Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 13:38:33
|
|
|
|
lex
|
kako je vreme v lj okoli zoo namreč moja dva gretsa s teto in stricem v zoo pa ne vem al jim čem dat adidaske al škornje
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 13:41:27
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex kako je vreme v lj okoli zoo namreč moja dva gretsa s teto in stricem v zoo pa ne vem al jim čem dat adidaske al škornje Škornje, ker dežuje vsake 10 min in vsaj pri nas full piha.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 14:05:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki punce kako najdem skupino julijk na fb? jaz kar v iskalnik vtipkam julijke in jih tako najdem ... Zimska, čestitam za vrtec 3jeMi, žal mi je, da pri vas ni šlo skoz a kake druge opcije pa nimaš? Naš čmrlek je sitnaril, sem ga dala kar v posteljo ... upam, da bo kmalu zaspal in da se sosed ne bo spet spomnil, da rabi kako luknjo v zid zvrtat
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 14:07:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Mam eno " pitanjce" : Ali lahko zahtevaš vpogled v listo sprejetih otrok v vrtcu?? Jaz mislim, da lahko , nisem pa glih 100%. Mislim, da mi je enkrat ena kolegica rekla, da je zahtevala vpogled in ne vidim razloga, da bi to zavrnil. Jaz mam pa tud eno vprašanje: a je katera dajala Operil kapljice? Študiram, da bi jih kupila, da bi ji dala ponoči te kapljice, ker sploh ne more dihat in se zato na deset minut zbuja. Sem ji štimala paro, pa naštimala robček s kremo materine dušice, pa s fiziološko pucala noska... ni da ni. Ampak to je pomagal za par minut in potem spet zabasan nosek.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 14:14:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 14:22:12
|
|
|
|
lex
|
tims lahko daš operil pa na dvignjeno vzglavje ne pozabi - nam samo to koristi
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 15:06:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Noro, ej - Anja spi že tretjo rundo danes (dop. 2 uri, opoldne 45 min, zdaj pa kdo-ve-koliko) - naš zaspanec mali. , vse spakirano in pripravljeno za ju3, zdaj pa naj mine še 14 ur, pa vijaaaa morje Upam, da sredi noči še ne bo gneče čez Unec - zdajle je 6-km kolona?!?! Btw: trip trapa sem pozabla kenslat s seznama - ostaja home alone, pa naj se zabava po svoje zimska, za vrtec, 3jemi, ojoj, ojoj - bad news ... kar napiši pritožbo, nimaš kaj izgubit. Plus 21. mesto ni tako slabo - nekateri so dali sigurno v več vrtcev vlogo & zna biti, da bodo dali otročka kam drugam, pa se bo spraznilo. zimska, kako pa sta vidva prišla do Unij - katera varianta? Midva sva bila par let nazaj z dvema prijateljema, k so imeli gliser privezan v Puli & smo jo mahnili do otočka --- resnično pravi raj na zemlji. prašičja gripa - grozovito, jaz upam, da se ustavi! In Nostradamusova napoved - marička, tole izgleda, kot da je zadel žebljico na glavico ... Jooooj, kako super sonce je tule ... jaz bi šla ven s tamaučico, ona pa drnjoha .... hmmm ... netki, scenica imata 2 prijateljici s familijo & sta obe zelo zadovoljni. Tak šik, prostoren in dinamičen avto Res uživajte! A so naši mali padalčki OK???
