|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
28.4.2009 22:27:12   
Dream
Janja, si še zmer tle? Kwa pa tisto stiskanje in crkljanje?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
28.4.2009 22:27:23   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dream ...rabim te...dej še enkrat povej - da ne iščem - kako imaš razporejene dnevne obroke, kaj je Matic? Samo zate sme si zapomnila, da ima 4 obroke čez dan. Ima tudi kakega nočnega? Naša ima zadnje tri dni 4 obrooke dnevno - enostavno je podaljšala in zdaj se lovim, sem imela tak lep plan kaj in kkao zdaj sem pa zmedena ...

- zjutraj (med 7. in 8. uro): dojenje + 150 ml mleka po flaški (predvidevam, da pride vse skupaj okrog 210 ml) 
- dopoldne (med 13. in 14. uro): GH (sadje ali zelenjava) med 160 in 180 ml
- popoldne (med 17.30 in 18. uro): mlečna kašica (ne vem točno, koliko ml je, ker dam 5 jedilnih žlic kašice + pripadajočo vodo)
- zvečer (med 21. in 21.30 uro): dojenje + 210 ml mleka po flaški

Dojenje pri GH sem že izpustila (mleka imam itak samo za vzorec, tako da mi ni škoda, če samo je).

Irma ful hvala!
Jaz imam zdej takole:
med 8h in 9h - dojenje
med 12h in 13h - mlečna kašica
okol 16h - dojenje (danes sem začela uvajat zelenjaov ponovno)
ob 19-30 dojenje+flaška
ponoči 1x dojenje

A misliš da je to pol OK glede količine mleka? Men se zdi OK, sam kr mal zgodej se mi zdi, ker računam da bo npr. v 10 dneh popoldnaski obrok zelenjave poln in potem ne bo več dojenja popoldne, torej bo pri 7 mesecih dojenje samo že zjutraj in zvečer in ponoči 1x. A je to OK? Kaj pa ostale mislite?

evo moja bo v soboto 7 mesecev in bom ukinla dojenje ob 11 h in 17 h tko da samo zjutraj in zvečer..po moje je tko good.....bo še kaka napisala svoje mnjenje.....ker sedaj jo dojim ob 11 h pa že ob 13 h jej kosilo pa ob 17 h pa mi je danes pojedla potem đe celo bananao tko da se sam crkljave...:-)))

Jaz tudi mislim, da je tvoj razpored hranjenja in količina mleka čisto OK. Midva se sedaj dojiva le zjutraj, zvečer dobi AM, ker še vedno malo poliva, pa tudi mojega mleka ni ne vem več koliko, tisto, kar si ga pa zvečer načrpam (okrog 130 ml) pa poje čez dan. Jaz sem mojemu Nikiju danes dala celo tri obroke GH - ob pol osmih sva se dojila, ob 11-ih je dobil mlečno kašico, potem v Areni okrog dveh 190g sadne Hippove kašice in potem je ob 17-ih jedel še piščančka s krompirjem in cvetačo. Je sicer potem spil pred spanjem ob 21-ih le 100ml AM, pa se mi vseeno zdi, da je dobil dovolj mleka.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
28.4.2009 22:29:18   
PikicaStonoga

Pr nas je blo tut bolj kot ne samo crkjanje, tako da se mi je zdelo brez veze zgubljat tudi čas. V bistvu se edino zjutraj in zvečer res potrudi, da na polno je pri meni. Sicer boš pa tako sama videla, kako bo Tijana sprejela. Maticu včasih tisto crkljanje še vendo manjka, pa ga vzamem k sebi po obroku GH. In je potem čist cool.

