|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 21:38:36   
Pšemek
Lovely, iskreno sožalje tudi tebi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
29.4.2009 21:44:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evo Lovely. Imela vojno z Inyo in njeno večerjo. Ma dej, včasih se ji kar nekaj sprdne. Na konc pa 200ml mleka z mal piškotki zmletimi poje in zaspi. Kr neki.

sej to pa so dojenčki, ne? nikoli ne moreš nič predvidevat in si mislit, kako bo, ker tako NE BO! In ravno to je lušno....naš user posted image je danes cel dan nekaj jamral in jokcal in se vmes smejal user posted image kdo bi vedel, kaj mu je bilo - ampak je pa 3x lepo sam zaspal čez dan in na obisku smo bili in je bil dobre volje.....tako da - pač vsak dan kaj drugače!

pa smejal se je ko nor, ko sem dala gor mal svojegsa DJ Tiesta in z njim v naročju po ritmu gor pa dol guncala....mogoče bova pa še skup nekoč na koncerte hodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.4.2009 21:49:54   
PikicaStonoga
user posted image user posted image Lovely ...moje sožalje tudi tebi! user posted image user posted image

Hvala za nasvete za kuhinjo, bom jutri prebrala, če še kakšna kakšno pametno pove ;)

Zdej pa grem ajat, se mal pogovarjat, stiskat in spat ...

NOČKOOOOOOOO!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.4.2009 21:50:04   
Lucka1

Valla, mene tudi zanima, a to dopoldne je mišljeno hidrati al GH? Ker meni je P rekla dopoldne in popoldne sadje, za kosilo zelenjava in meso. Sam no way, jaz bom lepo samo 2 GH dnevno. Zdaj tko delam. Ampak dopoldne pa tudi dodam malo sadja v mlečno kašo, se mi ne zdi nič narobe... Pa za moje pojme mlečna kaša ni GH. Jaz jo štejem kot mleko, energijsko valda je več ampak jaz o ne štejem kot GH. K jaz mam ful problem s flaško, jo zelo zavrača.

jaz tudi podpiram idejo, da je mlečna kašica mleko in ne GH! - GH je po mojem tisto, kar je večinoma NE-mlečni obrok, na pa nujno samo mleko

.100noga, meni je pri kuhinji fajn, da so dobre zavore, da ne butajo predali in omare k zapiraš. Pa vrtljivi koti so hudo praktični, svašta imava noter. Pa pečica je meni ful boljš k jo imava gor ne dol. Pa ful mi je dobr k mava pipo s tušem k se solata lepo opere. Pa lučke v steklenih omarah so super. Druzga se ne spomnim.

tole vse podpišem, razen lučk v steklenih omarah, ker le-teh nimamo in ne morem vedet - je pa sigurno fajn - pa še tole predlagam - imej izvlečne predale namesto globokih omar spodaj, ker je fino, ko si vse ven potegneš in se ti ni treba sklanjat in stegovat nekam zadaj...pa nama je fino imet steklo na hrbtu kuhinje namesto ploščic - fino izgleda, pa super se čisti

Pšemek, meni je danes umrl stric. Depra. Ampak to je pač cikel. Po moje se s tem ne konča. Pomaga tako razmišljat.

lovely - iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
29.4.2009 21:50:22   
Lovely
Faca tale tvoj Val Lučka user posted image

Mah, jaz sem tok utrujena, Inya je bila danes res ful zahtevna. Pa saj ni samo tečkala ampak sva bila veliko aktivna z njo. Puzat hoče pa se ful zjezi k ne gre še tako kot ona želi, prekregala se je s svojim slončkom k cel rilec pa res ne gre v usta, ob mizi itak vse dol zmetat pa režat se k mami pobira in tko. Sam smejiva se ji kaka luštkana je. Ampak sva pa zdajle crknjena. Oba. Vsak na svojem kavču za svojim laptopom, tale moj revež sicer celo nekaj dela jaz pa z vami čvekam.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 21:50:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 21:51:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
29.4.2009 21:52:52   
Lovely
Uf, vidim, da sem dobila bonus od lani pa mi je nekam premalo. Zakaj je tok ura da ne morem nobenga napiz.... Meni je zdaj najhujš čakat do jutri.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.4.2009 21:53:57   
Lovely
Hvala za sožalje punce

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 21:55:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.4.2009 22:03:42   
Lucka1

Uf, vidim, da sem dobila bonus od lani pa mi je nekam premalo. Zakaj je tok ura da ne morem nobenga napiz.... Meni je zdaj najhujš čakat do jutri.

