Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 10:05:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pozdravček! meni tudi danes ni uspelo pripraviti Urbana, da bi šla v porodnišnico. očitno mu je kar všeč v meni,... posebej danes, ko sem jedla žar in ves ljubi dan preživela na svežem zraku. no ja, si bo že izbral svoj datum. lepo spite! naši Gaji je tud očitno prov lepo toplo in udobno v trebuščku, tko da se ji zdej nikamor ne mudi... nej počaka da so prazniki mimo... dobro jutro vsem žabarkam drgač... kako smo spale??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 10:44:21
|
|
|
|
veronikab
|
Punce, samo toliko da se jevami - smo še vedno v enem kosu. Lahko pa povem, da mo to noč imeli že malce akcijo - verjetno mi je telo želelo povedati oz. nakazati, na kaj se lahko pripravim. In že od veliko žensk sem slišala, da je velikokrat tako - eno noč mala akcija, naslednjo noč pa zares. Če bo to držalo bomo to noč rodili. LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 10:59:17
|
|
|
|
Tanja_
|
veronikab super! Držim pesti, da bo res tako. Al pa že kr čez dan, da ne boš noči čakala Držim pesti in naj mine čim hitreje s čim manj napora! Pa poročaj, kaj se dogaja s tabo!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 11:01:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, samo toliko da se jevami - smo še vedno v enem kosu. Lahko pa povem, da mo to noč imeli že malce akcijo - verjetno mi je telo želelo povedati oz. nakazati, na kaj se lahko pripravim. In že od veliko žensk sem slišala, da je velikokrat tako - eno noč mala akcija, naslednjo noč pa zares. Če bo to držalo bomo to noč rodili. LP, veronikab upam, da boš dala to končno mimo, ker vem kako nestrpno morš pričakovat že tega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 15:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! veronikab, že rojevaš? ali boste počakali na jutrišnji praznik? sem ravno našla eno leseno zibko za ugodno ceno in zdaj me mika, da bi jo kupila... premišljujem in premišljujem in si jo vedno bolj in bolj želim. saj res, da otroček ne bo za dolgo časa v njej spal, a bi jo potem shranila za spomin,... te starinsko oblikovane zibke so me vedno privlačile. uživajte v nedelji, koliko le lahko! pri nas smo danes bolj energijsko iztrošeni. počivamo. lp;
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.4.2009 15:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes naši Gaji je tud očitno prov lepo toplo in udobno v trebuščku, tko da se ji zdej nikamor ne mudi... nej počaka da so prazniki mimo... Blueeyes, a ne bi bilo bolje praznovati praznik in še rojstni dan hkrati? Ljudje so med prazniki tako ali tako zelo veseli, če imajo pa še možnost praznovati rojstni dan, je pa sploh super!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 8:54:49
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro no lublancanke ve boste vedle - 4.5. bi rada zacela z MŠ v lj P in sem mislila jutri it po nalepke, to sam grem tja - nc se ni treba naročat in imam s sabo zdr.izkaznico a ne pa kje je ze vhod - a je to zravn nove porodnišnice
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 9:53:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
hm, za nalepke ne vem, jih je zame šel moj dragi iskat, ker jaz vedno delam dopoldne. Te pa zihr usmerijo, če prideš na napačen naslov Midva morava tudi še po potrdilo, da je moj lahko zraven pri porodu, da nas ne bo kaj presenetilo. Čeprav nič ne zgleda, da bi naš kaj prej prišel na svet. Sicer se pa ne mudi-meni je takole na dopustu čist fino. Se mi je končno še uradno začela porodniška. Je pa sobica končno naštimana - sem morala v zibko kar jogi dat pa tisto zaščito za okoli pa enga medveda notri Edino za razporeditev elementov se še nisva dokončno odločila... Sva pa še cel flet tako sčistila, da verjetno že od same vselitve ni bil tako spucan. Se kar sveti. Le še oken bi se morala lotit...a me kar mine že ob sami misli nanje...Je treba še zunanje žaluzije spucat, to je pa....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 10:17:04
|
|
|
|
Tanja_
|
katrinka za nalepke greš v novo porodnišnico v pritlčje in kar na informacijah vprašaj, kje je tista pisarna. Jst ti ne znam zdej več čist natančno povedat katera vrata. Mislim, da od informacij naravnost, pa nato levo, pa druga vrata levo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 11:41:01
