Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:29:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Arduš! Oj Kruce! Kaj blo pa tole???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:44:57
|
|
|
|
KIWI
|
Ojla, Gigi, nič kaj dobro. Neki izcedek se je pojavil včeraj zvečer, pa danes zjutraj nič, pa potem ko sem se obrisala, zdaj pa že na vložku. Jaz pa še vedno upam na najboljše! Mogoče pa le ne bo ta prišla, me samo straši!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:47:54
|
|
|
|
aqua77
|
KIWI... Držimo pesti...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:55:41
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi srce brez panike. To je lahko tudi zelo dober znak. Saj veš, da je večina naših IVF nosečk "fasala" te izcedke približno v takem času. Saj veš, da je več možnosti. Od vgnezditvene, ki se pokaže šele tako pozno kot izcedek do hematomčkov, ki so posledica stimulacije, punkcije, ET.... Kar pozitivno prosim. Jaz ti pa pošiljam životinjsko carstvo, da lažje počakaš do testa. A ga misliš kaj prej delat? Kruce kaj dogaja? Mausika mislim, da je skrajni čas, da preklopiš na IVF. Jaz sem začela brcat v tej smeri v tvojih letih, pa sem do prvega ET prišla pri 42 in evo...zdej sem pa že 43. Najhitreje gre pri Rešu, če si pripravljena prvi postopek plačat. Če ne pa LJU. V MB so najdaljše čakalne dobe. Kar telefon v roke že jutri pa poklicat. Vse številke so v napotkih za IVF. Gretka, Aqua ja KVA SE PA AFNATA?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 15:01:24
|
|
|
|
aqua77
|
a bi se ti tud mal afnala???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 15:02:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a bi se ti tud mal afnala??? Bi, pa moram delat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 15:03:28
|
|
|
|
aqua77
|
oooo, ne skrbi nisi edina.... jaz sem tud baje na šihtu....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 15:31:49
|
|
|
|
KIWI
|
Hvala za vzpodbudo Gigika, samo ko se mi je pa septembra isto tako začelo dogajat. Aqua77, tudi tebi hvala za navijanje.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 15:52:51
|
|
|
|
mausikaa
|
KIWI pa full močno držim pesti! jaz bi se tudi afnala če lahko, samo kaj ko se ne smem ker naj bi delala ;-) za IVF grem pa ju3 v akcijo čeprav moj ni preveč navdušen nad tem...on je mnenja da če bo ok, če ne bo pa tudi ok, ker sva kao že "stara" ampak jaz se ne počuti staro sploh!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:07:12
|
|
|
|
miklarom
|
KIWI - mogoče je pa res samo vgnezditev, ne obupaj in misli usmeri v pozitivno, držim pestke zate, pupa moja punce hvala vam za tako lepe besede in navijanje, jaz res srčno upam da nam tokrat uspe, saj se trudiva že dolgih17.let in si res že želim v naročju držati najino malo Aqua - vauuuuu, za tako veliko životinjsko carstvo, bo pa menda ja uspelo, ni hudič da ne bi , so mi dali full močnega pingvinčka na gretje, k se je z drugimi pingvinčki boksal, ker bo šel prvi in je on bil tako posilen, da je zmagal. , po mojem bo kak Rambo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:13:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce a sta imela pregled? Me ignoriraš al ki? Ignorirama? Kaj se te da? Ma sorči sm tudi jaz začel bolj po diagonali brati.... Sploh od kar se je ta tema razbohotla na 3-4 strani dnevno En dan smo še IVF prehiteli Ja je bila na pregledu. Ker ma neobičajno velik trebuh ji je precej zaskrbljeno naredil kar morfologijo. Je s tamalim vse OK. Z njo pa ne lih naj bolj. Ji je še sprehode in sedenje odsvetoval.... Menda se ji materični vrat pospešeno krajša, sinfiza jo boli, da izgleda kot bi jo skozi na WC tiščalo, posteljica se je pa že dvignila....... Hja tako, če mene prašate bo šlo na tenko skozi. Dvomim da ne bo predčasno ležeča v H. IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ......ampak jaz se ne počuti staro sploh! Matr smo dedci cepci ane! Ja pol ko pa notr pademo smo pa hujš kot doktorji, kaj doktorji, heroji, ko kar vse povsod drkamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:15:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica ........... IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Arduš! Oj Kruce! Kaj blo pa tole??? Zato
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:21:55
|
|
|
|
aqua77
|
AAAAA, zdaj pa tudi moja blond malenkost zastopi....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:23:10
|
|
|
|
pikica36
|
miklarom da se prime in se te drži naslednjih 8 mesecev mausika - ti pa takoj v akcijo kivi misli pozitivno inverjemi da se bo dobro izšlo kruce to pa ni najboljš naj krucika kar lepo počiva ti pa imaš da ji pedenaš od spredaj in od zadaj da bo detece čimdlje na varnem jaz sem se pa danes kar "francoza" usekala grem lepo prej v zdravstveni dom kar k svojem zdravniku in rečem za recept za prometrium. malo me je pogledala kaj to sploh je in zakaj se uporablja ji lepo "strokovno" razložim in no problem napiše recept. tako da aqui zdaj te bom malo aktivirala , če boš zato.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:35:47