jaz načeloma zdej podojim zjutraj (imam dovolj mleka) potem naslednji obrok je mlečno kašico in še naslednji spet dojenje in imam spet dovolj mleka kerr sem prej vmes spustila...tko da ne vem ...mleka imam če en oborok spustim samo kaj zdej če je iz 5 šla sama na 4 obroke in mi podrla načrte ...prej sem mislila nardit dojenje, GH, dojenje, GH , dojenje ...zdej je pa na 4 obrokih šment ....user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
28.4.2009 22:30:26   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Irma nekej šteka ZS ...sem ti poslala mail preko RR pa ne vem če je prišlo ...

sem ti odgovorila na mail.

nč nisem dobila :(

Mogoče ni šlo naprej, ker sem ti dala le reply. Sedaj sem ti pa preko RR poslala mail, pa upam, da boš prejela.

nič user posted image user posted image user posted image

Sem ti sedajle poskušala poslati ZS, pa ti ga ne morem. V glavnem dobiš jutri enkrat proti večeru, ker se mi danes ne da ukvarjati s tem, pa sem še preveč jezna, jutri bom pa bolj trezno razmišljala. Upam!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.4.2009 22:31:25   
PikicaStonoga

Irma nekej šteka ZS ...sem ti poslala mail preko RR pa ne vem če je prišlo ...

sem ti odgovorila na mail.

nč nisem dobila :(

Mogoče ni šlo naprej, ker sem ti dala le reply. Sedaj sem ti pa preko RR poslala mail, pa upam, da boš prejela.

nič user posted image user posted image user posted image

Sem ti sedajle poskušala poslati ZS, pa ti ga ne morem. V glavnem dobiš jutri enkrat proti večeru, ker se mi danes ne da ukvarjati s tem, pa sem še preveč jezna, jutri bom pa bolj trezno razmišljala. Upam!

OK Thanks! ;) Ja sej tud men ne dela ZS ...morva si ko bo delala izmenjat maile pa telefonske ...še nimava a ne ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
28.4.2009 22:32:24   
PikicaStonoga
Tako zdej se pa poslavljam, ugašam računalnik, čeprav bom še malo ene reklame prelistala, ker moj še gleda eno tekmo na TV ...
NOČKO vsem čvekam, se beremo zjutraj! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2306
28.4.2009 22:32:47   
janja 27

grem grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam dolge priprave :-))

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.4.2009 22:33:23   
irma78
Zmenjeno. Ti bom jutri poskušala poslati, če bo delalo.

Drugače pa Janja27, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo zvezdico.

Neposredna povezava do sporočila: 2308
28.4.2009 22:53:36   
Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ...

Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš....user posted image . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem...

Neposredna povezava do sporočila: 2309
28.4.2009 22:58:16   
Dream

Pr nas je blo tut bolj kot ne samo crkjanje, tako da se mi je zdelo brez veze zgubljat tudi čas. V bistvu se edino zjutraj in zvečer res potrudi, da na polno je pri meni. Sicer boš pa tako sama videla, kako bo Tijana sprejela. Maticu včasih tisto crkljanje še vendo manjka, pa ga vzamem k sebi po obroku GH. In je potem čist cool.

jaz načeloma zdej podojim zjutraj (imam dovolj mleka) potem naslednji obrok je mlečno kašico in še naslednji spet dojenje in imam spet dovolj mleka kerr sem prej vmes spustila...tko da ne vem ...mleka imam če en oborok spustim samo kaj zdej če je iz 5 šla sama na 4 obroke in mi podrla načrte ...prej sem mislila nardit dojenje, GH, dojenje, GH , dojenje ...zdej je pa na 4 obrokih šment ....user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, to ti je nalašč zakuhala, ker si mislila nekaj po svoje organizirat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2310
28.4.2009 22:58:22   
Tosca
Bodiji in nogavičke - jaz imam en bodi za ponoči in tega ima ponavadi dve noči in drug bodi za podnevi, tega pa večinoma menjam dnevno. Se pa zaradi polivanja rado zgodi, da je dnevni bodi zamenjan tudi trikrat in nočni dvakrat user posted image .

Sicer me pa zanima ali vaši že kaj manj polivajo sedaj, ko jedo GH? Ali je kateri že nehal/a polivat?

