ninocka
|
Tanayya sem ti poslala ZS. Upam, da si ga dobila, ker so neki spremenili in mi je pol napisal, naj si pogledam odgovor na ZS in kr neki... IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 duda,kahla in te zadeve,tko kot je napisala ninočka,se še nč ne mudi.... . Jst že v vrtcu opažam,da se starši odločjo,namest otrok . Če imajo dudo za crklanje,zakaj pa ne?Sj jo ne bojo mel cel lajf.... Tko,da jst s tem nč ne forsiram,bo že cajt,ko jo bo kuža vzel.....No,moje mnenje. se podpisem pod Tanayyo. Jst sem Evanu sele ene 2 meseca nazaj skenslala flasko (je pil po njej zjutraj in zvecer kakav), pa se mi ni zdelo nic groznega. Prej pac ni bil pripravljen, takrat sva se pa skupaj odlocila, sla kupit novo slacko in je slo brez problema. PA niti tezi ne vec za njo. Kahlico isto - ga nisme silila, ker ni mel interesa, pol smo bli pa v roku 1 meseca popolnoma suhi, lulali in kakali na kahlico, ponoci brez plenicke, pa tud polula se je mogoce samo ene parkrat. Ne razumem, zakaj bi mogli za vsako stavr ful prehitevat - a da lahko pol reces - moj pa hodi ze na kahlico??? Jst poslusam take, k hodjo na kahlico ze 1.5 let, pa majo za spanje se zmeraj plenicko, pa skoz jim uide, ker se niso dost zreli in ne znajo zadrzevat. No, men to ni nobena hoja na kahlico... mkkls, super za sluzbo Glede avtosedezev pa ne vem...to sem ze jst razmisljala, kako je s tem, ce gres na daljso pot z otrokom in busom? Bolgarija - sta bla kolega in kolegica, pa sta rekla, da je blo kar OK, ni blo pa lih neki za dol past...jst se nisem bla...aja, pa baje je hrana fuuul mastna... IZVIRNO SPOROČILO: manca Zjutraj sem se že veselila, da je danes petek, nakar sem ugotovila, da je šele četrtek . Komaj čakam na podaljšan vikend. bogica, kolk si mogla bit razocarana... sej je pa dons en tak u.sran dan, da bi blo boljs, ce bi bil petek... Ruben se ze od zjutraj naprej samo dere (ne joka, ampak dere oz. krici). Nobena stvar mu ni prav - ga previjem, krici zarad tega, nesem plenicko v smeti, krici zarad tega, ga dam v dnevno, da ne stoji tam na hodniku in se po moznosti se ne zvrne po stengah, krici zarad tega...mislim, katastrofa...in to traja po 15-20 min, ga sploh ne mores umirit, ce ga hocem vzet v narocje, pobozat, pocrkljat, mi z ihto odriva roko, mece po tleh svojga oslicka od uzaljenosti...joj, dobr da mam konjske zivce, ker bi se mi ze odpulilo drugac... Pol je pa 5 min tak soncek - skace po postelji in pride za moj hrbet in me objame in se stisne k meni in ful smeji, al pa lezi na hrbtu pa mu dajem lupcke in se dvignem, on se pa tud dvigne, stegne rokice, me objame okrog vratu in potegne nazaj, da naj ga se lupckam... Vceraj sva se ene 15 min cohala - sem ga bozala po nogicah, nogavicke sem mu dala dol in ga potem po stegnih in dol do podplatkov tko nezno praskala/bozala. Najprej sem ga po eni nogici, potem je pa zavihal drugo hlacnico in hotel, da ga se po drugi. Ful je uzival, je samo lezal in se smejckal. Potem sem mu pokazala, da ga lahko se po rokicah in je na koncu dvigoval rokave/hlacnice tiste rokice/nogice, k je hotu, da ga coham Popoldne smo bli pa zunja in je sedel na sosedovem gokardu in na vsak nacin probal vrtet pedala, ampak je se premajhen in jih ni dosegel. Pol se pa Evan in sosedovi otroci lovijo po travi, Ruben pa sedi z mojim na skarpi in jih gleda in ploska. Cez neki casa pa zacne mojga cukat in si dvigovatr rokavcke in hlacnice, ces Cohaj me Joj, tolk je bil lusten tabi, jst pa se nisme vidla tvoje torte v reklami preden si napisal, da je not tvoja torta, sme to reklamo po 10x na dan vidla, zdej je pa sploh se nisem zasledila me firbec matra, kaksno si spekla...jst sem prej lih zmazala 1 kos domace jagodne, je bla pri kosilu zraven. Mam pa doma se ene 8 kosov