Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 22:38:32
|
|
|
|
zmajama
|
zdravo, še čisto malo če ne danes ponoči pa zagotovo jutri..... akcija odprti smo že
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 22:43:12
|
|
|
|
lake
|
Mayflower: Dobr oprav jutr, bomo držale pestke za tebe, ker dihat ne mormo s tabo, glede na to da boš mela carski rez. Mam idejo: Pejmo v petek na kres, pa bomo mele vsaka svojo litrco olja , pa ga bomo zažurale, pol bomo pa nadaljevale žur v porodnišnici. . No mogoče bo prej še žur na wc-ju, po tok tega ojla, ampak pustmo malenkosti Zdej grem pa počas spat, čeprov itak brezveze, ker že vnaprej vem da ne bom mogla spat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 22:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 pa nej si vsi prašičjo gripo, recesijo pa še kaj zataknejo nekam! mi čakamo naše dojenčke!!!! Me je mami ravno včeraj vprašala, ali ni bila ptičja gripa ravno takrat, ko se je rodil Oskar. Smo že pozabili na to ptičjo gripo pa se mi je zdela bolj nevarna, ker ptice znajo letati, prašiči pa ne... Ah, vedno bodo kakšne bolezni - čar življenja je neobremenjenost s tem! lake, potem bomo pa ob kresu izpadle kot noseče čarovnice, ki se ga "zadevajo" z zvarki??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 22:55:52
|
|
|
|
lake
|
Sej vseen, važn da bo pomagal. Ples nosenič okoli kresa . Pomoje bi ble glavna atrakcija.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 22:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
posebej, če bi se oblekle kot orientalske plesalke ampak zaradi olja bi znalo zraven tudi kaj počiti (ogenj in plin?)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:00:32
|
|
|
|
lake
|
Ne vem če bi se spravle v obleko orientalske plesalke, tista rutica okol pasu bi mogla bit ful velka . Sej ponavad so zraven kresa tud gasilci, bi pa pogasil.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:06:15
|
|
|
|
ttmmbb
|
Mayflower - SREČNO. Držim pesti zate in upam, da se boš dooooooooobro naspala. Jutri boš že cartala svojega . Blagor tebi. Nahecaj možeka da kaj napiše. Me pa spet heca RR, sem že roman spisala in mi pokaže erorr.....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:14:37
|
|
|
|
Tanja_
|
pokica jst bi tud po 10.šla. 09.05. je luna, mogoče se pa bo kej dogajalo, glede na to, da se prejšnji mesec je ob luni, k so punce pravile, kok je bla gužva v P. Jedla sem Poli s sirom pa grisine zravn, pa 2 jabki. Zredila sm se, 10 kg, čist v povprečju. Zdej se mi pa po poli spahuje, pes se mi pa skoz k ustom štuli k ji diši brigita jutri spij več kot 2 žlički, če že morš pit neki zanič, pol dej ornk, da zaleže, da ti ne bo vsak dan treba. Jst tud tko pucem. Moj pravi, da sm k John Wayne, sam da mam v vsaki roki eno flašo s čistilom namest pištol Pravi, da se vidi, da vse nagonsko delam, k je kao vse spucano, pa še kr rinem. Ampak, če bi moške kriterije imele za to, kaj je spucano, bi se nam sigurno kake čudne živali zaredile po omarah. Nočko lepotice!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ttmmbb, tudi meni se je to danes zgodilo. še enkrat spiši! grem zdaj počivat... kar brez povečerka, ker imam previsok sladkor (upam, da mi ponoči ne bo preveč padel). jutri, upam, da preberem kakšno veselo novičko . ...poleg mayflower. imejte se skrajno lepo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 23:51:23
|
|
|
|
lananai
|
"Nejc" Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :) Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm. Čeprav naju je vse skupaj kar malo presenetilo, ker se je običajen pregled spremenil kasneje kar v porod sma oba zelo vesela, ker se je odvilo vse zelo hitro in po besedaj moje drage veliko manj boleče, kot je pričakovala, tako, da sma oba res vesela, ker je tudi s Tiso vse v najlepšem redu in zelo sma zadovoljna tudi z vsem osebjem v porodnišnici Celje, saj so bili prav vsi od babic do zdravnikov izredno prijazni, tako da sma še vedno pod vplivom samih lepih občutkov :D Meni se pa že tudi cel dan tako smeji, da me že kar malo bolijo ustnice od vsega tega smejanja :D No, ravno toliko, da sem vam sporočil, zdej pa hitro spat, ker jutri bo še en lep dan!!! Lahko noč majčice in zmajčice...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 0:22:25
|
|
|
|
petrazg
|
Očka super novička. Čestitam Ti kar verjamem, da imaš usta do ušes, da se smeješ in si seveda blažen med svojima princeskama. Se odlično držiš, da nam lahko takole vse obrazložiš. Vse pohvale res... Čestitke seveda tudi mamici, ki ji želim čimprejšnje okrevanje in veliko prečudovitih trenutkov z vajino princesko TISO!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 0:56:34
|
|
|
|
petrazg
|