? a to služba????

dej tle vse ven skriči user posted image ....bomo vse prenesle

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.4.2009 22:25:02   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Jaz sem morala vse to že pri prvi vlogi napisat in vsi moji odgvori so negativni. Jaz bom jutri napisala pritožbo - danes si nočem uničit večera, pa jutri si bom tgermin pri Jankoviču rezervirala in mu pod nos potem pomolila vse negativne odločbe - pa naj mi on najde vrtec. Zaradi mene ga lahko tudi on čuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj, boš povedala kako je šlo - mogoče se bomo morali tudi mi tam najavit!!!

Sem danes klicala na MOL, kao kdaj lahko pridem, ker sem na netu prebrala, da se moraš na dan razgovora prijaviti ob 8-ih v Mestni hiši. Pa me je ženska najprej hotela odslovit, potem sem ji pa razložila, da jaz z dojenčkom tako zgodaj ne morem priti samo zato, da se prijavim. In je postala takoj bolj razumevajoča. Je rekla, da naj pa potem pridem ene 15 minut prej in da imamo mamice z dojenčki itak prednost pred ostalimi drugimi. Je še vprašala, če je problem vrtec, sem rekla da ja. Potem je rekla, kdaj ga želim vpisat, pa sem rekla 1.9. in ona meni, no saj do takrat se bo pa sprostilo. Sem rekla, verjamem, samo če jih je 62 pred mano, bi se jih moralo ogromno sprostiti.

V glavnem v torek greva z Nikom v boj za vrtec, tako da naju ne bo v Areno.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.4.2009 22:30:26   
janja 27
.100noga še nekaj predlogov glede kuhinje......pečica če imaš možnost definitvno v tvoji višini da se ti ni treba sklanjat, pa moja mami ma nad pečico še vgrajeno mikrovalovno ( seveda če jo boš rabila ) in je to super ideja, glede pečice no ne vem kolk rada pečeš meni je super ker imam vodila k se stegnejo ven tko da lepo stegnem ven pekač in vzamem ven kar je noter user posted image , sto posto naroči tiho zapiranje, jaz mam 4 globoke predale za lonce in kozice in pokrovke, pa tud full majhnih predalov pride prov, no ne vem kolk veliko kuhno maš, meni v kotu je super izvlečna omarica, bolj k okorgla gre več stvari not....ker gre na črko l in več spraviš noteruser posted image ......pult se dobi tud tak da lahko režeš na najemu če ti pač ni velik strošek vendar dolgoročno gledano fina investicija, jaz mam tako na mizi v jedilnici full cool.....jaz preživim veliko časa v kuhniji ker rada kuham sedaj je čist odvisno od ženske kaj če imet in kaj ne....aja lučke midva jih imava na vrhu tko da mi na pult svetijo tud ok zadeva ker si s hrbtom zakrivam luč če kaj delam lučke pa mi svetijo lepo na pult pred manouser posted image ...........ne spomnim se kaj več....itak pa ti bo svetovala una k kuhnje rišeuser posted image user posted image user posted image

lovely sožalje tud iz moje strani za stricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Janja, hvala za čestitke. Drugače pa ni panike, se ni treba opravičevat, saj si dobra, da vse slediš .

hvala

glede gh in vsega skup.....moje mišlenje.....vse skupaj je čsit odvisno od otroka kako bo GH sprejemal in kolk je pripravljen jest , npr..naši se kr meša k vidi hrano ( to ma po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) jo ne rabim nič animirat...kar ji dam to pojej..soseda ma enoletnico in ima vsak dan z njo boje ker noče jest....en tavžnt igrač okoli pa odpiranje ust itd itd,,,no way par žličk in to je to.....pač tak otrok...........
jaz pa jogurte, skute keksolino, grisolino, rižolino štejem za mlečni obork saj je mleko noter......oz. narediš z mlekom.....moja bo v soboto 7 mesecev in bom to crkljanje na joški ukinla popoldan in dopoldan itak se sam afna in mi brdavico vakumira pa se mi smeje....pa zraven dela brrrrrrprrrrrrrrr...pol pa hoče še drugo jestuser posted image pa še slpoh noče jest če jo dojim pred kom ker glavo obrača in je firbčna baba kaj se dogaja okoli njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.4.2009 22:32:06   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Jaz sem morala vse to že pri prvi vlogi napisat in vsi moji odgvori so negativni. Jaz bom jutri napisala pritožbo - danes si nočem uničit večera, pa jutri si bom tgermin pri Jankoviču rezervirala in mu pod nos potem pomolila vse negativne odločbe - pa naj mi on najde vrtec. Zaradi mene ga lahko tudi on čuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj, boš povedala kako je šlo - mogoče se bomo morali tudi mi tam najavit!!!