|
|
|
|
murkica
|
Lep pozdravček še iz moje strani!!! Jaz sem danes kljub sončku precej zaspana in mislim, da se bo vreme še ful spremenilo in bo na koncu na polno deževalo... Zvečer tako ali tako delam, tako, da mi je pravzaprav vseeno če bo zvečer dež. Včeraj smo imeli piknik in smo se imeli super. Najedla sem se na polno, še najbolj pa mi je bila dobra solatka!!!! Pojedla sem jo celo skledo :))) Ampak sej to je samo zdravje!!! Danes bova pa jedla zelenjavno rižotko. Se prav veselim, ker jo imam zelo rada, pa mesa imam od včeraj dovolj. Sem pa rekla, da si bom zdaj en dan naredila sataraš! Paradižnik je zdaj postal že zelo dober počasi in bo tudi sataraš sedaj že super. Upam, da se imate ve lepo in da uživate v prostem dnevu. LP Murkica
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 11:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Je pa sobica končno naštimana - sem morala v zibko kar jogi dat pa tisto zaščito za okoli pa enga medveda notri Edino za razporeditev elementov se še nisva dokončno odločila... Sva pa še cel flet tako sčistila, da verjetno že od same vselitve ni bil tako spucan. Se kar sveti. Le še oken bi se morala lotit...a me kar mine že ob sami misli nanje...Je treba še zunanje žaluzije spucat, to je pa.... Pa je gnezdece pripravljeno! Pri oknih me pa v Lj moti, ker so takoj zopet umazana?! V čistem pogledu skoznje lahko uživaš max kakšen teden, potem pa so spet sajasta...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 12:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Blueeyes se danes še nič ni oglasila... tudi pri majčicah ne. Se že kaj dogaja? Smo majčice danes dobile še enega fantiča . In če pomislim, so samo še 3+1/2 dnevi do maja... Čas se tako hitro obrača.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 13:11:04
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ katrinka za nalepke greš v novo porodnišnico v pritlčje in kar na informacijah vprašaj, kje je tista pisarna. Jst ti ne znam zdej več čist natančno povedat katera vrata. Mislim, da od informacij naravnost, pa nato levo, pa druga vrata levo. o super, sam tok da vem kam najprej, pol bom pa ze...bom kar jutri sla... hvala za inf.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 15:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
danes ste pa zaspanke! upam, da dodobra izkoriščate praznični dan. porodnišnica v LJ - premišljujem, če bom sploh vedela, kje je vhod? kam moraš, če greš ponoči rojevat? podnevi verjetno kar skozi glavni vhod? tam sem bila samo 2x v življenju in se kar bojim, da bom dala skozi še ene par popadkov, preden bom našla pravi vhod . si moram enkrat pogledat, da ne bo čudno izgledalo, ko bom hodila okrog stavbe.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 15:30:15
|
|
|
|
katrinka
|
k.tja - a bos ali si na MŠ hodila v lj P - to je en način da vse vidis, pa tudi ce gres v lj-zdr.dome imajo na urniku ogled lj P, jaz vem da bom s svojim enkrat sla od doma do P - nastudirala pot, ovire, cas, parking...ceprav sva ljubljancana in načeloma lj dobro poznava se mi zdi to kar pametna ideja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 17:14:01
|
|
|
|
ana**
|
Bejbe ne boste vrjele ampak slikce so v albumu Vidite pa niste rable cakat do leta 2010 veronikab se vedno 2v1 ? Ali ze cartas ? katrinka pol pa se vidva v ponedeljek Jst sm ravno dobila po mailu kao vabilo na moj baby shower So mi ga kolegice poslale in bo 9.5. pr men doma. In morm bit psihicno in fizicno pripravljena kr mi pripravljajo presenecenje blueeyes kje se potepas? Ce se do vecera nc ne javi in posljem sms,da preverim stanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 19:33:52
|
|
|
|
majana79
|
