisem pripravljena še enkrat iti čez vso to norijo...user posted image user posted image user posted image

Ostalim nosečkam...pa želim brezskrbno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.4.2009 16:20:33   
kargo
Pozdravljene user posted image
Mislim,da moj ples nič ne pomaga razen tega,da me zebe ko user posted image  in sem zmatranauser posted image .Tako ,da bom s tem nehala.
Danes bila na pregledu,vse je super,user posted image  raste in veselo brca,meni se zdi,da kar skoz,da skoraj nič ne počiva,upam,da ne bo imela toliko energije tudi po tem ko se bo rodila,ker potem bo pa zelo veselo pri nasuser posted image .
aprilčica super čestitke za UZ srčka in uživaj na Rogli,to je zelo blizu mene in ti moram povedat,da je gor zelo lepo.Flora2,ti pa čimprej sporoči vesele novičke za katere držimo vse pesti.user posted image user posted image user posted image
Teya26 in Mateja4,dobrodošle med nami in Teya čestitke za user posted image ,mislim,da sedaj vodijo punčkeuser posted image .
Ayo,tudi jaz sem mislila,da si od kje blizu in sem zelo vesela,da čvekam še z zamejko iz Švice,čeprav si ne morem predstavljat,da boš mogla iti tako hitro delat in osebno mislim,da bi morale biti vse enako dolgo doma s svojimi user posted image .

Še novi podatki,naslednji pregled 26.5.

No danes sem imela še pregled za sladkor,uro sem imela po novem ob 8.15,ampak mi ni kaj prida pomagalo,na vrsto sem prišla šele ob 11h,potem sem mogla še čakat do 12h,da so mi vzeli kri.Bila sem lačna,da bi pojedla vola in stem posledično tudi tečna ko sam user posted image .Tako,da je to zdaj za mano,počakat moram samo še izvide,dobila sem pa izvide za toxo in je negativen,ostali izvidi od krvi in vode so pa ok,predpisala mi je samo kalcijeve tablete.
Lepo se imejte,midva ostajama tudi doma zaradi slabega vremena in boma zato preuredila dnevno sobo.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.4.2009 16:29:19   
aprilčica07
Danes kr naprej skakljam tle gori, ker čakam na novice od Flore...user posted image

joob: drži se, razmišljaj pozitivno, saj bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image bom mislila nate, in močno močno držala pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.4.2009 16:38:17   
go_ta
Jst tud čakam novičke o Flori in njenem user posted image . Ma, itak da je vse v redu!!
Joob, kot je rekla aprilčica, bodi pozitivna!!user posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.4.2009 16:45:40   
go_ta
Jst pa lenarim mal, dons sm delala od doma, pol sm pa še tipkala podatke za diplomo in sem bla čist zmatranauser posted image  Komj sedela, če predolgo sedim, komaj vstanem ... Pa še rok nisem več čutla od tipkanja. Se spomnim, da mi je lani ena govorila, da ful težko že dela proti koncu, ker ji roke drevenija - zdj vem, kaj je mislilauser posted image  Spanje pa ... nekako mi zmer uspe, da se obrnem na hrbet in spim, čeprav mi v življenju ni pasalo spat na hrbtuuser posted image
Sem pa danes prvič zares čutila težo trebuha, ko sem šla mal vn na sprehod. Madona, počutla sem se, kot da imam pred sabo 5 ton, ki jih moram nosit, sledi mi pa drugih 5 ton - moja rituser posted image  Pomoje bo to še zabavno, še trije meseci ... Sem pa zadnje dni tečna ko user posted image ! Danes se mi je kosilo sfižilo in sem skor znorela pa pometala vse skoz okn. Ampak sm pol parkrat vdihnila pa lubiju naročila, naj prinese pici. Ma, ne da se mi kuhat, bom jutruser posted image  rajš mal počivamuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.4.2009 18:07:16   
cowgirl
Ojla!
Danes sem imela glukozni presejalni test... Mi je rekla G. da tista tekočina ni dobra... jaz bi pa skoraj prosila še za en kozarček... kot bi jedel baklave brez orehov.. najmi!!! user posted image a sem čudna... Čudno se mi tudi zdi, da mi kumarice ne pašejo... preden sem bila noseča sem jih veliko pojedla. sedaj pa že 5 mesecov niti ene. Včeraj sem eno odgriznila in jo dala mojemu za pojest. user posted image
Pse sem dala v začasno varstvo / počitnice h kolegom pasjeljubcem, ki jih bodo lahko vozili na dooolge sprehode. user posted image Jaz moram ležat, ne gre drugače, moj dragi pa dela na podstrešju. Za vikend smo zrihtali izolacijo, strešnike in žlebove, sedaj še nekaj zidov podira s kolegom, za vikend bo štemal za vodo in elektriko, tako da so bili psi obsjeni na spanje in počitek, pasma pa ni ravno mirna... vsi smo bolj hiperaktivni in nas je tole moje ležanje več kot presenetilo. Ampak tako mora bit. Danes sem bila v Pikapolonici in me je spet premamil en pajacek s kravico in drugi rumen z medvedki... Ne morem si pomagat... V soboto bova mogoče skočila na kratek sprehod po Baby sejmu v Celovcu. Lansko leto je bil in je kolegica rekla, da so zelo dobre stvari, nekatere zelo ohranjene in poceni. Če boste šle pojdite v soboto, ker je takrat več stvari in glejte table za Flohmarkt. Je pa to prvo večje križišče tik preden pridete v celovec na levo...

