|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
27.4.2009 21:48:57   
beyba
oila

sam na ihtro da vas pozdravim , sem rez račualnika tako da sem mal out, pa vas sam na hitro pozdravim....

nisem nič brala za nazaj tako da ne bom nič komentirala...

Vsem najboljše, vsem obmesečnikom za nazaj in za naprej vse naj naj...

Vsem ki greste počasi že delat.....user posted image user posted image user posted image   sej bo....

Vsem pa lepe pozdravčke in polubčkite svoje cukerčke podolgem in počez

Mi se bomo od jutri naprej joške odvajal. Ker je skoz težje, sam še crklja se, jst nič ne spim, ko me pa ni pa ni panike je pa cel dan lahko brez joške....Sej bo hudo ene 3 dni potem bo a bolje....včeri ko sem se to odločala a ja a ne, naj še malo počakam sem jokala ko dež....kolk je že velika da jo moram odstavit.....nikoli več ne bo tako povezana z mano....zdej je že čist malček sploh ni več dojenček.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a milahko tista ki se je že zmenla za skrajšan delavni čas pove kakšen je postopek na zs prosim....full vam hvala!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
27.4.2009 22:06:11   
slovenka
beyba, jaz sem bila tudi žalostna, ko sem nehala dojiti, pa je bila še dost manjša - 5 mes. Ampak sem se tolažila, da bomo imeli kmalu naslednjega dojenčka in bo. Tako da probi tako mislit user posted image Saj malo boš še tako, potem si pa ne boš več znala predstavljati dojenja. Jaz si ga zdaj že ne. Pa dragi se bo lahko zdaj več igral - jaz mojemu prej nisem pustila blizu zizik user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
27.4.2009 22:46:55   
Anonimen
No moja je zaspala,zeuser posted image .Slovenka,takrat,ko si ti napisala,da upas,da Meri tudi kmal zasanja,se je ona kopalauser posted image .Je spala do 18.30,pa je valjda nisem mogla tako hitro nazaj dat,itak bi bil samo jok.
Balkon imam velik,recimo za tri navadne blokovske,oblika je na T.Od Meri igralnica je neokrnjena,na levo so roze,kot sem ze sliko pokazala,z druge strani pa zar in se en ogromen tegelc-kar v resnici sploh ni,je kangla,kjer malto mesajouser posted image ,jo je moz prinesel in sem jo mal porisala...no,v njej je jablana.Samo hiso se vseno pogresam.Gres lahko 100x/dan ven,vozicek ves cas pred vrati....
Alea,Izabela je res pridnauser posted image user posted image ,Se kar ne vem,kako naj Meri odvadim trganja roz,brskanja po zemlji,odpiranja predalov...ne je zanjo isto kot jauser posted image .
Sladoled je v zmrzovalniku,a se mi zdi,da je presladek.Nisem imela jedilne cokolade,sem dala kar Benko,bi zato morala zmanjsati sladkor...pa drugic.Jutri grem se po borovnice in naredim sadnega.Ce imas se kak drugacen recept se priporocam,se posebej brez jajcuser posted image user posted image .
Oj Beyba,kako lepo pesmico si napisala,menda da ze pred nosecnostjouser posted image user posted image user posted image .
Smo imeli vecerjo spet z zara...kako je to spon.Moz pride iz dela in nam jo speceuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
27.4.2009 23:20:53   
Tina 28
Uh...vidim, da ste vsi pridni zadnje čase....in tudi možeke hvaliteuser posted image .

Mi smo meli delovno v soboto...sva zjutraj zasadila 3j asmine v vrtiček (smo ga dobili podarjenega s sosedovega vrtauser posted image )...poštrihal in obrusli klopco še enkrat....popoldne pa nadaljevali z delom na parceli, kjer bo naša prihodnost. Moj je cepil rva...obrezal njivo...jaz pa sem napirala in čistila rušo, ki smo jo pol prinesli na vrtiček , ki ga zdaj urejam. Mojemu je že mal dost tega...ampak če mi pa v tistem kvadratu sence ne požene trave. mi je lepo vse prepeljal in že v noči sva polagalauser posted image user posted image .

Nasadla sem že čebulo in flance solateuser posted image ....no in zvečer sem padla doluser posted image .

Včeraj smo bli v arboretumu..kar 6 ur. So tko fajn igrala, da sta oba malčka uživala. Danes smo se pa šli kopat v vodni park...Anje sploh ne bi mogel iz vode spravit. Je bla ziher dve uri v vodi...sva se vmes sam mal podojili inspravili kožo iz nabranega stanja na normalno. Z Nejcem istouser posted image .

