|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 22:38:32   
zmajama
zdravo, še čisto malo če ne danes ponoči pa zagotovo jutri..... akcija odprti smo žeuser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.4.2009 22:43:12   
lake
Mayflower: Dobr oprav jutr, bomo držale pestke za tebe, ker dihat ne mormo s tabo, glede na to da boš mela carski rez.

Mam idejo: Pejmo v petek na kres, pa bomo mele vsaka svojo litrco olja , pa ga bomo zažurale, pol bomo pa nadaljevale žur v porodnišnici. user posted image user posted image . No mogoče bo prej še žur na wc-ju, po tok tega ojla, ampak pustmo malenkosti user posted image

Zdej grem pa počas spat, čeprov itak brezveze, ker že vnaprej vem  da ne bom mogla spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.4.2009 22:48:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

pa nej si vsi prašičjo gripo, recesijo pa še kaj zataknejo nekam!
mi čakamo naše dojenčke!!!!

user posted image  Me je mami ravno včeraj vprašala, ali ni bila ptičja gripa ravno takrat, ko se je rodil Oskar.
Smo že pozabili na to ptičjo gripo pa se mi je zdela bolj nevarna, ker ptice znajo letati, prašiči pa ne...
Ah, vedno bodo kakšne bolezni - čar življenja je neobremenjenost s tem!

lake, potem bomo pa ob kresu izpadle kot noseče čarovnice, ki se ga "zadevajo" z zvarki??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.4.2009 22:55:52   
lake
Sej vseen, važn da bo pomagal. Ples nosenič okoli kresa user posted image user posted image user posted image . Pomoje bi ble glavna atrakcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.4.2009 22:59:02   
Anonimen
posebej, če bi se oblekle kot orientalske plesalkeuser posted image

ampak zaradi olja bi znalo zraven tudi kaj počiti (ogenj in plin?)user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.4.2009 23:00:32   
lake
Ne vem če bi se spravle v obleko orientalske plesalke, tista rutica okol pasu bi mogla bit ful velkauser posted image user posted image . Sej ponavad so zraven kresa tud gasilci, bi pa pogasil. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.4.2009 23:05:58   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.4.2009 23:06:15   
ttmmbb
Mayflower - SREČNO. Držim pesti zate in upam, da se boš dooooooooobro naspala. Jutri boš že cartala svojega user posted image . Blagor tebi. Nahecaj možeka da kaj napiše.

Me pa spet heca RR, sem že roman spisala in mi pokaže erorr..... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.4.2009 23:14:37   
Tanja_
pokica jst bi tud po 10.šla. 09.05. je luna, mogoče se pa bo kej dogajalo, glede na to, da se prejšnji mesec je ob luni, k so punce pravile, kok je bla gužva v P. Jedla sem Poli s sirom pa grisine zravn, pa 2 jabki. Zredila sm se, 10 kg, čist v povprečju. Zdej se mi pa po poli spahuje, pes se mi pa skoz k ustom štuli k ji dišiuser posted image
brigita jutri spij več kot 2 žlički, če že morš pit neki zanič, pol dej ornk, da zaleže, da ti ne bo vsak dan treba. Jst tud tko pucem. Moj pravi, da sm k John Wayne, sam da mam v vsaki roki eno flašo s čistilom namest pištoluser posted image Pravi, da se vidi, da vse nagonsko delam, k je kao vse spucano, pa še kr rinem. Ampak, če bi moške kriterije imele za to, kaj je spucano, bi se nam sigurno kake čudne živali zaredile po omarah.user posted image
Nočko lepotice!