Sem danes klicala na MOL, kao kdaj lahko pridem, ker sem na netu prebrala, da se moraš na dan razgovora prijaviti ob 8-ih v Mestni hiši. Pa me je ženska najprej hotela odslovit, potem sem ji pa razložila, da jaz z dojenčkom tako zgodaj ne morem priti samo zato, da se prijavim. In je postala takoj bolj razumevajoča. Je rekla, da naj pa potem pridem ene 15 minut prej in da imamo mamice z dojenčki itak prednost pred ostalimi drugimi. Je še vprašala, če je problem vrtec, sem rekla da ja. Potem je rekla, kdaj ga želim vpisat, pa sem rekla 1.9. in ona meni, no saj do takrat se bo pa sprostilo. Sem rekla, verjamem, samo če jih je 62 pred mano, bi se jih moralo ogromno sprostiti.

V glavnem v torek greva z Nikom v boj za vrtec, tako da naju ne bo v Areno.

go irma go go go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odločna punca ni kej....upam da ti rata da dobiš vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da ga boš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.4.2009 22:39:39   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PUZAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da dopišem, na hrbtu puzamoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je ležal na hrbtu, ker se je pokakal, pa sem ga kr dala na svojo pojstlo. Pa mu slečem žabice, mu rečem;

A je Roky kaku??? FUJ FUJ FUJ
A je roky kaku??? fuj fuj fuj

Tamal pa v smeh, hrbet v zrak, nogice potegnu čist nazaj in začel puzat vedno, ko sem rekla mu FUJ FUJ FUJ

Madona mi je smešen. Mu dam mir, spet rečem fuj fuj fuj in tamal spet leze. Je pa sigurno pol metra na pojstli prilezu gor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Roki!!!

Vidiš Goga, da si perfektna mami!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.4.2009 22:45:52   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Moja pikica! Joj, kok je cortkana, ta zihr ni moja!!!!

Čisti cuker! Prava princeska!

Pa itak da je tvoja, zakaj pa ne bi bila??? A tebi kaj manjka?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.4.2009 23:02:34   
gogabojan
IRMA - you go girl

LOVELY - iskreno in globoko sožalje ti želi vsa moja družinica

Janja -  ne bit huda, ker sem napisala da si ti kriva. Nisem mislila resno. SVAKA ČAST, k nobena ni tok poskrbela za forum kot ti. Pa maš še živino doma, pa dve mali princeski, pa kuhanje in bla bla bla.

SVAKA ČAST.

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

itak se sam afna in mi brdavico vakumira pa se mi smeje....pa zraven dela brrrrrrprrrrrrrrr...pol pa hoče še drugo jestuser posted image pa še slpoh noče jest če jo dojim pred kom ker glavo obrača in je firbčna baba kaj se dogaja okoli njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej kot bi opisovala mojega. Moj mi zadnje čase dopoldne k ga pristavim sam roke tlači v moja usta in gleda moje zobe. Verjetno bo zobar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa afna se abnormalno. Mi bradavico stisne fajn z usti, vzame sapo in mi jo DOBESEDNO vn pljuneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol pa če jo pospravim v jok. In mu jo spet dam, parkrat jo pocuza, ne mleko sam cuza, spet stisne in spet pljune ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa najmanjši šum. Takoj radarje uključit in gledat KDO, KAJ, ZAKAJ, KAKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pravi mali interpolec bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to. Jaz ne znam žvižgat, razen če dam prste v usta, in takrat zažvižgam. In sem Roku to parkrat delala. Zdaj mali skoz tlači svoje prste v usta in piha v roko. Te pa se krega, če nič ne sliši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mora se vsaj slišati, da piha, če ne je cel user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.4.2009 23:08:31   
gogabojan
Aja pa še glavna novica dneva (tudi včeraj se je to dogajalo).

Moj user posted image je začel na veliko govoriti. Seveda je babi čist not padla, in vsem razlaga, da jo user posted image že pokliče.

