|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
26.4.2009 18:02:48   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober večer..
evo mene ..tak kot sem rekla da v kratkem spet pišem...:)))

Lepo

sem pridna ane..:)

mižek čestitke tudi iz moje strani in vso srečo pri organizaciji...
pa verjamem da bo vse ob pravem času narejeno

midva pa še nisva zaročena..user posted image ..ampak govorila sva o poroki in sva rekla ko se preseliva in ko bo najin pikec kakšno leto star...tko da ..bomo videli ko se bo približal ta čas če me bo zaprosil..:))))

danes je moj mali pikec težko zaspal...mogoče zaradi tega ker smo imeli obiske čez cel dan pa je imel vsega skupaj dovolj in se ni mogu zdej zvečer umirit..komaj pred pol urami mi je zaspal...
Ja, saj. Bogi, je bil verjetno preveč utrujen in nemiren, da bi zaspal. user posted image Ste vsaj ponoči dobro spali?

Mi smo imeli katastrofalno noč. Zjutraj ob 4.00 sma se vdala in jo k sebi v posteljo vzela. Pol je bilo pa bolje.

pridna..
jaz pa mojega kadar se mi prvič zbudi ga vzamem k sebi..podojim in tako tudi zaspi pri naju..

smejčica..ja sej pri zobkih se ful časa prej pripravlja preden izbije ven zobek..

Ja, res je. Dolgo traja. user posted image

a ste imele ful težave z zobki? a ste kaj uporabljale kar vam je pomagalo?

Mi nekih večjih problemov nismo imeli. Je že prišla težka noč, podnevi pa ni bilo panike. Zdaj pa ....večja je, bolj jo zgleda boli, ko ji rastejo. In večji zobki so ....morda je tudi tukaj razlika. user posted image Mažemo s calgel gelom, pa pomaga tak tak. Ko je bla mala, se mi zdi, da ji je pomagalo, zdaj pa....razmišljam, da ji bom danes dala calpol sirup zvečer, da se vsaj malo naspi. Ji zdaj 4 rastejo. user posted image Komaj čakam, da zrastejo že enkrat. Drugače pa dajejo nekateri, če je hudo tudi svečke ali pa kak drug gel.

aha...
no jaz tudi upam da ne bomo imeli kaj preveč problemov..ker pri krčih smo imeli kar dosti...
upam da bo vsaj tuki boljši..da ne bo tolko bogi

aja..jaz sem imela makroekonomijo na faxu...zakaj?
Seminarko moram narediti, pa mi ni.user posted image

o čem pa imaš za naredit seminarsko?

smejčica in mižek zelo lepe sončke imata..

hvala

moram prenest kakšne slikice na rač...da vam pošljem tudi mojega sončka..

to bi bilo pa res lepo. user posted image

se bom potrudla čimprej...

lep večer vam želim še naprej...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.4.2009 20:26:11   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Jej, mižek..........kake prjatlce te maš ti, da ti odpovejo? user posted image Boš mogla pa sestro prosit. user posted image

Mah saj sem jaz tudi malo razočarana, ne še me sedaj ti hecatuser posted image . Ampa s svojim možekom odhajata za 6 mesecev v USA ker so njemu ponudili tam službo, tako da nič ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, ojej. Nič kaj prijetna situacija.

Ja saj sem že nekaj tudi omenla, tako po ovinkih, ampak ni bilo neko navdušenje. Sedaj pa boš rekla KAKO SESTRO TE IMAŠuser posted image user posted image . Ne vem no mogoče sem se stvari napačno lotila, ji bom rekla enkrat tako v miru  pa to,... Se mi zdi da vsi pri tem gledajo finančno platuser posted image

Ne, nič ne bom rekla. user posted image Je pa res žal tako, da resnično vsi gledajo na finančno plat. Najbolje je, da si kar z ulice eno pričo dobiš.....brez ostalih obveznosti. user posted image Midva bi ful rada tak naredla....user posted image

Ma ja, saj jaz sem tako hotela bolj od mojega sestro, ampak, da nebi bilo zamere, češ ,... sem rekla bom rekla njej, sedaj na koncu pa te vidim da se vsi otepajo, mah nebom se sekirala,...

