|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
29.4.2009 19:41:23   
babysolza
Eno vprašanje - koliko kaj mleka spijejo vaši user posted image ? Sabina zjutraj še vedno zmaže celo flašo (220-250 ml), zvečer pa popije kakih 100, max 150 ml in ji je dovolj. SIcer pa ponavadi papca 4-krat na dan, plus ta dva obroka mleka.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.4.2009 19:41:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Kleo.........zakaj,ga serjem,če pa je pisalo,da po denarju diši,pri nas samo po sranjuuser posted image user posted image user posted image

o, lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.4.2009 19:42:18   
babysolza
oooouuujjjjeeeeeeee, po 100 letih mi je pa le ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.4.2009 19:42:45   
babysolza
moj možiček zahteva pozornost, čawči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.4.2009 19:44:57   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Eno vprašanje - koliko kaj mleka spijejo vaši user posted image ? Sabina zjutraj še vedno zmaže celo flašo (220-250 ml), zvečer pa popije kakih 100, max 150 ml in ji je dovolj. SIcer pa ponavadi papca 4-krat na dan, plus ta dva obroka mleka.

naš zjutraj 210 mleka in zvečer 210 mleka, po navadi mu dam še dve žlici gresa not. Vmes ima pa dopoldne sadje, kosilo , popoldne pa al kakšen jogurt, skuta s sadjem..... 

A ste ve že kaj dajale kruh z marmelado, sirom..... Kolikor se spomnim, sta tavelkedva pri teh mesecih že jedla koščke kruha z namazom, marmelado....Sedaj pa kar nekaj odlašam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.4.2009 19:46:06   
lunca14

...............moj tud,pa sem ga poslala,v kopalnicouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.4.2009 19:46:44   
RMRM

user posted image user posted image user posted image , pol se jim pa le posvetitauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.4.2009 19:48:33   
alea01
hm....mleko.....ga ne mara večuser posted image . Zjutraj ga spije okoli 40mluser posted image ,Zvečer je gres z 240 ml mleka in  zjutraj kašico z mlekom. Samega mleka ne mara pit in sadja tudi ne mara prevečuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.4.2009 19:48:54   
lunca14
Mleko,kaj pa vem,kolk ga spije,zadnje čase,bolj malo,opažam,da je začel,manj jest pri meni,sam kaj ,ko pa tud goste hrane neče,kaj dosti jest,če mu dam kruh,ga preveč poje,potem pa se davi,če mu dam jaz koščke,jih ne mara,samo tisto,kar sam nese v usta,kaj mu naj pustim,da sam packa po krožniku?
.....................ja,priznam,danes sem mal čudne voljeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.4.2009 19:50:16   
alea01
RMRM.... jaz to kar pozabimuser posted image . Sem ji pa že dala. Samo ona hoče sama jest in pol je tista marmelada vsepovsod drugje kot pa v njenem trebuščkuuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.4.2009 19:51:14   
alea01

moj pa čaka, da bo ura 21.00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.4.2009 20:01:18   
mtinca1

Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE
Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE
Izabela (alea) - 12.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

srečanje na soboto?
a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE;

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK?
ZA: RMRM, babysolza
PROTI:

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.4.2009 20:07:03   
alea01
meni je lokacija vseeno...sam da ne bomo mokri in da se bo kje dalo sladoled dobituser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.4.2009 20:10:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

meni je lokacija vseeno...sam da ne bomo mokri in da se bo kje dalo sladoled dobituser posted image

user posted image user posted image

a si vidla, da je recept za sladoled ful dober. Sem delala jagodnega in je res okusen.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.4.2009 20:16:12   
alea01
RMRM, jaz delam po tem receptu in vem, da je zeeeeeeeelo doberuser posted image ....in superca, da je bil tudi vamuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.4.2009 20:29:40   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

naš zjutraj 210 mleka in zvečer 210 mleka, po navadi mu dam še dve žlici gresa not. Vmes ima pa dopoldne sadje, kosilo , popoldne pa al kakšen jogurt, skuta s sadjem..... 

A ste ve že kaj dajale kruh z marmelado, sirom..... Kolikor se spomnim, sta tavelkedva pri teh mesecih že jedla koščke kruha z namazom, marmelado....Sedaj pa kar nekaj odlašam user posted image

Sabina papca enako, sam zvečer še kašico, zato pa ji je očitno potem še mleko preveč.

S tem vprašanjem si me pa prehitela, tudi mene zanima. user posted image  Da bi ji mal zamenjala npr. popoldansko malico.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.4.2009 20:35:45   
slovenka
Zdaj sem ful napisala, pa me je ven vrglo. Moram iti delat na članku, tako da nimam časa ponovno napisati. Morda kasneje. SAmo da veste, da vas ne zanemarjam... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.4.2009 20:40:26   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Zdaj sem ful napisala, pa me je ven vrglo. Moram iti delat na članku, tako da nimam časa ponovno napisati. Morda kasneje. SAmo da veste, da vas ne zanemarjam... user posted image

opravičilo sprejeto user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.4.2009 21:01:43   
Anonimen

Naša poje veliiiiko:
Zjutraj 250 zgoščenega mleka (linoti)
malica 200 g sadne kaše
kosilo (cca 200-300 g)
pop. malica jogurt 120 g
jogurt ne nasiti več niti za 2 uri, tako da dobi še sadja cca 100 g
večerja 250 mleka zgoščenega (linoti)

Kakšen dan je odstopanje, kakšen dan še več poje user posted image ne vem kam da. Očitno je po obeh, ker vse v riti zgori.user posted image

Pa dober večer.

