Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 10:14:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Za kaj že uporabljamo DABROSTON ??? morgen v ta sivi dan vsem skupaj ... A mi kera ve odgovorit na zgornje vprašanje, al moram it na Pušenjaka ????? eko, sem našla en link : http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=650&ShowNonOTC=true
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 10:31:13
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Za kaj že uporabljamo DABROSTON ??? morgen v ta sivi dan vsem skupaj ... A mi kera ve odgovorit na zgornje vprašanje, al moram it na Pušenjaka ????? Lanica hvala lepa najlepšejša eko, sem našla en link : http://www.belupo.hr/Default.aspx?sid=650&ShowNonOTC=true
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 10:34:07
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan konzervice Lana bravo kokoška. Miklarom lepo sprejmi svoje otročke Gretka Dabroston je progesteron. Uporablja se za isto kot utrogestan in prometrij, le da je sintetičnega izvora. Je pa edini progesteron, ki se ga da dobiti pri nas na recept. Jemlje se pa oralno. No malo moram popraviti...nekaj časa ga niso imeli na zalogi. Sedaj se ga baje spet dobi. Dajči ma da se te pingota držita še 8 mesecev BB si te kar predstavljam, kako v štiklih okopavaš . Kako si mi drugače? Kruce a sta imela pregled? Me ignoriraš al ki? Gremo bejbe. Maj je mesec ljubezni in naj se pokažejo tudi rezultati
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.4.2009 10:35:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 10:43:09
|
|
|
|
gigi1
|
Kiwi kako se počutiš? Zofka obljubim, da te rufnem, ko bo naslednje srečanje. Pogrešam Mausiko in Bety.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:02:28
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kiwi kako se počutiš? Zofka obljubim, da te rufnem, ko bo naslednje srečanje. Pogrešam Mausiko in Bety. Žižika helouuu ... hvala za info ... ga imam neki doma, pa kot stara sklerozna kokoš sem pozabla za kaj že sem ga jemala še dobr da vas imam Kaj se dogaja pri tebi ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:08:41
|
|
|
|
gigi1
|
Nič posebnega dear. Čakam, da me en v rit zbrca, da grem k atu. Pravzaprav kar uživam v tejle pavzi. Sem bila zdej skor dve leti skoz v nekem krču. Zdej pa tud hormoni od zadnjega postopka popuščajo in sem že mal k seb začela prihajat. Pa ti? Dej mi mal razloži kje si to radiaktivnost pobrala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:20:17
|
|
|
|
Grethy
|
Ah ja, pa sej ko boš začutla svojo žuto minuto boš šla, tud ti rabiš počitek ... Moja radioaktivnost ... slikanje ščitnice ... neki ti vbrizgajo v kri in koj začneš sevat, čez 15 minut ti pa poslikajo ščitnico, kjer se ta vbrizgana zadeva skoncentrira ... ma sej je že ok, sam sem pa mogla to skoz dat, ker je bla povišana sedimentacija, pa 100 preiskav zakaj, glede na to da sem pa jz čist ok, brez bolečin in znakov na vnetje ... mogla bi namreč it na HSG pa sem mela sedimentacijo že okol 40 in pol mi je skor na 50 narasla, do 15 je pa še normalno .... tko da ... upam da bo zdaj ok ... Nasplošno pa kr veselo telovadimo in mogoče se le kaj posreči
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:23:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ah ja, pa sej ko boš začutla svojo žuto minuto boš šla, tud ti rabiš počitek ... Moja radioaktivnost ... slikanje ščitnice ... neki ti vbrizgajo v kri in koj začneš sevat, čez 15 minut ti pa poslikajo ščitnico, kjer se ta vbrizgana zadeva skoncentrira ... ma sej je že ok, sam sem pa mogla to skoz dat, ker je bla povišana sedimentacija, pa 100 preiskav zakaj, glede na to da sem pa jz čist ok, brez bolečin in znakov na vnetje ... mogla bi namreč it na HSG pa sem mela sedimentacijo že okol 40 in pol mi je skor na 50 narasla, do 15 je pa še normalno .... tko da ... upam da bo zdaj ok ... Nasplošno pa kr veselo telovadimo in mogoče se le kaj posreči To so pa taprave besede!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:25:19
|
|
|
|
Grethy
|
Hvala hvala, draga sotrpinka ... mormo met glavo nad vodo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:25:58
|
|
|
|
gigi1
|
Pismu, a res ni šlo brez tega? Mene že nekaj časa en zob, ki so mi ga pred pol leta poflikal matra, pa se ne upam it slikat...kao..kaj pa če glih zdej rata? Itak, da nič ne rata, jaz pa na rentgen (ne)hodim že 3 mesece. Zobarca me bo tud fentala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:42:40
