|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
22.4.2009 9:16:06   
manca
Dobro jutro vam želim direkt iz službe

Dopust-mi gremo 2.6. za dva tedna na vikend na Hrvaško, ki ga ima tašča od moževe sestre. Upam samo, da ne bo prevroče in da bomo zdržali vse dni dol. Ker lani je bil obup, res pa je da smo šli konec junija...Maja je bila namreč od vročine vsa pikasta, kljub temu, da ni bila na soncu.

A veste kaj me pa najbolj skrbi? Vrtec. Včeraj sem izvedela, da je prišlo za oba starostna obdobja več kot 160 prijavnic. Ker smo že lani odleteli in pristali na 4. mestu na čakalni listi, mislite, da nam bo letos uspelo se vpisat v vrtec? Koliko jih sprejmejo ne vem ker ni objavljeno, sicer je res da vrtec širijo, samo ne vem če bo do septembra odprto. Mah groza res, komaj čakam na 15.5. ko naj bi prišla pošta iz vrtca. Bi jo res rada dala v vrtec ker prav pogreša družbo otrok, pa meni bo potem tudi lažje doma z dojenčkom.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.4.2009 9:16:57   
manca
TABI VSE NAJBOLJŠE user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.4.2009 9:36:38   
tintin
Hojla moje novembrke,

berem vas, pišem pa bolj malo:)

Tabi - vse naj naj!

Manca - mislim, da dobiš nekaj več pik (imaš prednost), ker ste lani odleteli. Vsaj v Kr je tako. Je pa vrtec res ena super stvar za otročke!!!

Dopust - mi gremo 16.6. za dva tedna na Sardinijo, kampirat. KOmaj čakam.

govor
- vasja pričenja ful čebljat/govorit. Veliko besed ima malo po svoje. Ampak lepo pa obvlada muca, ati, duda, bakija (=vasja), mama, pa oponašanje vseh možnih živali (ptiček, žaba, krava, ovca, petelin, kokoška, muca, kuža)..brihten je 100 na uro, malo trmari (ampak se mama ne da in je dosledna pri obvladovanju trme..)...

Sicer pa sem bila zadnje dni ful zmatrana, danes je pa sonček posijal in sem bolje. Pa očitno mi pri jutrajnem navalu energije ful pomaga, ko spijem 2 dl vode, en smoothie (mm danes je bil jagoda malina okus), pa kavo čez in sem kot nova.

Gorenjke & co - a se kaj dobimo na kakšni kavi, pa nekje da so zraven igrala (npr gibigib), lahko tudi med prazniki kdaj popoldan ko je fajn toplo? Če se bomo kaj zmenile bom poslala sms še debeluški (sva bile ravno zadnjič po sms v kontaktih, ko sem nekaj rabila od nje)

Lepo bodite. Ziher sem kaj pozabila pokomentirat, ampak kaj čmo...prazna glava.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
22.4.2009 12:49:16   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Manca - mislim, da dobiš nekaj več pik (imaš prednost), ker ste lani odleteli. Vsaj v Kr je tako.

Na Škofljici tudi. Če ste bili lani 4. v čakalni vrsti, imaš dobre šanse. Mi smo bili 55. user posted image

Tabi, čestitke user posted image . Pa mimogrede, sem bila pozorna pri Tuševi reklami, tista tortica je kot narisana - je bila prava, ali si delala preliv na karton/les?

Morje - sva malo gledala cene in sva čisto paf, kako zelo se je Hrvaška podražila. Nama je kar dalo mislit, ko sva ugotovila, da bi se dalo kakšno AI Turčijo dobiti za skoraj enako ceno... Razmišljava, da bi konec avgusta izkoristila vikend od sorodstva v bližini Ližnjana. Ker bo dete še zelo majhno kam daleč ne bi rinila.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.4.2009 13:32:42   
ninocka
Tabi, vse najboljse!!!!
Jst mam spet Rubna doma, ker ima streptokok v grlu in je na antibiotikih. Povrh vsega sem pa se sama zbolela oz. se nalezla od njega. Vceraj sem bila cist podrta, komi zivela, glava me je bolela, tamal je mel pa same histericne napade. Karkoli sem nardila, nic mu ni pasalo in je potem po 15 min skup krical. Jst pa glavo ko balon....vsako sekundo vecjo...no, dons je boljs, glava ne boli vec, sam smrkam in kasljam pa na polno...

