Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.4.2009 23:58:54
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 danes smo pa šli prvič sami na bazen. tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo? Lana še kr spi.... ?!? daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam jaz se javim...kadarkoli,prinesem karkoli ,,,si zmatrala Lano,bo kar do jutra potegnila do jutra ziher ne bo. trenutno: še kr spi. torej te dam na seznam ; maš dober razlog, da prideš spet mal v slo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 0:45:19
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 danes smo pa šli prvič sami na bazen. tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo? Lana še kr spi.... ?!? daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam jaz se javim...kadarkoli,prinesem karkoli ,,,si zmatrala Lano,bo kar do jutra potegnila do jutra ziher ne bo. trenutno: še kr spi. torej te dam na seznam ; maš dober razlog, da prideš spet mal v slo. sam res Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službo ...gonim svoje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 9:48:56
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 9:50:28
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka glede hrane - naša spije 2-3 flaše mleka na dan, pa še kaj notri. Običajno pije zvečer in ponoči, velikokrat pa ji dam še eno flaško sredi dneva, ko gre spat. Tako da pol litra sigurno spije. Pa kljub temu nimam občutka, da veliko. Drugače pa tudi midve dopoldne jeva sadje, pa kak kruh, za kosilo je z nama - juho, meso, testenine, kar pač je, popoldne pa jogurte, kakšen puding, palačinke oz. šmorn ima rajši... kaj še? hm... Sploh ne folgam vas več brat. Imam cel april že samo štalo...najprej je bil možek na bolniški. Pol smo za veliko noč šli na dopust - 7 dni. Smo prišli domov smo bili prehlajeni, vsi 4je po vrsti. Nazadnje Nickec. No sedaj smo ok. Imam pa ta teden Patricka doma, ker me je moja "draga" mama pustilaznova na cedilu, ko je obljubila, da bo ona imela Patricka čez praznike. No...dons mam norišnico, ker je še "njegova" punca pri nas. Dva 5 letnika, zunaj lije...in naspan 9 mesečnik.... na potenco. Si lahko predstavljate. Drugače sem pa ta mesec naredila dva izpita. Da se pohvalim enga z 9 in enga z 8. Praznovala sva z dragim 4 obletnico poroke in pred par dnevi še rojstni dan. Na morje za prvi maj letos nismo šli ker je vreme za en tok da gremo med 11.5 in 24.5 ko ima možek zopet dopust. Drugače pa sem jezna na naše zdravstvo...za Nicka bi naj imeli pregled 4.5 pa to je že 10 mesecev. pa so nas skenslali z izjavo, da je zdravnica ful odsotna v maju in da naj pokličemo ko bo star 1 leto. Hrana....pri nas je isto kot piše Slovenka...Ampak opažam da pri Nicku bolj kompliciram ko sem pri Patricku. Kar nekako ne morem nehat z AM. Sem zadnjič bla ful jezna na trgovko ko ni blo pravega AM pa mi reče, da če 3ko kupujem da že itak lahko zamenjam na normalno kravje mleko...pa ji rečem, da je to menda moja odločitev. Pa je sam nesramno nazaj nekaj zafumflala. Srečanje...6.5. men ne gre...ker tist dan pride ta večji domov iz Vrtca na kmetiji in ne vemo še točno kdaj...al dopoldan al popoldan. Uživajte in lepe praznike, upam, da bo kaj lepše vreme, ker to kaar je v zadnjih dneh je obup.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 9:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen ,Samsa nekaj strajka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:09:49
|
|
|
|
lonapo
|
Živjo, As-kaj pa bolniška za Jerneja-to bi ti pa verjetno odobril, v bistvu je otrok s posebnimi potrebami? Srečanje: od 6 do 9. maja ne morem, grem na Golnik na testiranja, potem pa lahko kadarkoli-sem pa v primeru dežja tudi za lokacijo City Park. Če bo vse po planu (otroci zdravi ) gremo jutr na morje za 4 dni-še prikolco do konca spedenat, pa mal uživat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:11:54
|
|
|
|
slovenka
|
Jutro. Naša ima pa zdaj res bedno spanje. NE bo nič zrastla, če bo tako. JE šla spat sinoči malo pred enajsto, ob 6h je bila pa že cela vesela. Sem jo previla in potem se je mož odločil vstat in jo je ime pol ure, ko je bila že zaspana, tako da sva spali do 9.15 zdaj. Ampak vse skupaj se mi zdi malo. Nocoj bomo poskušali red naredit in spat ob 20h...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:38:18