Jutri bo pa čist običen deževen danuser posted image ...moj bo delal..Nejc gre k atiju...midve z Anjo bova pa kuhali in pospravljaliuser posted image ...in se malo igraliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.4.2009 23:29:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Uh...vidim, da ste vsi pridni zadnje čase....in tudi možeke hvaliteuser posted image .

Mi smo meli delovno v soboto...sva zjutraj zasadila 3j asmine v vrtiček (smo ga dobili podarjenega s sosedovega vrtauser posted image )...poštrihal in obrusli klopco še enkrat....popoldne pa nadaljevali z delom na parceli, kjer bo naša prihodnost. Moj je cepil rva...obrezal njivo...jaz pa sem napirala in čistila rušo, ki smo jo pol prinesli na vrtiček , ki ga zdaj urejam. Mojemu je že mal dost tega...ampak če mi pa v tistem kvadratu sence ne požene trave. mi je lepo vse prepeljal in že v noči sva polagalauser posted image user posted image .

Nasadla sem že čebulo in flance solateuser posted image ....no in zvečer sem padla doluser posted image .

Včeraj smo bli v arboretumu..kar 6 ur. So tko fajn igrala, da sta oba malčka uživala. Danes smo se pa šli kopat v vodni park...Anje sploh ne bi mogel iz vode spravit. Je bla ziher dve uri v vodi...sva se vmes sam mal podojili inspravili kožo iz nabranega stanja na normalno. Z Nejcem istouser posted image .

Jutri bo pa čist običen deževen danuser posted image ...moj bo delal..Nejc gre k atiju...midve z Anjo bova pa kuhali in pospravljaliuser posted image ...in se malo igraliuser posted image .

Tinc,ti si cist prevec pridn user posted image user posted image user posted image .
Odebeljeno ne razumem,daj ti to se mal podnapiseuser posted image
Super za arboretum in kopanje,pase malo sprostitve vcasih,ceprav  si potem zvecer utrujen,kot da bi ne vem kako garal.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.4.2009 23:30:23   
Tina 28

ups---

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 27.4.2009 23:32:59 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.4.2009 23:34:07   
Anonimen
Tina,se je Anja kar sama spuscala...noroooouser posted image .
Super si bila oblecena,moj stil,majcka je pa ploh...daj mi jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

sploh...sem hotla napisatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.4.2009 23:36:45 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.4.2009 23:35:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ups---

Kaj je zdaj..si hotla dat na fb...daj hitro povej.Sem mislila ze spatuser posted image .............

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.4.2009 23:36:58   
Tina 28
oramše enkrat naložit...sem napačno kodo kopirala....

hval za komentar...men je blo tud všeč...majška je pa čist nova...pa lahko jo prek ramen nosiš..sam še ni taka sezonauser posted image .

Ja Anja je bla ful pogumna...vse tobogane je sporbala...kar sama...se je tolk smejala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.4.2009 23:38:27   
Tina 28
joj kolk men še kar nagaja tale mehka tipkovnica...res zgleda kot da ne znam pisatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.4.2009 23:38:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.4.2009 23:44:16   
Tina 28
nekaj me shrani.si  zafrkava...bom probala v album naložit...ti pa nič preveč ne čakaj...bom verjetno šele čez uro končalauser posted image ...mam ekstra hiter računalnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.4.2009 23:48:55   
Anonimen
ok,pol pa gremuser posted image ...se mal na novice

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.4.2009 0:32:15   
Tina 28
Evo...en spust po toboganu

user posted image

mami...daj mi sladoleduser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
28.4.2009 1:09:01   
Tina 28
http://www.shrani.si/index.php?kaj=album&mapa=arboretum&type=kdaj%20DESC,ime&order=desc&expand=1

evo...nekaj slik je tu

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
28.4.2009 9:11:10   
Anonimen
Sej ne morem verjet. Prva sem user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
28.4.2009 9:21:46   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej ne morem verjet. Prva sem user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

po datumu sem jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
28.4.2009 9:28:16   
alea01
dobro jutro mamičkeuser posted image

Tina28- superca ste...ampak linka mi ne odpre..oz. ni slikicuser posted image

Naša je pa včeraj po vseh štirih šla iz spodnjega štuka v zgornji štuk po stopnicah samauser posted image ...pa stopnice grejo krožno, tako da je morala ovinke delatuser posted image . Pa sem se mal pohvalilauser posted image

Kaj pa je kaj z srečanjem? A je to že zapadla tema, ali bo kajuser posted image . Si moram plane prilagodit, zato sprašujemuser posted image .