V petek sem mal v H&M zapravljala in sem Rubnu kupila eno prehodno jaknico. Je bil  ful lusten, ko sem mu pokazala, kaksno jaknico sem mu kupila in jo gleda (se glavico nagne tko postrani), pol pa pride zraven in stegne rokico, da mu jo oblecem, potem je pa ni hotu slect Sem ga komaj prepricala, da je v bajti dost toplo in ne rabi met jaknice user posted image

V ponedeljek sem mela pa jst pregled pri G. Moja maternica meri manj kot 4 mm. Moram se pazit, nic fizicnega dela, nic obesanja perila, dvigovanja otrok in nic sexa   Ce bom mela kaksne popadke, moram pa takoj v porodnisnico. Dobila sem se injekcijo, ker sem Rh negativna.

Dopust - verjetno gremo konec avgusta, zacetek septembra na morje, jst bom pa ziher v juliju in avgustu kaj na koroskem.

kahlica - ne uporabljamo, niti ne forsiram, ker se nic ne mudi...

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
in gresta prababica in njen lubček z nami   

sori, ampak to je blo pa za jutranji smeh Kolk je pa stara tale tvoja prababica??

Januarja je bila 80 ,  pa je taka dama ... ful se lepo obleče, pa našminka, pa naparfumira, pa vedno ma kakšne dobre uhane  ...  On je pa 81  .... sta drugače soseda, pa odkar sta oba vdova, sta par .... pa sta ful luštna ... ona skrbi za njega, mu kuha in pere, on njo vozi na izlete in v toplice, pa ful jo razvaja, ona pa njega.... Ampak spita pa vsak v svoji hiši  ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful lepo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Mi smo bli pa danes v Pliberku, kr tko mal na izletu, pa moj je sel nostalgijo obujat k so vcasih tam shoppingirali (mi smo bolj v Celovec al pa Italijo hodil). Je blo full lustno, kraj me malo na Slovenske konjice spominja... Seveda smo malo zapravljali, Tjas je dobil en tak ala sintesajzer ko prtiskas zivalice pa se oglasajo...

Midva sva bla tud prejsnjo soboto v Pliberku. Mi smo tud skoz tam nakupovali, pa se najblizje je. Sva bla pa gor celih 20 min user posted image Sva sla samo v Bipo, NKD, Kik in pa Spar, pol pa nazaj. To je pa tko ko ob meji zivis....user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.4.2009 16:01:46   
naraščaj
Hojla,

sej mi je kr mal nerodn, ker se tako dolgo nisem nič oglasila. Sam če odkrito povem, sem čist brez vsakršne energije. Zdele sem pa v službi dežurna do 17ih in ker ni nč strank, mal clo mal lufta (trkam), da se mal oglasim.
Naša Taja pa je taki živc, da jo komi folgam lovit. Še vedno mamo pestre noči, kinderpet smo odpisal in sedaj čakamo na novo poslo, ki smo jo dal delat. Upam, da bo potem kaj boljš. Še vedno smo na diti brez KM, tko, da ful pazim, kaj je. HB je pri mmi in je to ful lažje, ker pri nas v vrtcu, ne vem kak majo kaj z dietami.

Drugače pa je taka čveka, da dol padeš. Ful že govori, ko hoče, da ji daš roko, ti reče mami oka, žejna, mami ,ati, dedi babi, ajka (naš kuža), oponaša ful živali, ko vidi kolo se dere, kolo, kolo,  kamimika, je špangica, guga= gugalnica, gumika=gumica, pa še in še.
Je res tak mali živc, tobogan je v slabem tednu osvojila, sama gre po stopničkaha gor, pol pa se spusti sama dol, sonožno skače, se vrti, pleše, hodi vzvratno. Po stopnicah gre gor in dol sama, če jo držiš za eno  roko z drugo se hoče držat za ograjo.

V petek šibamo v Poreč mal na kratek dopust, komi čakam. Poletni dopust še nismo nč rezerviral, čakamo, če bomo dobl preko službe apartma na Cresu, če e pa bo potem akcija. Mam planiran dopust v 2 delih (mal julija, mal avgusta), enkrat bomo že neki najdl.
Vidmim, da vas je kr neki user posted image , iskrene čestitke vsem.

ninocka, upam, da se hitr pocajtate.