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja, prej sem pisala o tem, da slike dajem bolj poredko razvijat zato, ker imamo za nad 20 eur brezplačno poštnino in ko so slike po 8 centov, jih je treba kar nekaj imeti. Jih dam razvijat ne le za nas, ampak tudi za babice, botrco, prababico... so veseli slik. Jaz pa zdaj nisem imela novega albuma in že iz prejšnje runde nisem uspela slikic nalepit, potem pa res nisem novih naročala vse od pusta. Nekaj pa tudi večjih naročim, da so za v okvirje. Kako je fajn familijo imeti in take stvari rihtati JAAA!!!!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:40:19
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službo ...gonim svoje Ma smo ble vse pridne pa še star dopust prišparale. Jaz bi sicer morala v službo 16.maja (sobota ), pa sem se zmenla, da pridem 1. junija. Sploh pa Tina, ti si na seznamu pri ta prvih - edino pošteno, da greš še na šiht pri ta prvih.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 30.4.2009 10:43:37 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:46:20
|
|
|
|
babysolza
|
Uf, pa da nepozabim, čeprav zdajle spet tvegam par neprespanih noči, ker se bom preveč pohvalila: Sabina je pa danes spala od 20.30 do 6.50, brez dud, popravljanja, prenašanja, skratka - čisto sama! Sva se zjutraj midva zbudila okrog 6.20 (preveč spanja ) in neki časa kr mal čudno gledala, kako se tako dobro vidiva, ko je zjutraj ponavadi vedno nekaj vmes. Potem pa je šla Sabina spat ob 9.15 in še kar spi.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:47:22
|
|
|
|
babysolza
|
Mal mi je dolgčas. Sem bila včeraj pridna in vse pospravla, danes pa lahko internet čekiram. A ni reeeeeesssssss nobene tle?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 10:58:10
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službo ...gonim svoje lobiraš, a ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:00:13
|
|
|
|
mtinca1
|
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS Anja (Tina28) - 11.-15.5. NE Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom Lovro (a_s) - 11.5. NE Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE Izabela (alea) - 12.5. NE Nick (ninKa) - 6.5. NE Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE P T S Č P S N 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 srečanje na soboto? a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE; še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme. srečanje 6. MAJ Arboretum Anja (Tina28) Sara (Didlinaa) Lovro (a_s) Jaka (anaj) Izabela (alea) + gibanica Sabina (babysolza) Lukas (RMRM) Luka Patrik (nya) Lana (mtinca) Lara (samsa) Luka (Mojca) Če bo dež lokacija CITY PARK? ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.), PROTI:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:17:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službo ...gonim svoje lobiraš, a ne? Jaz se pa sedaj rahlo zabavam, ko boste šle počasi vse v službe in jamrale ob tem Meni se namreč ne bo nič kaj spremenilo, vsaj tam do oktobra Sedaj je šel dragi v Merkur in vzel Sofijo s seboj, tako da sem sama doma. In ker nimam nobenega ljubimca, da bi ga poklicala domov, grem delat na članku
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:31:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Oj Slovenka, saj sem ti fouš Jaz bi tudi raje hodila 1-krat sali 2-krat na teden v službo že med porodniško za kakšne 4 urice. Ampak imam službo, v kateri si stalno proisoten ali pa te ni. drugače samo štrene mešaš . No, očitno bi morala biti bolj pridna v šoli za kaj takega. V glavnem. Sem že tudi čisto živčna, kako bo, ko bom šla v službo. v vrtcu še vedno ne znajo delati s črpalko. Dogovorjeni smo bili, da bo šel najprej z aprilom redno v vrtec, a od tega ni bilo nič, potem z majem, a še vedno ni bilo časa za izobraževanje vzgojiteljic. Sedaj imamo izobraževanje 11. maja . Meni se počasi že rola. Res. V ponedeljek gremo Na Rakitno in sem mislila, da bom šla zraven samo za vsak slučaj, da me pokličejo, če bo šlo kaj narobe. Kakšne menjave setov in podobno. No, očitno bom morala biti stalno zrave, kam bom pa Lovra dala mi ni jasno. Z vozičkom ne bom mogla mna pohode? Pa tudi Lovro vozička ne prenaša najbolje...... S službo začnem 13. julija, ko so dopusti. v vrtcu združevanje skupin, menjanje vzgojiteljic-pridejo tudi iz centralnega vrca, hramna se tudi nekaj časa dostavlja iz dobrih 5 km oddaljenega centralnega vrtca,.... Ampak ko pripelješ otroka s saldkorno v vrtec, se enostavno MORAŠ za minutko, 2 pogovoriti z vzgojiteljico, ob odhodu enako. Tako pa,....fuuuul me je strah. res!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:34:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Punce, kar preskočite moj zgornji jamrajoči roman.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:51:01
