|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
26.4.2009 10:05:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pozdravček!

meni tudi danes ni uspelo pripraviti Urbana, da bi šla v porodnišnico. očitno mu je kar všeč v meni,... posebej danes, ko sem jedla žar in ves ljubi dan preživela na svežem zraku.

no ja, si bo že izbral svoj datum.user posted image

lepo spite!

naši Gaji je tud očitno prov lepo toplo in udobno v trebuščku, tko da se ji zdej nikamor ne mudi... nej počaka da so prazniki mimo... user posted image

dobro jutro vsem žabarkam drgač... kako smo spale??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
26.4.2009 10:44:21   
veronikab
Punce,

samo toliko da se jevami - smo še vedno v enem kosu. Lahko pa povem, da mo to noč imeli že malce akcijo - verjetno mi je telo želelo povedati oz. nakazati, na kaj se lahko pripravim.

In že od veliko žensk sem slišala, da je velikokrat tako - eno noč mala akcija, naslednjo noč pa zares.

Če bo to držalo bomo to noč rodili.

LP,

veronikab

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.4.2009 10:59:17   
Tanja_
veronikab super! Držim pesti, da bo res tako. Al pa že kr čez dan, da ne boš noči čakalauser posted image Držim pesti in naj mine čim hitreje s čim manj napora! Pa poročaj, kaj se dogaja s tabo!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.4.2009 11:01:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce,

samo toliko da se jevami - smo še vedno v enem kosu. Lahko pa povem, da mo to noč imeli že malce akcijo - verjetno mi je telo želelo povedati oz. nakazati, na kaj se lahko pripravim.

In že od veliko žensk sem slišala, da je velikokrat tako - eno noč mala akcija, naslednjo noč pa zares.

Če bo to držalo bomo to noč rodili.

LP,

veronikab

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  upam, da boš dala to končno mimo, ker vem kako nestrpno morš pričakovat že tega user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.4.2009 15:56:44   
Anonimen
pozdravček!

veronikab, že rojevaš? ali boste počakali na jutrišnji praznik?

sem ravno našla eno leseno zibko za ugodno ceno in zdaj me mika, da bi jo kupila... premišljujem in premišljujem in si jo vedno bolj in bolj želim. saj res, da otroček ne bo za dolgo časa v njej spal, a bi jo potem shranila za spomin,... te starinsko oblikovane zibke so me vedno privlačile.

uživajte v nedelji, koliko le lahko!
pri nas smo danes bolj energijsko iztrošeni. počivamo.user posted image

lp;user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.4.2009 15:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

naši Gaji je tud očitno prov lepo toplo in udobno v trebuščku, tko da se ji zdej nikamor ne mudi... nej počaka da so prazniki mimo... user posted image

Blueeyes, a ne bi bilo bolje praznovati praznik in še rojstni dan hkrati? Ljudje so med prazniki tako ali tako zelo veseli, če imajo pa še možnost praznovati rojstni dan, je pa sploh super!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.4.2009 8:54:49   
katrinka
dobro jutrouser posted image

no lublancanke ve boste vedle - 4.5. bi rada zacela z MŠ v lj P
in sem mislila jutri it po nalepke, to sam grem tja - nc se ni treba naročat in imam s sabo zdr.izkaznico a ne
pa kje je ze vhod - a je to zravn nove porodnišniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.4.2009 9:53:41   
PapuaNG
hm, za nalepke ne vem, jih je zame šel moj dragi iskat, ker jaz vedno delam dopoldne. Te pa zihr usmerijo, če prideš na napačen naslov user posted image Midva morava tudi še po potrdilo, da je moj lahko zraven pri porodu, da nas ne bo kaj presenetilo. Čeprav nič ne zgleda, da bi naš kaj prej prišel na svet. Sicer se pa ne mudi-meni je takole na dopustu čist fino. Se mi je končno še uradno začela porodniška.

Je pa sobica končno naštimana - sem morala v zibko kar jogi dat pa tisto zaščito za okoli pa enga medveda notri user posted image
Edino za razporeditev elementov se še nisva dokončno odločila...

Sva pa še cel flet tako sčistila, da verjetno že od same vselitve ni bil tako spucan. Se kar sveti. Le še oken bi se morala lotit...a me kar mine že ob sami misli nanje...Je treba še zunanje žaluzije spucat, to je pa....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.4.2009 10:17:04   
Tanja_
katrinka za nalepke greš v novo porodnišnico v pritlčje in kar na informacijah vprašaj, kje je tista pisarna. Jst ti ne znam zdej več čist natančno povedat katera vrata. Mislim, da od informacij naravnost, pa nato levo, pa druga vrata levo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.4.2009 11:41:01   
murkica
Lep pozdravček še iz moje strani!!!