Hja, kaj naj rečem, pridne bote pa se ob prilki spet kej oglasim. V bistvu, doma sploh ne grem na compa, ker ga mam že od službe poln kufer, za povrh me boli hrbtenica za pop..... in grem doskrat kr s kuram vret spat, ker pol so pa itak budnice na pohodu in se dere mami duda (ji ven pade, pa je ne najde). Jo bo treba odvadit, sam za enkrat brez uspeha. Kak predlog???

ajd fajn bote in uživite v tem lepem sončnem vremenu.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.4.2009 20:14:53   
tabi
čer

evo meneuser posted image sem zmatrana ko p...
Me tamala čist okupirata in ne vem kaj ju tko muči sitnoba zdej 2 dniuser posted image pa sej bo kmal bolj.Še dobr da spimo cele nočiuser posted image

Manca po moje boš dobila brez problema vrtec sploh če ste bili 4.v vrsti.Držim pestiuser posted image

Mama 11 ja torta je kr prava iz smetane in oblečena v tičino,sam ne vpraš kolk časa sem se ****,da pa ne govorim kolk je ta tip kompliciral kako pa kaj,še notri je morala izgledati estetsko po vrhu pa je morala biti še dobrauser posted image in veš še bova sodelovalauser posted image Sam tisti beli kupčki med zvezdicami pa ni moje delo ampak je njihovouser posted image

Dopustuser posted image medva sploh ne veva kaj bi,ampak hrvaška zih ne ker je preveč zasoljena kar še nudijo.Jst mam en teden v juniju,ki bomo mal po Sloveniji španciral.1-2tedna pa mogoče konec avg.začetek sep.pa v Tunizijouser posted image

Ninočka pozdravite seuser posted image user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image ,sploh ne morem verjet od kar mam otročke,se  leta še hitreje obračajo.

nč šibam pod tuš,ker smrdim od peke,pol pa po dolgem pred tv,sam vprašanje kolk časa bom sploh budnauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.4.2009 21:28:39   
Tanayya29
Hojla,

da se še jaz malo javm,na hitro...;)

Tabi vse najboljšeeeeeeeuser posted image user posted image .
pa bravo za torto,ja si cela zvezda....

ninočka,pozdravte se...btw...kaj to streptokok v grlu...a to je pol angina al škrlatinka al kej druzga?al prov tk se reče?Zato sprašujem,ker našmu so takrat dvakrat jemal bris grla,zarad strept.,no sam so preverjal,če je angina oz.škrlatinka...No,sej verjetn je vse tam neki,ane?

Večerja,upam,da se nam uspe dogovorit.

manca
.pomoje imaš kar dosti šans za vrtec,držim pesti....

dajica,hehe,upam,da ni oči preveč žalosten...
Moj Taj,ko rečem ati jani,gre po svojega pingvinčka(ruzak),in pravi papa(je navajen,da gresta,ko pride...),pol pa raje ne rečem,vzadnjč sm mu rekla,da bo jutr pršu ata jani,pol je pa skoz tam pr ruzaku stal,pa težil,papa,....grrrrr...hihi....

tintin,smoothie je fajn stvar ,moj Taj rad pije,men je pa preveč nasitno to,jst če to popijem nč več ne morm jest...drugač je pa full kul...sam cena je nabita....
Sva jih pa mi2 full dobila ,ker je moja sestrična bla promotor za ta smoothie,in jih mava še zdj fulll...;)

Joj,ne vem,kaj sm hotla še napisatuser posted image .Grem likat....

Pr nas v vrtcu so uši,v moji skupini ne Tajevi...:((

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.4.2009 22:47:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Jo bo treba odvadit, sam za enkrat brez uspeha. Kak predlog???

midva sma mu jo vzela in ne dala več nazaj, hvala bogu brez problema. Pa tudi, če jo vidi pri komu niti trzne ne.user posted image

TABI, vse najboljše!!user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.4.2009 9:21:36   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Jo bo treba odvadit, sam za enkrat brez uspeha. Kak predlog???

midva sma mu jo vzela in ne dala več nazaj, hvala bogu brez problema. Pa tudi, če jo vidi pri komu niti trzne ne.user posted image