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
28.4.2009 22:59:12   
irma78
Goga, kje pa si ti danes???

We miss you!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
28.4.2009 23:01:07   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Bodiji in nogavičke - jaz imam en bodi za ponoči in tega ima ponavadi dve noči in drug bodi za podnevi, tega pa večinoma menjam dnevno. Se pa zaradi polivanja rado zgodi, da je dnevni bodi zamenjan tudi trikrat in nočni dvakrat user posted image .

Sicer me pa zanima ali vaši že kaj manj polivajo sedaj, ko jedo GH? Ali je kateri že nehal/a polivat?

Moj Niki je včasih zelo polival po mojem mleku. Odkar pa sva na takšnih in drugačnih kašicah, pa je polivanja bistveno manj oz. skoraj nič.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
28.4.2009 23:01:54   
Dream

grem grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam dolge priprave :-))

To bo zihr dober user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
28.4.2009 23:05:18   
Dream
Polivanje je pri nas skoraj izzvenelo, občasno mu pač še uide. No, pa kadar se preveč muči na trebuščku, je prav tako kakšna lužica pod njim...

Janja 27 user posted image user posted image user posted image  za novo zvezdico!!! Čveka čvekasta user posted image  

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
28.4.2009 23:08:38   
gogabojan
Čer.

Ve več ali manj vse spite ko jaz na novo pokukam gor.

Irma in Lovely hvala ker me pogrešati.

Jutri zveste zakaj me ni.

Še ta post nebi napisala, sam prebrati sem vas nameravala, pa sem vas morala mal pokrmljati.

LOVELY - jaz bi bila fulll huda zaradi zavrnitve. Saj sem enkrat že pisala, kaj si mislim o brezposelnosti in vrtcu, da imajo socialno šibkejši prednost, pred nami ki nam gre bolje.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
28.4.2009 23:09:15   
laknerš
Pikicastonoga poklič me, če si še pokonc!!! Za vrtec se gre!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
28.4.2009 23:10:29   
Tosca
Lovely - mene zanimajo Justove zadeve, mi lahko prosim pošlješ številko zastopnice? Saj bi ti poslala ZS, pa ne delauser posted image .

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
28.4.2009 23:29:04   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

LOVELY - jaz bi bila fulll huda zaradi zavrnitve. Saj sem enkrat že pisala, kaj si mislim o brezposelnosti in vrtcu, da imajo socialno šibkejši prednost, pred nami ki nam gre bolje.

Gogabojan,jaz sem ostala brez službe zaradi stečaja,nikakor nisem sama kriva,in nekaj mesecev so mi dolžni plače...,pa tudi brez vrtca bom verjetno ostala,ker septembra ne bo star toliko,ker sem ga prijavila novembra...ker je preveč prijav in ker se tudi morda ne pišem prav....
Samo toliko.
Lepo,da vam gre "bolje",ker meni ne gre slabo,pa vseeno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
28.4.2009 23:31:10   
mbd0411
Jolly,super za vrtec,čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
29.4.2009 0:56:21   
gogabojan
  MBD0411 - tole sem šla specialno zate iskati nazaj. Zdaj veš zakaj
                         imam tako mišljenje.

Pritožba nič ne pomaga????

Saj vrtci morajo tudi delati na varijanti ''baby boom''.

Jaz če ne dobim vrtca, pritožba leti na njih še isti dan.

En razlog vam lahko podam.

Brezposelna oseba ima več možnosti da dobi vrtec kot pa zaposlena. Zakaj koji .....c že (OPROSTITE PISAVI). Kao da si lahko poišče službo.

AHA, da si lahko poišče službo???? Kaj pa jaz, ki jo že imam. Jaz pa nimam varstva. In to službo vsak dan. Ona oz. on pa gre na razgovor max parkrat na teden pa še to kako uro odsoten. Jaz pa po 8 ali 9 ur skupaj odsotna.

