|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
28.4.2009 14:03:02   
Anonimen
No pa bomo spet prestavile... Sem mislila že zdej v čertek (30.4.) user posted image user posted image   No pa sej ni panike... Nekaj časa še imamo user posted image user posted image user posted image

A ti pa kar v prekmurje? Midva sva vzela najcenejšo varianto in iskreno bi prov rada mal občutka dopusta imela zato sem pa hotla u prikolico. No ampak sej pravim tut kontejner je OK. Vsaj WC je samo tvoj kar je pa tudi + a ne user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.4.2009 14:06:50   
Pat74
Vim jest še nikoli nisem imela porodnega načrta - moja fil. je, da se prepustim toku, kakršen že je, edina zahteva, ki pa je vedno bila in tudi upoštevana, da me niso rezali. Vedno sem imela super babce, ki so se res potrudile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.4.2009 15:20:39   
katrinka
zivjo - koncno domauser posted image

sem sla po nalepke - tako da je to zdaj z Ms urejenouser posted image

k.tja - sem vratarja vpračala ce je vhod iz slajmarjeve - glavni vhod odprt dan in noč, mi je s smehom potrdiluser posted image

pat74 - komu in kdaj mors pa rect da noces biti rezana, a ce pride do komplikacij to tud upostevajo al te potem - glede na situacijo vseenuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.4.2009 17:52:21   
PapuaNG
vim, mislim, da porodniška začne teči 8 dni pred PDP, torej se dan poroda ne upošteva. Tudi do mojega PDP je očno 28 dni, pa mi je porodniška pričela včeraj. Sicer pa to tudi na potrdilu o PDP piše, kdaj se začne porodniška, vsaj pri meni je bilo tako.

Glede rezanja pa je bilo nam v šoli rečeno, da se kao itak vedno potrudijo, da ne bi rezali, a če vidijo, da je to potrebno, pač režejo, ker je vseeno bolje, da je presredek lepo lepo rezan kot da je raztrgan (celjenje je krajše in boljše). Je pa pomoje precej odvisno od babic, ki so pri porodu-ene se bolj potrudijo, ene manj. Lahko pa pred porodom podpišeš, da sama prevzemaš morebitne negativne posledice raztrganja presredka, če vztrajaš,da ti ga res ne smejo prerezati. So pa rekli tudi, da te ne vprašajo med samim porodom, ali ti ga lahko prerežejo oz. da ti g bodo prerezali, čeprav sem na to temo slišala različne info, kako je potem v praksi....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
29.4.2009 0:45:42   
Anonimen
še en nočni pozdravček!

danes je bil kar zame naporen dan, sem šla še v "zadnje" nakupe in nakupi me vedno izčrpajo (fizično, psihično in finančnouser posted image )... pravzaprav mi še vedno manjka dojenčkovo darilo, ker kar ne dobim prave igračke in knjigice.user posted image  se mi to dogaja za novoletna darila, za rojstne dneve,... vedno takrat tega trgovine nimajo, nočem pa več kupovati nadomestkov.

vim, tudi jaz nimam porodnega načrta. se mi ne bi dalo ukvarjati še s tem,..
imam občutek, da te v porodnišnici potem malo čudno pogledajo, v tem smislu, da nisi na dopustu. mogoče je pa vseeno dobro povedati, če imaš kakšno določeno željo? ne vem, se bom kar prepustila situaciji.
drugače pa otroček ne pozna tega načrta in se lahko čisto drugače obnaša kot pričakuješ.user posted image

Pat74 mene so pa rezali. ampak je bilo verjetno potrebno (je vseeno bolje kot raztrganine). drugače sem to čutila kot dva neboleča špika in tudi moja ginekologinja, ki me je po porodu prišla pogledat in zašit, je svoje delo kar dobro opravila (vsaj tako pravi moj(ček))... celjenje pa malo skeli, to je res.
sem nekje prebrala, da se z masažo presredka da izogniti rezanju le-tega... ampak pri nas imamo čas za takšno masažo samo med user posted image user posted image . če me bodo rezali v drugo, me bodo verjetno po istem šivu?

katrinka, hvala! skozi glavni vhod, torej! biti vratar v porodnišnici zna biti pa fin poklic... več ali manj so nasmejani!user posted image

punce, sladko sanjajte (pri majčicah se je danes rodila še punčka! se je že začelo,...user posted image )

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
29.4.2009 1:25:53   
Lsica
Živjo, danes mal ponočujemo, a ne k.tja... Sem zadnje dva dni spala doma doma- pri starših, zdaj pa na svojo posteljo nisem več navajena. Pa mal berem kaj vse ste predebatirale...