Držim pesti, da se vam izteče po pričakovanjih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na nas, kljub skrbi in
pomankanju časa. user posted image

To pa res ne, bom kar dnevno poročala o novicah:

Ok, te pa le.....čakam, kaj je novega danes. user posted image  

Mmmmmm, danes, aha zmenla sva se in najavila obisk pri bodoči priči od mojega, pa v gostilno kjer bi naj bila svadba sva šla na ogled in pogovor, aja še pred tem pa sva bila na rojstnem dnevu, sedaj pa sem čisto HIN

No ne vem če sem že povedala, aktualen datum je 3. OKTOBERuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super. Pol pa se s tabo vred veselim 3. oktobra. user posted image user posted image user posted image

Ja, ksenci.........a si se le malo oglasila. user posted image

Nič, zdaj pa grem-a pod tuš.user posted image

No jaz pa se včeraj nisem nič več oglasila, ker sva z mojim šla na čago, za otroka, je nejgov šef dobil še tretjega sinauser posted image

Uh, kak lepo. 3 otrok. In kak je bilo na čagi?

Ni bilo slabo, je bila fajn muzika, pa Gal je bil doma pridn, pa to,.... Je pasalo malo odklopauser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.4.2009 13:13:21   
smejčica

Ojli,

kako ste kaj? Kaj lepega počnete, danes ko je praznik?
Mi malo lenarimo, ker se nam nič ne da delat. user posted image Pa kako je fajn. user posted image

Spletko

Naša je, ko je bila mala, tudi prišla k nama ponoči. Ampak to takrat, ko se je še dojila, kasneje več ne. Zdaj pa redko pride, če je pa hudo, jo pa raje dama zraven naju. Zdaj spet slabo spimo...se tud po 5 krat na noč zbudi. Komaj čakam, da zrastejo tile zobki. user posted image
Je naša tudi imela kar precej problemov z krči. Boga revica. Pa je hb minilo. user posted image

Seminarsko je vseeno, kako temo si zberem, samo da bo naslov iz teh 3 knjig,ki jih moramo predelat. user posted image

mižek
Ja, nerodna situacija, ja. Nobenemu se nočeš zameriti, kasneje pa ugotoviš, da je tvoj strah odveč, saj niso ravno veseli, da bi bli priče. user posted image Ma ja, brezveze se je sekirat. Nekdo bo že pristal na to.
In kaka je zate fajn muzika? user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.4.2009 21:39:34   
mižek

Ojli,

kako ste kaj? Kaj lepega počnete, danes ko je praznik?
Mi malo lenarimo, ker se nam nič ne da delat. user posted image Pa kako je fajn. user posted image

Spletko

Naša je, ko je bila mala, tudi prišla k nama ponoči. Ampak to takrat, ko se je še dojila, kasneje več ne. Zdaj pa redko pride, če je pa hudo, jo pa raje dama zraven naju. Zdaj spet slabo spimo...se tud po 5 krat na noč zbudi. Komaj čakam, da zrastejo tile zobki. user posted image
Je naša tudi imela kar precej problemov z krči. Boga revica. Pa je hb minilo. user posted image

Seminarsko je vseeno, kako temo si zberem, samo da bo naslov iz teh 3 knjig,ki jih moramo predelat. user posted image

mižek
Ja, nerodna situacija, ja. Nobenemu se nočeš zameriti, kasneje pa ugotoviš, da je tvoj strah odveč, saj niso ravno veseli, da bi bli priče. user posted image Ma ja, brezveze se je sekirat. Nekdo bo že pristal na to.
In kaka je zate fajn muzika? user posted image

Dober večer,

tako, pa smo rešili stvari, imava oba priče user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer ne vem kaj si sedaj mislijo, ampak upam da so počaščeni da imajo, pač to čast. Jaz bi bila, ker meni kljub temu da bi se dnara mogla znebit, bi se ga pač, ampak nebi pa to nikomur pokazala,....Bi pač to požrla, sem že marsikaj, pa bi še touser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.4.2009 9:26:57   
spetko
dobro jutro..
kako ste kej ko je tako vreme...
meni se ne da nič...še sploh ne vem kaj bom kuhalauser posted image ...

smejčica..katere knjige imaš za predelat?..ker če imam jaz kaj ti lahko kaj pomagam al pa pošljem kakšno seminarsko ki smo mi imeli?

