|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
24.4.2009 15:59:05   
palegia30
Hvala ninasiki za tolabo sem se že ustrašila, da me bo ginekologinja na naslednjem pregedu nadrla, baje tudi to obstaja.

Zdaj pa uživat v vikendu, jeeeeeee!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
24.4.2009 16:07:56   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            5.5
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )             ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.5
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 1 user posted image             8.5
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            24.4

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10
sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )                ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ??  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            7.5
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            6.5
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            7.5  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska           (2user posted image , 1 user posted image )            4.5/5.5

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (?)                            (?user posted image , ? user posted image )             4.5

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           27.5 
 frrrr   (28)  LJ                                (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (?)                                (?user posted image , ? user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )            ??
Crystall   (24)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            8.5
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )            ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ??

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (?)                                   (2user posted image , 0 user posted image )            ??

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image           ?? 

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           ?? 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 84

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
24.4.2009 18:36:54   
Anonimen
No punce pa je petek.,,končno. Jaz imam zdaj dopust do 4.5.09 :) bo pasal po dolgem času.

Danes smo dopolnili 16tuser posted image me pa občasno še kar špika v nožnici. Na pregledu pred 2t je rekla da je vse ok, voda ok tko da...ne vem ampak malo sem vseeno v skrbeh. Danes me je tudi v jajčnilu malo špiknilo tako, da ne vem a naš tako raste zadnje čase ( ker tudi trebuh se je zdaj povečal ) al pa ne vem.Nočem preveč komplicirati ker je blo vse ok z krvjo in vodo, te rnožničnim pregledom..ampak saj veste kakšne smo nosečnice. A mogoče še katero kdaj špika v nožnici ?

In kakšne imate kaj plane za podaljšan vikend ali dopust ?

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
24.4.2009 19:48:47   
drobtinica29

punce pravkar sem prišla z NS, vse je OK. bebeica je veselo mahala in skakala, veliki smo 7,81 cm, srček bije v mejah normale, spola pa nisma zvedela, boma še malo počakakauser posted image .
moj naslednji pregled 19.5., za razpredelnico ko se bo popravljala!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
24.4.2009 21:02:58   
Februarka08
Čer.

Men je pa dolgčasuser posted image moj bulji tv, isto kot včerajuser posted image mene ne zanima, nimam kaj počet... uf, da bi vsaj elektrike zmanjkalouser posted image user posted image

Vsem želim lep podaljšan vikend ali pa dopustuser posted image uživajte maksimalnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.4.2009 8:50:56   
palegia30
Ojla,

mene tudi nekaj pika danes v trebuhu včasih jajčniku, pa danes mi je malo slabo oz. tisti čudni okus, ki mi gre že pošteno na živce. Kako ste kej nosečnice, so obljubili lepo vreme pa ničuser posted image

Upam na sončka, da se gremo lahko sprehajat in se takoj pozna na naših hormonih in volji, vsaj pri meni je tako.

Lep dan vsem, pa-pa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.4.2009 13:30:34   
stuhica
Ojla,

no evo še tisti sončni žarki ki so bili danes se počasi skrivajo, bo treba še malo ven  dokler se ni dež vliv.
Sem pa rekla da se na brzino oglasim tuki gor,nimam pa ravno časa brat za nazaj bom kasneje.
Mi smo imeli včeri točno 13 tednov!user posted image  Rok je bil na NS 30. oktober po zadnji men pa 19. oktober. No v glavnem bomo oktrobrčki in tudi tukaj ostanemo!

Super seznamček! Kako veliko nas je oktoberk kar 84 Super, sej nič čudnega da ko se prijavim tuki gor na RR in grem na oktoberke so že 3 strani napisane, smo pridne z čvekanjem user posted image user posted image user posted image  

Prave oktoberske user posted image čveke!user posted image user posted image user posted image

Naš dela, mal sem žalostna ker so se vsi prav nekam odpravili na počitnice, tako da od teh bližnjih prjatlov so vsi kam romali, mi smo pa doma, no ja naš itak dela, jaz in Alvin bova pa sama. Bi imela tolk dela še za šolo pa se  mi prav nič ne da, zaenkrat še ni nobene energije... Kriza... user posted image

No ja sej bo bolje, moj cuker se zaenkrat še kar dobr drži, komaj čakam na naslednji pregled ki ga imam  v sredo 29. 4.