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi pozitivne misli nič ne koštajo. Mislimo nate puppa in navijamo, da bo tokrat drugače kot jeseni. Mausika kaj stara? V najboljših letih smo! . Tvojemu pa le povej, da že nekaj časa tapkata na mestata brez rezultatata in...je čas za premik! Kruce pišuka a tkole je s tvojo Kruciko? Zakaj ima pa tako velik trebuh? Voda? Plini? Te bolečine so pa tudi malo prezgodaj glede na to, da je že rodila. Držita se! Veš, da mislimo na vaju in malega/malo Krucebaby . Pikica super si tole s francozom zrihtala
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.4.2009 16:36:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 16:46:37
|
|
|
|
lana70
|
Oh Kruce....madonca, ni nič luštno, če bo morala ležat do konca......no ja, če bo pa treba pa bo...ma sej ti si tak fejst dedc, da jo boš popedenal od spred in zad.... Miklarom - še tukaj - iskreno iskreno ti želim da ostane pri tebi toliko, kolikor mora.-..... aboš kej ukazala al mularija že zdej komandira
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 17:44:41
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan vsem. miklarom čestitke za lep pridelek pa kar 5 pingotov , zdaj naj pa pikica ostane lepo pri tebi kiwi mogoče pa to še nič ne pomeni, držim pesti da se ti v kratkem pokaže +, samo ne obupaj gigi ja ni glih simpl v štiklah vrtnart, sploh pa ne ponoč . Me veseli da si bolje. Jaz sem pa nekje povprečno kruce tole se pa ne sliš glih dobr , upam da ne bo kaj hujšega od obveznega ležanja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 20:15:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Dan vsem. miklarom čestitke za lep pridelek pa kar 5 pingotov , zdaj naj pa pikica ostane lepo pri tebi kiwi mogoče pa to še nič ne pomeni, držim pesti da se ti v kratkem pokaže +, samo ne obupaj gigi ja ni glih simpl v štiklah vrtnart, sploh pa ne ponoč . Me veseli da si bolje. Jaz sem pa nekje povprečno kruce tole se pa ne sliš glih dobr , upam da ne bo kaj hujšega od obveznega ležanja ma mislim, da za fižol sjat pa ne bi ble štikle tko napačne...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 21:37:36
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Dan vsem. miklarom čestitke za lep pridelek pa kar 5 pingotov , zdaj naj pa pikica ostane lepo pri tebi kiwi mogoče pa to še nič ne pomeni, držim pesti da se ti v kratkem pokaže +, samo ne obupaj gigi ja ni glih simpl v štiklah vrtnart, sploh pa ne ponoč . Me veseli da si bolje. Jaz sem pa nekje povprečno kruce tole se pa ne sliš glih dobr , upam da ne bo kaj hujšega od obveznega ležanja ma mislim, da za fižol sjat pa ne bi ble štikle tko napačne... ja zna bit da bi se za fižol sejat znale dobr obnest , recimo da je to kao moderno vrtnarjenje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 8:43:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro! Da nas malce povzdignem......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 8:50:09
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jutro! Da nas malce povzdignem...... kruce, dej ne škrtari s čokolado no, saj je ni s pladnja videt !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 9:03:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce, dej ne škrtari s čokolado no, saj je ni s pladnja videt !!!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.4.2009 9:05:16 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 9:09:01
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo. vauuu to pa je zajtrk no jaz sem pravkar "zmlatila" eno pomarančo , pa zdaj razmišljam če bi še kaj moram malo merkat svojo kilažo danes je spet tak deževen dan , da ni za nikamor menda se bo ja popoldane kaj izboljšalo, da bomo zvečer lahko šli vsaj malo kres pogledat. prsa me bolijo danes ko , se sploh ne upam orng premaknit, vsaj upam da je to dober znak.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 9:11:53
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jutro! Da nas malce povzdignem...... TOLE JE TREBA KR KOPIRAT, DA PRIDEMO K SEB HVALA LEPA PRJATU
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.4.2009 9:22:33
|
|
|
|
pikica36
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU Reni70 (38) ET 30.04. Lana70 (38) ET 03.05. NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... sem šla malo čekirat seznam in sem mogla takoj popravit- jojojo gigi si me za eno leto postarala ne, to pa ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.