mižek me veseli da ste najdli priče..in da se vse izteka kot je treba..
ne se sekirat za nobenega...
a kr v usa greste živet?..ma to za neki cajta al...?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.4.2009 9:55:48   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dobro jutro..
kako ste kej ko je tako vreme...
meni se ne da nič...še sploh ne vem kaj bom kuhalauser posted image ...

smejčica..katere knjige imaš za predelat?..ker če imam jaz kaj ti lahko kaj pomagam al pa pošljem kakšno seminarsko ki smo mi imeli?

mižek me veseli da ste najdli priče..in da se vse izteka kot je treba..
ne se sekirat za nobenega...
a kr v usa greste živet?..ma to za neki cajta al...?

Ne mi ne, moja prijateljica, ki sem jo prosila, če bi mi bila priča.
Ja, ko bi človek lahko kar tako vse izklopil čustva, v tem trenutku me teži marsikaj

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.4.2009 20:18:26   
smejčica

Oj,

danes sem imala pregled in zaenkrat kaže dobro. Izvdi so vredu. user posted image user posted image user posted image

spletko
ti, ene 3....bi mogla pogledat za naslove. user posted image Daj povej, kak maš naslov seminarke. Bi blo super, če bi mi jo poslalauser posted image .....ker meni se res ne da. Zdaj sem tak zgubila voljo. user posted image

mižek
saj bo. Poroka naj bo lepa, in tudi priprave naj bodo čim boljše....ne pa da se sekiraš za to. user posted image

še jutri kaj več napišem,
sem tak utrujena....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.4.2009 20:19:25   
donna22

Oj,

danes sem imala pregled in zaenkrat kaže dobro. Izvdi so vredu. user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.4.2009 21:04:48   
mižek

Oj,

spletko

ti, ene 3....bi mogla pogledat za naslove. user posted image Daj povej, kak maš naslov seminarke. Bi blo super, če bi mi jo poslalauser posted image .....ker meni se res ne da. Zdaj sem tak zgubila voljo. user posted image

mižek
saj bo. Poroka naj bo lepa, in tudi priprave naj bodo čim boljše....ne pa da se sekiraš za to. user posted image

sem tak utrujena....

Super, nas vse VESELIIIIuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.4.2009 21:13:22   
mižek
Sem nekaj pozabila, danes sem rezervirala oblekoooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.4.2009 16:13:34   
smejčica

Oj,

spletko

mižek

sem tak utrujena....

Super, nas vse VESELIIIIuser posted image user posted image user posted image .

Ja, zaenkrat je ok. Kako bo pa dalje bomo pa vidli. Zdaj bom imela bolj pogosto preglede, ...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.4.2009 16:13:55   
smejčica

Sem nekaj pozabila, danes sem rezervirala oblekoooooouser posted image user posted image user posted image

in, kaka je? user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.4.2009 17:24:12   
mižek
fuuul je lepa, no vsaj meni, sem ti sliko poslala na zsuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.4.2009 17:41:35   
mižek
smejčica sem ti probala poslat zs pa ne gre, bom probala kasneje še enkratuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.4.2009 20:09:10   
smejčica

smejčica sem ti probala poslat zs pa ne gre, bom probala kasneje še enkratuser posted image

Res ne vem, zakaj ni šlo. Pol pa le probaj še enkrat, da jo vidim. user posted image

Moja bejba že aja, midva sva se najedla.....zdaj pa počasi pod tuš. user posted image
In kaj ustvarjate z vašimi user posted image zdaj ko je takšno bogo vreme?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.4.2009 21:07:32   
mižek
Hej,

nažalost ne greuser posted image , probaj ti meni poslat zs, pa bom jaz na njega odgovorilauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.4.2009 8:34:24   
smejčica

Hej,

nažalost ne greuser posted image , probaj ti meni poslat zs, pa bom jaz na njega odgovorilauser posted image

Aha, sem vidla, da imajo neke probleme in zato ne gre.