Me pa neki zanima  ali vam delajo  UZ še  vaginalenega al  na trebuščku. Meni je NS delal še vag. sem mislila da bo že na trebuščku? No ja očitno je to različno povbsod, tako kot vse stvari v našem zdravstvu!

Lep dan vam želim še naprej pa se tipkamo!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.4.2009 17:38:55   
karmen b
OJ user posted image

Ja suhica UZ je odvisno, kok daleč  si nosečka. Ker če si premalo, se čez trbušček ne vidi dobro, pa potem naredijo še vaginalni. je pa tudi dovisno od zdravnika. Koliko točno pa si bila nosečka, ko si šla na NS? Jaz sem bla 11t in 6 dni, pa mij delala čez trebušček.
Drzgače pa naslednji pregled, ki ga imaš, je ponavadi samo, da prekontrolira, če je urin bp in pogleda izvid on NS, da če je treba kam napotit te v primeru slabših izvidov, da ti da napotnice. Samo ti verjetno tega ne boš rabla, če si imela dobre rezultate.
Meni je moj dal še en pregled v začetku maja in je rekel, da bo to spet samo kontrola vode in podobno, ultrazvok pa me čaka šele v 21 tednu, se pravi morfologija, to pa bo šele v prvih dneh junija. Joj bo še dolga user posted image

Lep dan še naprej vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.4.2009 19:44:39   
muca*maca
  Čao, nosečke!

Kako ste kaj?
jst ne vem kaj se z mano dogaja zadnje tri dni, sem tok tečna in našpičena... Pa neki žalostna... Kr neki. Se mi zdi, da me toook hormoni dajejo. Pa sva se za nameček še z mojim skregala, men se zdi, da sploh nima razumevanja za nosečniške težavice user posted image

Za seznamček še nekaj podatkov:
muca*maca (28) Ljubljana, 1. user posted image , 0 user posted image ,

Tko..

Za tele počitnice greva pa z "skreganim" v Tunizijo, jutri do Muenchna, potem pa letiva v tole kraje...
Bo lepo in potem, takj ko se vrneva imam v ponedeljek pregled pri moji G.
Komi čakam...

Lepo, lepo se imejte, uživajte proste dni in se pišemo kmalu.
user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.4.2009 22:16:40   
stuhica
Ojla

ja muca maca našpičena si mogoče zaradi lune, če kaj nate vpliva user posted image user posted image  Drgače pa sej nemoremo biti vsak dan iso rzapoloženi, tud mene kdaj zamede da sem zoprna sama sebi pa kaj čmo, mal nas tud nosečniški hormončki dajejo!user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
25.4.2009 22:27:31   
stuhica
user posted image pa kaj me dons ta računalnik zajuser posted image  in to že cel čas, sme bila že na gmailu in FB pa kr neki ga mede. Kriza...

Muca maca uživajta s svojim, midva sva bila 2005 v Tuniziji sva bila v Hammametu, kaj pa vidva bosta na Djerbi al kje drugje? No ja važno je da bosta uživala, pa pazi na svojo pikico!

Ste pa dobre jaz si komi še do ljubljane upam pelat, k mi je skoz tako slabo.... user posted image user posted image user posted image No ja sej bo tud to hitr minilo kajnede...

KArmen B ja meni je delal NS ko sem bila se pravi 12t 4 dni, tako da ne vem , me pa prav zanima kakše  pregled bom imela ker g aimam naslednji teden v sredo 29. , se mi zdi d anekje res delajo samo po 2 UZ nekje pa ful več, je pa vprašanje tudi verjetno za kako nosečnost gre. Npr  mene so pri Alvinu skoz neki prgledovali, saj sem bila 3 noseča, pa rizično, pa cuker pa  vse sorte tako da mogoče tud to vpčiva na št. UZ pregledov.