TABI, vse najboljše!!user posted image user posted image

Naša je čez dan načeloma nima, razen za spanje, ampak takrat pa začne, klicat in iskat Pa prav, duda, duda, dudika, dudica,ki si, ki si. ? user posted image
Ko je ne dam pol pa iz tega klicanja in iskanja rata jok in vstane in gre iz posle. Pol pa tok od spanja user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.4.2009 9:27:30   
mklks
hej bejbe:)

pri nas je spet dež...grrrrr
je blo pa včeraj lepo in smo skoristli na polno:)

včeraj smo imeli v vrtcu roditeljski sestanek in smo se zmenili, da gremo skupaj na končni izlet v zoo....starši in otroci z vzgojiteljicami....po moje bo prou fajn, samo ne vem kako bo z otroki na busu..a to se da otroški sedež namontirat???

manca....tudi pri nas je tko s točkami v vrtcu tko da, mislim, da mate res dobre možnosti:)

duda.....sem jo dala stran že pred 3 tedni, pa jo še kr vztrajno išče....pri nas jo je kuža vzel....in ko se spomni, priteče do mene, pa reče...." nani, hov, hov...ti ti ti...:)"
ja, takle mamo, pa bo že prebolela:)

ninočka....kmal se pozdravite...user posted image user posted image user posted image

dopust nimamo pa še nič rezerviran, ampak se pa pogovarjamo in se čedalje blj odločamo za bolgarijo....a ima mogoče že katera kake izkušnje, je že bla tam?? men je tam ful všeč, baje je zlo lepa plaža in okolje??

aja....se morm pohvalit, sicer je še 95%, ampak verjetno bom dobila službo v vrtcu, sicer zaenkrat prek študenta, ker me takoj za redno ne morejo vzet, ampak kasneje bom imela pa tudi to možnost...
sem ful vesela, upam samo, da se ne veselim prezgodej :)

ajdi, uživejte

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.4.2009 10:45:04   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

aja....se morm pohvalit, sicer je še 95%, ampak verjetno bom dobila službo v vrtcu, sicer zaenkrat prek študenta, ker me takoj za redno ne morejo vzet, ampak kasneje bom imela pa tudi to možnost...
sem ful vesela, upam samo, da se ne veselim prezgodej :)

Evo, držim pesti, da ti uspe user posted image user posted image user posted image

Veš, sem hotela danes priti v NM, pa sem si potem raje premislila, ker nisem vedela koliko časa bo treba čakat na popravilo. Namreč moj je šel v NM na servis z avtom, ki je bil lani septembra kupljen...namreč klima je nehala delat. Pa sva se potem zbunila in so naredili pregled klime brezplačno (drugače je okrog 35 eur), zamenjali so pa baje nek ventilček in je potem plačal 127 eur namesto 140 (je dobil še popust). Tako da Hb da niso bili previsoki stroški.

Zjutraj sem se že veselila, da je danes petek, nakar sem ugotovila, da je šele četrtekuser posted image . Komaj čakam na podaljšan vikend.
Odločili smo se, da bomo v soboto malo pogledali za jogi za večjo posteljo, saj bi radi Majo konec poletja prestavili v večjo posteljo. Bi mi pa postelja prišla prav zvečer, ko moram počakat v sobi da Maja zaspi in bi lahko tako tudi jaz malo oddremala. Sem včeraj namreč zaspala na mammut stolčku iz Ikee in to še predno je uspela ona zaspatuser posted image . Je bilo pa skrajno neudobno.
Poleg enk, dvojk in štiric so se odločile priti na dan še trojke...zaenkrat čakamo da ven pokuka desno zgoraj.

Gorenjke, torej se dobimo kaj za vikend?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.4.2009 10:45:16   
Tanayya29
SUper mkklsuser posted image ,za službo....jupi!!

duda,kahla in te zadeve,tko kot je napisala ninočka,se še nč ne mudi....user posted image .
Jst že v vrtcu opažam,da se starši odločjo,namest otrokuser posted image user posted image .
Če imajo dudo za crklanje,zakaj pa ne?Sj jo ne bojo mel cel lajf....
Tko,da jst s tem nč ne forsiram,bo že cajt,ko jo bo kuža vzel.....No,moje mnenje.

Ja,deež pada na polno tudi v Lj,grem naprej delat.