Jaz sem danes kljub sončku precej zaspana in mislim, da se bo vreme še ful spremenilo in bo na koncu na polno deževalo... Zvečer tako ali tako delam, tako, da mi je pravzaprav vseeno če bo zvečer dež. Včeraj smo imeli piknik in smo se imeli super. Najedla sem se na polno, še najbolj pa mi je bila dobra solatka!!!! Pojedla sem jo celo skledo :))) Ampak sej to je samo zdravje!!! Danes bova pa jedla zelenjavno rižotko. Se prav veselim, ker jo imam zelo rada, pa mesa imam od včeraj dovolj. Sem pa rekla, da si bom zdaj en dan naredila sataraš! Paradižnik je zdaj postal že zelo dober počasi in bo tudi sataraš sedaj že super.

Upam, da se imate ve lepo in da uživate v prostem dnevu.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.4.2009 11:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Je pa sobica končno naštimana - sem morala v zibko kar jogi dat pa tisto zaščito za okoli pa enga medveda notri user posted image
Edino za razporeditev elementov se še nisva dokončno odločila...

Sva pa še cel flet tako sčistila, da verjetno že od same vselitve ni bil tako spucan. Se kar sveti. Le še oken bi se morala lotit...a me kar mine že ob sami misli nanje...Je treba še zunanje žaluzije spucat, to je pa....

Pa je gnezdece pripravljeno!user posted image

Pri oknih me pa v Lj moti, ker so takoj zopet umazana?! V čistem pogledu skoznje lahko uživaš max kakšen teden, potem pa so spet sajasta...

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.4.2009 12:01:28   
Anonimen
Blueeyes se danes še nič ni oglasila... tudi pri majčicah ne. Se že kaj dogaja?

Smo majčice danes dobile še enega fantičauser posted image . In če pomislim, so samo še 3+1/2 dnevi do maja...
Čas se tako hitro obrača.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.4.2009 13:11:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

katrinka za nalepke greš v novo porodnišnico v pritlčje in kar na informacijah vprašaj, kje je tista pisarna. Jst ti ne znam zdej več čist natančno povedat katera vrata. Mislim, da od informacij naravnost, pa nato levo, pa druga vrata levo.

o super, sam tok da vem kam najprej, pol bom pa ze...bom kar jutri sla...user posted image
hvala za inf.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.4.2009 15:23:55   
Anonimen
danes ste pa zaspanke! upam, da dodobra izkoriščate praznični dan.

porodnišnica v LJ - premišljujem, če bom sploh vedela, kje je vhod?
kam moraš, če greš ponoči rojevat? podnevi verjetno kar skozi glavni vhod?
tam sem bila samo 2x v življenju in se kar bojim, da bom dala skozi še ene par popadkov, preden bom našla pravi vhoduser posted image .
si moram enkrat pogledat, da ne bo čudno izgledalo, ko bom hodila okrog stavbe.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.4.2009 15:30:15   
katrinka
k.tja - a bos ali si na MŠ hodila v lj P - to je en način da vse vidis, pa tudi ce gres v lj-zdr.dome imajo na urniku ogled lj P, jaz vem da bom s svojim enkrat sla od doma do P - nastudirala pot, ovire, cas, parking...ceprav sva ljubljancana in načeloma lj dobro poznava se mi zdi to kar pametna idejauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.4.2009 17:14:01   
ana**
Bejbe ne boste vrjele ampak slikce so v albumu user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidite pa niste rable cakat do leta 2010user posted image

veronikab se vedno 2v1 ? Ali ze cartas ? user posted image user posted image

katrinka pol pa se vidva v ponedeljek user posted image

Jst sm ravno dobila po mailu kao vabilo na moj baby shower user posted image So mi ga kolegice poslale in bo 9.5. pr men doma. In morm bit psihicno in fizicno pripravljena kr mi pripravljajo presenecenje user posted image

blueeyes kje se potepas? Ce se do vecera nc ne javi in posljem sms,da preverim stanje user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.4.2009 19:33:52   
majana79
ana, lepa sobica! user posted image Všeč so mi stene, zelo lepo pobarvano, tak angleški stil.user posted image

A si že kaj poslala sms modrooki? Me matra, da bi ji ga jaz, samo sem hotla tebe prej vprašat. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.4.2009 21:06:13   
Blueeyes
evo da se oglasim še tuki da ne bo kakšnega preplaha.. še sem 2 v 1... sem dopoldne delala okol bajte, popoldne sm mela pa obiske, in nisem uspela pridt do pc-ja... he he, že pri majčicah je bila panika, so že skor navijale zame če sem v P user posted image  user posted image  ne še, še ni Gajin čas user posted image  ne vem kdaj naj bi to blo user posted image  user posted image  user posted image  mogoče direkt za 1. maja, na praznik dela... pol vemo kako bo to šlo in kakšen bo njen značaj user posted image  user posted image

ana** full luškana sobica... mislim da bo Gaji všeč user posted image  user posted image

aja, jutri mam pregled.,.... se zvečer javim ko pridem do pc-ja in poročam kakšno je stanje