Carpe diem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.4.2009 18:09:28   
eee35
Joob: upam, da samo se ni vidlo mehurčka in da je drugače vse v reduuser posted image , se kar ustrašim, ko katera od nas piše neke takšne novice, vedno pol držim močno pesti, da bi bilo okej, če smo že tako daleč!
Pogovarjala sem se pred kratkim z eno kolegico, pa mi ona reče, da imaš mirno nosečnost, če ne kompliciraš, pa ne paničariš (sama ni imela še otroka). Bo že sama vidla, saj jaz nisem neki tip histeričen, ampak TOLIKO stvari se lahko zgodi in to skoz nekaj novega, da res ne moreš biti čisto na izi...Valjda, probaš misliti pozitivno, ampak je kar težko, da ne razmišljaš o možnem tveganju. In to skoz nekaj: najprej če se je zagnezdil, pol, kako nuhalna, pol da zdržiš do morfologije, pa ti že pišejo, da pazi, če se premika, pa še ene druge zadeve, pol spet nekaj, skooooz. Jaz sem kar rada noseča, ampak to res ni čisto mirno stanje, ker ne gre, da se zase bojiš, ampak za user posted image . In dokler ta moja kolegica ne bo sama zanosila, verjetno ji ne bo čist jasno.
Glede sadne diete: nisem še sprobala, mogoče jutri bom probala, ampak bom kombinirala še z zelenjavno juho, ali čem podobnem, drugače crknemuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.4.2009 18:10:19   
cowgirl
Več tukaj: http://www.flohmarkt-viktring.info/slo.htm
Otroci do 14 let lahko tudi prodajjo na svojih stojnicah, ki si jih lahko postavijo zastonj... tako, da je zanimivo tudi za mlajše.

