|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 19:41:10   
janja 27

DANES  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DANAJA   od mamice   TOSCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
29.4.2009 19:51:50   
janja 27
evo bejbe smo na pol poti do drugega delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

timnala  ZGODBICA je FANTASTIČNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že sprintano in spravljeno, z manco sve je prebrali itak da je tud metka poslušala kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dream pusti se presenetiti in mogoče ne bo tko slabo ......itak da boš uživala tam...user posted image user posted image user posted image user posted image

ajetam kaj pa če sptroi citiraš kar imaš za pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image sam predloguser posted image user posted image user posted image

lovely mega za hiško....držim pesti da se odločita za ja in seveda da gre s kešom vse good...........itak je mega bit na samem midva sva ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mir in tišina ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem skor lohk naga ven iz hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lakrneš--res je cotkana ta tvoja hana.............pa MEŠANICA tebe in možeka v vseh pogledihuser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš kako pravijo od pasu do je mami gor je pa atiuser posted image user posted image user posted image user posted image MAL heca....itak da je po obehuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pšemek tole je tud mega...spravi ker pri dveh letih zna tvoja nejka kaj takega po stanovanju tebi naredit......se boš smejala poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš hujšala k boš pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si dobre volje kljub slabemu dogodkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metka je danes papala goveje zrezke..madona ji nisem tko hitro uspela v usta dajat hrano....ne vem katera je spraševala za banano in piškotek...piškotek zdrobiš....jaz ga dam v vrečko (une za zmrzovanje živil) pa ga mal potolčem s tolkačem (za meso) in je zmlet ..pomešaš med banano in je njami.....user posted image user posted image
še kej..itak-  da moram it...me moj kliče v kopalnico danes je sreda in kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim še kaj zvečer

TOSCA   še enkrat sorry k sem te spregledalauser posted image user posted image user posted image jp imam NAPAKE...žal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i am not perfect girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 20:15:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
29.4.2009 20:25:53   
timnala
Danaja, tudi od nas čestitke za pol tortice! user posted image user posted image user posted image

Zgodbica..ja kr verjet ne morem, da ste to res sprintale in prebirale..v bistvu je bil hec, da sem vklopila smeske in Janja27 mi je dala idejo za imena..sm se pa pol spomnila, da sem Naceka kr spustila user posted image ..bo pa v drugi zgodbici glavni akter user posted image  Sicer mam pa eni dve zgodbici res napisani se iz srednje sole..sem to pisala takrat, ko bi morala nalogo. user posted image

Lovely..super za hisko, upam, da se res odlocite in boste na svojem! user posted image

PikicaStonoga..ma to verjet ne mores..a res ti ne pusti k obhajilu zarad tega? Svasta user posted image  No, jst sm ga pa slucajn vprasala, ce je mozno, da bi imeli krst nekje, kjer bi bili mi zbrani in me je sam cudno pogledal in rekel, da tak kot na nogometni tekmi pa to ne more bit.. a Jezus je pa lahk v reki krstil al kaj? user posted image  V redu, pogojno razumem, da mora bit v cerkvi in sem rekla, ce lahk v Smihelu (on tam zupnjuje al kak se temu rece, se pravi ne bi mogel biti problem) - uf..mora pogledat v rokovnik, kak ima potem v Mozirju maso, ker se to zavlece pa zakaj pa gor in zakaj ne kr v maticni cerkvi, ker je tak najlazje in pol mora posebej priprave delat itd itd..v glavnem, ne ljubi se mu!!! Mislim kak je lahk ta clovk skavt? A ni ravno poanta skavtov, da se druzijo in veselijo v veri in bi posledicno naj bili bolj odprti in dostopni..user posted image  No, zdej bom pa user posted image , da ne bom cist zabluzila. Ampak me je mal user posted image ! Tak user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
29.4.2009 20:53:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Drugače pa smo mi danes super, Inya je za kosilo poskusila govejo juhco :) in je super šlo user posted image  Šli smo v Supernovo par zadevic nabavit pol en kratek sprehod pol je pa itak spet začelo deževat.
No, pol sva šla pa na ogled ene hiške k si jo že nekaj časa ogledujeva in je v bistvu THE BEST user posted image . Danes nama je čist kliknilo in sva si dala čas do naslednjega tedna, da razmišljava potem greva pa na ogled z enim svetovalcem iz moje banke, cenilcem pa z enim gradbincem k bi jo nama dokončal, kupila bi jo v 3+ fazi... bomo videli. Nočeva se prehitro ufurat.

