kerala
|
Ojla drage moje! Kar nekaj časa se nisem nič oglasila, ma me neki hudi lenoritis daje, nič se mi ne da, tu pa tam kaj preberem, za pisat sem pa leeeeena postala... Flora, me je kar stisnilo, si raje ne predstavljam kako se počutiš... Držim pesti 100 na uro in močno mislim nate, da ti pregled odžene vse skrbi in prinese same lepe novice! , da bo tako kot pri tebi, Aprilčica, konec dober vse dobro! Zdaj pa dokončno konc izrednih pregledov... A pri dr.Tulovi si bila - tudi jaz hodim k njej, seveda poleg moje redne G. Čestitke ! Ayo, si pa res revica s to porodniško, jaz si tudi sploh ne predstavljam, da bo morala 3-mesečno štručko komu drugemu v varstvo prepustiti, pa lahko bi bilo še tako dobro. Ja, res so povsod prednosti in slabosti. Enkrat sem prebrala, da je bila Slovenija izbrana za državo, ki je najprijaznejša porodnicam - no, vsaj nekje smo naj ! Naša Sulfinija je pa očitno v dobrih rokah. Res verjetno ni prijetno preživeti ves ta čas v bolnici, je pa vsekakor boljše tako, samo da je z njeno dolgopričakovano vse OK. Hel, jaz sem tudi razmišljala o sadnih dnevih. Problem je bolj v tem, da je to obdobje za tovrstne "eksperimente" zelo neprijazno. Kakega pametnega sadja praktično ni, nekaj je še malega jabolk, pomaranče so že na koncu, jagode še brez okusa, banane preveč zapirajo - tu se pa že konča. Jaz komaj čakam češnje, marelice, borovnice... takrat se pa jaz tudi pridružim sadnim dnem! eee35, go-ta, daj poročajta, če bo vama bo uspelo, me prav zanima! Vidim, da ste na sploh že prav pridne z urejanjem gnezdeca. Jaz sem nakupila nekaj oblekic od Nexta, zdaj jih pa gledam pa se topim zraven, za naprej pa kar ne vem česa bi se lotila. Napisala sem spisek, sam je takoooooooo dolg... pa saj je še kar nekaj časa, a ne? Najprej je treba verjetno narediti prostor, kamor bi vse skupaj začeli zlagat... O, ja, kaj sem skoraj pozabila - še en pregled je za mano. Po dolgem času (nazadnje v 9. tednu) sem imela UZ pri svoji G. Tokrat sem imela priložnost primerjati sliko tega starega UZ s tistim, ki ga imajo v Lj na kliniki. In res, sploh ni primerjave. Počutim se veliko varneje, da me gledajo v Lj. Imela sem pa tudi test z glukozo, pregledali bodo hemoglobin in celo urin končno. So rekli, da me bodo poklicali, če bo karkoli, pa me nič niso, tako da sklepam, da je vse OK. Naslednji pregled pa imam 21.5., pa bo žal spet brez UZ. Bom probala spet kaj do dr.Tulove, sva zmenjeni še za en 3D UZ med 25. in 27. tednom, bom še punce pripeljala, da vidijo bratca ! Mi smo tudi kar bolj doma, par manjših izletkov... Sem kar zadovoljna, da se nismo kam spravili, saj mi je ob takem vremenu res najlepše kar doma, pa četudi samo lenarim. Mikale so me edino kake toplice, samo misel na gužvo ob kombinaciji prazniki + slabo vreme me kar odvrne. Punce so pa itak skozi okrog, jih skoraj več ne vidimo. Pa še odgovarja jima tako, kaj čmo, je kar čuden občutek ko si po tolikih letih sam doma brez otrok... še dobro, da je novi že na poti! Uživajte praznike še naprej, kjerkoli že ste!