Vim, ne se bat, mamila dajo tud babice, ne sam anestezisti (al se reče anesteziologi?) Kakorkoli že, če njih ne bo, nas bojo pa babice drogirale.
Glede datumov so pa pri meni takole zračunal: do vključno 31.maja mam bolniško, od 1. do 29. pa porodniško (to je 28 dni) - PDP je 29. 6. - če ti to kaj pomagauser posted image pri tvojem računanju.

Živa jaz sem za matične celice že oddala "vlogo". Baje je to treba vsaj do 34. tedna - če se motim me popravte. Zadnje čase me pozabljivost matra...
Za telovadbo pa velja, a ne? Boš mal potrenirala pred Ptujskimiuser posted image . Jaz bi sicer šla tud ta četrtek, sam žal ne morem 100%  obljubit... Kdaj je že, ob 15. 30? Mater sem pozabljiva ratala. A se še slišiva?

Blueeyes, me veseli da si (sta) še po starem v kompletu. Ne bi rada zamudila navijanja zate in za tvojo Gajo. Še je čas... Te pa zdaj že junijke po levi prehitevajo, naša alina je rodila punčko Laro že 16. aprila, HB vse OKuser posted image user posted image user posted image .

user posted image J
user posted image
Nočni pozdravček vsem  zaspankam   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
29.4.2009 5:05:41   
Pat74
Še vedno vztrajamo. Glede presredka je najbrž res, da je zelo odvisno od babice, ki sodeluje pri porodu, pa tudi elastičnosti kože, ki jo imaš. Mene je vedno v postonjski porodnišnici vprašala, če imam kakšne želje, pa sem povedala, da ne želim bit rezana, razen, če bo res nujno, pa hvala bogu ni bilo, zato tudi zdaj ne pričakujem, da bom. Prav tako me je vprašala, če želim, da mi lajšajo bolečine, pa sem se strinjala z minimalno dozo, kar je bilo čisto dovolj, saj tistih ta hudih, ki orenk sekajo res ni bilo veliko. Vsakič, ko grem rodit, hočejo tudi vedeti, kako so potekali že predhodnji porodi, če ste jih imele, ker je to kar pomembno, mene morajo vedno čistiti, zaradi oblike maternice se mi namreč posteljica zatakne in noče sama ven - dobra stran tega luščenja pod narkozo pa je, da imam potem vedno manj čišče.
Ve pa kar vztrajajte pri svojih željah, če jih seveda imate - ker vas morajo upoštevati - pa nikar se ne bojte!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
29.4.2009 5:19:01   
Pat74
Pat74 mene so pa rezali. ampak je bilo verjetno potrebno (je vseeno bolje kot raztrganine). drugače sem to čutila kot dva neboleča špika in tudi moja ginekologinja, ki me je po porodu prišla pogledat in zašit, je svoje delo kar dobro opravila (vsaj tako pravi moj(ček))... celjenje pa malo skeli, to je res. sem nekje prebrala, da se z masažo presredka da izogniti rezanju le-tega... ampak pri nas imamo čas za takšno masažo samo med . če me bodo rezali v drugo, me bodo verjetno po istem šivu?

k.tja ni nujno, da boš sploh rezana - v LJ P je navadno praksa ta, da so prvorodke rezane, pol je pa odvisno od situacije. Da bi te pa rezal tam, kjer prvič, se mi zdi, da tudi ne.

Drugač si pa jest nikoli nisem masirala presredka, je pa res, da sem si vedno v nosečnosti govorila, da mene ne bo potrebno rezat - mogoče pa ima tudi psiha kaj pri tem.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
29.4.2009 7:46:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

katrinka, hvala! skozi glavni vhod, torej! biti vratar v porodnišnici zna biti pa fin poklic... več ali manj so nasmejani!user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

drugače pa dobro jutro - jaz sem imela zanimivo noč - na eni strani je moj smrcu, v buhiju pa pikica razgrajala...no, sta se oba kmal pomirila in zaspala v tisiniuser posted image

rezanje - ja jaz bi se izognila ce se le dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
29.4.2009 8:28:02   
Lsica
user posted image