Afnica, mi2 z mojim pa ravno razmišljava kako se bova odvadila pisat kok Inya poje... Bravo, ker ti ne pišeš več.

Glede mnenja v vzvezi z vrtcem pa se jaz ne bom nobenemu opravičevala. Pač imam tako mnenje in spoštujem tudi drugača. Ampak od svojega ne odstopam.

ej super za hiško!! user posted image user posted image user posted image kje pa je, če ni skrivnost? in pa od kdaj sta pa v domžalah?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
29.4.2009 20:55:01   
Lucka1

Jap, dvojčka user posted image . 2 sklopa sta 2x2. V vasi Selo mal naprej od Ihana proti Litijski. Tok lepa lokacija da dol padeš. Zraven nezazidljiva parcela, ki daje čudovit razgled in zagotovilo, da nekaj časa ne bo novih sosedov he he. Sva par let nazaj vedno govorila ko sva se mim peljala JOJ ČE BI GRADILA, BI TU... In hop, zrastlo tole. Kot nalašč... A veš da ne vem če je na netu, je investitor dans rekel da je sin gor dal pa da bo on dal dol al kva, ga nisem razumela čist dobr. Mi2 sva kar s table gsm dol snela k sva vidla. Pa sem že dala vse v kontrolo...

aha, že vidim.....SUUUUPER - upam, da se dobro odločita in zdilata user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
29.4.2009 20:55:38   
Tosca
Janja, hvala za čestitke. Drugače pa ni panike, se ni treba opravičevat, saj si dobra, da vse sledišuser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
29.4.2009 20:55:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

PikicaStonoga..ma to verjet ne mores..a res ti ne pusti k obhajilu zarad tega? Svasta user posted image  No, jst sm ga pa slucajn vprasala, ce je mozno, da bi imeli krst nekje, kjer bi bili mi zbrani in me je sam cudno pogledal in rekel, da tak kot na nogometni tekmi pa to ne more bit.. a Jezus je pa lahk v reki krstil al kaj? user posted image  V redu, pogojno razumem, da mora bit v cerkvi in sem rekla, ce lahk v Smihelu (on tam zupnjuje al kak se temu rece, se pravi ne bi mogel biti problem) - uf..mora pogledat v rokovnik, kak ima potem v Mozirju maso, ker se to zavlece pa zakaj pa gor in zakaj ne kr v maticni cerkvi, ker je tak najlazje in pol mora posebej priprave delat itd itd..v glavnem, ne ljubi se mu!!! Mislim kak je lahk ta clovk skavt? A ni ravno poanta skavtov, da se druzijo in veselijo v veri in bi posledicno naj bili bolj odprti in dostopni..user posted image  No, zdej bom pa user posted image , da ne bom cist zabluzila. Ampak me je mal user posted image ! Tak user posted image user posted image user posted image

uf na temo cerkve bi se lahko razvila debata ...sam škoda besed ...zame sta vera in cerkev dva različna pojma ...že dosti pred poroko se je začelo to moje mišnjenje, poroka je bla pa sam še pika na i ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
29.4.2009 20:56:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Danaja se vam zahvaljuje za čestitke in pošilja enega lupčka vašim user posted image . Ma ja, saj vem, da se ne da slediti vsem našim user posted image , kdaj imajo te male RD. Ste pa razveselile tudi mene, da nisem več tako down. Ni user posted image , da ne bi našli v redu varstva, se bom že potrudila.

