Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 18:59:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo se vam lahko malo javim in vas vse lepo pozdravim Mis mos doma veselo se dojimo ,jemo ,spimo,jemo ,spimo aha sirena Sonček jaz sem na borbi prebrala celo zgodbo o porodu. Čist raznežla si me.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 19:07:27
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Torej za jutri navijamo!!! Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija BEBIII - delna punkcija BEBIII IN Lani70, pa čim manj bolečo punkcijo in čemveč celic Dejmo punce! Akcijaaaa!!!!! Jaz se tudi pridružujem navijanju za jutri.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 19:12:18
|
|
|
|
diana79
|
mogoče kdo ve kakšne papirje rabim za krvno preiskavo jutri?mislim kaj moram imeti s seboj!upam da bom jutri lakho vama sporočila visoko beta-hcg!živci delajo sto na uro!še pred punkcija nisem bila toliko živčna! lana in BEBI:držim pesti za jutri!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 19:13:42
|
|
|
|
bit
|
no pa smo doma pred PCjejm.... zadnje čase sem bolj malo prisotna... Diana drzim pesti BEBIII drzi se Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija
< Sporočilo je popravil bit -- 27.4.2009 19:14:09 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 19:55:05
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, kako si?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 20:01:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mogoče kdo ve kakšne papirje rabim za krvno preiskavo jutri?mislim kaj moram imeti s seboj!upam da bom jutri lakho vama sporočila visoko beta-hcg!živci delajo sto na uro!še pred punkcija nisem bila toliko živčna! lana in BEBI:držim pesti za jutri! Diana, za odvzem krvi potrebuješ zdravstveno izkaznico in tisti zeleni kartonček, ki si ga dobila v Leonišču. Namreč, ko ti na SIII vzamejo kri, greš v Leonišče, da dobiš napotnico za vodenje nosečnosti. Pa veliko sreče jutri. Za velikost bete se zaenkrat ne sekiraj, nad 40 je beta pozitivna, to pomeni, da si noseča
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 20:02:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Torej za jutri navijamo!!! Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija BEBIII - delna punkcija BEBIII IN Lani70, pa čim manj bolečo punkcijo in čemveč celic Dejmo punce! Akcijaaaa!!!!! Jaz tudi navijam, dajmo dajmo babe, kot kaže bo jutri GK LJ spet polna RR-jevk
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 20:08:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Koliko pa čakaš, če po zamrznjenčku ni pluska na nov postopek z injekcijami? uff v Mb 8-10 mesecev. Čakalne dobe pri nas so doooooooolge. Ma jaz upam in računam na najine preostale 4 pingvine, da vsaj en rata.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 20:10:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 BEBIII, kako si? Hvala še enkrat za navijanje, kako je lepo to videti, ko nekdo misli nate, pa tudi če se človek ne pozna, samo da te ima v mislih Lana70, jaz sem spala ene 4 ure in sem se naspala za par dni nazaj , hec, sem super, če povem po resnici, malo me samo na trenutek špikne in to je to , trebušček je malo boljše ni več tako močno napihnjen....bolj podrobno pa jutri.... Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija BEBIII - delna punkcija Tudi jaz navijam za jutri Nič, bodite mi dobro se čujemo jutri
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 27.4.2009 20:16:29 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 20:18:37
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: n74 Koliko pa čakaš, če po zamrznjenčku ni pluska na nov postopek z injekcijami? uff v Mb 8-10 mesecev. Čakalne dobe pri nas so doooooooolge. Ma jaz upam in računam na najine preostale 4 pingvine, da vsaj en rata. Itak, da bo ratal Avgust je lep mesec
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 21:08:58
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: n74 Koliko pa čakaš, če po zamrznjenčku ni pluska na nov postopek z injekcijami? uff v Mb 8-10 mesecev. Čakalne dobe pri nas so doooooooolge. Ma jaz upam in računam na najine preostale 4 pingvine, da vsaj en rata. Madonca kar 4 imaš, to je lepa številka. Ni hudič, da se eden ne prime in ti zajoka čez 9 mesecev. Sem mislila vprašat koliko moraš čakati zaradi pripravljenosti telesa, ne čakalnih vrst. Bova verjetno pri atu kar plačala, ker če greva na GKLJ, je treba od spermiograma naprej in vso papirnato dokumentacijo uredit, pa prideva na vrsto verjetno ne prej kot drugo leto. Tega si pa res ne morem privoščit. No, tako razmišljava trenutno, kaj bomo naredili zares, bova videla, ko bo čas za to.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 21:56:33
|
|
|
|
zarja1
|
N74 pomoje kakšne tri ..ne vem. Reby upam. Pupe lahko nočko.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 6:48:46
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro pupe
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 8:10:44
|
|
|
|
suska
|
Ojla punce - končno konec sejma (pravi dolgčas, obisk je bil prav recesijski ). Uffff kok enih stvari se je zgodilo..... Reby je spet skuhala kavico - res si pridna! Bambi 75 čeprav z malo zamude - vse najboljše!!!! Imaš pa rojstni dan na isti dan kot moja tašča . mismis vidim da se tudi ti ukvarjaš s šolo - pridna!!! Jaz tudi pišem diplomsko ( v bistvu jo že kar nekaj časa packam ) . Včeraj pa sem v trgovini vidla prav takega pujska kot ga ima tvoj kužon . veliki škrat - ti se kar nauči urejati seznamček, čeprav jaz upam da nas mišmiš ne bo čist zapustila ... Brez nje bi bilo tukaj prav žalostno ... Diana močno upam da si nosečka!!!!! Držim pesti!!!!!!!!! Nikjer pa nisem zasledila kaj o MBT1979 ali T1979 . Punci pa kje se potepata ?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 8:13:11
|
|
|
|
suska
|
Jooooooj, pozabla sem navijat za dans: citrončica, skuštrana suzi, Lana70, Bebiii, dobro opravite danes! Držim pesti tudi za vas!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 8:57:00
|
|
|
|
Lu33
|
Živjo! Sicer se ne oglašam, berem vas pa še kar redno. Zanosila sem v 1. postopku IVF/ICSI, sedaj naj bi bila noseča točno 6 tednov. Imam pa eno veliko težavo in sicer, danes čez noč so mi izginili vsi nosečniški znaki. Prsa upplahnela, slabosti ni več, lakote ni več, temparatura mi je padla na iz 37,2 na 36,8. Je še kaj upanja?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 9:17:41
|
|
|
|
lana08
|
Lu33 pojdi na UZ, da se prepričaš kako in kaj. Nočem te strašiti vendar je pri meni to pomenilo konec. Je pa to pri vsaki drugače in je vse možno. Držim pesti da je vse dobro. Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija BEBIII - delna punkcija
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 9:29:00
|
|
|
|
Reby
|
Lu33 - brezveze, da razmišljaš o nosečniških znakih, tud jaz jih in še marsikatera druga jih ni imela. Najbolje, da počakaš na UZ in ne se sekirat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 9:32:07
|
|
|
|
gigi1
|
Torek, 28.04. citrončica - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - punkcija BEBIII - delna punkcija Daan Larica draga čestitam še tukaj. Sonči tebi in Aleksu pošiljam poljubčke. Diana čestitke za in navijam za BHCG nad 40. Vsem ostalim pa objemčke
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 9:38:38
|
|
|
|
Reby
|
Žižek - helou
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.4.2009 9:53:52
|
|
|
|
gigi1
|
Rebyka srce helou . Kako si ti meni? Lupčka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?