Lažje je njemu najti varstvo za kako uro, določen dan, kot pa meni za vsak dan po cca 9 ur. Mislim, kjer mader faker si je to zmislu, da dobi šus v glavo.

Zdaj me lahko popljuvate če želite, toda to je moje mišljenje.

Jaz se moram boriti da obdržim službo. Kaj naj dam odpoved, ker ne bi bila zmožna plačevati cca 400 evrov na mesec nekomu, ker vrtca nisem dobila. NO WAY.

Al pa dam odpoved, dobim vrtec in se nazaj zaposlim. V jobu pa se pač dogovorimo tak. Mislim, če se gremo vojno bo vojna za vse,

Konec koncev sem samo izrazial mnenje.

Osebno v tem tvojem primeru mi je žal za tvojo zgodbo.

Lej meni tudi ni bilo življenje postlano z rožicami. In tudi sedaj, ko nama ''GRE'' na bolje, se pošteni odrekamo stvarem midva, otroka pa imata vse. Včasih še preveč.

Toda, a bi morala jaz službo pustiti, da bi dobila vrtec. Lej primer najudve. Ti si brezposelna. Res je, da bi rabila varstvo za otroka, ker si moraš službo iskati. Ampak današnja doba je računalništva in tehnike. Za tiste razgovore, ki bi jih imela pa na teden, bi si pa lažje našla varstvo kot jaz.

Jaz pa bi bila vsak dan odsotna po cca 9 ur. In ti bi imela prednost pred menojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki si večino doma, jaz pa v tem času delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ti verjetno dobiš oz. boš dobila več pomoči od zavoda in socialne kot pa jaz svojo plačo.

Kje pa je tu pravica???????????????????????? Mislim, ne glodat te kosti z mano.

SEM SE 7 IZJEMNO TEŽKIH LET BORILA NA VSEH STRANEH.

Pa vem da mi ni nihče kriv. Oz. sem sama kriva no.

Pa na kratko. Spala v avtu v visoki nosečnosti. Zborila sem si sama prostor pod streho. Bila študenka, ki je morala pustiti faks zaradi otroka. Bojan je imel le 5 mesecev, ko sem sprejela honorarno službo za 2 meseca, da sem naju lahko preživela. Preživnine ni. Pri socialni sem dobila le 21.000 sit. To pa je tudi vse. Nič več. Pa mela najemniško stanovanje. Pa otroka oblačit, in jesti dati, in plačevati položnice, in in in......

Ti povem, da po tri dni nisem jedla, ker nisem imela kaj. Pa sem šla čez vse hudo. Tako da, dandanes, ko je recesija, ljudje miljonkrat bolje ŽIVITE, kot ko sem jaz takrat živela. Niti nisem vedela niti upala prositi nikogar za pomoč.

DOBESEDNO SEM ŽIVOTARILA. In delala dobesedno vse, da je bojan imel za jesti. Vedno je bil čist in nahranjen zadosti. Ne glede na to, kaj sem jaz jedla in koliko dolgo nisem mela jaz za pod zob nič, ker sem se bala da Bojanu nebi zmanjkalo.

Tako da, upam da razumeš moje stališče.

Naj se ohrani moja služba, naj mi dajo vrtec. Ne pa da bi morala zaradi vrtca pustit službo, ker nimam tistih kurč..... 400 evrov na voljo za privat varstvo.

Lahko pa naredim, da dam odpoved in dobim vrtec. A takrat pa bi bilo vse ok??????? Saj se v službi bi dalo tudi to zmeniti. Ker ne verjamem, da bi si želeli ostati brez mene. Bi storili vse, da bi bila kolikortoliko zadovoljna. Če se ni kaj spremenilo v tem času.

No to sem hotela napisati.  Od tvojega posta sem dobila občutek, kot da sem tebe napadla (kar te sploh nisem, ker sem pisala na splošno), in da se ti moram opravičiti, ker je današnji svet totalno groza.