PikicaStonoga, hvala za komplimente glede imena. Izbral ji ga je moj user posted image , bo vesel pohvale.user posted image user posted image

Od kje pa ideja za ime? Ker jaz ne vem če sem kdaj prej slišala za to ime user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ne vem katera je spraševala za banano in piškotek...piškotek zdrobiš....jaz ga dam v vrečko (une za zmrzovanje živil) pa ga mal potolčem s tolkačem (za meso) in je zmlet ..pomešaš med banano in je njami.....user posted image user posted image

jaz sem spraševala :) zdej vem thanks :)

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Meni še vedno ne grejo iz glave obroki GH in mleka čez dan, tko da sem mal pobrskala po netu user posted image  Če slučajno katero zanima, sem našla sledeče:

- po 6.mesecu se začne obdobje dohranjevanja, kajti mleko je otrokova glavna hrana do 1 leta
- dopoldne ne dajemo OH, ampak sadje ali mleko
- bolje, da ima otrok več obrokov na dan, pa manjše količine, kot manj večjih obrokov
- pri 7 mesecih naj bi imel dojenček 2 obroka GH, ostalo mleko
- po 1 letu mora otrok dobiti še 2 mlečna obroka na dan

valla a se mlečne kašice štejejo za GH ali ne?
ja pri sedmih mesecih 2 obroka ok samo kaj če potme ostaneta smoa še dva?user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
29.4.2009 20:57:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Tejcika29 - v Biotopicu imajo to kremo za soncenje al pa na spletu. Pa menda je ta edina brez alkohola za otroke, kolikor vsi hvalijo dr. Hauschka pa sem na enem forumu prebrala, da ima cist prevec alkohola notr.

jp, hauschka pa ni ok zaradi alkohola....

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
29.4.2009 21:02:00   
Tosca
Dream, saj vem, da te jezi zaradi principa, mene bi tudi, ampak boš videla, da bo še bolje, kot bi bilo v planiranem hotelu.

Lovely, super, tam je tudi meni všeč, tako lepo zeleno! A sta ta dvojčka tam blizu odcepa za Pšato? Ki so jih ravno naredili do 3. faze?

Timnala, super zgodbica, si se res lepo potrudila! user posted image user posted image  Sem jo sprintala in jo bom prebrala naši za lahko noč.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
29.4.2009 21:04:56   
Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek
DANAJA, veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in kakšen košček user posted image , pa vse najlepše ti želim za 1/2 tortice 

Hvala. Je namesto tortice dobila banano s keksom in je pojedla celo tri žličke, kar je ogromno zanjo. Je na mali RD nisem hotela moriti s korenčkom.user posted image user posted image

A vidve sta tudi šele na začetku uvajanja GH, ane? Midve sva danes imeli drugi dan korenjček. Je šlo malo bolje kot včeraj. Količina je pa tudi le nekaj žličk.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
29.4.2009 21:05:08   
Lucka1

Meni še vedno ne grejo iz glave obroki GH in mleka čez dan, tko da sem mal pobrskala po netu user posted image  Če slučajno katero zanima, sem našla sledeče:

- po 6.mesecu se začne obdobje dohranjevanja, kajti mleko je otrokova glavna hrana do 1 leta
- bolje, da ima otrok več obrokov na dan, pa manjše količine, kot manj večjih obrokov

kaj pa je misljeno s tem ne dajemo OH??? a sadje niso OH? Al mislijo, da ne recimo žitnih kaš?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
29.4.2009 21:06:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ja pri sedmih mesecih 2 obroka ok samo kaj če potme ostaneta smoa še dva?user posted image

pikica, a ti potem tudi ponoči nič ne je? Samo 2x GH in 2xmleko??

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
29.4.2009 21:08:18   
PikicaStonoga

DANAJA, veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in kakšen košček user posted image , pa vse najlepše ti želim za 1/2 tortice 

Hvala. Je namesto tortice dobila banano s keksom in je pojedla celo tri žličke, kar je ogromno zanjo. Je na mali RD nisem hotela moriti s korenčkom.user posted image user posted image

A vidve sta tudi šele na začetku uvajanja GH, ane? Midve sva danes imeli drugi dan korenjček. Je šlo malo bolje kot včeraj. Količina je pa tudi le nekaj žličk.

