|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
27.4.2009 17:00:02   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan. Midva z mlekarnarjem sva iz Celovca, sva bila pridna in sva bila ob 9ih že v trgovini, opravila hitri nakup, sva zelo zadovoljna (samo sestavit je še treba user posted image ), za nazaj so se pa v konzra stran 8proti Celovcu vile kolone, tako da so ljudje sigurno porabili še enkrat dlje za pot. se vidi, da je slabo vreme in praznik.

Listek, naj se David čim prej pozdravi!user posted image user posted image

Blacky, ko bomo vsaj malo iz noric ven, se res dogovoriva za ZOO. A Liu je pes/psička ali kaj drugega kosmatega, predvidevam ... user posted image

Februarka, za Gabriela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image

stipe, me veseli, da ste spoznali mojega bratranca v 12 kolenu!

ooooo, jih je blo vec... sam drgac so zgledal.... ena ima "fenomen"... se mi javi po ZS, pa ti razlozim... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ali pa na pickniku...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.4.2009 18:04:00   
Februarka08
Sem ravno nekam limala slikico, pa še vam pokažem mojo žogicouser posted image

user posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.4.2009 18:55:40   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem ravno nekam limala slikico, pa še vam pokažem mojo žogicouser posted image

user posted image

Lep večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za Gabriela pa user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 27.4.2009 18:56:01 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.4.2009 18:56:39   
Blacky*

Dan. Midva z mlekarnarjem sva iz Celovca, sva bila pridna in sva bila ob 9ih že v trgovini, opravila hitri nakup, sva zelo zadovoljna (samo sestavit je še treba user posted image ), za nazaj so se pa v konzra stran 8proti Celovcu vile kolone, tako da so ljudje sigurno porabili še enkrat dlje za pot. se vidi, da je slabo vreme in praznik.

Listek, naj se David čim prej pozdravi!user posted image user posted image

Blacky, ko bomo vsaj malo iz noric ven, se res dogovoriva za ZOO. A Liu je pes/psička ali kaj drugega kosmatega, predvidevam ... user posted image

Februarka, za Gabriela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image

stipe, me veseli, da ste spoznali mojega bratranca v 12 kolenu!

Ja... Liu je kužica, shar peika... čist razcartana do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.4.2009 18:59:14   
Blacky*
no... čeeer,

vidim da so se stipići javili user posted image user posted image user posted image ... lepo preživljajte skupne dneve

jaz grem pa malo pokidat po fletu, nato pa že nekaj za službo naredit... user posted image .... jutri delam... potem pa šibnemo za dan/dva na morje... prikolo prečekirat, kako jo je brat postavil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn se mejte

mogoć se javim preden odbrzimo user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
27.4.2009 19:36:03   
Stipe air force
Blazaaaa..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.4.2009 19:37:20   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj si me zavohal, da vas špijam?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.4.2009 19:38:30   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj si me zavohal, da vas špijam?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te ne zna, dobro bi te platio.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.4.2009 19:38:45   
blaža
Ful mi nekaj opčasi melje comp.user posted image pa Matija mi je popoldne po nesreči ugasnil comp in sem lih napisala telle cel doktor romanuser posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
27.4.2009 19:39:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ko te ne zna, dobro bi te platio.... user posted image  user posted image  user posted image

A ko me zna sve bi daouser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.4.2009 19:40:33   
Stipe air force
Kaj dogaja v centru Evrope user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.4.2009 19:40:57   
blaža
Evo jaz sem prišla k sebi. Nimam več vročine, že od sobote. Včeraj smo šli pol v Kp, ki je mel moj tata rojstni dan in pol popoldne še Maija en RD tle v centru Evrope.

Blaž je ok. Zdej že tako šiba, da je joj. Prav lepo ga je videt kako hodi. Je pa ful previden in niti ne pada tolko.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.4.2009 19:41:42   
blaža
Evo Stipe, si vidu kako hitro sem odgovorilauser posted image user posted image user posted image . pa pri vas?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.4.2009 19:43:26   
blaža
No drugače pa je tle kislo vreme. In jutri pa pojutrišjem delam, pa moj tudi. No v četrteka sem pa doma in bojo tudi otročki pol četrtek, petek, soboto pa nedeljo doma.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
27.4.2009 19:45:00   
blaža
Upam samo, da bo vreme kej boljše prihodnje dneve. No vsaj v petek, ki mamo piknik v Materiji( blizu kozine, tam malo bolj dol).

