Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 17:00:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Midva z mlekarnarjem sva iz Celovca, sva bila pridna in sva bila ob 9ih že v trgovini, opravila hitri nakup, sva zelo zadovoljna (samo sestavit je še treba ), za nazaj so se pa v konzra stran 8proti Celovcu vile kolone, tako da so ljudje sigurno porabili še enkrat dlje za pot. se vidi, da je slabo vreme in praznik. Listek, naj se David čim prej pozdravi! Blacky, ko bomo vsaj malo iz noric ven, se res dogovoriva za ZOO. A Liu je pes/psička ali kaj drugega kosmatega, predvidevam ... Februarka, za Gabriela ! stipe, me veseli, da ste spoznali mojega bratranca v 12 kolenu! ooooo, jih je blo vec... sam drgac so zgledal.... ena ima "fenomen"... se mi javi po ZS, pa ti razlozim... , ali pa na pickniku...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 18:04:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem ravno nekam limala slikico, pa še vam pokažem mojo žogico Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 18:55:40
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem ravno nekam limala slikico, pa še vam pokažem mojo žogico Lep večer! za Gabriela pa
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 27.4.2009 18:56:01 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 18:56:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Midva z mlekarnarjem sva iz Celovca, sva bila pridna in sva bila ob 9ih že v trgovini, opravila hitri nakup, sva zelo zadovoljna (samo sestavit je še treba ), za nazaj so se pa v konzra stran 8proti Celovcu vile kolone, tako da so ljudje sigurno porabili še enkrat dlje za pot. se vidi, da je slabo vreme in praznik. Listek, naj se David čim prej pozdravi! Blacky, ko bomo vsaj malo iz noric ven, se res dogovoriva za ZOO. A Liu je pes/psička ali kaj drugega kosmatega, predvidevam ... Februarka, za Gabriela ! stipe, me veseli, da ste spoznali mojega bratranca v 12 kolenu! Ja... Liu je kužica, shar peika... čist razcartana do konca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 18:59:14
|
|
|
|
Blacky*
|
no... čeeer, vidim da so se stipići javili ... lepo preživljajte skupne dneve jaz grem pa malo pokidat po fletu, nato pa že nekaj za službo naredit... .... jutri delam... potem pa šibnemo za dan/dva na morje... prikolo prečekirat, kako jo je brat postavil fajn se mejte mogoć se javim preden odbrzimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:36:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blazaaaa.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:37:20
|
|
|
|
blaža
|
, kaj si me zavohal, da vas špijam?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:38:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža , kaj si me zavohal, da vas špijam? Ko te ne zna, dobro bi te platio....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:38:45
|
|
|
|
blaža
|
Ful mi nekaj opčasi melje comp. pa Matija mi je popoldne po nesreči ugasnil comp in sem lih napisala telle cel doktor roman
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:39:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža , kaj si me zavohal, da vas špijam? Ko te ne zna, dobro bi te platio.... A ko me zna sve bi dao
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:40:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj dogaja v centru Evrope
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:40:57
|
|
|
|
blaža
|
Evo jaz sem prišla k sebi. Nimam več vročine, že od sobote. Včeraj smo šli pol v Kp, ki je mel moj tata rojstni dan in pol popoldne še Maija en RD tle v centru Evrope. Blaž je ok. Zdej že tako šiba, da je joj. Prav lepo ga je videt kako hodi. Je pa ful previden in niti ne pada tolko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:41:42
|
|
|
|
blaža
|
Evo Stipe, si vidu kako hitro sem odgovorila . pa pri vas?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:43:26
|
|
|
|
blaža
|
No drugače pa je tle kislo vreme. In jutri pa pojutrišjem delam, pa moj tudi. No v četrteka sem pa doma in bojo tudi otročki pol četrtek, petek, soboto pa nedeljo doma.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:45:00
|
|
|
|
blaža
|