Ja midve tud šele začenjava :) Včeej korenčke je dobr jedla, danes korenček+krompir pa šel dol ...sam dans je mela čist mim ritem prehranjevanja user posted image  kr non stop bi jedla pa ne bi jedla pa bi jedla pa kr neki ,...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
29.4.2009 21:09:41   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

pikica, a ti potem tudi ponoči nič ne je? Samo 2x GH in 2xmleko??

ponoči je 1x dojenje
pa tud od teh 2x GH je en mlečni obrok, drug pa šele začenjava z GH ampk do 7. meseca imam namen met poolni obrok ...zdej pa ne vem al se polni obroh mlečne kašice šteje za GH al za mleko??user posted image user posted image user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
29.4.2009 21:10:07   
Lucka1

DANAJA, skoraj prepozno, pa vseeno od srca.....vse NAJ NAJ NAJlepše in NAJboljše za polletko

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
29.4.2009 21:10:41   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

kaj pa je misljeno s tem ne dajemo OH??? a sadje niso OH? Al mislijo, da ne recimo žitnih kaš?user posted image

jaz pa mislim, da je tle napaka, pa je hotla napisat GH? sploh nisme pomisla na ogljikove hidrate user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
29.4.2009 21:11:21   
Pšemek

No, pol sva šla pa na ogled ene hiške k si jo že nekaj časa ogledujeva in je v bistvu THE BEST user posted image . Danes nama je čist kliknilo in sva si dala čas do naslednjega tedna, da razmišljava potem greva pa na ogled z enim svetovalcem iz moje banke, cenilcem pa z enim gradbincem k bi jo nama dokončal, kupila bi jo v 3+ fazi... bomo videli. Nočeva se prehitro ufurat.

Sem vedela, da bom v prejšnjem, ta dolgem postu kaj pozabila komentirati...

Lovely, super za hiško, pa to, da je zraven nezazidljivo. Mi je nekaj dni nazaj moj user posted image  pripovedoval, kakšno hiško je videl v Senovem. Res taka idila. Cela livada med glavno cesto in hiško, pa cesta, ki vodi do hiše, pa most, čez potoček, ki teče ob hiši. Res, čista idila... potem pa na tisti prekrasni livadi zgradijo Interšpar. Sej se mi zmeša, če mi kaj takega naredijo...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
29.4.2009 21:16:00   
PikicaStonoga
Mi gremo pa jutri k mojim na Štajersko :) - je danes klicala Tea, moja nečakinja, če pride Tinanana (Tijana) jutri ...se že veseli in smo se s svakinjo zmenile, da se gremo v petek skupej kopat v Topolščico user posted image user posted image user posted image   in da  bomo končno skupaj izrisale mojo novo kuhinjo ...ker gre kmalu v delo, jaz si pa še nisem namislila kakšni predali, elementi, sam približno vem user posted image user posted image user posted image  Kakšen nasvet, na kaj morm pazit???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
29.4.2009 21:16:30   
PikicaStonoga
lovely se pa nč ne javi ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2496
29.4.2009 21:22:25   
Pšemek

Tole, kar bom napisala, mi je dala patronažna za GH...

6. mesec +
izberemo en obrok v dnevu, ko otroku ponudimo GH. Nova živila uvajamo na 3-4 dni, ostale obroke se otrok še doji oz. hrani z AM

7. mesec +
1. obrok: materino mleko ali AM
2. obrok: sadna kaša
3. obrok: zelenjavna kaša z dodatkom mesa
4. obrok materino mleko oz. AM
5. obrok žitna kaša, materino mleko oz. AM

8. - 9. mesec
1. obrok: materino mleko oz. AM
2. obrok: sadno-žitna kaša
3. obrok: zelenjavno-mesna kaša
4. obrok: sadno-žitna kaša
5. obrok: mlečno-žitna kaša materino mleko oz. AM

10. - 12. mesec
1. obrok: materino mleko oz. AM oz. mlečno-žitna kaša
2. obrok: sadno-žitna kaša ali sadni sok
3. obrok: zelenjavno-mesna-žitna kaša
4. obrok: sadno-žitna kaša ali sadni sok
5. obrok: mlečno-žitna kaša

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
29.4.2009 21:32:27   
Pšemek

Kakšen nasvet, na kaj morm pazit???