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 30.4.2009 15:07:42 >
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 15:13:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
Imejte se max lepo, izkoristite bližajoče se lepe dneve v krogu familije & se beremo v ponedeljek ... pa zmerne čvekice bodite ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 15:45:15
|
|
|
|
tims
|
Lex, Flower, hvala za odgovore, bom kar oddirkala v lekarno. Aja, a pa ste jih tud čez dan dajale? Ja, dvignjeno vzglavje.... Se mi zdi, kot da bi jo motilo, ampak bom kar vztrajala pri njem, ker brez se mi zdi, da je še hujš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 16:03:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 16:12:25
|
|
|
|
3jeMi
|
... ajme Lovro... smo rekli, da gremo v šoping, mali pa še kar spi... joj joj... p.s. pritožba je že lepo spisana, samo še malo peglanja potrebuje... itak, danes zaključim s tem in nadaljujem v ponedeljek...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 16:39:02
|
|
|
|
Majuska
|
Metuljčica, hvala za skrb - Aleksander je danes v redu, nič se ni čudno obnašal ali karkoli podobnega, buška pa je s pomočjo aloa vere že izginila. Danes je že prav lepo razigran. Čakam s kuhanjem, dokler dragi ne bo doma ... sonček pa tak, da bova šla najbrž z malim kasneje na en sprehod. Prav pasalo bo po teh turobnih dneh
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 18:33:18
|
|
|
|
pigama
|
Hojla, samo da vas pozdravim. Gužva - kot vedno Lepe praznike vam želim, pa velikoooooo sonca!!!!!!!!!!! čao
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 19:54:09
|
|
|
|
Majuska
|
Nič ni bilo s sprehodom, se je prej ulilo ... ne morem verjet, kakšno zatišje je tu. A vse pakirate za počitnice al kako
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 20:06:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 20:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 20:12:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 20:21:16
|
|
|
|
glugluglu
|
Mi smo se šli potepati z vlakom, bilo je kot eno krajše popotovanje , otroci so uživali. Šli smo v LJ., potem pa v BTC, kjer smo se še tam malo potepali po City parku, počakali očija, potem še v MC Šiška, kjer si je oči kupil očala, nazaj domov smo šli pa kar z avtom . Slikice so pa v albumu. netki, fajn avto , vsem, ki se odpravljate na morje, vam želim, da imate čimlepše vreme! umpalumpa, napoved za l.2009 je res srhljiva, kako Luka in njegov prehlad? četsitam za pozitivne odgovore v vrtcih in sočustvujem z negativnimi odgovori
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 20:27:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 20:36:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 21:18:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla.... Pester dan, uf. Sem pri nadomestni zdravnici čakala uro in pol, vmes je vzela samo eno pacientko, ena se je vrinila, tako da sem vzela kartico in odšla. Kar je pa preveč, je pa preveč!!! : saj so ti že vse povedale in uživajte maksimalno!! Netki: varno vožnjo vam želim in za avto. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ojla se kasneje javim, samo tole: "....Leta 100 krat 20 in narobe 6, gore gospodarjev zlata in črne vode bodo zrasle do bogov, ob vznožju v bedi in obupu umirala bo tlaka. Iz gnoja svinjskega prišla bo smrt, izbirala ne bo ne po stanu in ne gradu. Beda in nemoč povzročena, odprla boda vrata rumenemu divjaku...." Nastradamus, knjiga 7, verz 388 Tole sem pa tudi jaz dobila po e-mailu... Brrr... Zimska in Tims: super, trikrat hura... 3jeMi: , držim pesti za pritožbo!! Populis: poglej, tudi Zimska ima 63 točk. Tukaj nekaj ne štima, . vpogled v listo: po mojem ne, saj veste, tajnost osebnih podatkov ipd... Sicer pa vse tole računalnik dela, tako da se lahko tudi zmoti. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Neboglasnica..a ne? Pa res, bemtiš ženska, ja kje pa si?? Zanemarla si nas.. Bejž no, saj sem se dopoldne oglasila, potem so me pa povozili... Vseeno hvala, paše, če si pogrešan.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 21:24:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ja nč, čvekice... Grem še malo puzzlov sestaviti, potem pa hop na možička, nato pa A za malega in potem molim k neprekinjenemu spancu vsaj do 03 ure... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 21:55:12
|
|
|
|
glugluglu
|
populis, ti bi morala imeti 63 točk za tvoj najbližji vrtec, se pravi na Brodu, Šentvid,...tam bi ti morali dati še 6 točk pod točko št. 3, zato imajo ostale -zimska, 3jemi,... 63 točk. Najbrž bi se mogla pritožiti. rebeca, moj mož se drugače bolj pali na črnolaske kot na blondinke, mogoče si pa to začutila, da si mislila, da sem jaz temna umpalumpa, kaj je bilo?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 22:15:16
|
|
|
|
frutka_
|
Punce pozdravljene! Počasi bomo začeli pakirat tudi mi. Moj avto je prišel iz rednega servisa. Alles in ordnung. Na morje gremo tako z Beetlom! Moramo testirat kako se obnese na dolge ture. V prtljažnik gresta točno dva kufra (največji+srednji), skiro in še dve žemlji. Voziček bo za sedeži, poleg pa ribiške palice. Logistični načrt narejen. Metuljcek seznam si bom kar skopirala. Rebeca točo ste imeli?! OMG! Netki avto je krasen! Visok, francozi so mehki in udobni. Umpa lumpa za vrtce ni nobene napovedi od g. Nostradamusa? Nič, grem še knjigo "S udicom po Jadranu iskat".
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 30.4.2009 22:16:00
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu populis, ti bi morala imeti 63 točk za tvoj najbližji vrtec, se pravi na Brodu, Šentvid,...tam bi ti morali dati še 6 točk pod točko št. 3, zato imajo ostale -zimska, 3jemi,... 63 točk. Najbrž bi se mogla pritožiti. Glugluglu; pri nas v Šentvidu je bilo potrebnih najmanj 73 pik, no ja vsaj tako piše na odločbi. Vsekakor pa populis se pritoži in naloži.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?