pa verjetno bomo še kej z taščo in tastom piknikirali na Maliji( nad Izolo), kjer majo parcelo, pa mini hiškico za piknike, samo, če bo vreme ok.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
27.4.2009 19:45:55   
blaža
Stipe, moj sprašuje, če si že umesil maso za čevape za piknik?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
27.4.2009 19:53:19   
blaža
Jah takoj, ko jaz tle gor prilezem, je koj živahno.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
27.4.2009 20:18:40   
Stipe air force

Stipe, moj sprašuje, če si že umesil maso za čevape za piknik?user posted image

Bo Max...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
27.4.2009 20:21:20   
blaža
Ok, to je glavno. grem zdej še malo pred Tv, pa v mižo. Me je Matija takjo razkuril kot user posted image . sploh si ne čuva nič svojih stvari. katastrofa. je posodu enemu v vrtcu ene par Gormitov, ma že pred dosti časa in jih ni dobil nazaj, pa zdej se je komaj to spomnil in sem prav znorela, ker denarja za te reči mu pa ne bom več dajala, oz, mu ne kupim niti enega več, ker si nič ne čuva svojih stvari. Ma sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Nič fajn se mejte. Sej vem, kolko me še čaka takih stvari, ,...user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.4.2009 20:49:18   
Stipe air force
Sva Carico skopala in zdaj po flamsko-valonskih tv postajah isceva film, ki je v anglescini... komaj cakam domov na hrib... vsaj kak film pogledava in nama ni treba vsako besedo lovit... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
28.4.2009 9:36:49   
Februarka08
Jutro.

Še nikjer nobenegauser posted image Midve se že dolgočasiva, zunaj dež, midve notriuser posted image ah, bo že. Saj bo konec tedna baje lepše in gremo mogoče celo na morčka za 2 dniuser posted image user posted image
Lep dan, naj vam hitro mine v službahuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.4.2009 9:53:39   
bamby

Bamby, kje ste se pa vi vozili? A ne greste žet Logatec in Ljubljano proti Viljčjemu? Vam je čez Žiri bližje? Drugič kar k nam zavijte, na našem vrtu ni vstopnine, glede na to, kako moj fotr obdeluje zadevo, zgleda pa skoraj isto kot v volčjem ... Vse v vrstah, razne barve in modeli rožic in zelenjave. Če si pridna, dobiš za domov otrebljeno, oprano solato. user posted image

Za na gorenjski konec nam je bližje čez Žiri - Šk. Loka..... poleg tega je pa še precej lepše kot po AC proti LJ. No, drugače pa vidim, da se k tebi splača prit.....imaš kaj za videt, domov odnest user posted image , pa še norice imate. Juhuuuu!!!!

blaža, fajn, da si prišla k sebi! Pa super za Blaža, da je shodil user posted image !

stipe, kakšno imate pa pri vas vreme?? Tukaj lahko greš kar plavat. Je polno vode povsod user posted image . Spet ne bo kaj prida s kresovanjem user posted image .

Pri nas smo OK. Ati spančka, ker je v nočni. Še zvečer gre, pol je pa do ponedeljka frej. Mi3 pa uživamo: eni pred TV, drugi pred compom, tretji pa v postelji user posted image user posted image .

Tih deževen dan......

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.4.2009 9:54:34   
Stipe air force
Jutrooooo.... user posted image

Tudi tukaj zunaj rahlo rosi.... Carica se ni za v vrtec in za na sprehod ker se mal smrca... zato pa skupaj uzivava in se igrava....

Februarka.... cimprej na morje.... ti prvoscim.... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
28.4.2009 10:18:25   
itata
jutro,
jakob je že bolš. v pet sva šla k zdravnici, niso norice, viroza kao in rdeče grlo. se je razburjal petsto na uro k mu je kri jemal:) sam sej je preživel. je imel pet zvečer čez 39 vročine. se je pestval. v soboto je bil že mal bolš. v ned in pon pa že brez vročine. sem pa včeraj opazila, da ima izpuščajčke po trebuhu, ampak tko bolj lisatst trebuh, rožaste no ne čist rdeče... tko da mogoče je šesta bolezen...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3574
28.4.2009 11:13:38   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
jakob je že bolš. v pet sva šla k zdravnici, niso norice, viroza kao in rdeče grlo. se je razburjal petsto na uro k mu je kri jemal:) sam sej je preživel. je imel pet zvečer čez 39 vročine. se je pestval. v soboto je bil že mal bolš. v ned in pon pa že brez vročine. sem pa včeraj opazila, da ima izpuščajčke po trebuhu, ampak tko bolj lisatst trebuh, rožaste no ne čist rdeče... tko da mogoče je šesta bolezen...

... verjetn da je 6ta bolezen.... podobn je blo pr Carici februarja... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?