gogabojan
|
OK PUNCE. Ve kar zrihtajte kar imata. Moram pa povedati, da smo pršli domov ob 20.45. Tamal je spal že, zato smo ga gor prnesli kar v jajčku. Se je zbudu, parkrat nasmeju, naenkrat pa tak histeričen jok, da je bilo katastrofa. Ga nismo mogli pomiriti. Sem ga vzela v naročje, in ga stisnla k sebi. On pa se je začel cartat po mojem obrazu, ker ga je nosek srbel. Naenkrat sem imela čist moker obraz. Še vedno pa je cvilu k nevem kaj. Pa je mel tak velik zelen posušen smrkel, ki ga jaz v treh dneh nebi nabrala, če bi jih zbirala. Pa sem mu spucala nosek. TAMAL JE TAK KRIČU, kot če bi ga kdo z nožem rezu. Res nisma ga mogla pomiriti. Nato sem ga tak stiskala k sebi, moj je prižgal muzko, in začel nabijat. Jaz pa sem z njim plesala. Je bošček TAK MI HLIPU, k je prej tok joku. Joj kok je bil žalosten. Pa kok se je zjoku, da je tak hlipu. BOŠČEK MOJ MALI. No ko se je umiril, sem jaz skočila pod tuš. Moj pa je mel nalogo da ga nahrani z malo mlečne kašice. Ej POD TUŠ SEM GA SLIŠALA NO!!!!!!!!!!! Pa me moj ni hotel poklicati, da me je pustil da se vsaj stuširam v miru. Pridem nazaj, tamal v naročju, ampak tiho. Je reku da noče jesti. Sm rekla, naj pripravi vodo, jaz pa mu bom dala kašico da poje. Pojedel je pri meni kašico, dragi pripravil vodo, me vprašal, če bom lahko sama, in sem rekla da kar naj se gre stuširat. Nato sem ga dala v vodiko. Se je tam končno malo sprostil malček moj. Zdaj pa spet nekaj zacvili, in to v spanju. Sem klicala danes pediatra, ker ima fullllllllllllllllllllll RDEČIH PIKIC PO HRBTU. Nikjer drugje, le po hrbtu. Pa je rekel, da je mogoče od švica, da velik švica po hrbtu, naj ga manj oblačim. (pa saj ga itak fulll mal že oblačim. manj kot ve skoraj, kar Irmo vpašite), al pa da je še kakšna alergija se našla . Ah daj no. Kaj bomo morali še na ostale stvari se iti kontrolirati, na kaj smo alergični?????????? Vemo da na KM, pršice, lešnik, prah, in še par nismo, smo pa na Arašide in Jajca. Pr jajcih se mu pokaže alergija na obrazu. Upam da je švic kriv, ne pa alergija dodatna. Je pa reku, glede na to, da mu ne zgine že en teden, da je alergija najverjetneje. Če mu zdaj čez praznike ne zgine, bomo šli še na dodatne teste. Ker bi od švica zginile v parih dneh. Pr nas pa to traja več kot teden dni. Pa je že takrat rekel, da ni nič takega. Zdaj pa je že mal predolgo, da ima to.
|