Naš album s slikami je poln do fula, vsega skup slik je že mal čez 1000 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.4.2009 21:28:06   
mtinca1
Glede hranjenja je pri nas nekako takole:

cca. 7:30        mleko milupa
 Cca. 10:00     sadni obrok
 Cca. 14:30        kosilo
Cca. 18:00        žitno mlečna kašica Milupa (riževa, zdrobova ali schlaf gut – malo menjujem)
 Ob 20:00           dojenje
(+ navadno še dojenje 1xponoči)

Pa dopoldan naredim še eno stekleničko čaja in eno vode; čez dan povprečno spije 1 dl čaja in 2 dl vode. Pa vodo za pitje ne prekuhavam več – ji dam kr Dano. Za čaj, mleko in kašice pa še prekuhavam.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 29.4.2009 21:29:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.4.2009 21:32:01   
mtinca1
danes smo pa šli prvič sami na bazen.
tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.4.2009 22:27:05   
Anonimen

Kleo.........zakaj,ga serjem,če pa je pisalo,da po denarju diši,pri nas samo po sranjuuser posted image user posted image user posted image

Pol pa splohuser posted image

RMRM,saj nisem mislila tvojih neposrednih sosedov,tako nasplosno....sicer pravis,da kar eni tuji okoli skacejouser posted image .Upam da ne bo nic,oz.da bo zdaj kuza spet pridna in predvidljiva kot prejuser posted image .

Tamala je komaj zdaj zaspala.Se je pri ocitu igrala,jaz sem neke racune iskala...potem sem rekla,zdaj pa res zadost,gremo ajat,kaksen jok je nastal...se nikoli se ni tako jokala,mozu se je pa kar fino zdelo,kao,kolk ga ima rada,noce stranuser posted image .

HRANJENJE
zjutraj-100-150ml,vcasih le 50ml
11-12h-sadje,ene 200ml...ne vem,ne tehtam,samo jutranje pleniceuser posted image
14-15h-kosilo
17h-jogurt,sadni ali navadni
19h-mlecne kasice,vecinoma kosmice kuhane na vodi z jabolkom+AM,ali gres,polenta,riz+jabolko+AM
23-24h-150-180ml AM

...tako nekako,je odvisno kdaj zjutraj vstane.Vmes dobiva kruh,ali prepecenec ali jabolko,bebi piskotek...samo to ona bolj gricka,edino piskot pa kar poje.
RMRM,ma kaki,kaksen kruh in namaz.Ni sans da cele kose dol spravi.Ja,ji se kar miksamuser posted image

PITJE
sigurno 3 flaske,450ml....sok HIPP bio jábolcni,ali kompot iz sliv,marelic,jabolka,hruske....ali caj-sadni,komarcek,proti krcem.Samo s cajem je zoprno,ker ga je treba svezega ponujat.Ga skuham najvec 2x,kolikor popije,popije,potem ga zlijem prec.Ga pa malo sladkam,se je razvadila z sokci in kompoti..kaj cem zdaj.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.4.2009 22:33:03 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.4.2009 23:22:51   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo?

Lana še kr spi.... ?!?

daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.4.2009 23:38:19   
Anonimen

Lana še kr spi.... ?!?

daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam user posted image

jaz se javim...kadarkoli,prinesem karkoliuser posted image

,,,si zmatrala Lano,bo kar do jutra potegnilauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.4.2009 23:52:28   
slovenka
Mi smo bili danes popoldne v CE - sem mislila, da bo kaj spala v avtu. Tja se ji je že ful spalo, samo smo potem prispeli in šli iz avta in je bila spet cela igriva, potem na poti domov pa tudi ni zaspala in doma je bila potem kar hitro zaspana. Moj je rekel, naj jo dam direkt v posteljo, a sem se bala, da se bo ob polnoči zbudila in se hotela iti kopat, zato sem jo šla še skopat. No, po kopanju je pa bila spet cela živahna, tako da je šele kje pred eno uro zaspala. Malo se je razvadila, zdaj je bila že nekaj večerov dlje pokonci. Zjutraj je nekje 3 ure budna, pa gre spat, popoldne pa vleče in vleče user posted image

Jaz sem tudi konec s pisanjem za nocoj, saj mi kar gre. Se mi zdi, da je bilo danes najtežje, na začetku, ko si je treba nastaviti stvari, postaviti zgradbo itd., tako da mislim, da bo. Včeraj me je pa kar panika imela, kako bom to končala do nedelje user posted image

Aja, prej sem pisala o tem, da slike dajem bolj poredko razvijat zato, ker imamo za nad 20 eur brezplačno poštnino in ko so slike po 8 centov, jih je treba kar nekaj imeti. Jih dam razvijat ne le za nas, ampak tudi za babice, botrco, prababico... so veseli slik. Jaz pa zdaj nisem imela novega albuma in že iz prejšnje runde nisem uspela slikic nalepit, potem pa res nisem novih naročala vse od pusta. Nekaj pa tudi večjih naročim, da so za v okvirje. Kako je fajn familijo imeti in take stvari rihtati user posted image

glede hrane - naša spije 2-3 flaše mleka na dan, pa še kaj notri. Običajno pije zvečer in ponoči, velikokrat pa ji dam še eno flaško sredi dneva, ko gre spat. Tako da pol litra sigurno spije. Pa kljub temu nimam občutka, da veliko. Drugače pa tudi midve dopoldne jeva sadje, pa kak kruh, za kosilo je z nama - juho, meso, testenine, kar pač je, popoldne pa jogurte, kakšen puding, palačinke oz. šmorn ima rajši... kaj še? hm...

No, grem zdaj user posted image

Pa nočem s tem reči, da sem mačka user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.