Jaz pa verjamem, da se mu to sam ''vserje''. Da ne ve povezati še besedo z osebo, oz. da je to pač babi.

Govori pa :  BABA, BABA, (ne bababa), ABABA, BABA, BABA, BABA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In babi čist znorela, ljubčak, cartat, daj še Roky še reci BABA. Pa nič.

Pa pride dedi domov, se igra z Rokom, rok pa začne BABA, BABA,BABA, ej nisem videla večje ljubosumnosti od tega res ne. MA SMO CRKNLI OD SMEHA, KOK JE DEDI BIL LJUBOSUMEN IN razočaran, ker ni dede, al pa dedi, al pa dada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da je pač osvojil zlog BA, sam ga je pa smešno poslušat.

Aja pa nenormalno se rad skriva skrivalnice. To mu je najljubša igra zadnje čase. Se skrije in pokuka. Fullll je cortek, ko to dela, ker ima iskrice v očeh.

Punce, če ste že šle, in tiste ki boste še šle, lahko nočko.

Jaz ne grem še spati. Sam da nevm pol morala kaj takega pisati. Pa itak pomoje več nobene ni gori. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.4.2009 23:09:17   
irma78

Evo Lovely. Imela vojno z Inyo in njeno večerjo. Ma dej, včasih se ji kar nekaj sprdne. Na konc pa 200ml mleka z mal piškotki zmletimi poje in zaspi. Kr neki.

DANAJA, VSE LEPO ZA POL TOJTE!!!!

Valla, mene tudi zanima, a to dopoldne je mišljeno hidrati al GH? Ker meni je P rekla dopoldne in popoldne sadje, za kosilo zelenjava in meso. Sam no way, jaz bom lepo samo 2 GH dnevno. Zdaj tko delam. Ampak dopoldne pa tudi dodam malo sadja v mlečno kašo, se mi ne zdi nič narobe... Pa za moje pojme mlečna kaša ni GH. Jaz jo štejem kot mleko, energijsko valda je več ampak jaz o ne štejem kot GH. K jaz mam ful problem s flaško, jo zelo zavrača.

Tosca, točno tisti dvojčki ja. Zdaj pa ne bom več govorila o tem k nočem jinx it.

.100noga, meni je pri kuhinji fajn, da so dobre zavore, da ne butajo predali in omare k zapiraš. Pa vrtljivi koti so hudo praktični, svašta imava noter. Pa pečica je meni ful boljš k jo imava gor ne dol. Pa ful mi je dobr k mava pipo s tušem k se solata lepo opere. Pa lučke v steklenih omarah so super. Druzga se ne spomnim.

Pšemek, meni je danes umrl stric. Depra. Ampak to je pač cikel. Po moje se s tem ne konča. Pomaga tako razmišljat.

Moje iskreno sožalje ob izgubi strica. Pa user posted image user posted image user posted image  za pozitivno razmišljanje.

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hiško. Upam, da jo bosta kupila in seveda zdilala za čim nižjo ceno. Saj sedaj so cene nepremičnin, nasploh hiš (to vem iz izkušenj, ker me vsake toliko prime, da bi mojo prodala in si našla kaj manjšega), zelo padle. Tako da, res superca.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.4.2009 23:13:41   
Dream
Danaja vse najlepše in najboljše za pol tortice, mamici pa še veliko lepih trenutkov ob tebi!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.4.2009 23:14:55   
Dream
Goga, js sem še tu, počakaj me, skočim samo pod tuš - ker si moram lase umit, bo trajalo kakšno minuto več kot običajno, da ne boš obupala user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.4.2009 23:16:03   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja pa še glavna novica dneva (tudi včeraj se je to dogajalo).

Moj user posted image je začel na veliko govoriti. Seveda je babi čist not padla, in vsem razlaga, da jo user posted image že pokliče.

Jaz pa verjamem, da se mu to sam ''vserje''. Da ne ve povezati še besedo z osebo, oz. da je to pač babi.

Govori pa :  BABA, BABA, (ne bababa), ABABA, BABA, BABA, BABA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In babi čist znorela, ljubčak, cartat, daj še Roky še reci BABA. Pa nič.