|
|
|
|
slovenka
|
AS, oprosti za moj posmihajoči post. Je bil samo za šalo, izpadlo pa ni preveč v redu Upam, da bo vse v redu in boš lahko sproščena v službi. Moja služba je fleksibilna, samo delam pa ziher več kot 40 ur, ampak lahko doma. Tako da če bom več s Sofijo čez delavnik, se bom pa potem manj crkljala z mojim ob večerih, ko Sofija spi. Tako da vse je in .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:57:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS, oprosti za moj posmihajoči post. Je bil samo za šalo, izpadlo pa ni preveč v redu Upam, da bo vse v redu in boš lahko sproščena v službi. Moja služba je fleksibilna, samo delam pa ziher več kot 40 ur, ampak lahko doma. Tako da če bom več s Sofijo čez delavnik, se bom pa potem manj crkljala z mojim ob večerih, ko Sofija spi. Tako da vse je in . Saj vem, da so vedno + in - . Saj bo šlo, samo pride včasih trenutek, ko enostavno ne vem več, kako in kaj. Planiram, planiram, na koncu pa nič naplaniranega uresničenega ali pa zelo malo. Sicer pa Lonapo za morje in podaljšano porodniško BS--kje si? Nič, moram oddat neke papirje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 11:58:20
|
|
|
|
mtinca1
|
a_s: ; verjamem, da je težko bit sproščen, če še ni vse poštimano za čas, ko boš šla v službo,..... saj ko pa bo enkrat zalaufalo z vrtcem, ti bo pa veliko lažje. . da greš v službo, Jernej pa v vrtec je pa pomoje prava odločitev!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 12:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,se strinjam z mtinco,za oba bo bolje,ti moras malo okolje spremeniti-sluzba,Jernej pa med vrstnike.Ko bo enkrat uteceno,bo veliko bolje Saj si sigurno ze napisala...imas za Lovra varstvo urejeno? Slovenka,saj bere se da ti zelo uzivas,samo koliko casa pa pred papirji sedis in se brihtas kaj bi napisala...ne bi menjala,razn,da imam tvojo pamet . ...tamala mi spi,cistilka spet ravn zdajle z metlo udarja kamor le lahko ,jaz pa malo pucam.Sem stolcek dala v banjo,je res ze u iber umazan.Imamo nekaj kislo vreme,zjutraj in zvecer mraz,se je kar zelo spremenilo od prejsnjega tedna. ...ce katera ve,RMRM naprimer...moje hiacinte so vse nekaj odcvetele.Da niso kot tulipani,jih moram kar ven dat,ali kako?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 12:31:21
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, daj, daj, mojo pamet Se mi zdi, da sedaj niti ne sedim več toliko, v glavnem ideje dobivam, ko kaj drugega delam, v avtu, med pospravljanjem... pač pri delih, ki ne zahtevajo 100% možganov Včasih sem pa bolj poležavala z računalnikom... Zdaj ni več časa Je pa pisanje aktivnost, v kateri res uživam. No, ampak v zadnjem času še v marsičem novem - igranju z bebo, sajenju rož
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 12:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 13:19:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 čemu ploskaš? Mojemu sajenju rož? Veš, da mi moje prijateljice malo ne verjamejo tega glede rož in se hihitajo, da pridejo na obisk preverit. MAdona jim... Pridejo baje čez par tednov - po moje mislijo, da bo do takrat vse suho. SAmo ne bo Naš ati mi je pa sedaj pripeljal spečega otroka domov. Tako dolgo sta hodila naokoli. Sedaj sva jo pa samo prestavila iz avta v kinderpet. Kaka sladkica je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 13:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ploskam bolj za igranje z bebo,sicer pa tudi sajenje roz ni od muh . Jaz sem bila vcasih popolni antitalent za roze.Sem rekla,da jo samo pogledam,pa okol pade .Potem sem pa le 2kupila in sta neverjetno lepo uspevali...no,in tako se je pricela ljubezen....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 13:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS Anja (Tina28) - 11.-15.5. NE Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom Lovro (a_s) - 11.5. NE Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE P T S Č P S N 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 glede sobot - jaz lahko ob sobotah. Kako ste ostale s sobotami? a_s: 16.5 DA Lunca: 16.5. DA RMRM: načeloma NE še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme. srečanje 6. MAJ Arboretum Anja (Tina28) Sara (Didlinaa) Lovro (a_s) Jaka (anaj) Izabela (alea) + gibanica Sabina (babysolza) Lukas (RMRM) Luka Patrik (nya) Lana (mtinca) Lara (samsa) Luka (Mojca) Če bo dež lokacija CITY PARK? kaj pa Arena Vodafone- baje je tam fajn za plazilce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.