ana, lepa sobica! Všeč so mi stene, zelo lepo pobarvano, tak angleški stil. A si že kaj poslala sms modrooki? Me matra, da bi ji ga jaz, samo sem hotla tebe prej vprašat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 21:06:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo da se oglasim še tuki da ne bo kakšnega preplaha.. še sem 2 v 1... sem dopoldne delala okol bajte, popoldne sm mela pa obiske, in nisem uspela pridt do pc-ja... he he, že pri majčicah je bila panika, so že skor navijale zame če sem v P ne še, še ni Gajin čas ne vem kdaj naj bi to blo mogoče direkt za 1. maja, na praznik dela... pol vemo kako bo to šlo in kakšen bo njen značaj ana** full luškana sobica... mislim da bo Gaji všeč aja, jutri mam pregled.,.... se zvečer javim ko pridem do pc-ja in poročam kakšno je stanje
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.4.2009 21:09:33 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 21:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ana** posteljica je zakon! prav nekaj posebnega. tvoj malček bo prav luštno spal v njej! katrinka, za MŠ je zame že prepozno, ker bom zdaj zdaj rodila (upam). ker sem hodila 3 leta nazaj, mi to nosečnost ni bilo potrebno. a opravljala sem jo v Kranju (tam sem tudi rodila prvega - drugega bom pa zaradi nosečniške sladkorne "morala" v Ljubljani). si bom naredila kar privaten ogled porodnišnice. kdaj so obiski dovoljeni? želim vam prijeten večer in še lepšo noč! da bo jutro sveže in polno energije!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.4.2009 21:10:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem zdej še jz pod tuš pa v mižavce... jutr bo dooooooooooolg dan
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.4.2009 3:29:18
|
|
|
|
Pat74
|
Samo pokorno javljam, da tudi mi še nismo rodili, ker je našemu malčku preveč lepo v trebuhu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.4.2009 9:03:33
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro pat74 - me je ze firbec matru ce si ze rodila...ja očitno je malcku res fajn se pri mamici v buhiju blue - ves ne bi bilo slabo ce se gaja rodi na praznik , ko bo velika in sla v sluzbo bo vesela da je za roj.dan praznik in je doma - no, vsaj sodeč po meni...haha (beri...roj.dan 2.5.) k.tja - danes grem po nalepke v lj P, bom si ogledala vse pa ti potem napisem ana - a gres v MŠ 4.5. ce je tako se vidive tam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.4.2009 9:53:18
|
|
|
|
vim
|
NALEPKE od 8h-14h sprejemna pisrana nova porodnišnica. Vratar usmeri, se ne da falit. MŠ je pa v predavlnica v stari porodnišnici. k.tja že kaj dogaja, kaj pa veronika.b., pat74,blueeyes joj na vrsti ste drage moje. Tako opevani PORODNI NAČRT imate? Jaz imam porodni načrt samo mojim željam ni moč ustrči, ker planeti ne bodo poravilno obrnjeni in bom rodila ko ne bo možno dobiti MAMILA. In še nakaj, danes ko je v službi totalen dolgčas v stavbi z 9 nadstropji nas je v službi 29, pa še turobno je tale vreme. No in sem šla šteti koliko še do dopusta. Še 19 delovnih dni potem pa na dopust in nato na porodniško. Pa me zanima ali se dan poroda šteje v teh 28 dni oz. ali je to 28 dan. Vrjetno, da je....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.4.2009 13:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej vim kako je blo pa na pregledu prejšnji teden? A v četrtek gremo na telovadbo? Kako ste sicer kaj? se bolj malo oglašam, ampak sploh nevem kaj naj vam napišem A vas kaj posebi zanima Aja... Kolko pred porodom se je treba na Zavodu za transfuzijo zmenit za matične celice? Kera je že rekla da se bosta odločila za hrambo? Midva pa sva dobila Terme Ptuj, tko da naslednji petek za teden dni dopustujeva Komaj čakam... Sicer nisva dobila prikolice kot sem si želela, ampak tudi kontejner bo OK. Samo da grem malo ven iz te LJ
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.4.2009 13:57:33
|
|
|
|
vim
|
Živa grem lahko po terapiji s svečkami, torej bi se mi izšlo, da bi šle že v četrtek Lsica gre tudi lahko. Se bomo na srečanju vse v torek zmenile a prav? Počitnikovale bova pa v istem terminu jaz grem pa v soboto v terme 3000, kar v hotel bom gospa se bom pustila razvajat. Sem pa slišala, da si nosečke raje ne privoščimo masažo stopal, možnost prezgodnjega poroda, ker so tam erogene cone, tko da se nisem mogla prijavit za masažo ,zdaj pa študiram katero masažo pa lahko vzamem.... Aja za vse tiste, ki pa je čas da rodite hitro na masažo posebno stopal (tam kjer stopiš s celim telesom je baje ena točka in če jo zadaneš se lahko........začne kar nekatere že čakate.....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?