Lep dan.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.4.2009 13:24:52   
ninocka
Tanayya sem ti poslala ZS. Upam, da si ga dobila, ker so neki spremenili in mi je pol napisal, naj si pogledam odgovor na ZS in kr neki...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
duda,kahla in te zadeve,tko kot je napisala ninočka,se še nč ne mudi.... .
Jst že v vrtcu opažam,da se starši odločjo,namest otrok .
Če imajo dudo za crklanje,zakaj pa ne?Sj jo ne bojo mel cel lajf....
Tko,da jst s tem nč ne forsiram,bo že cajt,ko jo bo kuža vzel.....No,moje mnenje.

se podpisem pod Tanayyo. Jst sem Evanu sele ene 2 meseca nazaj skenslala flasko (je pil po njej zjutraj in zvecer kakav), pa se mi ni zdelo nic groznega. Prej pac ni bil pripravljen, takrat sva se pa skupaj odlocila, sla kupit novo  slacko in je slo brez problema. PA niti tezi ne vec za njo. Kahlico isto - ga nisme silila, ker ni mel interesa, pol smo bli pa v roku 1 meseca popolnoma suhi, lulali in kakali na kahlico, ponoci brez plenicke, pa tud polula se je mogoce samo ene parkrat. Ne razumem, zakaj bi mogli za vsako stavr ful prehitevat - a da lahko pol reces - moj pa hodi ze na kahlico??? Jst poslusam take, k hodjo na kahlico ze 1.5 let, pa majo za spanje se zmeraj plenicko, pa skoz jim uide, ker se niso dost zreli in ne znajo zadrzevat. No, men to ni nobena hoja na kahlico...

mkkls, super za sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede avtosedezev pa ne vem...to sem ze jst razmisljala, kako je s tem, ce gres na daljso pot z otrokom in busom?
Bolgarija - sta bla kolega in kolegica, pa sta rekla, da je blo kar OK, ni blo pa lih neki za dol past...jst se nisem bla...aja, pa baje je hrana  fuuul mastna...

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Zjutraj sem se že veselila, da je danes petek, nakar sem ugotovila, da je šele četrtek . Komaj čakam na podaljšan vikend.

bogica, kolk si mogla bit razocarana...user posted image sej je pa dons en tak u.sran dan, da bi blo boljs, ce bi bil petek...

Ruben se ze od zjutraj naprej samo dere (ne joka, ampak dere oz. krici). Nobena stvar mu ni prav - ga previjem, krici zarad tega, nesem plenicko v smeti, krici zarad tega, ga dam v dnevno, da ne stoji tam na hodniku in se po moznosti se ne zvrne po stengah, krici zarad tega...mislim, katastrofa...in to traja po 15-20 min, ga sploh ne mores umirit, ce ga hocem vzet v narocje, pobozat, pocrkljat, mi z ihto odriva roko, mece po tleh svojga oslicka od uzaljenosti...joj, dobr da mam konjske zivce, ker bi se mi ze odpulilo drugac...user posted image user posted image
Pol je pa 5 min tak soncek - skace po postelji in pride za moj hrbet in me objame in se stisne k meni in ful smeji, al pa lezi na hrbtu pa mu dajem lupcke in se dvignem, on se pa tud dvigne, stegne rokice, me objame okrog vratu in potegne nazaj, da naj ga se lupckam...user posted image

Vceraj sva se ene 15 min cohala - sem ga bozala po nogicah, nogavicke sem mu dala dol in ga potem po stegnih in dol do podplatkov tko nezno praskala/bozala. Najprej sem ga po eni nogici, potem je pa zavihal drugo hlacnico in hotel, da ga se po drugi. Ful je uzival, je samo lezal in se smejckal. Potem sem mu pokazala, da ga lahko se po rokicah in je na koncu dvigoval rokave/hlacnice tiste rokice/nogice, k je hotu, da ga coham user posted image user posted image
Popoldne smo bli pa zunja in je sedel na sosedovem gokardu in na vsak nacin probal vrtet pedala, ampak je se premajhen in jih  ni dosegel. Pol se pa Evan in sosedovi otroci lovijo po travi, Ruben pa sedi z mojim na skarpi in jih gleda in ploska. Cez neki casa pa zacne mojga cukat in si dvigovatr rokavcke in hlacnice, ces Cohaj me user posted image user posted image user posted image Joj, tolk je bil lusten user posted image user posted image user posted image

tabi, jst pa se nisme vidla tvoje torte v reklami user posted image preden si napisal, da je not tvoja torta, sme to reklamo po 10x na dan vidla, zdej je pa sploh se nisem zasledila user posted image user posted image user posted image me firbec matra, kaksno si spekla...jst sem prej lih zmazala 1 kos domace jagodne, je bla pri kosilu zraven. Mam pa doma se ene 8 kosov user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.4.2009 14:02:26   
mama11
Punce, mi imamo pa dva nova zobka - ven sta pogledali obe spodnji trojki, tako da imamo zdaj skupaj 14 zobk. Sem hotela pogledat še zgornje, pa mi ne pusti, ampak glede na to, kako so doslej rinili ven v kompletu spodaj in zgoraj, bomo najbrž v mesecu dni imeli vse trojke. user posted image user posted image user posted image