Dobro jutro

Vam mal zajtrka pošiljam, da se ne boste že tako na zgodaj rezale user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
29.4.2009 8:39:00   
knutek
No dobro jutro ljubljanskeuser posted image ,da se vam še jaz malo javim po dolgem času.
Sedaj že uživam na zasluženem dopustu,do 30.5.,od tam naprej pa porodniška do konca.
Ampak sedaj se moram ukvarjati z dietouser posted image (NS),in si meriti ketone v urinu 2x na dan.ampak
bo,saj ni več tko daleč do konca,sem v 32.tednu.Naslednji pregled 20.5.2009.
Moj user posted image ima že 2 kg (včeraj povedala na pregledu),dolžine ni mogla zmert,ker je bil skrčen.
To pomeni ,da je za 10 dni pretežek,mogoče bomo pa prej rodil in da so se uštel v datumu PDP.

Glede papirjev o porodniški in za paket sem že oddala,me pa zanima,ker bom vzela raje denar namesto paketka,
po kolkem času ti ga nakažejo?

Aja pa še nekaj,vidim da že redno obiskujete MŠ.A za to ti reče g. ali greš kar sama in se prjaviš?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
29.4.2009 8:44:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Samo pokorno javljam, da tudi mi še nismo rodili, ker je našemu malčku preveč lepo v trebuhu.

user posted image   a bova skupi rodile?? tud naši je kr prelepo user posted image  vidim da je pri aprilčicah kr mal dolgčas ratal a ne... zdej gre proti koncu... k se tud vaša brigita23 oglaša pri nas majčicah... seveda si tudi ti dobrodošla

rezanje tud jz bi se ga izognila najrajš če se da user posted image  upam da bo šlo brez

sem pa še kr 2 v 1... včeri sem mela pregled... pridno (user posted image user posted image user posted image ) se redim... MV se mehča, ampak to še ni to... tko da PDP zihr dočakam, pa še kakšen dan čez... naslednji pregled imam 4.5., torej 1 dan po PDP-ju...

knutek uu fajn kilaža... možno da so ti postavili napačen PDP al pa je to en konkreten user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
29.4.2009 8:47:35   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   veronikab                         17.4.2009          1 user posted image           0 user posted image                ?             user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image              ?             user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image        4.5.2009       user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image      4.5.2009        user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image               ?             user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image         4.5.2009      user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        6.5.2009       user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image             ?           user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image              ?           user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image               ?           user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image          5.5.2009     user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image       7.5.2009     user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         22.5.2009    user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        20.5.2009    user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image      13.5.2009    user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image        5.5.2009      user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image       30.4.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image      6.5.2009     user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image        19.5.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image            ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?          user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         19.5.2009  user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image             ?          user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009           2 user posted image            1 user posted image        5.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image        25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        8.5.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?         user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image              ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image       6.5.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image       30.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image             ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image         5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009          3 user posted image              1 user posted image       12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image             ?          user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image          12.5.2009  user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     16

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009           user posted image             Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009           user posted image             Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009           user posted image             Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009             user posted image             Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina        54 cm          4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009           user posted image              Vita               52 cm          3400 g
user posted image   NinaMM              14.4.2009           user posted image              Zarja             51 cm          3020 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
29.4.2009 8:47:38   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
29.4.2009 8:47:44   
Blueeyes
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
29.4.2009 8:47:46   
Blueeyes
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne:

1. Blueeyes (če še ne bom v P)
2. vim
3. majana79
4. katrinka

5. živa25
6. Lsica
7. šivilja
8. Tanja_
9. BOOMER
10.

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
29.4.2009 8:50:04   
majana79
Ooo Modra, si se le oglasila user posted image Še dobro da majčice včasih preberem, da vidim kje si. Vidim da sta še kar 2 v 1, da se Gaji nikamor ne mudi. user posted image Pa tako nas je že prestrašila nekaj tednov nazaj.

knutek, kdaj pa imaš ti PDP? Ker meni je merila malega v 32t1d, pa je imel 2040g in je bil točno v okvirjih, za en dan je samo kazal UZ razlike. Aha, zdaj vidim da si za mano 2 dni... Mi je zanimivo, kako G drugače interpretirajo podatke. Jaz vem da naš majhen ne more bit, ker pri nas v družini smo bili vsi otroci okoli 4kg, pa tut midva nisva meter čevap, tako da lahko kar pričakujem da bo okoli 4kg...