Ja madonca a ste šle že vse po svet okrog al kaj,  a ni nobene za kakšen čvek?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.4.2009 10:55:19   
malaMravljica
ja stuhica, smo se po svetu, pa pridemo tudi kaj do doma spet ta teden user posted image

midva imava od vceraj novo posteljo in se je tako lepo spalo. Ko sva jo zmontirala sem bila skepticna, sam pol sem pa spala kot angelcek.

nam so napovedali danes sonce in 25 st. ja, pa ja de, sedaj se soncni zarki prebivajo med oblaki ven, jaz pa dolge hlace in dolge rokave, ker zebe.

glede uz. meni so prvega na trebuhu naredili na nuhalni in od takrat naprej samo se trebuh. No, saj po nuhalni sem imela sam enga pol, naslednji pa po praznikih v petek. Se ze veselim, gledam slikce na netu kako izgleda dojencek pri teh tednih in potem se sprasujem, ce je moj tudi ze tak in ali je vse v redu.

Karmen b, joj bos ti se cakala na uz, ceprav no, en poln mesec ce smo posteni a ne. Sem sedaj pogledala kako dalec si, pa si dva tedna za mano. Jaz se  nisem narocena na mf, moj g ne dela nobene panike, vprasa en pregled prej, ce bi tudi to delala. Pa saj to delajo vsi g a ne, ni tako kot nuhalna, ko imajo licenco.

Lepo nedeljo vam zelim.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.4.2009 12:03:50   
karmen b
Ojuser posted image

MalaMravljica moj g tud ne dela panike, samo reku mi je nazadnje, da naj se naročim na naslednji uz, ki bo morfologija, ko bom v 21. tednu in ne prej ker je brezveze. Mi bo pa on delal je reku, tko da očitno ne rabijo posebne licence. Jepa fino, če znajo dobro gledat uz, ker eni nimajo pojma kaj vidjo na monitorju. Moj prejšnji g dr. Tatalovič že ni mel kaj dosti pojma, ker mi je reku, da mam tok majhno pregrado na maternici, da mi je ne bo noben operiral, jaz pa zanosit nisem mogla zarad nje. Pa baje mam policistične jajčnike in dr Zorn je reku, da mu ni jasno, kje jih je on vidu, ker so popolnoma zdravi.
Se pravi je važno, da g znajo gledat na uz in videt tisto, kar je pomembno.

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.4.2009 17:25:34   
malaMravljica
karmen, moj ima eno tako dobro uz napravo, na navadnem uz vidim skoraj lepse kot sem na nuhalni. Pa lepse slikce dobim. Vsaj s tem imam sreco. Si videla slikco mojega dojencka tam nekje v desetem, enajstem tednu? to mi je naredil 9. marca, danes 26.4 sem pa 17t3dni, se mi ne da izracunat koliko sem bila takrat, v glavnem pred nuhalno.

user posted image

druga tema sedaj.
Mi bomo pa civapcice pekli sedaj, ste mi kaj fous. Sem jih sama spackala skupaj, ker kupljeni tukaj so tako zanic, da se mi se pes smili, ce jih mora jesti user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 26.4.2009 17:26:13 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
27.4.2009 9:39:40   
gorenka
Živjo mravljica,

ja očitno imaš res dobro opremljenega zdravnika... slikce so prav super. Jst sem sicer svojga sončka vidla na nuhalni...dober teden nazaj (13t), zdej bom mogla pa spet do konca maja čakatuser posted image , ker moja zdravnica me je na pregledu prejšnji teden samo vaginalno pogledala...Na mf tut mene ni nič naročala ker to ona dela, tako da se to zmeniva pri naslednjem pregledu. Mi je rekla da bom imela potem več UZ ker me bo dodatno pošiljala še na UZ za ledvice (ker mi samo ena dela in sem tut zato doma).

pravoda: Tut na mojem pregledu je bilo vse ok, pa me občasno špika v jajčnikih...pa veliko počivam. Sem ugotivila da je to predvsem takrat ko me malo zazebe v noge...

