|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
29.4.2009 14:29:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Arduš!

Oj Kruce!user posted image

Kaj blo pa tole??? user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.4.2009 14:44:57   
KIWI
Ojla, Gigi, user posted image user posted image nič kaj dobro. Neki izcedek se je pojavil včeraj zvečer, pa danes zjutraj nič, pa potem ko sem se obrisala, zdaj pa že na vložku. Jaz pa še vedno upam na najboljše! Mogoče pa le ne bo ta user posted image  prišla, me samo straši!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.4.2009 14:47:54   
aqua77
KIWI... Držimo pesti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.4.2009 14:55:41   
gigi1
Kiwi srce brez panike. To je lahko tudi zelo dober znak. Saj veš, da je večina naših IVF nosečk "fasala" te izcedke približno v takem času. Saj veš, da je več možnosti. Od vgnezditvene, ki se pokaže šele tako pozno kot izcedek do hematomčkov, ki so posledica stimulacije, punkcije, ET....
Kar pozitivno prosim. Jaz ti pa pošiljam životinjsko carstvo, da lažje počakaš do testa. A ga misliš kaj prej delat?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce kaj dogaja?

Mausika mislim, da je skrajni čas, da preklopiš na IVF. Jaz sem začela brcat v tej smeri v tvojih letih, pa sem do prvega ET prišla pri 42 in evo...zdej sem pa že 43.
Najhitreje gre pri Rešu, če si pripravljena prvi postopek plačat. Če ne pa LJU. V MB so najdaljše čakalne dobe. Kar telefon v roke že jutri pa poklicat. Vse številke so v napotkih za IVF.

Gretka, Aqua ja KVA SE PA AFNATA? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.4.2009 15:01:24   
aqua77
a bi se ti tud mal afnala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.4.2009 15:02:34   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

a bi se ti tud mal afnala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi, pa moram delat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.4.2009 15:03:28   
aqua77
oooo, ne skrbi nisi edina.... user posted image user posted image user posted image  jaz sem tud baje na šihtu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.4.2009 15:31:49   
KIWI
Hvala za vzpodbudo Gigika, samo user posted image  ko se mi je pa septembra isto tako začelo dogajat.

Aqua77, tudi tebi hvala za navijanje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.4.2009 15:52:51   
mausikaa
KIWI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa full močno držim pesti!

jaz bi se tudi afnala če lahko, samo kaj ko se ne smem ker naj bi delala ;-)
za IVF grem pa ju3 v akcijo čeprav moj ni preveč navdušen nad tem...on je mnenja da če bo ok, če ne bo pa tudi ok, ker sva kao že "stara" user posted image   ampak jaz se ne počuti staro sploh!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.4.2009 16:07:12   
miklarom
KIWI - mogoče je pa res samo vgnezditev, ne obupaj in misli usmeri v pozitivno, držim pestke zate, pupa mojauser posted image user posted image user posted image

punce hvala vam za tako lepe besede in navijanje, jaz res srčno upam da nam tokrat uspe, saj se trudiva že dolgih17.let in si res že želim v naročju držati najino malo user posted image

Aqua - vauuuuu, za tako veliko životinjsko carstvo, bo pa menda ja uspelo, ni hudič da ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image , so mi dali full močnega pingvinčka na gretje, k se je z drugimi pingvinčki boksal, ker bo šel prvi in je on bil tako posilen, da je zmagal. user posted image user posted image user posted image , po mojem bo kak Rambouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.4.2009 16:13:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Kruce a sta imela pregled? Me ignoriraš al ki? user posted image

Ignorirama? Kaj se te da? Ma sorči sm tudi jaz začel bolj po diagonali brati.... Sploh od kar se je ta tema razbohotla na 3-4 strani dnevnouser posted image En dan smo še IVF prehiteliuser posted image
Ja je bila na pregledu. Ker ma neobičajno velik trebuh ji je precej zaskrbljeno naredil kar morfologijo. Je s tamalim vse OK. Z njo pa ne lih naj bolj. Ji je še sprehode in sedenje odsvetoval.... Menda se ji materični vrat pospešeno krajša, sinfiza jo boli, da izgleda kot bi jo skozi na WC tiščalo, posteljica se je pa že dvignila.......
Hja tako, če mene prašate bo šlo na tenko skozi. Dvomim da ne bo predčasno ležeča v H.

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

......ampak jaz se ne počuti staro sploh!

Matr smo dedci cepci ane! Ja pol ko pa notr pademo smo pa hujš kot doktorji, kaj doktorji, heroji, ko kar vse povsod drkamo

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.4.2009 16:15:55   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo , da vam poročam z veseljem.  oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica ...........

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Arduš!