Mklks, bom držala pesti, da se ti želje glede službe uresničijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Jst poslusam take, k hodjo na kahlico ze 1.5 let, pa majo za spanje se zmeraj plenicko, pa skoz jim uide, ker se niso dost zreli in ne znajo zadrzevat. No, men to ni nobena hoja na kahlico...

No, Tamara je bila na kahlici prvič oktobra, odtakrat je na kahlici vsaj 1x na dan, zadnja dva meseca pa tudi po 3-4x. In moram reči, da mi je ful prav, da se s kakanjem v plenico ne ukvarjam več. Glede lulanja pa kot sem rekla, večjih pričakovanj nimam, ker mi je jasno, da to pride med 2-3 rojstnim dnevom. Potem pa kolikor se komu da. Jaz imam na voljo dovolj časa user posted image

Zdaj pa šibam, gremo s taščo in pupo na pedikuro user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.4.2009 21:54:05   
manca
Eno vprašanje: če si noseč, potem te delodajalec ne more odpustiti ali te pač lahko kot kao tehnološki višek(sprašujem za primer zaposlenosti za nedoločen čas)?
Se pozna recesija v firmi in naj bi trije odleteli ven...če tako razmišljam z mano tako ali tako nebi ne vem kaj pridobil če bi me dal ven, ker bo tako ali tako kmalu porodniška na vrsti, saj meseci hitro minevajo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.4.2009 22:42:27   
barika

Eno vprašanje: če si noseč, potem te delodajalec ne more odpustiti ali te pač lahko kot kao tehnološki višek(sprašujem za primer zaposlenosti za nedoločen čas)?
Se pozna recesija v firmi in naj bi trije odleteli ven...če tako razmišljam z mano tako ali tako nebi ne vem kaj pridobil če bi me dal ven, ker bo tako ali tako kmalu porodniška na vrsti, saj meseci hitro minevajo.

baje da ne, ampkak bi te lahko po porodniški user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.4.2009 8:01:49   
ninocka

Ne more te oz. te ne sme. Ti bi pol lahko rekla, da te je odpustil zaradi nosecnosti.
Po porodniski pa tud ne vem, ce te lahko tko na izi, ker potem ti iz socioekonomskih razlogov spadas v bolj rizicno skupino, kot nekdo, ki nima otrok.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.4.2009 8:39:56   
tintin
Manca, mislim, da ne. Kot nosečo itak ne, po porodniški pa samo če ukinejo tvoje delovno mesto.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.4.2009 8:40:10   
tintin
aja, ali pa če gre firma v stečaj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.4.2009 9:30:22   
mklks
dobro jutro vsem skupaj:)

danes pa jst prstavim za eno veeeliiiko kavico, ker sem čisto zlimana:) user posted image

glede službe, sem bla zlo razočarana nad samim sistemom....mi je gospa skoraj zagarantirala,da me bodo vzeli....potem pa od nikjer nobenega glasa...no, danes zjutraj pa kličem, da vprašam še enkrat, pa mi reče, da imajo mesto že zdavnej zapolnjenouser posted image user posted image

nisem tolk jezna kot pa razočarana :(
pa dobro, bo se že nekej najdlo tudizame :)...sem optimistična :)

drugače pa, ne vem kaj se dogaja z emo....včasih je tko rada hodila v vrtec, da ko sem jo prišla iskat sploh ni hotla iti domov z mano, zdej pa že tri dni zjutraj tko joka..spet je tako kot na začetku..ne vem kaj je zdej to???
lahko da je zaradi dude malo,ker je nima več, lahko pa tudi da se ji je kaj zamerilo, sem pa tudi vzgojiteljico vprašala, kaj bi lahko bilo, pa je rekla, da se ni nič takega nardilo???...ne vem no....