Da boš imela dovolj plitkih predalov. Zdej so te nove kuhinje večinoma vse z globokimi predali. Jaz imam samo dva plitka in mi je kar premalo za ves pribor in druge pripomočke. Saj imam dosti globokih predalov, ampak so po mojem mnenju čisto neizkoriščeni.

Pazi na globino omaric - spet iz lastnih izkučenj. Pri nama so omarice, ki mejijo na jedilnico širine 30cm, kar sva tudi naročila in bi bilo vse OK, če bi bila vratca na zunanji strani (tako da se naslonijo na okvir omarice). Nama je pa naredil take, ki se "skrijejo" v omarico - sej vem, ful butast napisan, sam ti drugače ne znam razložit. Problem je nastal, ko sva kupovala krožnike za v te omarice. Notranja globina omarice je sedaj 25 cm, plitki krožniki so pa večinoma vsi 25,5 cm user posted image . Tako da mislim, da sva edina, ki sva krožnike kupovala z metrom v rokah.

Če boš imela kotno kuhinjo ti toplo priporočam izvlečne omarice, za boljši izkoristek prostora.

Pa čim temnejši pult, da se ne pozna vsaka packa.

Drugega se pa trenutno ne sponmim...

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2498
29.4.2009 21:34:45   
Lovely
Evo Lovely. Imela vojno z Inyo in njeno večerjo. Ma dej, včasih se ji kar nekaj sprdne. Na konc pa 200ml mleka z mal piškotki zmletimi poje in zaspi. Kr neki.

DANAJA, VSE LEPO ZA POL TOJTE!!!!

Valla, mene tudi zanima, a to dopoldne je mišljeno hidrati al GH? Ker meni je P rekla dopoldne in popoldne sadje, za kosilo zelenjava in meso. Sam no way, jaz bom lepo samo 2 GH dnevno. Zdaj tko delam. Ampak dopoldne pa tudi dodam malo sadja v mlečno kašo, se mi ne zdi nič narobe... Pa za moje pojme mlečna kaša ni GH. Jaz jo štejem kot mleko, energijsko valda je več ampak jaz o ne štejem kot GH. K jaz mam ful problem s flaško, jo zelo zavrača.

Tosca, točno tisti dvojčki ja. Zdaj pa ne bom več govorila o tem k nočem jinx it.

.100noga, meni je pri kuhinji fajn, da so dobre zavore, da ne butajo predali in omare k zapiraš. Pa vrtljivi koti so hudo praktični, svašta imava noter. Pa pečica je meni ful boljš k jo imava gor ne dol. Pa ful mi je dobr k mava pipo s tušem k se solata lepo opere. Pa lučke v steklenih omarah so super. Druzga se ne spomnim.

Pšemek, meni je danes umrl stric. Depra. Ampak to je pač cikel. Po moje se s tem ne konča. Pomaga tako razmišljat.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2499
29.4.2009 21:36:24   
Pšemek
Zdej se bom pa jaz počasi odpravila spat, čeprav mi ful ni za iti. Včeraj sem, isti trenutek, ko sem se ulegla v postelo, začela razmišljati o babici in itak nisem mogla zaspati. Pa še ponoči, vsakič ko sem se zbudila, sem o njej razmišljala in nisem mogla spati. In se bojim, da bo danes isto. Ah, kaj čmo, tako je življenje... Celo noč pa tut ne morem za računalnikom preždeti. Se grem k možeku stisnit, da me malo potolaži... Noč

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?