Kako ste pa kaj drugače?
Moja je včaraj zgodaj šla spančkat in se je danes prej zbudla. Ob pol osmih sma bli že pokonci. user posted image
Zunaj dežuje....nič kaj zanimivo, tako da se bova danes bolj notri držale.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.4.2009 8:38:05   
smejčica

No, zdaj pa je šlo poslat, tako da...
kmalo pričakujem tvojo lepo oblekco na vpogled....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.4.2009 11:28:37   
mižek
Tako , sedaj pa je končno šlouser posted image . Ampak samo tako da sem ti odgovorila na tvojo zs, ne vem kaj je to da ne gre.

In kaj počnete, jaz sem danes dala user posted image , k babici in dedeku v varstvo, jaz pa se učim, no sedaj imam malo pavzeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.4.2009 11:38:21   
smejčica

Tako , sedaj pa je končno šlouser posted image . Ampak samo tako da sem ti odgovorila na tvojo zs, ne vem kaj je to da ne gre.

In kaj počnete, jaz sem danes dala user posted image , k babici in dedeku v varstvo, jaz pa se učim, no sedaj imam malo pavzeuser posted image

Hvala lepa, samo ne vem zakaj povezave ne morem odpret. user posted image Mogoče bo kasneje šlo. user posted image

No moja sedaj spančka, tako da imam malo miru user posted image . Zdaj bom pa malo po netu brskala to in ono, za šolo mi ni za delat. user posted image Lepo, da se učiš...men je vlja fl padla in še vedno pada. user posted image user posted image

No, kaj pa boste jutri? Boste doma, se kam odpravljate?
Mi gremo menda k mojim domov. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.4.2009 12:38:15   
mižek

Hvala lepa, samo ne vem zakaj povezave ne morem odpret. user posted image Mogoče bo kasneje šlo. user posted image

Ja, upam, saj bi objavila tu gor samo ne vem, če jo lahko potem zbrišem?

No moja sedaj spančka, tako da imam malo miru user posted image . Zdaj bom pa malo po netu brskala to in ono, za šolo mi ni za delat. user posted image Lepo, da se učiš...men je vlja fl padla in še vedno pada. Kaj pa te?/www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]user posted image

saj meni tudi ni ampak moram, da nebom imela potem slabe vesti, ker sem ga zato dala v varstvo, sedaj imam malo pavze potem pa grem še eno rundo, potem pa je tak vse zaenkrat.

Mi bomo doma, ker pač moj mora od kar gradimo vsak vikend viset na parceli, jaz pa imam že vsega dovoljuser posted image , ker sem vedno sama z user posted image . Pa čeprav, se dela tudi zameuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.4.2009 12:48:59   
smejčica

Ja, upam, saj bi objavila tu gor samo ne vem, če jo lahko potem zbrišem? Ja, lahko kasneje zbrišeš. Greš na shrani si in jo zbrišeš. Pa se je tu na forumu tudi več ne vidi. user posted image

No moja sedaj spančka, tako da imam malo miru user posted image . Zdaj bom pa malo po netu brskala to in ono, za šolo mi ni za delat. user posted image Lepo, da se učiš...men je vlja fl padla in še vedno pada. Kaj pa te?/www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]user posted image Mah, ne vem. Ni mi več. Bolj gre proti koncu, težje mi je. user posted image Saj bo.

saj meni tudi ni ampak moram, da nebom imela potem slabe vesti, ker sem ga zato dala v varstvo, sedaj imam malo pavze potem pa grem še eno rundo, potem pa je tak vse zaenkrat.
Potem pa bravo! user posted image

Mi bomo doma, ker pač moj mora od kar gradimo vsak vikend viset na parceli, jaz pa imam že vsega dovoljuser posted image , ker sem vedno sama z user posted image . Pa čeprav, se dela tudi zameuser posted image
Ti vrjamem. Upam, da vama čas, ko atija ni, čim prej mine in da se boste v čim krajšem času vselili. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa daj malega kdaj v varstvo, pa idi z njim malo pomagat. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.4.2009 13:42:11   
mižek
no pol pa res hitro poglej, da ne vidi kdouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.4.2009 14:00:58   
mižek
ja ki te si, hitrooouser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.4.2009 14:20:54   
smejčica

ja ki te si, hitrooouser posted image user posted image

tukaj sem

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

OŠ Koseze
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ Koseze.

S šolo smo zelo zadovoljnji (48%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (28%)

Število vseh glasov: 1014

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!