blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, sem se pozabla pohvalit, da gremo celo za 2 dni na morje bomo cela 2 dneva zunaj pohajkovali, se nahodili in naluftali dobili smo pa ful ugodno, smo najprej mislili, da je samo sobica, ker pa je še Larisa zraven, dobimo apartma juhu, komaj čakam petek Čer! Nisem nič za nazaj brala, bom jutri, če bo čas. februarka, a vi greste na našo obalo? Mi pridemo v Koper čez vikend in bi se lahko na kakšni kavici dobili. Seveda, če si za! lahko mi napišeš tudi na ZS seveda da smo za ja, gremo v petek, v soboto nazaj. Bomo pa povsod malo, Portorož in tam okoli... pa vi? ti pošljem tel. pa se slišimo takrat! februarka mi bomo v Kopru. Ampak mi ni težko se tudi kam pripeljati, da spijemo kakšno kavico. Mi še ne vemo točno kdaj bomo šli, se še nismo odločili ali gremo že v četrtek ali pa v petek, odvisno od vremena. Bomo pa mi 3 dni tam, tako, da v petek ali pa v soboto se lahko sigurno dobimo na kavici. Kje pa imate vi apartma? pa pošljem ti še mojo tel. št. in me lahko tudi ti pokličeš! Pa še kakšna se nam lahko pridruži; Pina, Blaža,.... mala pikica, jaz se ti bom tudi javla, če bomo v Kopru. še nimamo prav točnih planov, za petek gremo na piknik v Materijo, pri Kozini, za soboto pa se zna zgodit, če bo lepo, da pridemo dol.