NE!!!! NE BOM SE OPRAVIČEVALA ZARADI SVOJEGA MIŠLJENJA.

Pa še to. Tu na Vrhniki ti dam za zgled.

Mama brezposelna. Oče dela. Otroci v vrtcu, una pa cel dopoldne šetka naokoli in pije kavico s kdor ji pride pod prste. Mislim, lahko bi mela pa doma otroke. Če pa ji grejo toliko na živce, pa jih nebi mela

To je tisto. Mi bi bili v službi, otrok nekje v privat varstvu. Bi dajali eno plačo samo za varstvo, medtem pa, ko se nekdo dobesedno preserava z svojo usodo in pije kofetke, ker ji je preveč dolgčas. Pa bi mela otroke doma!!!!!!!!!!!!!!!  Ah ne, vrtec ima zastojn, čeprav ji možek dela (nevem črno ali redno), ona pa ima proste dopoldneve za kavico, ne pa za iskanje službe.

Ta primer poznam, in me fajn pogreje.

Drugače pa ti res želim iz srca vse najboljše.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 29.4.2009 0:58:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2321
29.4.2009 7:47:18   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ...

Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš....user posted image . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem...

ja to je res, če si zavrnnjen, pa tudi če dobiš, se vsako leto daje NOVA prošnja ...ampk če si zavrnjen, dobiš naslednje leto kako piko več zaradi tega ...če bi pa slučajno dobila, pa jaz en bidim problema, da reče,da je ne bo dala zarad refluksa, da se je tako odločila naknadno in ne bodo drugo leto nič drugače gledali te vloge, sej gre vse na točke ...še veseli bodo, ker čakalne liste so dolge ....

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
29.4.2009 7:47:26   
Pšemek
Dobro jutro!

Vsem hvala za izrečene sožalje. user posted image

Danes sem bolj slabo spala, je bila pa Nejka zato bolj pridna.

Nisem še pri volji za pisanje, zato vam bom samo kavice pa čajčke skuhala in vam zaželela čim lepše jutro in še lepši dan...
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2323
29.4.2009 7:51:24   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pikicastonoga poklič me, če si še pokonc!!! Za vrtec se gre!!!

Včerej sem že spala tak čas!!!!!!:)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
29.4.2009 8:03:43   
jolly123
Jutro! jem neko orehovo zadevo in pijem kakav pa da vas še malo pokomentiram.

Ali vsak dan user posted image  menjate bodi in nogavičke?

Ne kje pa, če slučajno kaj ostane suho in neumazano mu kar pustim.

Kdaj začnejo  jesti ala čokolino, grisolino in tiste variante? Da niso mulipine al pa hippove kašice?

Naš že je grisolino in frutolino že en cajt. Čokolino pa mislim da je šele od 8.meseca torej drugi mesec user posted image

jolly sem ti htela napisat a ni rečeno kao jagode ne do 1 leta ker so full alergene....sej vem ...veliko je stvari k nakladajo da ne smeš pred enim letom, sam za jagode sem jaz slišala da se alergija lahko pojavi bolj kasno k so večji...ne vem mogoče moja napačan informacija pa naj me kera popravi če ve kaj drugače

A res??? Nisem vedla, Ok pač čokolada, orehi, med to vem za jagode sem pa pač mislila da zdej v 7 pa res že lahko.

Jaz pa bi bila vsak dan odsotna po cca 9 ur. In ti bi imela prednost pred menoj , ki si večino doma, jaz pa v tem času delam . Pa ti verjetno dobiš oz. boš dobila več pomoči od zavoda in socialne kot pa jaz svojo plačo.

Tuki se pa ne strinjam. Jaz sem imela prekleto nižjo plačo na zavodu, pa moj jo ima trenutno tud. Več denarja imaš lahko samo če si na zavodu zraven pa delaš na črno. Drugače pa hvala lepa za tisto mizerijo ki jo dobim od države grem raje delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?