Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 12:14:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Itata za Jakoba. Jaz mam že vse za kosilo pripravljeno tako da sem 2 uri frej. Še postelje posteljem in je to to. Grem mal ležečki pred tv, zgleda sem si kito nategnila za kolenom ker me že par dni tako boli, da komaj stojim pojma nimam kdaj in kje Stipe, ali se še lahko kdo prijavi za piknik Sem včeraj Nuko srečala z otroci in sem ji omenila, je rekla, da če bojo doma, bi z veseljem prišli. No, saj se bo javila enkrat in sama povedala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 12:34:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Itata za Jakoba. Jaz mam že vse za kosilo pripravljeno tako da sem 2 uri frej. Še postelje posteljem in je to to. Grem mal ležečki pred tv, zgleda sem si kito nategnila za kolenom ker me že par dni tako boli, da komaj stojim pojma nimam kdaj in kje Stipe, ali se še lahko kdo prijavi za piknik Sem včeraj Nuko srečala z otroci in sem ji omenila, je rekla, da če bojo doma, bi z veseljem prišli. No, saj se bo javila enkrat in sama povedala. Seveda lahko , a jih dam na seznam....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 12:41:24
|
|
|
|
jencili
|
dan evo mene spet v službi. Taj je že ok, zdej se je pa mene lotilo. Sicer prehlad samo, pa čez vikend sm bla ok, zdej v službi me je začelo pa neki kuhati in upam, da se ne razvije še kej, ker bi šla v petek rada na morje . Zdej vas grem pa še malo prebrat, k mam glih čas - se poznajo dopusti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 12:48:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo na organizacijo...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 28.4.2009 12:53:11 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:22:26
|
|
|
|
buči
|
dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:33:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dan dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:35:18
|
|
|
|
buči
|
Danes sem dobila odločbo, da je Tilen sprejet v vrtec! 57 so jih sprejeli v prvo starostno skupino, skoraj 250 jih je bilo zavrnjenih!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:39:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Danes sem dobila odločbo, da je Tilen sprejet v vrtec! 57 so jih sprejeli v prvo starostno skupino, skoraj 250 jih je bilo zavrnjenih! kako ti je pa to ratal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:42:30
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Danes sem dobila odločbo, da je Tilen sprejet v vrtec! 57 so jih sprejeli v prvo starostno skupino, skoraj 250 jih je bilo zavrnjenih! kako ti je pa to ratal vlogo sem oddala že 20. februarja 2008, vključen je že Aljaž, pa to nama je najbljižji vrtec. Sva imela čez 80 točk pri kriterijih!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:43:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blondinka kaze svojim prijateljem njen novi tatoo... Ena velika morska skoljka na notranji starni desne bedre... Seveda so prijatelji takoj vprasali zakaj ravno na tem mestu kjer bolj slabo vidno... Njen odgovor je bil cool: "Ce naslonis tvoje levo uho na skoljko, zavohas vonj po morju......"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:43:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Danes sem dobila odločbo, da je Tilen sprejet v vrtec! 57 so jih sprejeli v prvo starostno skupino, skoraj 250 jih je bilo zavrnjenih! kako ti je pa to ratal vlogo sem oddala že 20. februarja 2008, vključen je že Aljaž, pa to nama je najbljižji vrtec. Sva imela čez 80 točk pri kriterijih! bravo... cestitam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:45:20
|
|
|
|
buči
|
stipe, ha ha ha ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 13:54:50
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:10:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Buci... kdo so tile krasotci in krasotice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:11:38
|
|
|
|
pina-1
|
dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:11:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blondinka kaze svojim prijateljem njen novi tatoo... Ena velika morska skoljka na notranji starni desne bedre... Seveda so prijatelji takoj vprasali zakaj ravno na tem mestu kjer bolj slabo vidno... Njen odgovor je bil cool: "Ce naslonis tvoje levo uho na skoljko, zavohas vonj po morju......" bruhaha Buči, bravo Eh, bejba je spala glih ene 45 min ne vem od kje ji tolk energije, moja je čist na podnu. Greva dalje kuhat, sem že lačna kot ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:12:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, Pinotov nov tatu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:14:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse A ma tvoj majstor to tetovazo na nogi ali na roki ?????.... Ali pa kje drgje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:15:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Pina, Pinotov nov tatu jo jo dober ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:16:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse A ma tvoj majstor to tetovazo na nogi ali na roki ?????.... Ali pa kje drgje.... to tazadnje... ma takoooooo velikega, da mu gor stane cela ta tetovaža... pa še za kaj je prostor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:18:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse A ma tvoj majstor to tetovazo na nogi ali na roki ?????.... Ali pa kje drgje.... to tazadnje... ma takoooooo velikega, da mu gor stane cela ta tetovaža... pa še za kaj je prostor ...potem si bom jaz dal tetovirat klavir z morskim kitom.... ha, ha.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:19:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse A ma tvoj majstor to tetovazo na nogi ali na roki ?????.... Ali pa kje drgje.... to tazadnje... ma takoooooo velikega, da mu gor stane cela ta tetovaža... pa še za kaj je prostor ...potem si bom jaz dal tetovirat klavir z morskim kitom.... ha, ha..... ja pa ja de.. to bi pa jaz hotla videt. a ga boš slikal pa objavu na RR?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 14:20:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. samo tolko da vidite da sem še živa, čeprav diham na škrge. za nazaj nisem nič brala, ampak obljubim, da bom jutri bolj zgovorna. smo sicer ok. doma je bajta v razsulu, ker selimo sobe, tako da je veselo. Ampak dokler je PIno u bajti sem lahko zadovoljna... Majstor za vse A ma tvoj majstor to tetovazo na nogi ali na roki ?????.... Ali pa kje drgje.... to tazadnje... ma takoooooo velikega, da mu gor stane cela ta tetovaža... pa še za kaj je prostor ...potem si bom jaz dal tetovirat klavir z morskim kitom.... ha, ha..... ja pa ja de.. to bi pa jaz hotla videt. a ga boš slikal pa objavu na RR? bom... ce je res Pinotov... ceprav nisem siguren da je to njegov tatooooo.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 15:15:39
|
|
|
|
lillchy123
|
dan sem k ena moja prjatlca, se javim sam, ko kej rabm a bi mi lohk ktera posodla hodalico? tisto, ki se jo otrok drži in hodi, da jo rine pred sabo? našmu škratku ne fali več veliko, da shodi, pa da mu mal pomagamo. pa če sem čist iskrena, mi je zdele težko dat tok evrčkov, sploh, ker bo za max 2 meseca? naša kuhna je zalavfala, v ulici mamo položen asfalt Luka se je začel noro odzivat na zvoke, če ga pokličeš pogleda, k mu zazvoni mobitel, ga začne iskat.. konc pavze, moj mišek se je zbudu lepe praznike in velik cartanja ps: bomo vidli, kok bo februarčkov 10!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.4.2009 16:32:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan sem k ena moja prjatlca, se javim sam, ko kej rabm a bi mi lohk ktera posodla hodalico? tisto, ki se jo otrok drži in hodi, da jo rine pred sabo? našmu škratku ne fali več veliko, da shodi, pa da mu mal pomagamo. pa če sem čist iskrena, mi je zdele težko dat tok evrčkov, sploh, ker bo za max 2 meseca? naša kuhna je zalavfala, v ulici mamo položen asfalt Luka se je začel noro odzivat na zvoke, če ga pokličeš pogleda, k mu zazvoni mobitel, ga začne iskat.. konc pavze, moj mišek se je zbudu lepe praznike in velik cartanja ps: bomo vidli, kok bo februarčkov 10! Super za Lukija..... A ti se spet oglasis sele po praznikih PS:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?