Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:33:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še nobenega energijskega ni pri hiši..... a bo tale vredu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:33:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* da je to zaradi noric in da bo čez nekaj dni spet po starem...čeprav zdaj kar vse dojenčke nekaj daje tole spanje saj bo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:34:28
|
|
|
|
arabela*
|
joj,zdaj bi mi to tak prav prišlo....energija
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:35:28
|
|
|
|
Olivija*
|
a na štajerskem tudi tako dežuje...tu v lj kar fino pada....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:51:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a na štajerskem tudi tako dežuje...tu v lj kar fino pada.... ja...dežuje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 9:23:22
|
|
|
|
ključek
|
jutro.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 9:42:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..ti nama pa vedno tko lepo nardiš za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 9:42:39
|
|
|
|
gloria
|
jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 9:43:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spet je ena neprespana noč za nami..tako sem zaspana,da komaj shajam... . je ponoči biksala,jamrala,se menla sama s sabo,pa vriskala,jedla tudi,nato pa si še prste v usta tiščala in vse pobruhala.Tako,da sva se morale cele preoblačit,vključno s posteljnino.... Ko pa je le okoli petih malo zadremala,pa je tavečja začela svoje "žaganje" ,tako da sem spala z vato v ušesih (no ležala) ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... ...haha vata...si jo bom še jaz dala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 9:45:18
|
|
|
|
gloria
|
Olivija ja pri teb je pa res sprememba v spanju...ma jaz mislim ko bo A ok da bote spet spali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 10:45:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija ja pri teb je pa res sprememba v spanju...ma jaz mislim ko bo A ok da bote spet spali jaz tudi upam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 10:51:37
|
|
|
|
arabela*
|
grem se malo učit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 14:20:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria najbolj sva ih pa ko smo botro izbrala čist **** punco ko se mi je sama ponudila...ja takih je malo ...meni je pa prav uletela ..tak je moja tašča mislila, da bo moževa sestra botrca..... pa ni niti prvemu, niti drugemu .. ...sta se mi pa tud v obeh primerih oba sama ponudila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 14:22:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spet je ena neprespana noč za nami..tako sem zaspana,da komaj shajam... . je ponoči biksala,jamrala,se menla sama s sabo,pa vriskala,jedla tudi,nato pa si še prste v usta tiščala in vse pobruhala.Tako,da sva se morale cele preoblačit,vključno s posteljnino.... Ko pa je le okoli petih malo zadremala,pa je tavečja začela svoje "žaganje" ,tako da sem spala z vato v ušesih (no ležala) ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka..... ...haha vata...si jo bom še jaz dala jaz mam tiste štople za ušesa......za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 14:23:34
|
|
|
|
gold fish
|
....šibam malega in sebe porihtat..gremo na pregled... držite pesti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 19:19:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria najbolj sva ih pa ko smo botro izbrala čist **** punco ko se mi je sama ponudila...ja takih je malo ...meni je pa prav uletela ..tak je moja tašča mislila, da bo moževa sestra botrca..... pa ni niti prvemu, niti drugemu .. ...sta se mi pa tud v obeh primerih oba sama ponudila ...no podajva si roke....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 19:19:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....šibam malega in sebe porihtat..gremo na pregled... držite pesti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 20:26:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.copatki.si/index.php?var=cevlji ....kok se kaj obnesejo tile čeveljčki ... luškani so...ampak meni osebno prebikasti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 20:39:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.copatki.si/index.php?var=cevlji ....kok se kaj obnesejo tile čeveljčki ... luškani so...ampak meni osebno prebikasti... in predragi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 20:49:42
|
|
|
|
Olivija*
|
kdaj pa bodo naši otročki potrebovali prave čeveljčke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 20:57:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kdaj pa bodo naši otročki potrebovali prave čeveljčke? ko začne hodit....prej ni potrebno..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:00:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kdaj pa bodo naši otročki potrebovali prave čeveljčke? ko začne hodit....prej ni potrebno.. po moje pa takrat, ko se začne postavljat na noge. kdaj je to? pri 10 mesecih?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:03:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* po moje pa takrat, ko se začne postavljat na noge. kdaj je to? pri 10 mesecih? čist odvisno,naša se že nekaj malo,pa ko je v hojici,jo imam kar boso... ko otrok sam začne hodit,pa rabi oporo v gležnju,je pa tako,da bojo naši ravno na poletje v dobi samostojne hoje in bo najbolj primerno,če bojo čim več bosi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 21:08:04
|
|
|
|
Olivija*
|
a tako...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.