glede dopusta...smo pa že skoraj odločeni, da gremo v tunizijo na djerbo....ker če primerjaš cene hrvaške z mediteranom, ni kej dosti razlike v ceni....hrvaška se je zlo podražla!

nič...morm se it učit, mam junija še dva izpita za narest, pa morm kr zagrabt, če bi bla rada čez poletje frej:)
ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
24.4.2009 11:16:27   
sonchek
Hej,hej...
spet dež..in drug cel teden je neki slab napovedan...grrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image
..mi pa vsi lepo doma na dopustu..mah no ja..kakšen dan bomo v toplice šli,..pol mamo pa eno birmo od sestrične...tko da dolgčas glih ne bo...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Tabi vse najboljšeeeeeeeuser posted image user posted image .
pa bravo za torto,ja si cela zvezda....

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

Duda..mi jo mormo tudi počasi ukint (po nasvetu p.), sicer jo ima samo za spat, pa me je vseen groza,kako bo to zgledalo...se kr ne upam začet...ja enkrat bomo mogl.. ni druge...

Dopust...gremo od 21.6. za 10 dni na Cres v Bučanje...user posted image user posted image user posted image
komaj čakam....

grem mal kej narest, čeprav se mi ne da...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.4.2009 12:51:16   
mama11

Nosečnice ne smejo odpustiti (razen, če gre, kot je napisala Tintin, firma v stečaj); upam, da si delodajalca že obvestila o nosečnosti (tisto potrdilo ti napiše G).

Po porodniški si pa zaščitena vse dokler dojiš - tudi to potrdilo ti da G in baje ti dokler dojiš pripada tudi ena ura med delovnim časom za dojenje. Ampak tisto važno je, da te ta čas tudi ne smejo odpustiti. Ampak do tvoje vrnitve s porodniške bo, vsaj upam, tudi recesija že mimo.

Ste slišale na poročilih, da naj bi porodniško nadomestilo znižali za 10 %?

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Duda..mi jo mormo tudi počasi ukint (po nasvetu p.), sicer jo ima samo za spat, pa me je vseen groza,kako bo to zgledalo...se kr ne upam začet...ja enkrat bomo mogl.. ni druge...

A res, zakaj pa - je kaj narobe z zobki? Mene je tudi groza, ko bomo prišli do tega, ampak sem si v bistvu zamislila, da jo bomo odpravili okoli 2. rojstnega dne; zdajle bi bila prehuda, ker še ne vem, če jo bo novo detece potrebovalo.

Sicer pa, kakšen depresiven dan danes. Malo sva bili s pupo zunaj, zdajle spi, popoldne gremo pa na r.d. njenega bratrančka. HB, se bo vsaj malo zamotila; saj sicer sem pa že rekla, da bi jo peljala v knjižnico - imajo taka luštna igrala, pa gotovo bi na tak dan tam bilo kar nekaj otrok.

Danes smo dobili obvestilo, da naj bi se za našo pupo našlo mesto v vrtcu (dve enoti), ki ga na novo odpirajo v občini. In jaz, vsa vesela, pokličem ravnateljico, da preverim, kdaj bo, pa mi je rekla, da sploh še nič ni zagotovo, ker župan nepremičninarjem noče dati toliko denarja, kot ga za prostore v novem naselju zahtevajo (baje ful izsiljujejo, ker stanovanja ful ne gredo v promet, vedo pa, da je za vrtec v občini nuja). In mi je rekla, da v primeru, da v naslednjih 2 tednih ne dobi od njega zagotovila, da se bo vrtec 1.9. odprl, gremo vsi na komisijo za stari vrtec, ki bo imel 40 prostih mest, 200 je pa prijavljenih... ja seveda, ko je zdaj še cel letnik 2008 zraven user posted image . Skratka vem toliko kot prej.