Drugače pa še dobro da sem se šele včeraj mal na forum prijavla...drugač bi k mravljici na čevape prišlauser posted image , ko sem to brala sinoči sem mogla najprej ene par toastov spečt, nekej najbližjega junk-foodu.

Pa še glede statistike - da malo dodam moje podatke
25.10. gorenka (32) LJ, naslednji pregled 29.5.

Se pa čist strinjam: oktobra bo veselo...bomo kar po tekočem traku a ne?user posted image
vidm da ene par nas je tut na isti rokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
27.4.2009 9:53:49   
malaMravljica
hehe.. sem gorenki naredila luste po hitri hrani. saj tisti cevapcici so tako hitro sli, vsi so se jih tako veselili, sam pol je bil moj glavni kuhar in jih je meni mal vec na kroznik dal user posted image  

no, tista slikca je bila narejena v desetem tednu. Meni je tako vsec, ker se tako lepo vidijo kolena od dojencka. Ja, je res da sem si fajn izbrala g.

Jaz sem se v razmisljanju, grem danes popoldan v male nakupe ali jutri. Grem pa po dolgem casu spet v Zaro, mogoce kaj najdem, Mango so mi pa baje zaprli in tako lepe oblekce imajo to sezono.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
27.4.2009 11:19:48   
Februarka08
Dan!

Joj, mi smo bli včeraj na 2 piknikihuser posted image user posted image domov sem prišla, kot da bi bla nekje v 7. mesecu, napihnjena in nažrta vsegauser posted image user posted image dobro, da je zvečer malo splahnelo vse skup, da sem vsaj zaspala lahkouser posted image koza jest, samo kaj ko se ne moreš upretiuser posted image pa še torto sem spekla za mojo mami in brata, ko mata roj. dan in je bla mljaskiiiiiiiiiiiiiuser posted image otvorili smo sezono pečenja in komaj čakam, da se ponoviuser posted image

Zdaj dam pa tamalo počasi pančkat, potem za kosilo pripravljat, popoldne pa upam da dobimo kakšen prijeten obisk, če ne bomo pa kam šliuser posted image uživajte in cartajte se v tem mrzlem dnevuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2367
27.4.2009 11:43:11   
palegia30
Ojla, ja jaz sem tudi včeraj uživala na pikniku in sem se tolk najdla, da dihati nisem več mogla, he he. Ful obožujem meso, prej ga niti nisem toliko. Danes me malo muči zgaga in ugotovila sem, da če zvečer ne smem najest saj me tako peče zgaga da je joj.

Zanima me kje boste nabavile posteljico za dojenčka, jaz še razmišljam kako in kaj. Včeraj sem dobila od strica lupinico, tako da nekaj že imam. Zdnjič sem si kupila pestuljo do 3 meseca saj nameravam kar to uporabljati čeprav pri nas to še ni hit je v ameriki to že stalnica in se mi ful dopade.

Lahko si pogledate na naslednjem linku če katero zanima naj omenim, da ima to zelo pozitiven psihološki učinek na naše bodoče malčke.

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=305&detailID=708&ime=Maya_Wrap_rahlo_oblazinjen_sling

Meni se to ful dopade mislim da bom kar to uporabljala. Drugih stvari še nimam saj je prezgodaj vseeno pa rada razmišljam o tem kaj vse moram kupiti saj sem perfekcionistka in bi najraje videla, da imam že vse kupljeno, he he, a bom počasi kupovala vsak mesec nekaj saj ne verjamem v čenče, da ni dobro v naprej kupovat. Želim le kupovati za mojo bebico res pametno in ne zaletavo saj nekatere mamice pravijo, da so si preveč nakupovale in da polovico teh stvari niso potrebovale. Sploh se mi zdi greh, ko nekatere kupujejo vozičke za 700 eur in se jim potem zgodi to, da dojenček noče notri sedet. Hm... Ja ful enega razmišljanja, kako pa ve gledate na to?

Jaz razmišljam sedaj o opremi za mojo bebico, kaj vse rabim...