Pa ponudila sem, da gibanico prinesem, pa zgleda da nobeni ne dišiuser posted image user posted image ...mogoče je pa res direkt za v skrinjouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
28.4.2009 9:31:21   
Anonimen
dobro jutro

sam na hitr pokomentiram - mi je crknil napajalnik na compu, pa zdej ne vem, kolk časa bo to trajalo - trenutno se javljam iz rač od dragega - mah sam je bolj tko - bolš pa kot nič

v glavnem - 6.maj - fočkajte se prosim - mtinca pride zaropota in uredi seznam za srečanje, kajne mtincauser posted image ?

včer sem hotla glih neki komentirat - pa seveda crknilo ob nepravem času

slovenka - lepo, lepo - jaz sem to lani prvič počela - rože niso glih moja strast - mam raj feferoneuser posted image

RMRM - sem razmišljala, kaj ste pol uredil s psom - sosedovim?

tina - superca za pridnost in izlet

za pridnost še lunci in uspelo kosilo aleksandri

beyba - mi mamo tud odvajanje - upam, da nam uspe prit do konca tedna na 2 onbroka - zdej mamo tri

in hvala vsem za spodbudo

se kaj tipkamo ob priliki - grem zdejuser posted image , pa upam, da kmal dobim svoj rač nazaj

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
28.4.2009 9:44:52   
Tina 28
ojla

sem dala slikce na javen profil...mogoče je to štekalo.

Alea...jaz sem tudi za 6.5...sam , da bo še v tem tednu...pa zagibanico se ful priporočam...in še recept prinesi zravenuser posted image .

Bravo za malo, ki gre po stopnicah. Nam je včeraj zlezla ven iz bazena, ker je zagledala igračko dojenčka pri robu. Tolk enga matranjauser posted image .

Nya...jaz mam že dolgo časa tri do dva podoja...ponoč pa kakor je (govorim čez dan). Ta vmesni dnevni včasih je, včasih ni. Pomojem tega ni težko ukinit. Mene bolj skrbi, kaj bo z večernim. Pa še ta dva mesecabom vztrajala..zaradi vrtca in virusov...poleti pa mam namen ukinit. Me je tamala zadnjič za majico vlekla, da bime sleklauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
28.4.2009 10:09:27   
alea01
sem prej pozabila, se zdaj spomnila in takoj letela na računalnikuser posted image

kleopatra- sladoled brez jajc..ta bo mal težka. Razen čokoladnega in stračatela, sadne delam z jajci. Če bi na mesto jajc dala jogurt- navaden. Sam kak okus bo, ne vem in če se bo fajn strdil tudi ne. Umešaj jogurt in sladkor(lahko daš mal olja še zraven) in pol delaj naprej po receptu. Poskusit ni grehuser posted image

Tina28- ti prej gibanico poskusi in pol prosi za recept...mogoče ti ga ne bo trebauser posted image ...namig: delam jo kar neki po svoje.....po občutku brez receptauser posted image

slovenka- vse se da tudi v krilu, če se hočeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.4.2009 10:17:18 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
28.4.2009 10:17:10   
anaj22
hej hoj

midva sva tud za 6.maj

čestitke za nove podvigeuser posted image user posted image user posted image

slovenka si mela prav sladoled je pomagaluser posted image

mismo mal dons mal pestro noč je mali skoz neki vstajal in čeblov, pol je blo pa možu dost in ga je dal k nama v postlo. Seveda sta fanta pol spala kot angelčka mami je pa vsa neprespana in polomlena.user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
28.4.2009 11:37:18   
Anonimen
Men ugaja 6 maj.user posted image

Vidim, da ste sve pridne in kuhate, pospravljate....jaz sem to že vse naredila, ker vstajamo po novem ob 7:30.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
28.4.2009 11:38:36   
Anonimen
Lunca ku-kuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
28.4.2009 11:42:13   
Anonimen
Morgenuser posted image
Nc ne kuhamo se,zaenkrat....Meri se je ob 5h zbudila,budna do 6h,potem zaspala do 10h.
Imamo dez,ne moreva ven......

Alea,hvala,bom dala kar jogurtuser posted image .Pa bravo Izabela za "hojo"po stopnicahuser posted image user posted image ....mi jih nimamo,tako da nimam pojma kdaj jih bomo osvojili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.