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismu, a res ni šlo brez tega? Mene že nekaj časa en zob, ki so mi ga pred pol leta poflikal matra, pa se ne upam it slikat...kao..kaj pa če glih zdej rata? Itak, da nič ne rata, jaz pa na rentgen (ne)hodim že 3 mesece. Zobarca me bo tud fentala zgleda da ne ... ti kr pejd, jz sem bla glih tko, da sem lahko že test delala, pa če bi bil pozitiven, pol ne bi šla, tako je blo pa kot vsak mesec, pa ni blo kej razmišljat ... dej nooooo, pa sej kolk jih je nosečih pa niti ne vejo, pa grejo na slikanje ... sej vem da ni glih najboljzdravo, ampak, če bi blo pa z mano kej bl tko narobe, kaj pa koristim pol tej naši zemljici .... že filozofiram ... frrrrrrrrr ... Kaj počet v tem turobnem vremenu ... it kam ??? ... gledat filme ??? ... it kr spat ??? ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 11:48:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismu, a res ni šlo brez tega? Mene že nekaj časa en zob, ki so mi ga pred pol leta poflikal matra, pa se ne upam it slikat...kao..kaj pa če glih zdej rata? Itak, da nič ne rata, jaz pa na rentgen (ne)hodim že 3 mesece. Zobarca me bo tud fentala zgleda da ne ... ti kr pejd, jz sem bla glih tko, da sem lahko že test delala, pa če bi bil pozitiven, pol ne bi šla, tako je blo pa kot vsak mesec, pa ni blo kej razmišljat ... dej nooooo, pa sej kolk jih je nosečih pa niti ne vejo, pa grejo na slikanje ... sej vem da ni glih najboljzdravo, ampak, če bi blo pa z mano kej bl tko narobe, kaj pa koristim pol tej naši zemljici .... že filozofiram ... frrrrrrrrr ... Kaj počet v tem turobnem vremenu ... it kam ??? ... gledat filme ??? ... it kr spat ??? ... pridet na morje na sončka....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:04:14
|
|
|
|
miklarom
|
evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:09:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 JEEEESSS!!!! MIKLAROMČEK, SUPER DUPER TANARTABOLŠE NOVICE!!!! Zdaj pa pridno grej svojo pikico, pa upajmo da pigvinčkov ne boš rabla!!!! Pa še životinjsko carstvo za srečo, da bo beta viskoka do neba!!!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.4.2009 13:10:53 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:11:23
|
|
|
|
gigi1
|
Miklarom bravo bejba. To mi deli!!!!! Zdej pa saj veš....rimska poza, desni bok in POZITIVA!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:14:19
|
|
|
|
Grethy
|
AQUAaaaaaaaaa kakšno bo vreme te prihajajoče dni pri vas ???????????
< Sporočilo je popravil Grethy -- 29.4.2009 13:20:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:16:50
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 JEEEESSS!!!! MIKLAROMČEK, SUPER DUPER TANARTABOLŠE NOVICE!!!! Zdaj pa pridno grej svojo pikico, pa upajmo da pigvinčkov ne boš rabla!!!! Pa še životinjsko carstvo za srečo, da bo beta viskoka do neba!!!!! A je še kej za dodat ??? Bravo Mikloramček !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:18:03
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU Reni70 (38) ET 30.04. Lana70 (38) ET 03.05. NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:20:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy kakšno bo vreme te prihajajoče dni pri vas ??????????? baje da bo lepo... vem pa ne, ker nad vremenom še nimam komande....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:31:54
|
|
|
|
mausikaa
|
par dni me ni gor pa same lepe novice bravo Miklaron in kar pozitivno naprej - tudi jaz držim pesti da bo vse v najlepšem redu, ne glej nazaj ampak naprej! Pikica 36 tudi tebi mi smo ta ciklus "natur" brez vseh dodatkov, kaj bo bomo pa videli tam v drugi polovici ciklusa, prejšnji je bil itak čisto zmešan in močno upam, da bo ta boljši zdaj se moram pa malo spravit telofonarit naokoli, da vidim kakšne so kaj čakalne dobe za IVF...sploh mi ne gre v račun, da zna to biti tista zadnja možnost...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:32:12
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy kakšno bo vreme te prihajajoče dni pri vas ??????????? baje da bo lepo... vem pa ne, ker nad vremenom še nimam komande.... AFNA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 13:41:55
|
|
|
|
sonček33
|
Navijačica se oglaša na raport.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:09:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy kakšno bo vreme te prihajajoče dni pri vas ??????????? baje da bo lepo... vem pa ne, ker nad vremenom še nimam komande.... AFNA a si ziher da se midve še ne poznava???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:11:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Navijačica se oglaša na raport. Oj sanšajn!!! Lepo te je kle videt!!! Ti kar pridno navijaj, pa malemu pubecu enga ljubčka od piksen stisen....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.4.2009 14:22:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Arduš!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.