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.4.2009 21:09:33 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.4.2009 21:09:27   
Anonimen
ana** posteljica je zakon! prav nekaj posebnega. tvoj malček bo prav luštno spal v njej!

katrinka, za MŠ je zame že prepozno, ker bom zdaj zdaj rodila (upam). ker sem hodila 3 leta nazaj, mi to nosečnost ni bilo potrebno. a opravljala sem jo v Kranju (tam sem tudi rodila prvega - drugega bom pa zaradi nosečniške sladkorne "morala" v Ljubljani).
si bom naredila kar privaten ogled porodnišnice. kdaj so obiski dovoljeni?

želim vam prijeten večer in še lepšo noč! da bo jutro sveže in polno energije!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.4.2009 21:10:49   
Blueeyes
grem zdej še jz pod tuš pa v mižavce... jutr bo dooooooooooolg dan

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.4.2009 3:29:18   
Pat74
Samo pokorno javljam, da tudi mi še nismo rodili, ker je našemu malčku preveč lepo v trebuhu.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.4.2009 9:03:33   
katrinka
dobro jutrouser posted image

pat74 - me je ze firbec matru ce si ze rodila...ja očitno je malcku res fajn se pri mamici v buhijuuser posted image

blue - ves ne bi bilo slabo ce se gaja rodi na praznikuser posted image , ko bo velika in sla v sluzbo bo vesela da je za roj.dan praznik in je domauser posted image - no, vsaj sodeč po meni...haha (beri...roj.dan 2.5.)user posted image

k.tja - danes grem po nalepke v lj P, bom si ogledala vse pa ti potem napisemuser posted image

ana - a gres v MŠ 4.5.user posted image ce je tako se vidive tamuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.4.2009 9:53:18   
vim
NALEPKE od 8h-14h sprejemna pisrana nova porodnišnica. Vratar usmeri, se ne da falit. MŠ je pa v predavlnica v stari porodnišnici.

k.tja že kaj dogaja, kaj pa veronika.b., pat74,blueeyes joj na vrsti ste drage moje. Tako opevani PORODNI NAČRT imate?user posted image  Jaz imam porodni načrt samo mojim željam ni moč ustrči, ker planeti ne bodo poravilno obrnjeni in bom rodila ko ne bo možno dobiti MAMILA.

In še nakaj, danes ko je v službi totalen dolgčas v stavbi z 9 nadstropji nas je v službi 29, pa še turobno je tale vreme. No in sem šla šteti koliko še do dopusta. Še 19 delovnih dni potem pa na dopust in nato na porodniško. Pa me zanima ali se dan poroda šteje v teh 28 dni oz. ali je to 28 dan. Vrjetno, da je....user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.4.2009 13:20:14   
Anonimen
Ej vim kako je blo pa na pregledu prejšnji teden? A v četrtek gremo na telovadbo?

Kako ste sicer kaj? se bolj malo oglašam, ampak sploh nevem kaj naj vam napišem user posted image A vas kaj posebi zanima user posted image user posted image   Aja... Kolko pred porodom se je treba na Zavodu za transfuzijo zmenit za matične celice? Kera je že rekla da se bosta odločila za hrambo? user posted image

Midva pa sva dobila Terme Ptuj, tko da naslednji petek za teden dni dopustujeva user posted image user posted image user posted image Komaj čakam... Sicer nisva dobila prikolice kot sem si želela, ampak tudi kontejner bo OK. Samo da grem malo ven iz te LJ user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.4.2009 13:57:33   
vim
Živa grem lahko po terapiji s svečkami, torej bi se mi izšlo, da bi šle že v četrtek Lsica gre tudi lahko. Se bomo na srečanju vse v torek zmenile a prav? Počitnikovale bova pa v istem terminu jaz grem pa v soboto v terme 3000, kar v hotel bom gospa se bom pustila razvajat. Sem pa slišala, da si nosečke raje ne privoščimo masažo stopal, možnost prezgodnjega poroda, ker so tam erogene cone, tko da se nisem mogla prijavit za masažo user posted image ,zdaj pa študiram katero masažo pa lahko vzamem....user posted image  Aja za vse tiste, ki pa je čas da rodite hitro na masažo posebno stopal (tam kjer stopiš s celim telesom je baje ena točka in če jo zadaneš se lahko........začne kar nekatere že čakate..... user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?