Oj Kruce!user posted image

Kaj blo pa tole??? user posted image user posted image user posted image

Zato

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.4.2009 16:21:55   
aqua77
AAAAA, zdaj pa tudi moja blond malenkost zastopi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.4.2009 16:23:10   
pikica36
miklaromuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se prime in se te drži naslednjih 8 mesecev
mausika - ti pa takoj v akcijouser posted image user posted image
kivi misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image inverjemi da se bo dobro izšlouser posted image user posted image user posted image user posted image
kruce to pa ni najboljšuser posted image  naj krucika kar lepo počiva ti pa imaš da ji pedenaš od spredaj in od zadajuser posted image da bo detece čimdlje na varnem

jaz sem se pa danes kar "francoza" usekalauser posted image  grem lepo prej v zdravstveni dom kar k svojem zdravniku in rečem za recept za prometrium. malo me je pogledala kaj to sploh je in zakaj se uporablja ji lepo "strokovno" razložim in no problem napiše recept. user posted image
tako da aqui zdaj te bom malo aktivirala , če boš zato.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.4.2009 16:35:47   
gigi1
Kiwi pozitivne misli nič ne koštajo. Mislimo nate puppa in navijamo, da bo tokrat drugače kot jeseni.

Mausika kaj stara? V najboljših letih smo! user posted image  user posted image  user posted image .
Tvojemu pa le povej, da že nekaj časa tapkata na mestata brez rezultatata in...je čas za premik!user posted image

Kruce pišuka a tkole je s tvojo Kruciko? Zakaj ima pa tako velik trebuh? Voda? Plini? Te bolečine so pa tudi malo prezgodaj glede na to, da je že rodila.
Držita se! Veš, da mislimo na vaju in malega/malo Krucebaby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikica super si tole s francozom zrihtala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.4.2009 16:36:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.4.2009 16:46:37   
lana70
Oh Kruce....madonca, ni nič luštno, če bo morala ležat do konca......no ja, če bo pa treba pa bo...ma sej ti si tak fejst dedc, da jo boš popedenal od spred in zad....
Miklarom - še tukaj - iskreno iskreno ti želim da user posted image  ostane pri tebi toliko, kolikor mora.-..... aboš kej ukazala al mularija že zdej komandira user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.4.2009 17:44:41   
bbpikica
Dan vsem.

miklarom čestitke za lep pridelek pa kar 5 pingotovuser posted image , zdaj naj pa pikica ostane lepo pri tebi

kiwi mogoče pa to še nič ne pomeni, držim pesti da se ti v kratkem pokaže +, samo ne obupaj

gigi ja ni glih simpl v štiklah vrtnart, sploh pa ne ponočuser posted image . Me veseli da si bolje. Jaz sem pa nekje povprečnouser posted image

kruce tole se pa ne sliš glih dobruser posted image , upam da ne bo kaj hujšega od obveznega ležanja

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.4.2009 20:15:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dan vsem.

miklarom čestitke za lep pridelek pa kar 5 pingotovuser posted image , zdaj naj pa pikica ostane lepo pri tebi

kiwi mogoče pa to še nič ne pomeni, držim pesti da se ti v kratkem pokaže +, samo ne obupaj

gigi ja ni glih simpl v štiklah vrtnart, sploh pa ne ponočuser posted image . Me veseli da si bolje. Jaz sem pa nekje povprečnouser posted image

kruce tole se pa ne sliš glih dobruser posted image , upam da ne bo kaj hujšega od obveznega ležanja

ma mislim, da za fižol sjat pa ne bi ble štikle tko napačne...user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.4.2009 21:37:36   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dan vsem.

ma mislim, da za fižol sjat pa ne bi ble štikle tko napačne...user posted image user posted image

ja zna bit da bi se za fižol sejat znale dobr obnestuser posted image user posted image , recimo da je to kao moderno vrtnarjenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.4.2009 8:43:17   
Kruce Fiks
Jutro! Da nas malce povzdignem......

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.4.2009 8:50:09   
lana70

user posted image

kruce, dej ne škrtari s čokolado no, saj je ni s pladnja videt !!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.4.2009 9:03:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

kruce, dej ne škrtari s čokolado no, saj je ni s pladnja videt !!!user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.4.2009 9:05:16 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.4.2009 9:09:01   
pikica36
jutrooo. vauuu to pa je zajtrkuser posted image  no jaz sem pravkar "zmlatila" eno pomarančo , pa zdaj razmišljam če bi še kajuser posted image  moram malo merkat svojo kilažouser posted image

danes je spet tak deževen dan , da ni za nikamoruser posted image  menda se bo ja popoldane kaj izboljšalo, da bomo zvečer lahko šli vsaj malo kres pogledat.
prsa me bolijo danes ko user posted image , se sploh ne upam orng premaknit, vsaj upam da je to dober znak.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.4.2009 9:11:53   
Grethy

user posted image

TOLE JE TREBA KR KOPIRAT, DA PRIDEMO K SEB

HVALA LEPA PRJATU

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.4.2009 9:22:33   
pikica36

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Kiwi (41) user posted image        test 04.05. user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 11.05user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 11.05 user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 12.05. user posted image

Dajamaja (42)   user posted image user posted image      test 12.05. user posted image

Miklarom (37)   user posted image          test 12.05.  user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje 13.05.        user posted image   
posvet pri dr. Rešu 02.06.

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 27.05. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Reni70 (38)    user posted image      ET 30.04.user posted image

Lana70 (38)    user posted image     ET 03.05.user posted image
user posted image   NOVI KROG user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (43) user posted image       pavza

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image

Bety11 (43)   user posted image  user posted image user posted image  NS super

Pikica36 (38)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

sem šla malo čekirat seznam in sem mogla takoj popravit- jojojo gigi si me za eno leto postaralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, to pa neuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.