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.4.2009 18:11:25   
eee35
joob...sem hotela ti poslat objemček, pa je ratal ta frajerček, ki ploska...
Vprašam zdaj mojegauser posted image kje se praska, ker se mi je zdelo, da po nekih sumljivih predelih, on pa: po presredkuuser posted image ...Ma ti moški...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.4.2009 20:05:14   
duska hruska
Joob, prepričana sem, da je vse v redu s tvojim user posted image . Sam zdravniki so rajši bolj previdni in naredijo kako preiskavo več, da so oni in ti pomirjeni, da je vse o.k.. Samo ne razmišljat o tem.
Mene pa muči strašen kašelj, zaradi katerega ne morem spat. Jooj, ta spremembra vremena mi je zgleda škodila. Ampak obeta se več sončka konec tedna. Juhuhu,

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.4.2009 21:02:38   
Flora2
Evo mene, končnooooo, šele zdaj sva prišla domov in vam moram povedat, da je vse točno tako kot mora biti, srček so pregledali po dolgem in počez in ni vidnih znakov o kakršnikoli napaki oz. vse je bp., pregledali so še vse ostalo in je videti ok.
Pa še to imeli bomo user posted image user posted image user posted image user posted image , težka je trenutno 1,05kg in zelo živahna.

Kaj naj rečem, punce najboljše ste, ker ste mi dajale tako oporo, res vam hvala, zdaj se pa samo še držimo do avgusta in je to to, medtem se nam naj pa dogajajo same lepe stvari.

Joob, držim pesti, misli pozitivno, sem pa prepričana da bo vse kot mora bitiuser posted image .

Aprilčica tebe pa šele zdaj razumem, kaj si prestajala zato user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.4.2009 21:10:00   
tulpek
Flora, čestitam user posted image user posted image user posted image .

Joob, vse bo ok, če v mehurju takrat, ko ga gledajo, ni nič vode, ga ne morejo videt. In verjetno je tvoj user posted image ravno pred pregledom izpraznil mehur. Držim pesti.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.4.2009 21:33:46   
kerala
O, Flora, cel dan sem mislila nate, in takoooo sem vesela, da je vse OKuser posted image user posted image ! Pa user posted image  boste dobili, ja čestitam!

Joob, tudi s tvojim user posted image  bo vse uredu, MORA bit! Saj sama ne vem, kako bi nam zdravniki morali sporočati, ko kaj posumijo. V vsakem primeru nas vedno tako prestrašijo, HB pa se večina primerov dobro konča. Prepričana sem, da bodo tudi tvoje novice vesele kot Aprilčine in Florine!

eee, pa daj ne misli na možne zaplete. Saj gre res lahko kaj narobe, samo verjetnost za to je res majhna. Jaz nisem na to res nikoli pomislila, preden se mi je dejansko zgodilo. In veš kaj te vse še čaka, ko detece pride na svet... nevarnosti je za vsakim vogalom neskončno veliko! Veselja in vsega lepega pa še več - zato se moramo osredotočati na lepe stvari in resnično misliti samo pozitivno!

Nočko, pa sladke sanje!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.4.2009 21:39:24   
go_ta
Flora, user posted image user posted image user posted image  za UZ pa da je s srčkom vse okej. Pa sj tud nisem dvomila v touser posted image  Še ena super novica. Pa punčka bo, čestitkeuser posted image  Zdaj pa res mogoče že pupike vodijouser posted image
Lep večer, souser posted image , upam, da vas user posted image  ne bojo ponoči budili.user posted image Moj je že začel z akrobacijamuser posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.4.2009 21:58:35   
Flora2
Ne znam vam povedat kako mi je odleglo, sem si ravnokar privoščila 1/2dcl šampanjcauser posted image , ne morem pomagat ampak zame je to trenutno slavjeuser posted image , pa še tako dober jeuser posted image .
Res vam hvala za vse spodbudne misli in dobre želje, se mi zdi da smo ena taka fajn ekipauser posted image   nosečk.
Ja pa še user posted image punčka bo, sva si jo oba z mojim želela, pa četudi bi bil user posted image bi bilo super, je bil moj user posted image čist raznežen, ga še nisem videla takega, jaz pa tudi s solzami čisto na koncu ko sem videla, da je vse ok.
Oh ja, res je nosečnost nekaj posebnega, toliko mešanih občutkov naenkarat ne doživiš kar tako.
Filozofiram a, neuser posted image ....

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.