Za MŠ se moraš kar sama odločit kam boš hodila, se gre pa navadno v 7. mesecu, da te potem kaj ne prehiti. Najboljše da greš z majem, lahko greš v P ali pa po posameznih ZD.

< Sporočilo je popravil majana79 -- 29.4.2009 8:51:46 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
29.4.2009 9:01:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ooo Modra, si se le oglasila user posted image Še dobro da majčice včasih preberem, da vidim kje si. Vidim da sta še kar 2 v 1, da se Gaji nikamor ne mudi. user posted image Pa tako nas je že prestrašila nekaj tednov nazaj.

ja, tako paniko je zganjala da je bla mama čist v šoku, zdej pa tkole miruje user posted image  user posted image  ja veš, majčice se hitr ustrašjo če se ne javim, pa mi takoj kakšna pošlje sms, tko da jim odgovorim pol nazaj da sem ok, pa pol te ena objav na rr user posted image  tko da ni lažnega alarma... če se kdaj ne oglasim kr prid k njim/k nam počekirat

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 29.4.2009 9:02:10 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
29.4.2009 9:04:15   
Blueeyes

Za MŠ se moraš kar sama odločit kam boš hodila, se gre pa navadno v 7. mesecu, da te potem kaj ne prehiti. Najboljše da greš z majem, lahko greš v P ali pa po posameznih ZD.

greš kadar hočeš... jz sem hodila februarja... k sem bla v 6 mesecu... najprej mi je una rekla zakaj tko kmal, ampak ni blo pol nobenga problema... nisem mislila na zadnji moment čakat, ker nikoli ne veš kaj se bo zgodilo... lahko da maš pol strogo mirovanje na koncu, pa ti ne bo glih neki do unga sedenja v MŠ po nekaj ur skupi... vsaj meni ne bi bilo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
29.4.2009 9:19:38   
majana79
Blue, midva sva šla tut prej kot v 7., pa sem komaj sedela po 2 uri... Glede na to, da ima knutek rok 2 dni za mano, pa kar mora it maja... Da bi šla pred 7. mesecem je zanjo prepozno. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
29.4.2009 9:21:30   
Blueeyes

Blue, midva sva šla tut prej kot v 7., pa sem komaj sedela po 2 uri... Glede na to, da ima knutek rok 2 dni za mano, pa kar mora it maja... Da bi šla pred 7. mesecem je zanjo prepozno. user posted image

sej jz sem tud v 6 mesecu že komi sedela na unmu stolu... sem mislila da mi bo rit odpadla... sem se na 2 minute premetavala po stolu... moj mi je že reku če mam mravlje v riti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
29.4.2009 9:30:47   
majana79
Če pa ne znajo poskrbet za nosečnice in zrihtat kakih udobnih, mehkih stolov, z naslonjalom za noge, da jih lepo dvigneš. user posted image

Kero bedno vreme je danes... Meni se totalno nič ne da. user posted image Še 11x grem v službo, potem pa konec. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
29.4.2009 9:33:32   
Blueeyes

Če pa ne znajo poskrbet za nosečnice in zrihtat kakih udobnih, mehkih stolov, z naslonjalom za noge, da jih lepo dvigneš. user posted image

Kero bedno vreme je danes... Meni se totalno nič ne da. user posted image Še 11x grem v službo, potem pa konec. user posted image

ja res, tega sploh ne kapiram da ne poskrbijo za nosečnice na teh predavanjih.. čist mim

uuuuuuuuh, kje je blo to k sem jz rekla da grem samo še 11x v službo.. user posted image  user posted image  k sem že od 15.3. doma user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
29.4.2009 9:35:32   
Blueeyes
kje pa se Lsica in Katrinka skrivata... zjutri sta se obe neki javle, zdej pa nikjer nobene... pa knutek tud vidim da je stalno prijavljena, samo nič ne napiše - punce, javite se... da nam steče debata

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
29.4.2009 9:38:08   
Blueeyes
pa veronikab kje se skrivaš... je šla mogoče že v Rim?

že zeloooooooooooooo dolgo se niso javile tud španka, mony25, Svet, tanatoraja, sisy,...

so kr zginle z rr-ja tele punce... user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?