Ja Blueeyes in KatMat dobro sta tole zbrali. Se nimam kaj pritoževati Mi bo sedaj delal družbo, ko vsi tako sladko spite... Mayflower danes boš pa že mami in boš svojega že lahko pocartala. Držim pesti, da bo vse ok in da čakanje pred operacijsko hitro mine! Drži se punca, majčice smo s tabo... Oliva a ti imaš sploh čas gibe štet, glede na to, da ti Popaj ne da miru... Majuška... izcedek je lahko od pregleda ali pa se ti lušči čep. Ker predvidevam, da bi ti bilo všeč bolj tisto drugo, držim da je to to in da boš kmalu na letalu za Rim... Ko boš pa naslednjič imela tako dobro kosilo, se bom pa kar povabila...njami Tanja za porodniško Zoja... vidva sta pa usklajena z motorjem . Pa vajina slikca z bušijem je full lepa. BarbyD... ti boš kmalu mami... sej ne vem, a si še sploh doma? Držim pesti... Gala , a vi tudi po lužah skačete? Kolk je to meni poznano...najdemo še tako majhno... Cveki za pregled in same super informacije... Zdej pa , a ne? Ni več izgovorov... Lake... a midve greva še na kavo pred porodom Mi hočeš pobegnat, a ne... Copka tebi pa ob tej tašči res ne bo dolgčas... Zmajama... že dihamo s tabo... Samo ne vem, a si prišla domov al možek piše? Punčice moje, kolk ste pa vse spet napisale ... Zdej me že spanec pobira, vas jutri do konca preberem... Bom morala bolj redno brat čez dan... Nočko oz. dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 6:48:11
|
|
|
|
psaša
|
Jutro. vanilla in lananai čestitke mayflower držim pesti Meni se zdi, da mi je včeraj čep šel. Je tak gost sluzast izcedek, pa mal rjave barve je bilo vmes. Pa danes zjutraj ga je bilo tudi malo. Kar čakam kaj se bo zgodilo naprej. No, na koncu mi bodo pa v torek sprožili ali pa me bodo spustili domov. Samo je rekla, da glede na to koliko sem odprta, da mi bodo sprožili. Samo potem pa berem, da so nekatere odprte še več od mene pa so lepo doma in da ni nič narobe.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 6:54:14
|
|
|
|
psaša
|
Sem brala na Rodili smo, da je naša bucka danes rodila fantka Jako.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro...ma sem zgodnja danes...jah...sem mela zeloooo lepo prebujanje. Zdej mam pa energije za tri...no, mogoče jo bom pa koristno porabla za ako pucanje. Sem bla malo lena zadnje dni. Bravo nove majske mamice...čestitke in fajn se cartajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro ma ste se včeraj razpisale maja1488 in lunica77 vse najboljše buksi in lananai čestitke ob rojstvu pa očkotom tudi ja jz grem zgodaj spat ker sem preutrujena da bi po deveti uri še bila na rač ali pred tv petelinček pa ponavadi dela če pa ni v službi pa že ob sedmih zvečer pred tv žaga drva ja tale gripa je baje pršla že v slovenijo, čudno a ne da nočejo zapret meje smotke, sej una ptičja gripa je bla tud sam ni blo tojk smrtnih žrtev mah sam da bo z nami vse o.k. pa bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro majch ja super bujenje mene je pa WC zbudu oz mehur
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe mene je mehur ponoč ene parkrat zbudu...pa ta KISLINA! Za znoret! Pol skušam sede zaspat in take fore...komaj čakam, da bom spet normalna.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:37:16
|
|
|
|
alijana
|
Jutro majčice. Da se vam še oglasim. Vsem čestitam, ki ste že rodile in se že cartate s svojimi . Včeraj sem imela pregled in CTG. na CTG-ju ni bilo vse kot je treba oz. po šolsko - tako je rekla, zato me je za danes poslala v P na pregled in CTG. Sem sicer v 39 tednu, a Vseeno bi še rada počakala na maj, no mogoče pa bom zadnjega aprila. Skratka držite pestke, da bo vse vredu in se še vrnem domov 2v1. Vsem, ki greste danes za "rim" vse dobro, tiste, ki pa imate pregled oz. CTG pa želim vse dobro. Če se vrnem pa lahko zapišete moj naslednji pregled 6.5.2009. Tako sedaj pa šibam v P, lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jz mam pa srečo me kislina nič ne matra, jz sem šla danes ponoč drugače sam enkrat na WC, sam zjutraj pa ni mogel več mehur zdržat vsaj še eno uro, tak da sem pol kr ustala no jz sem se odločila danes za kosilo bojo makaroni z omako in solata, njami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, ti že o kosilu razmišljaš...js sm pa sama, pa sploh ne vem, kaj naj si nardim za jest...tako je bedno kuhat samo zase.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
alijana vso srečo, in držim pesti da boš dočakala 2v1 maj no jz grem zdej tud, moram it na vas po opravkih ko pridem nazaj se še kaj oglasim čaw
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Uh, ti že o kosilu razmišljaš...js sm pa sama, pa sploh ne vem, kaj naj si nardim za jest...tako je bedno kuhat samo zase. jz ko sem sama si naredim kakšno juhico in to je vse, sam nisem bila sama že od kar sem omožena, moram vedno skuhat za dva no zdaj že en lep cajt za tri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 7:51:27
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Čestitke Lananai in Buksi . Tale možek od Lananai je bil pa še najbolj zgovoren, kar se poroda tiče . Pa še predstavu se je. Jst sm spala k ubita, do petih zjutri k me je en maček zuni zbudu, ne vem a se že gonjo al kako. In seveda se je pol še moj pes zbudu in začel lajat, pol je blo pa konc s spanjem. petrazg: Komot greva na kavo. Tud če bi hotla pobegent, ne morem, ker se nič ne dogaja tm spodej, še tist kar se je prejšnji teden se je ustavlo. Zdej morm pa mal psa ven pelat, da ne bo pol cel dan siten.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?