gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Gogabojan super si napisala glede dojenja oz. nedojenja No, pri nas se je začelo tako, da je bilo treba vmes na pol šus nategniti bradavico do Sarajeva in ko je bila dol, jo je bilo treba samo še na hitro spustiti. Js pa seveda aaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu... Pa da ne omenjam kletvic, ki so se mi ob prvem poskusu rojile po glavi... Kasneje je to prešlo v navado z dodatkom treskanja z roko po stranici postelje, nazadnje pa že skoraj z malo zafrkancije zagrabit in spustit, pa zagrabit in spustit. Mislim, no... Moški... In sem si rekla, da bo dovolj tega dojenja čez dan, ker je bilo vse skupaj samo še igranje. Zjutraj me običajno tako gleda kot boginjo (vau, sem kr ponosna na to!), zvečer pa tako ali tako že napol drema, jaz pa vztrajno štejem, kolikokrat pogoltne, ker se dolgočasim, ko je tako umrijen. Ja, čez dan je pa že pravi mali Danes sem ga za pol minute pustila samega v postelji, pa se je obrnil čist kontra z glavo, potem še skok na trebuh, nazadnje pa se je še pokril s kovtrčkom in bil čisto tiho. Me je skor kap, ko sem prišla tja, mulo se mi je pa na ves glas smejal, ko sem ga odkrila Tako da sedaj vem, da je treba kovtrček al odstranit al zataknit med posteljo in steno. Da ne omenjam, da se mi 100x na dan popolnoma sezuje in že malo sumim na to, da se hoče fiksat z vonjem svojih nogic... . Ej sem crknla od smeha. Veš, ko moj hoče čez dan fulll moje pozornosti, oz. fulll tečnari in gleda za mano, mu dam pač joško v upanju, da bo hotel jesti. On pa se začne z njo igrati. Pa moj srček reče: Veš Rok, sam očka se lahko tako igra z joškico, ti jo moraš samo papati, očka pa igrati. EJ FULLLL LJUBOSUMEN. Hahaha. Pa je reku, HB da ma mami 2. Kar pa se kovtrčka tiče. Jaz mu zvečer lepo naštimam kovtrčka, v upanju, da ga ne bo iztaknil ven iz gredic in jogija. Zjutraj najdeš prevleko na eni strani, kovterček pa na drugi strani. Se pa fulll rad carta s prevleko, pa nosek skrije not, kot kakšen kuža. . Pa etikete od vseh stvari. Noro dobra zabava. Pa da ne rečem, kak mu je cucelj od flaške fajn grist. Oz. si jo zbaše v usta, stisne z vso močjo, potegne flaško, naredi cucelj POKKKKKKKKK tamal pa v smeh.
|