Lep preostanek praznka vsem!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
27.4.2009 12:09:20   
gorenka
Sem pogledala mal tale link ki si ga dala za nosilke. Morm rečt da so mi že skoz ful všeč, sam bo pri meni to mislim da problem ker imam s križem probleme že zdaj, tko da ne vem če bo to zame ravno pametno. user posted image
Drugače je pa kar se ostalih "nakupov" tiče tako, da sem nameravala najprej novico o veselem dogodku še mal raztrobit okoli moje širše žlahte in mislim da si bom par stvari (voziček, previjalno, oblekce) kar sposodila al pa odkupila od mojih (mladih) tet ki to še imajo (in so mi že večkrat ponujale) in zaenkrat pravijo da ne mislijo širit svoje družine.user posted image

Februarka: Sem tut jaz sem včerej jedla torto in to domačo...mljask! Tko da me vsaj danes ne bo "matralo"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
27.4.2009 12:41:24   
malaMravljica
februarka, imas kje na racunalniku shranjen recept za torto? Jaz tort ne pecem najbolj pogosto in bi bila hvalezna za kasen njamsiii recept.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
27.4.2009 14:37:28   
palegia30
Oj, baje so te nosilke tudi za tiste ki imajo težave z hrbtenico samo izbrati moraš ustrezno.

Neposredna povezava do sporočila: 2371
27.4.2009 16:43:05   
frrrr
dan.

en recept na izi in njamsi vam lahk pripnem. nisem neki kuharca, pa je ratalo in bilo tako dobro, da sva z možem skoraj vse pojedla sama... sva morala malemu prav odrezat in spravit, sicer ne bi do danes počakalo user posted image

skutino pecivo

-  0,5 kg skute
-  2 navadna jogurta - čvrsta
-  2 jajci
-  8 žlic olja
-  8 žlic moke
-  8 žlic sladkorja
-  1 vanilin sladkor
-  1 pecilni prašek

dobro zmešamo; vlijemo na malo naoljen pekač - ne prevelik, malo višji; pečemo 10 minut na 220 stopinj.

priporočam najprej zmešat sladkor in jajce; po tem pa ostale sestavine: olje, skuto, jogurt; nazadnje pa moko s pecilnim.)

-         1 jajce
-         1 kisla smetana
  zmešamo;  na vroče premažemo; pečemo še 35 minit na 200 stopinj.  
  pa dober tek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
27.4.2009 16:43:43   
frrrr
lep teden vam želim...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
27.4.2009 17:29:47   
Anonimen
Uuu ste se pa načvekale user posted image Joj rajši ne berem recepta za torto, ker imam že cel teden napad sladkorja in pa lenobe skupaj user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
27.4.2009 18:02:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

februarka, imas kje na racunalniku shranjen recept za torto? Jaz tort ne pecem najbolj pogosto in bi bila hvalezna za kasen njamsiii recept.

Moj recept je čist simpl in se glasi takole:
- 18 dag moke
- 18 dag sladkorja
- 6 jajc
- 1 vanilijev sladkor
- 1/2 pecilnega praška (ne sme biti cel, ker potem ti testo ne zraste)

Zmešaš rumenjake + sladkor + van. sladkor, nato dodaš moko + pec. prašek, potem še sneg.
To je to. Daš v pečico, jaz pečem ene 45 min na 180 st. Potem testo vzamem ven iz modela, ga pokrijem in dam na hladno (čez noč). Nasl. dan ga prerežem, fajn namočim s sokom, na eno ploskev namažem smetano in gor naložim sadje (ni važno katero), dam čez drugo polovico testa in celo torto potem premažem s smetano. Gor pa potem po želji - lahko je malo sadja ali kaj podobnegauser posted image vam pripopam slikco ene čist simpl torteuser posted image je pa super dobra, ker je domačauser posted image evo, v tej je notri kivi in banane.

user posted image
Frrrr, hvala za recept, ga bom sigurno probala 1xuser posted image user posted image
Zdaj pa še slikca moje žogice danesuser posted image v živo mi deluje še 1x večjauser posted image user posted image

user posted image

Zdaj sem se pa čist preveč razpisala, se javim jutri še kajuser posted image Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?