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.4.2009 23:17:45   
Anonimen
ttmmbb, tudi meni se je to danes zgodilo. še enkrat spiši!user posted image

grem zdaj počivat... kar brez povečerka, ker imam previsok sladkor (upam, da mi ponoči ne bo preveč padel). jutri, upam, da preberem kakšno veselo novičko .user posted image ...poleg mayflower.

imejte se skrajno lepo!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.4.2009 23:51:23   
lananai
"Nejc"

Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :)

Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm.
Čeprav naju je vse skupaj kar malo presenetilo, ker se je običajen pregled spremenil kasneje kar v porod sma oba zelo vesela, ker se je odvilo vse zelo hitro in po besedaj moje drage veliko manj boleče, kot je pričakovala, tako, da sma oba res vesela, ker je tudi s Tiso vse v najlepšem redu in zelo sma zadovoljna tudi z vsem osebjem v porodnišnici Celje, saj so bili prav vsi od babic do zdravnikov izredno prijazni, tako da sma še vedno pod vplivom samih lepih občutkov :D
Meni se pa že tudi cel dan tako smeji, da me že kar malo bolijo ustnice od vsega tega smejanja :D

No, ravno toliko, da sem vam sporočil, zdej pa hitro spat, ker jutri bo še en lep dan!!!

Lahko noč majčice in zmajčice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.4.2009 0:22:25   
petrazg
Očka super novička. Čestitam user posted image user posted image user posted image Ti kar verjamem, da imaš usta do ušes, da se smeješ in si seveda blažen med svojima princeskama. Se odlično držiš, da nam lahko takole vse obrazložiš. user posted image Vse pohvale res...

Čestitke seveda tudi mamici, ki ji želim čimprejšnje okrevanje in veliko prečudovitih trenutkov z vajino princesko TISO!!! 

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.4.2009 0:56:34   
petrazg

user posted image

Ja Blueeyes in KatMat dobro sta tole zbrali. Se nimam kaj pritoževati user posted image user posted image user posted image Mi bo sedaj delal družbo, ko vsi tako sladko spite... user posted image
Mayflower danes boš pa že mami in boš svojega user posted image že lahko pocartala. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo vse ok in da čakanje pred operacijsko hitro mine! Drži se punca, majčice smo s tabo...

Oliva a ti imaš sploh čas gibe štet, glede na to, da ti Popaj ne da miru...user posted image

Majuška... izcedek je lahko od pregleda ali pa se ti lušči čep. Ker predvidevam, da bi ti bilo všeč bolj tisto drugo, držim da je to to in da boš kmalu na letalu za Rim... Ko boš pa naslednjič imela tako dobro kosilo, se bom pa kar povabila...njami

Tanja user posted image za porodniško

Zoja... vidva sta pa usklajena z motorjem user posted image . Pa vajina slikca z bušijem je full lepa.

BarbyD... ti boš kmalu mami... sej ne vem, a si še sploh doma? Držim pesti...

Gala , a vi tudi po lužah skačete? user posted image Kolk je to meni poznano...najdemo še tako majhno...

Cveki user posted image user posted image user posted image za pregled in same super informacije... Zdej pa user posted image , a ne? Ni več izgovorov...

Lake... a midve greva še na kavo pred porodom user posted image user posted image Mi hočeš pobegnat, a ne...

Copka
tebi pa ob tej tašči res ne bo dolgčas...

Zmajama... že dihamo s tabo...user posted image user posted image user posted image Samo ne vem, a si prišla domov al možek piše?

Punčice moje, kolk ste pa vse spet napisale user posted image user posted image user posted image ... Zdej me že spanec pobira, vas jutri do konca preberem... Bom morala bolj redno brat čez dan...

Nočko oz. dobro jutro...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.4.2009 6:48:11   
psaša
Jutro.
vanilla in lananai čestitke user posted image user posted image user posted image

mayflower držim pesti user posted image

Meni se zdi, da mi je včeraj čep šel. Je tak gost sluzast izcedek, pa mal rjave barve je bilo vmes. Pa danes zjutraj ga je bilo tudi malo. Kar čakam kaj se bo zgodilo naprej. No, na koncu mi bodo pa v torek sprožili ali pa me bodo spustili domov. Samo je rekla, da glede na to koliko sem odprta, da mi bodo sprožili. Samo potem pa berem, da so nekatere odprte še več od mene pa so lepo doma user posted image  in da ni nič narobe.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.4.2009 6:54:14   
psaša
Sem brala na Rodili smo, da je naša bucka danes rodila fantka Jako. user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.4.2009 7:12:02   
Anonimen
Jutro...ma sem zgodnja danes...jah...sem mela zeloooo lepo prebujanje.user posted image Zdej mam pa energije za tri...no, mogoče jo bom pa koristno porabla za ako pucanje. Sem bla malo lena zadnje dni.

