Pšemek
|
Jaz sem se spravila brati za nazaj, da sem malo odmislila žalostne misli in sem ugotovila, da ste od včeraj pa do sedaj kar veliko naklofale. Zato zdajle sledi en doooolg post z mojimi komentarji. Če vam je preveč za brati pa sebi pripišite, ker ste toliko čvekale in spraševale . IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ali vsak dan menjate bodi in nogavičke? Ja, jaz jih vsak dan menjam, včasih tudi večkrat na dan . evelin za krst valla, naj bolečine v vratu in hrbtu čim hitreje minejo . janja za novo zvezdico Niki in irma za piščančka in samostojno sedenje IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako? najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ... Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš.... . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem... naša bo šla tudi takrat v vrtec in ste mi tudi dale za misliti, če bi že sedaj oddali vlogo. Če bi pa slučajno dobili, bi se pa že na nekaj izgovorili. Sam če pravite, da je kasneje več prostora, potem skoraj nima smisla - ali pač IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 jolly sem ti htela napisat a ni rečeno kao jagode ne do 1 leta ker so full alergene....sej vem ...veliko je stvari k nakladajo da ne smeš pred enim letom, sam za jagode sem jaz slišala da se alergija lahko pojavi bolj kasno k so večji...ne vem mogoče moja napačan informacija pa naj me kera popravi če ve kaj drugače A res??? Nisem vedla, Ok pač čokolada, orehi, med to vem za jagode sem pa pač mislila da zdej v 7 pa res že lahko. Jaz sem tudi črtala jagode iz svoje prehrane, ker mislim, da je imela alergične reakcije, ko sem pila jagodni sok. Irma78 za tvoj boj za vrtec! Povej Jankoviču, kar mu gre IZVIRNO SPOROČILO: valla. Kolk se pa vaši kej slinijo? Naša se slini vedno manj, čeprav naj bi ji, po besedah pediatrinje, rasli zobki IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PUZAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da dopišem, na hrbtu puzamoooooooooooo IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Moja pikica! Joj, kok je cortkana, ta zihr ni moja!!!! Res je pravi cukrček, pa mislim, da je kar po tebi timnala za zgodbico IZVIRNO SPOROČILO: Dream Js sem pa zdele raz ko . V soboto naj bi šli na , pa so prakar klicali iz agencije, da ta hotel zaradi renoviranja zapirajo in nas bodo preselili drugam. Mislim??? Slabe 3 dni pred odhodom se to odločijo al kaj??? In verjemite, da mi pra nič ne pomeni, da nas bodo dali v hotel z več zvezdicami, če bo pa kaj drugega za Mislim, da se tile Hrvati res na vsakem vogalu iz nas... Dream, misli pozitivno in pusti se presenetiti. Mogoče bo pa super! Afnica mala super, da ne pišete več, koliko poje Lovely, za vas pa tudi en za vzpodbudo, da se jim pridružite pri temu.