Pa pride dedi domov, se igra z Rokom, rok pa začne BABA, BABA,BABA, ej nisem videla večje ljubosumnosti od tega res ne. MA SMO CRKNLI OD SMEHA, KOK JE DEDI BIL LJUBOSUMEN IN razočaran, ker ni dede, al pa dedi, al pa dada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da je pač osvojil zlog BA, sam ga je pa smešno poslušat.

Aja pa nenormalno se rad skriva skrivalnice. To mu je najljubša igra zadnje čase. Se skrije in pokuka. Fullll je cortek, ko to dela, ker ima iskrice v očeh.

Punce, če ste že šle, in tiste ki boste še šle, lahko nočko.

Jaz ne grem še spati. Sam da nevm pol morala kaj takega pisati. Pa itak pomoje več nobene ni gori. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se že sedaj vidi, da bo tako zgovoren kot mamica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa Bojan ima tudi zmeraj veliko za povedat - mi je ful všeč, ker ni sramežljiv fantiček.

Tako da imate očitno zgovornost v družini!

Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.4.2009 23:17:42   
irma78
DANAJA vse najboljše tudi od mene in Nika za tvojo polletnico.

Goga, jaz sem tudi še tukaj. Si grem sedajle mleko načrpat, pa pridem nazaj prebrat, kaj dogaja.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.4.2009 23:34:41   
gogabojan
OK PUNCE. Ve kar zrihtajte kar imata.

Moram pa povedati, da smo pršli domov ob 20.45. Tamal je spal že, zato smo ga gor prnesli kar v jajčku. Se je zbudu, parkrat nasmeju, naenkrat pa tak histeričen jok, da je bilo katastrofa. Ga nismo mogli pomiriti. Sem ga vzela v naročje, in ga stisnla k sebi. On pa se je začel cartat po mojem obrazu, ker ga je nosek srbel.

Naenkrat sem imela čist moker obraz. Še vedno pa je cvilu k nevem kaj. Pa je mel tak velik zelen posušen smrkel, ki ga jaz v treh dneh nebi nabrala, če bi jih zbirala. Pa sem mu spucala nosek.

TAMAL JE TAK KRIČU, kot če bi ga kdo z nožem rezu. Res nisma ga mogla pomiriti. Nato sem ga tak stiskala k sebi, moj je prižgal muzko, in začel nabijat. Jaz pa sem z njim plesala.

Je bošček TAK MI HLIPU, k je prej tok joku. Joj kok je bil žalosten. Pa kok se je zjoku, da je tak hlipu. BOŠČEK MOJ MALI.

No ko se je umiril, sem jaz skočila pod tuš. Moj pa je mel nalogo da ga nahrani z malo mlečne kašice. Ej POD TUŠ SEM GA SLIŠALA NO!!!!!!!!!!! Pa me moj ni hotel poklicati, da me je pustil da se vsaj stuširam v miru. Pridem nazaj, tamal v naročju, ampak tiho. Je reku da noče jesti. Sm rekla, naj pripravi vodo, jaz pa mu bom dala kašico da poje.

Pojedel je pri meni kašico, dragi pripravil vodo, me vprašal, če bom lahko sama, in sem rekla da kar naj se gre stuširat. Nato sem ga dala v vodiko. Se je tam končno malo sprostil malček moj.

Zdaj pa spet nekaj zacvili, in to v spanju.

Sem klicala danes pediatra, ker ima fullllllllllllllllllllll RDEČIH PIKIC PO HRBTU. Nikjer drugje, le po hrbtu. Pa je rekel, da je mogoče od švica, da velik švica po hrbtu, naj ga manj oblačim. (pa saj ga itak fulll mal že oblačim. manj kot ve skoraj, kar Irmo vpašite), al pa da je še kakšna alergija se našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ah daj no.

Kaj bomo morali še na ostale stvari se iti kontrolirati, na kaj smo alergični??????????

Vemo da na KM, pršice, lešnik, prah, in še par nismo, smo pa na Arašide in Jajca. Pr jajcih se mu pokaže alergija na obrazu.

Upam da je švic kriv, ne pa alergija dodatna. Je pa reku, glede na to, da mu ne zgine že en teden, da je alergija najverjetneje. Če mu zdaj čez praznike ne zgine, bomo šli še na dodatne teste. Ker bi od švica zginile v parih dneh. Pr nas pa to traja več kot teden dni. Pa je že takrat rekel, da ni nič takega. Zdaj pa je že mal predolgo, da ima to.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.4.2009 23:35:21   
gogabojan
Sam čaj si grem skuhat. BRB.

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?