Upam samo, da bo vreme kej boljše prihodnje dneve. No vsaj v petek, ki mamo piknik v Materiji( blizu kozine, tam malo bolj dol). pa verjetno bomo še kej z taščo in tastom piknikirali na Maliji( nad Izolo), kjer majo parcelo, pa mini hiškico za piknike, samo, če bo vreme ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:45:55
|
|
|
|
blaža
|
Stipe, moj sprašuje, če si že umesil maso za čevape za piknik?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 19:53:19
|
|
|
|
blaža
|
Jah takoj, ko jaz tle gor prilezem, je koj živahno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 20:18:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe, moj sprašuje, če si že umesil maso za čevape za piknik? Bo Max...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 20:21:20
|
|
|
|
blaža
|
Ok, to je glavno. grem zdej še malo pred Tv, pa v mižo. Me je Matija takjo razkuril kot . sploh si ne čuva nič svojih stvari. katastrofa. je posodu enemu v vrtcu ene par Gormitov, ma že pred dosti časa in jih ni dobil nazaj, pa zdej se je komaj to spomnil in sem prav znorela, ker denarja za te reči mu pa ne bom več dajala, oz, mu ne kupim niti enega več, ker si nič ne čuva svojih stvari. Ma sem jezna Nič fajn se mejte. Sej vem, kolko me še čaka takih stvari, ,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.4.2009 20:49:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sva Carico skopala in zdaj po flamsko-valonskih tv postajah isceva film, ki je v anglescini... komaj cakam domov na hrib... vsaj kak film pogledava in nama ni treba vsako besedo lovit...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 9:36:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Še nikjer nobenega Midve se že dolgočasiva, zunaj dež, midve notri ah, bo že. Saj bo konec tedna baje lepše in gremo mogoče celo na morčka za 2 dni Lep dan, naj vam hitro mine v službah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 9:53:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bamby, kje ste se pa vi vozili? A ne greste žet Logatec in Ljubljano proti Viljčjemu? Vam je čez Žiri bližje? Drugič kar k nam zavijte, na našem vrtu ni vstopnine, glede na to, kako moj fotr obdeluje zadevo, zgleda pa skoraj isto kot v volčjem ... Vse v vrstah, razne barve in modeli rožic in zelenjave. Če si pridna, dobiš za domov otrebljeno, oprano solato. Za na gorenjski konec nam je bližje čez Žiri - Šk. Loka..... poleg tega je pa še precej lepše kot po AC proti LJ. No, drugače pa vidim, da se k tebi splača prit.....imaš kaj za videt, domov odnest , pa še norice imate. Juhuuuu!!!! blaža, fajn, da si prišla k sebi! Pa super za Blaža, da je shodil ! stipe, kakšno imate pa pri vas vreme?? Tukaj lahko greš kar plavat. Je polno vode povsod . Spet ne bo kaj prida s kresovanjem . Pri nas smo OK. Ati spančka, ker je v nočni. Še zvečer gre, pol je pa do ponedeljka frej. Mi3 pa uživamo: eni pred TV, drugi pred compom, tretji pa v postelji . Tih deževen dan......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 9:54:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutrooooo.... Tudi tukaj zunaj rahlo rosi.... Carica se ni za v vrtec in za na sprehod ker se mal smrca... zato pa skupaj uzivava in se igrava.... Februarka.... cimprej na morje.... ti prvoscim....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 10:18:25
|
|
|
|
itata
|
jutro, jakob je že bolš. v pet sva šla k zdravnici, niso norice, viroza kao in rdeče grlo. se je razburjal petsto na uro k mu je kri jemal:) sam sej je preživel. je imel pet zvečer čez 39 vročine. se je pestval. v soboto je bil že mal bolš. v ned in pon pa že brez vročine. sem pa včeraj opazila, da ima izpuščajčke po trebuhu, ampak tko bolj lisatst trebuh, rožaste no ne čist rdeče... tko da mogoče je šesta bolezen...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 11:13:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, jakob je že bolš. v pet sva šla k zdravnici, niso norice, viroza kao in rdeče grlo. se je razburjal petsto na uro k mu je kri jemal:) sam sej je preživel. je imel pet zvečer čez 39 vročine. se je pestval. v soboto je bil že mal bolš. v ned in pon pa že brez vročine. sem pa včeraj opazila, da ima izpuščajčke po trebuhu, ampak tko bolj lisatst trebuh, rožaste no ne čist rdeče... tko da mogoče je šesta bolezen... ... verjetn da je 6ta bolezen.... podobn je blo pr Carici februarja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?