Bravo nove majske mamice...čestitke in fajn se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
30.4.2009 7:19:20   
Anonimen
dobro jutro

ma ste se včeraj razpisaleuser posted image

maja1488 in lunica77 vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

buksi in lananai čestitke ob rojstvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa očkotom tudiuser posted image user posted image user posted image

ja jz grem zgodaj spat ker sem preutrujena da bi po deveti uri še bila na rač ali pred tvuser posted image petelinček pa ponavadi dela če pa ni v službi pa že ob sedmih zvečer pred tv žaga drvauser posted image user posted image

ja tale gripa je baje pršla že v slovenijo, čudno a ne da nočejo zapret meje smotke, sej una ptičja gripa je bla tud sam ni blo tojk smrtnih žrtevuser posted image
mah sam da bo z nami vse o.k. pa bouser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
30.4.2009 7:20:26   
Anonimen
jutro majch

ja super bujenje mene je pa WC zbudu oz mehuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
30.4.2009 7:30:51   
Anonimen
Hehe mene je mehur ponoč ene parkrat zbudu...pa ta KISLINA! Za znoret! Pol skušam sede zaspat in take fore...komaj čakam, da bom spet normalna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
30.4.2009 7:37:16   
alijana
Jutro majčice.

Da se vam še oglasim. Vsem user posted image  čestitam, ki ste že rodile in se že cartate s svojimi user posted image .
Včeraj sem imela pregled in CTG. na CTG-ju ni bilo vse kot je treba oz. po šolsko - tako je rekla, zato me je za danes poslala v P na pregled in CTG. Sem sicer v 39 tednu, a Vseeno bi še rada počakala na maj, no mogoče pa bom zadnjega aprila. Skratka držite pestke, da bo vse vredu in se še vrnem domov 2v1.
Vsem, ki greste danes za "rim" vse dobro, tiste, ki pa imate pregled oz. CTG pa želim vse dobro.
Če se vrnem pa lahko zapišete moj naslednji pregled 6.5.2009.
Tako sedaj pa šibam v P,

lepo bodite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.4.2009 7:37:39   
Anonimen
jz mam pa srečo me kislina nič ne matra, jz sem šla danes ponoč drugače sam enkrat na WC, sam zjutraj pa ni mogel več mehur zdržat vsaj še eno uro, tak da sem pol kr ustalauser posted image

no jz sem se odločila danes za kosilo bojo makaroni z omako in solata, njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.4.2009 7:42:32   
Anonimen
Uh, ti že o kosilu razmišljaš...js sm pa sama, pa sploh ne vem, kaj naj si nardim za jest...tako je bedno kuhat samo zase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.4.2009 7:43:02   
Anonimen
alijana vso srečo, in držim pesti da boš dočakala 2v1 majuser posted image user posted image user posted image

no jz grem zdej tud, moram it na vas po opravkih ko pridem nazaj se še kaj oglasim

čawuser posted image

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.4.2009 7:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Uh, ti že o kosilu razmišljaš...js sm pa sama, pa sploh ne vem, kaj naj si nardim za jest...tako je bedno kuhat samo zase.

jz ko sem sama si naredim kakšno juhico in to je vse, sam nisem bila sama že od kar sem omožena, moram vedno skuhat za dva no zdaj že en lep cajt za triuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.4.2009 7:51:27   
lake
Dobro jutro!

Čestitke Lananai in Buksi user posted image user posted image user posted image . Tale možek od Lananai je bil pa še najbolj zgovoren, kar se poroda tiče user posted image user posted image . Pa še predstavu se je.

Jst sm spala k ubita, do petih zjutri k me je en maček zuni zbudu, ne vem a se že gonjo al kako. In seveda se je pol še moj pes zbudu in začel lajat, pol je blo pa konc s spanjem.

petrazg: Komot greva na kavo. Tud če bi hotla pobegent, ne morem, ker se nič ne dogaja tm spodej, še tist kar se je prejšnji teden se je ustavlo. user posted image user posted image

Zdej morm pa mal psa ven pelat, da ne bo pol cel dan siten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?