Tabi, v Tuniziji je bil lani en kolega in mu je bilo ful super. Sicer je bil brez otrok, je pa pripovedoval o enem paru, ki je šel v istem terminu tja na dopust z dobro leto dni starimi dvojčki in so se baje ful lepo imeli.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.4.2009 13:15:31   
ninocka
Jst mam pa danes doma enega soncka, ki se samo smeji in skriva in crklja...ker vceraj pa...zenske, katastrofa - od zjutraj, ko je vstal do 4ih popoldne, ko sta prisla domov Evan in moj, se je samo drl in krical in metal po tleh. Cist nic mu ni pasalo, se je popoldne zbudil, ga dvignem iz posteljice in ze zacne tulit in pol 1 uro brez prekinitve oz. z 1minutnim premorom, dokler ni druga polvica druzine prisla 
Sem klicala mami, da se ji zjokam in ga slisi zadaj, pa mi rece Kaj se pa tolk smeje???? sem rekla, da se ne smeje, ampak krici in se dere in da ne vem, kja naj nardim. Cel pogovor je tulil zraven, jst sem se se zjokala na koncu...
Popoldne pa cist drug otrok, se igrat, skakat po men (prej pa sam bezal od mene, pa me odrival), ko sta mojadva prisla na obisk, se crkljat na polno, noret z Evanom in men ene miljon lupckov dat in me objemat...uh...
Res je bil vceraj ful naporen, tolk, da sem mojga vsa objoknaa klicala, ce lahko pride prej iz sluzbe, ker ne morem vec....
Mi je pa dons ena kolegica rekla, da je bil njen vceraj tud sitnobica, tko da lahko je blo kaj v zraku...Me je ze mel, da bi v ZD poklicala in jim ga dala na telefon in vprsala, kaj naj naredim in ce mu dam kak aupurin al kaj podobnega
No, sej zdej mi je ze mal smesno, samo vceraj me je pa cist pishicno sesulo...

Sta pa danes rodili dve moji kolegici - ena puncko, ena pa fantka Mogoce bosta se v sobi skupaj

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ste slišale na poročilih, da naj bi porodniško nadomestilo znižali za 10 %?

WTF??? Pa sej prodoniska ni kar nekaj dolocena, ampak je povprecje tvojih 12 plac...to je skor tko, kot da bi ti en drzavni uradnik kar placo znizal, ker se mu je zazdelo...???
Naj raje poslancem znizajo se za 10% place, pa bodo meli vse nase porodniske pokrite...grrr sem jezna...vedno je treba vzet malim ljudem....

Danes smo dobili obvestilo, da naj bi se za našo pupo našlo mesto v vrtcu (dve enoti), ki ga na novo odpirajo v občini. In jaz, vsa vesela, pokličem ravnateljico, da preverim, kdaj bo, pa mi je rekla, da sploh še nič ni zagotovo, ker župan nepremičninarjem noče dati toliko denarja, kot ga za prostore v novem naselju zahtevajo (baje ful izsiljujejo, ker stanovanja ful ne gredo v promet, vedo pa, da je za vrtec v občini nuja). In mi je rekla, da v primeru, da v naslednjih 2 tednih ne dobi od njega zagotovila, da se bo vrtec 1.9. odprl, gremo vsi na komisijo za stari vrtec, ki bo imel 40 prostih mest, 200 je pa prijavljenih... ja seveda, ko je zdaj še cel letnik 2008 zraven . Skratka vem toliko kot prej.

letnik 07 ma pri vpisu prednost, vsaj tko je pri nasih vrtcih...upam, da dobite vrtec, bomo drzali pesti user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.4.2009 15:02:10   
GB
LEp pozdrav !

JOj mi je kar nerodno, ker se toliko casa nisem nic oglasila. Sem mela 3 tedne tasco in tasta na obisku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in sedaj sem zacela z enim tecajom . Ratala sem ful lena in se mi nic neda .
Tianna je prava trmica in nagajivka. Vse mora biti po njeno in ce ni jooooj groza , kricanja po celi bajti ,da me je vcasih prav strah da nebojo sosedje kaksno socialno poklical user posted image user posted image user posted image .
Zacela je malo govoriti, ampak se zdalec ne tako , kot ene pisete kaj vse vasi malcki ze znajo .user posted image user posted image user posted image user posted image   Kahlica pri nas sluzi za skrivanje zogic in nobenega interesa se ne pokaze za uporabo.
Moram vas vprasat glede poletja in oblacenja . Me zanima, kako boste oblekli , recimo ko boste dali gor majcko z kratkimi rokavi. Ali boste spodaj tuki oblekli spodnjo majco ali ne . Pri nas vcasih tudi ce je ful vroce zna zapihat tak cuden veter in ce je otrok presvican s hitro kaj nardi . Sem mislila , da bi spodaj dali eno spodnjo majco in potem majco z kratkimi rokavi. Kaj vi pravite ? A je to pametno ali ne ?

Tianna je pokonci moram it ......

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......